Jesi ziv.MortemHz je napisao/la:Almir Bekić, Edin Rustemović, Samir Radovac, Nemanja Anđušić, Said Husejinović, Amer Bekić.
Kako ti sve ovo prezivljavas.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jesi ziv.MortemHz je napisao/la:Almir Bekić, Edin Rustemović, Samir Radovac, Nemanja Anđušić, Said Husejinović, Amer Bekić.
Jesam, nije bas lagano ali mi je bolje kad skontam da smo u finalu kupa, zato i nisam toliko ''uzdrman''.Sarajlijica1946 je napisao/la:Jesi ziv.MortemHz je napisao/la:Almir Bekić, Edin Rustemović, Samir Radovac, Nemanja Anđušić, Said Husejinović, Amer Bekić.![]()
Kako ti sve ovo prezivljavas.
Jel nas ovdje Čala vodio pa kad smo ga počeli prozivat dao ostavku ?r3m1 je napisao/la:
fico je napisao/la:Opet nakon kiksa, članak o stadionu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Njemački portal koji je specijalizovan za fudbalske stadione Stadionweld.de, piše kako bi to Bordo arena trebala izgledati i šta bi sve bilo uključeno u stadion.
”Stadion će biti kapaciteta 15.186 hiljada, uključujući 150 mjesta za osobe sa invalidskim poteškoćama. Novi objekat neće uključivati samo stadion, već i hotel od 4.000 kvadratnih metara, resotora, teretanu i spa. Planirano je da se parking mjesta za posjetioce nalaze ispod stadiona”, napisao je već pomenuti portal.
Takođe, portal je naveo i to kako bi ukupni troškovi za izgradnju stadiona bili oko 27 miliona eura.
Ma treba vratiti neke od bivših trenera i biti će bolje. Poputpasica je napisao/la:Al kad udje Sisoje urinator, i napravi ljudima kontru vrijedu Rustemovica
Cala, koliko si zasluzan za ono pravljenje bureka od govana do zime, tako si jos zasluzniji za ovaj cirkus na proljece. Nisi dobio sto si trazio, neko se mijesa? Super, das brate ostavku, izadjes u javnost i kazes tako i tako, necu da radim tako i cao. Ne kontam koji **** se cuva to radno mjesto, svakako neces penziju tu docekati budi siguran, onda makar imaj obraza pa idi i dolazi onako kako ti mislis da treba. A ne da te na kraju tjeraju ko kera, a ti onda cvilis ovako je onako je nije do mene. Sad treba da kazes nije do mene i dignes sidro, kasnije kad te nogiraju bice do tebe i nikako drugacije.
Pokušavao sam sinoć to da iznesem ovdje, ali po ko zna koji put sljepilo dok se ne desi krajnji ambis kod većine.pasica je napisao/la: Nisi dobio sto si trazio, neko se mijesa? Super, das brate ostavku, izadjes u javnost i kazes tako i tako, necu da radim tako i cao. Ne kontam koji **** se cuva to radno mjesto, svakako neces penziju tu docekati budi siguran, onda makar imaj obraza pa idi i dolazi onako kako ti mislis da treba. A ne da te na kraju tjeraju ko kera, a ti onda cvilis ovako je onako je nije do mene. Sad treba da kazes nije do mene i dignes sidro, kasnije kad te nogiraju bice do tebe i nikako drugacije.
Nije frka kritikovanje, de da barem to razgraničimo. Ionako se neće ništa promjeniti do ljeta, ako i tad. Zašto ne bi pisali o očiglednim stvarima? Ko ima koristi od guranja pod tepih?bordobijeli je napisao/la:Ne znam sto sad dizete frku ?
Ma na te mentalne patuljke se ne obazirem. Kad je potpisao Said, ja napisah da smo doveli invalida, 90% foruma me napade "kako ces tako o Saidu" (kome nije mrsko nek se vrati procitati). A sad vidim na listu za odlaske svi stavljaju tog istog Saida. I sto je najgore, svi ono hladno "noga ovome noga onome", e kur.ac sad noga, sad imaju ugovore, ne ide to tako, sad se noga placa. Pare koje su otisle i idu na Saida, Sarica, Ahmetovica, Crnkica, Novakovica, Hebibovica, Andjusica, Adilovica, Bekice, Balica, Cetkovica, pa to je lova da sastvis ekipu da izje.bes ovu ligu toliko da svi iduce sezone nose modre dresove. Ne treba ti dodatna injekcija od Tana niti bilo kakve pm, al jok, sve struka, a strucni su samo od gotovog veresiju napraviti.PitarBordo je napisao/la:Pokušavao sam sinoć to da iznesem ovdje, ali po ko zna koji put sljepilo dok se ne desi krajnji ambis kod većine.pasica je napisao/la: Nisi dobio sto si trazio, neko se mijesa? Super, das brate ostavku, izadjes u javnost i kazes tako i tako, necu da radim tako i cao. Ne kontam koji **** se cuva to radno mjesto, svakako neces penziju tu docekati budi siguran, onda makar imaj obraza pa idi i dolazi onako kako ti mislis da treba. A ne da te na kraju tjeraju ko kera, a ti onda cvilis ovako je onako je nije do mene. Sad treba da kazes nije do mene i dignes sidro, kasnije kad te nogiraju bice do tebe i nikako drugacije.
Kao za Upravu kad se govorilo pa replike bile "to hoćete Baljka nazad," tako i sada su repilke tipa "treba vratiti Ješića a?"
Pa brate nije valjda da bi bio guzna kurava haha salim se malo valjda nas napokon sunce nekad ogrije pa tahat odem sa Koseva a ne evo 4 tekme nervni slomPitarBordo je napisao/la:Kaže frajko danas na štandu: "Znamo ba svi da ovo ni na što ne liči i da ne vodi nigdje, al' kak'e koristi imamo da se to javno priča?"
Kontam ako sjednem u auto i pregazim ga valja mi u zatvor biti nekome guzna kurava, nije vrijedno, pokupim se i odem kući.
Ih šta sam prijetnji i uvreda u PP dobio jer sam smatrao da je Said bacanje para, da ne idemo dalje... Ali standardno ćeš opet biti okarakterisan ovaj put kao mrzitelj Čale, samo zato što imaš common sense i gledaš stvari objektivno.pasica je napisao/la:Ma na te mentalne patuljke se ne obazirem. Kad je potpisao Said, ja napisah da smo doveli invalida, 90% foruma me napade "kako ces tako o Saidu" (kome nije mrsko nek se vrati procitati). A sad vidim na listu za odlaske svi stavljaju tog istog Saida. I sto je najgore, svi ono hladno "noga ovome noga onome", e kur.ac sad noga, sad imaju ugovore, ne ide to tako, sad se noga placa. Pare koje su otisle i idu na Saida, Sarica, Ahmetovica, Crnkica, Novakovica, Hebibovica, Andjusica, Adilovica, Bekice, Balica, Cetkovica, pa to je lova da sastvis ekipu da izje.bes ovu ligu toliko da svi iduce sezone nose modre dresove. Ne treba ti dodatna injekcija od Tana niti bilo kakve pm, al jok, sve struka, a strucni su samo od gotovog veresiju napraviti.PitarBordo je napisao/la:Pokušavao sam sinoć to da iznesem ovdje, ali po ko zna koji put sljepilo dok se ne desi krajnji ambis kod većine.pasica je napisao/la: Nisi dobio sto si trazio, neko se mijesa? Super, das brate ostavku, izadjes u javnost i kazes tako i tako, necu da radim tako i cao. Ne kontam koji **** se cuva to radno mjesto, svakako neces penziju tu docekati budi siguran, onda makar imaj obraza pa idi i dolazi onako kako ti mislis da treba. A ne da te na kraju tjeraju ko kera, a ti onda cvilis ovako je onako je nije do mene. Sad treba da kazes nije do mene i dignes sidro, kasnije kad te nogiraju bice do tebe i nikako drugacije.
Kao za Upravu kad se govorilo pa replike bile "to hoćete Baljka nazad," tako i sada su repilke tipa "treba vratiti Ješića a?"
Pa mislim da se kritikuju pogresni ljudi Cala i igraci su najmanje krivi , oni su cak ispunili svoj cilj igraju finale kupa izborili su evropu . Nasa uprava je pod tepihom to treba protresti .PitarBordo je napisao/la:Nije frka kritikovanje, de da barem to razgraničimo. Ionako se neće ništa promjeniti do ljeta, ako i tad. Zašto ne bi pisali o očiglednim stvarima? Ko ima koristi od guranja pod tepih?bordobijeli je napisao/la:Ne znam sto sad dizete frku ?
Igrače ne može niko kriviti, jer niti se mogu sami zaposliti u FKS niti mogu sami od sebe ući u igru. A Čala za ovu polusezonu nosi jednak dio krivice onom Menadžmenta kluba. Jer je pristao na ovo sve.bordobijeli je napisao/la:Pa mislim da se kritikuju pogresni ljudi Cala i igraci su najmanje krivi , oni su cak ispunili svoj cilj igraju finale kupa izborili su evropu . Nasa uprava je pod tepihom to treba protresti .PitarBordo je napisao/la:Nije frka kritikovanje, de da barem to razgraničimo. Ionako se neće ništa promjeniti do ljeta, ako i tad. Zašto ne bi pisali o očiglednim stvarima? Ko ima koristi od guranja pod tepih?bordobijeli je napisao/la:Ne znam sto sad dizete frku ?
Treba im poslati mail da pare preusmjere na nesto korisnije. To vise niko ne pusi. Mozda ovi mladi sa tribine srednjoskolskog uzrasta kojima su to pocetci na tribini. Ali oni ce brzo sazrijeti.Historicar je napisao/la:Tradicija se nastavlja, poslije katastrofalnog rezultata, piše se o novom stadionu.Evo prije nekih sat, na portalu sport centar objavili (po narudžbi nekoga iz uprave) kako se u Njemačkoj piše o Bordo areni.
Trenutno korisnika/ca: Tatamata1946 i 48 gostiju.