Igrače ne može niko kriviti, jer niti se mogu sami zaposliti u FKS niti mogu sami od sebe ući u igru. A Čala za ovu polusezonu nosi jednak dio krivice onom Menadžmenta kluba. Jer je pristao na ovo sve.bordobijeli je napisao/la:Pa mislim da se kritikuju pogresni ljudi Cala i igraci su najmanje krivi , oni su cak ispunili svoj cilj igraju finale kupa izborili su evropu . Nasa uprava je pod tepihom to treba protresti .PitarBordo je napisao/la:Nije frka kritikovanje, de da barem to razgraničimo. Ionako se neće ništa promjeniti do ljeta, ako i tad. Zašto ne bi pisali o očiglednim stvarima? Ko ima koristi od guranja pod tepih?bordobijeli je napisao/la:Ne znam sto sad dizete frku ?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo Saraj'vo.
-
Historicar
- Kontakt:
Tradicija se nastavlja, poslije katastrofalnog rezultata, piše se o novom stadionu.Evo prije nekih sat, na portalu sport centar objavili (po narudžbi nekoga iz uprave) kako se u Njemačkoj piše o Bordo areni.
Ja svakako vjerujem da će Čala odstupit sam na kraju sezone. To bi mu i bilo najpametnije, nek' proba uzet kup sad i nek' ode uzdignute glave. Nas svakako može spasit samo jaka finansijska injekcija, jer sa ovakvim odronima bi se i Ćiro namučio.
I kad se već Ješić spominje u toliko negativnom kontekstu, treba spomenut' da su pod njegovom palicom mnogi juniori upisali debitantske nastupe, a što se referenci tiče, najiskusniji je od svih menadžera koji su nas poslije rata vodili. Da nije bilo talova s upravom, raskidanja onolikih ugovora i pranja para preko Brazilaca, ja mislim da ne bi bio toliko omražen. Daleko od tog da ga branim al' mi je Hurtić 10 puta mrži i veća mrlja u historiji kluba. #justsayin'
I kad se već Ješić spominje u toliko negativnom kontekstu, treba spomenut' da su pod njegovom palicom mnogi juniori upisali debitantske nastupe, a što se referenci tiče, najiskusniji je od svih menadžera koji su nas poslije rata vodili. Da nije bilo talova s upravom, raskidanja onolikih ugovora i pranja para preko Brazilaca, ja mislim da ne bi bio toliko omražen. Daleko od tog da ga branim al' mi je Hurtić 10 puta mrži i veća mrlja u historiji kluba. #justsayin'
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Treba im poslati mail da pare preusmjere na nesto korisnije. To vise niko ne pusi. Mozda ovi mladi sa tribine srednjoskolskog uzrasta kojima su to pocetci na tribini. Ali oni ce brzo sazrijeti.Historicar je napisao/la:Tradicija se nastavlja, poslije katastrofalnog rezultata, piše se o novom stadionu.Evo prije nekih sat, na portalu sport centar objavili (po narudžbi nekoga iz uprave) kako se u Njemačkoj piše o Bordo areni.
- PitarBordo
- Kontakt:
Poslali vijest na njemački portal o šatro stadionima koji ni urednik istog ne čita svaki dan i onda poslali ovim medijima ovdje link da objave kako je neko vani objavio kako su domaći mediji objavili kako je FK Sarajevo objavilo da će graditi stadion.Historicar je napisao/la:Tradicija se nastavlja, poslije katastrofalnog rezultata, piše se o novom stadionu.Evo prije nekih sat, na portalu sport centar objavili (po narudžbi nekoga iz uprave) kako se u Njemačkoj piše o Bordo areni.
Baš smo ekološki osvješten klub, sve recikliramo i po 10 puta.
Samo Saraj'vo.
- PitarBordo
- Kontakt:
Meni najveće mrlje, da ne idem daleko, eto od dolaska tog Tana je Rustemović kapiten i Hurtićev dovođenje i subsekventno ostavljanje na poziciji nakon što ni Evropu nije izborio.skoroalen je napisao/la:Ja svakako vjerujem da će Čala odstupit sam na kraju sezone. To bi mu i bilo najpametnije, nek' proba uzet kup sad i nek' ode uzdignute glave. Nas svakako može spasit samo jaka finansijska injekcija, jer sa ovakvim odronima bi se i Ćiro namučio.
Samo Saraj'vo.
- PitarBordo
- Kontakt:
Teško će Bijeljina pasti bez nas dvojice. Tako da neka se raja ne nada previše.
Samo Saraj'vo.
Uspostavljamo 502. streamovanu brigadu za ovaj meč.PitarBordo je napisao/la:Teško će Bijeljina pasti bez nas dvojice. Tako da neka se raja ne nada previše.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- escobarpablo
- Kontakt:
Bravo. I sa ovim budžetom bi se dala napraviti ekipa koja bi bila najjača u ligi, ali to ne može uraditi Faruk Ihtijarević i njemu slični. Čali svaka čast, ali on je limitiran trener, tačnije trener u rangu sa ovim igračima, i dok je tako, uvijek ćemo jednu odigrati više nego solidno, a onda kiksati i tako u krug. To ne može zadovoljiti apetite kluba kao što je Sarajevo, potreban je kontinuitet, to bez daljnjeg, ali kontinuitet sa ovakvim neizbalansiranim, a što reći i nekvalitetnim igračkim kadrom, je goli qrac, što smo i vidjeli.pasica je napisao/la:Ma na te mentalne patuljke se ne obazirem. Kad je potpisao Said, ja napisah da smo doveli invalida, 90% foruma me napade "kako ces tako o Saidu" (kome nije mrsko nek se vrati procitati). A sad vidim na listu za odlaske svi stavljaju tog istog Saida. I sto je najgore, svi ono hladno "noga ovome noga onome", e kur.ac sad noga, sad imaju ugovore, ne ide to tako, sad se noga placa. Pare koje su otisle i idu na Saida, Sarica, Ahmetovica, Crnkica, Novakovica, Hebibovica, Andjusica, Adilovica, Bekice, Balica, Cetkovica, pa to je lova da sastvis ekipu da izje.bes ovu ligu toliko da svi iduce sezone nose modre dresove. Ne treba ti dodatna injekcija od Tana niti bilo kakve pm, al jok, sve struka, a strucni su samo od gotovog veresiju napraviti.PitarBordo je napisao/la:Pokušavao sam sinoć to da iznesem ovdje, ali po ko zna koji put sljepilo dok se ne desi krajnji ambis kod većine.pasica je napisao/la: Nisi dobio sto si trazio, neko se mijesa? Super, das brate ostavku, izadjes u javnost i kazes tako i tako, necu da radim tako i cao. Ne kontam koji **** se cuva to radno mjesto, svakako neces penziju tu docekati budi siguran, onda makar imaj obraza pa idi i dolazi onako kako ti mislis da treba. A ne da te na kraju tjeraju ko kera, a ti onda cvilis ovako je onako je nije do mene. Sad treba da kazes nije do mene i dignes sidro, kasnije kad te nogiraju bice do tebe i nikako drugacije.
Kao za Upravu kad se govorilo pa replike bile "to hoćete Baljka nazad," tako i sada su repilke tipa "treba vratiti Ješića a?"
Za nadati se najboljem.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
- PitarBordo
- Kontakt:
@unBx Ti odradi stream, a meni pošalji link, pošto sam za vikend u rodnom mjestu Emira Spahića. 
Samo Saraj'vo.
Koji će nam kyrac injekcija, ako će nam djecu nastaviti trenirati Uščuplić & co., ako se nastave dovoditi najbolji igrači albanske i mijanmarske lige ili najbolji igrači Olimpica i Drine Zvornik.skoroalen je napisao/la:Ja svakako vjerujem da će Čala odstupit sam na kraju sezone. To bi mu i bilo najpametnije, nek' proba uzet kup sad i nek' ode uzdignute glave. Nas svakako može spasit samo jaka finansijska injekcija, jer sa ovakvim odronima bi se i Ćiro namučio.
SARAJEVO
Nikad gori fudbal nisam gledao nego kad nas je vodio Ješić. Znači čisto fudbalski, bez preplaćenih pulena, medijskog tretiranja nas navijača kao **** idiota itd. Čisto fudbalski.skoroalen je napisao/la:Ja svakako vjerujem da će Čala odstupit sam na kraju sezone. To bi mu i bilo najpametnije, nek' proba uzet kup sad i nek' ode uzdignute glave. Nas svakako može spasit samo jaka finansijska injekcija, jer sa ovakvim odronima bi se i Ćiro namučio.
Brzo se sve zaboravlja, previše brzo.
Cirkus. Sad bi mi trebali govoriti kako je ovo najbolja uprava na dunjaluku i da zaboravimo probleme i to što ne možemo dobiti krupuPitarBordo je napisao/la:Poslali vijest na njemački portal o šatro stadionima koji ni urednik istog ne čita svaki dan i onda poslali ovim medijima ovdje link da objave kako je neko vani objavio kako su domaći mediji objavili kako je FK Sarajevo objavilo da će graditi stadion.Historicar je napisao/la:Tradicija se nastavlja, poslije katastrofalnog rezultata, piše se o novom stadionu.Evo prije nekih sat, na portalu sport centar objavili (po narudžbi nekoga iz uprave) kako se u Njemačkoj piše o Bordo areni.
Baš smo ekološki osvješten klub, sve recikliramo i po 10 puta.
Nama prvo treba dobar SD, čovjek koji će moći dovesti pojačanje. Ja ovog ćevabdžiju ne bih u nabavku mesa poslao a kamoli da pregovara s nekim. Eh, da je tu Slaviša kao što se najavljivalo... A ti si vala u pravu, džaba i injekcija kad nam je sa Farukom maksimalan domet Tandir il' Arežina.fico je napisao/la:Koji će nam kyrac injekcija, ako će nam djecu nastaviti trenirati Uščuplić & co., ako se nastave dovoditi najbolji igrači albanske i mijanmarske lige ili najbolji igrači Olimpica i Drine Zvornik.skoroalen je napisao/la:Ja svakako vjerujem da će Čala odstupit sam na kraju sezone. To bi mu i bilo najpametnije, nek' proba uzet kup sad i nek' ode uzdignute glave. Nas svakako može spasit samo jaka finansijska injekcija, jer sa ovakvim odronima bi se i Ćiro namučio.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- TobeYarabi
- Kontakt:
vi ste pljuvaci
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Rezultat protiv Radnika.TobeYarabi je napisao/la:vi ste pljuvaci
Nedostaje nama Ibrak, džaba je sve 
- TobeYarabi
- Kontakt:
1-3 ubice ih duljevicSarajlijica1946 je napisao/la:Rezultat protiv Radnika.TobeYarabi je napisao/la:vi ste pljuvaci
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Jel to ti ostalo jos vode od Meki Torabija.TobeYarabi je napisao/la:1-3 ubice ih duljevicSarajlijica1946 je napisao/la:Rezultat protiv Radnika.TobeYarabi je napisao/la:vi ste pljuvaci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.