FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PitarBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 24 apr 2017, 17:46

Historicar je napisao/la:Tradicija se nastavlja, poslije katastrofalnog rezultata, piše se o novom stadionu.Evo prije nekih sat, na portalu sport centar objavili (po narudžbi nekoga iz uprave) kako se u Njemačkoj piše o Bordo areni.
Poslali vijest na njemački portal o šatro stadionima koji ni urednik istog ne čita svaki dan i onda poslali ovim medijima ovdje link da objave kako je neko vani objavio kako su domaći mediji objavili kako je FK Sarajevo objavilo da će graditi stadion.

Baš smo ekološki osvješten klub, sve recikliramo i po 10 puta.
Samo Saraj'vo.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 24 apr 2017, 17:48

skoroalen je napisao/la:Ja svakako vjerujem da će Čala odstupit sam na kraju sezone. To bi mu i bilo najpametnije, nek' proba uzet kup sad i nek' ode uzdignute glave. Nas svakako može spasit samo jaka finansijska injekcija, jer sa ovakvim odronima bi se i Ćiro namučio.
I kad se već Ješić spominje u toliko negativnom kontekstu, treba spomenut' da su pod njegovom palicom mnogi juniori upisali debitantske nastupe, a što se referenci tiče, najiskusniji je od svih menadžera koji su nas poslije rata vodili. Da nije bilo talova s upravom, raskidanja onolikih ugovora i pranja para preko Brazilaca, ja mislim da ne bi bio toliko omražen. Daleko od tog da ga branim al' mi je Hurtić 10 puta mrži i veća mrlja u historiji kluba. #justsayin'
Meni najveće mrlje, da ne idem daleko, eto od dolaska tog Tana je Rustemović kapiten i Hurtićev dovođenje i subsekventno ostavljanje na poziciji nakon što ni Evropu nije izborio.
Samo Saraj'vo.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 24 apr 2017, 17:50

Svi u Radnik, igra Bijeljina. :kafa:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 24 apr 2017, 17:53

Teško će Bijeljina pasti bez nas dvojice. Tako da neka se raja ne nada previše.
Samo Saraj'vo.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 24 apr 2017, 17:58

PitarBordo je napisao/la:Teško će Bijeljina pasti bez nas dvojice. Tako da neka se raja ne nada previše.
Uspostavljamo 502. streamovanu brigadu za ovaj meč. :zzz:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

escobarpablo
Kontakt:

Post Postao/la escobarpablo » 24 apr 2017, 18:03

pasica je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
pasica je napisao/la: Nisi dobio sto si trazio, neko se mijesa? Super, das brate ostavku, izadjes u javnost i kazes tako i tako, necu da radim tako i cao. Ne kontam koji **** se cuva to radno mjesto, svakako neces penziju tu docekati budi siguran, onda makar imaj obraza pa idi i dolazi onako kako ti mislis da treba. A ne da te na kraju tjeraju ko kera, a ti onda cvilis ovako je onako je nije do mene. Sad treba da kazes nije do mene i dignes sidro, kasnije kad te nogiraju bice do tebe i nikako drugacije.
Pokušavao sam sinoć to da iznesem ovdje, ali po ko zna koji put sljepilo dok se ne desi krajnji ambis kod većine.

Kao za Upravu kad se govorilo pa replike bile "to hoćete Baljka nazad," tako i sada su repilke tipa "treba vratiti Ješića a?"
Ma na te mentalne patuljke se ne obazirem. Kad je potpisao Said, ja napisah da smo doveli invalida, 90% foruma me napade "kako ces tako o Saidu" (kome nije mrsko nek se vrati procitati). A sad vidim na listu za odlaske svi stavljaju tog istog Saida. I sto je najgore, svi ono hladno "noga ovome noga onome", e kur.ac sad noga, sad imaju ugovore, ne ide to tako, sad se noga placa. Pare koje su otisle i idu na Saida, Sarica, Ahmetovica, Crnkica, Novakovica, Hebibovica, Andjusica, Adilovica, Bekice, Balica, Cetkovica, pa to je lova da sastvis ekipu da izje.bes ovu ligu toliko da svi iduce sezone nose modre dresove. Ne treba ti dodatna injekcija od Tana niti bilo kakve pm, al jok, sve struka, a strucni su samo od gotovog veresiju napraviti.
Bravo. I sa ovim budžetom bi se dala napraviti ekipa koja bi bila najjača u ligi, ali to ne može uraditi Faruk Ihtijarević i njemu slični. Čali svaka čast, ali on je limitiran trener, tačnije trener u rangu sa ovim igračima, i dok je tako, uvijek ćemo jednu odigrati više nego solidno, a onda kiksati i tako u krug. To ne može zadovoljiti apetite kluba kao što je Sarajevo, potreban je kontinuitet, to bez daljnjeg, ali kontinuitet sa ovakvim neizbalansiranim, a što reći i nekvalitetnim igračkim kadrom, je goli qrac, što smo i vidjeli.
Za nadati se najboljem.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.

Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 24 apr 2017, 18:03

@unBx Ti odradi stream, a meni pošalji link, pošto sam za vikend u rodnom mjestu Emira Spahića. :kafa:
Samo Saraj'vo.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 24 apr 2017, 18:20

skoroalen je napisao/la:Ja svakako vjerujem da će Čala odstupit sam na kraju sezone. To bi mu i bilo najpametnije, nek' proba uzet kup sad i nek' ode uzdignute glave. Nas svakako može spasit samo jaka finansijska injekcija, jer sa ovakvim odronima bi se i Ćiro namučio.
I kad se već Ješić spominje u toliko negativnom kontekstu, treba spomenut' da su pod njegovom palicom mnogi juniori upisali debitantske nastupe, a što se referenci tiče, najiskusniji je od svih menadžera koji su nas poslije rata vodili. Da nije bilo talova s upravom, raskidanja onolikih ugovora i pranja para preko Brazilaca, ja mislim da ne bi bio toliko omražen. Daleko od tog da ga branim al' mi je Hurtić 10 puta mrži i veća mrlja u historiji kluba. #justsayin'
Koji će nam kyrac injekcija, ako će nam djecu nastaviti trenirati Uščuplić & co., ako se nastave dovoditi najbolji igrači albanske i mijanmarske lige ili najbolji igrači Olimpica i Drine Zvornik.
SARAJEVO

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 24 apr 2017, 18:49

Nikad gori fudbal nisam gledao nego kad nas je vodio Ješić. Znači čisto fudbalski, bez preplaćenih pulena, medijskog tretiranja nas navijača kao **** idiota itd. Čisto fudbalski.

Brzo se sve zaboravlja, previše brzo.

bibula
Kontakt:

Post Postao/la bibula » 24 apr 2017, 18:59

PitarBordo je napisao/la:
Historicar je napisao/la:Tradicija se nastavlja, poslije katastrofalnog rezultata, piše se o novom stadionu.Evo prije nekih sat, na portalu sport centar objavili (po narudžbi nekoga iz uprave) kako se u Njemačkoj piše o Bordo areni.
Poslali vijest na njemački portal o šatro stadionima koji ni urednik istog ne čita svaki dan i onda poslali ovim medijima ovdje link da objave kako je neko vani objavio kako su domaći mediji objavili kako je FK Sarajevo objavilo da će graditi stadion.

Baš smo ekološki osvješten klub, sve recikliramo i po 10 puta.
Cirkus. Sad bi mi trebali govoriti kako je ovo najbolja uprava na dunjaluku i da zaboravimo probleme i to što ne možemo dobiti krupu :facepalm:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 24 apr 2017, 19:17

fico je napisao/la:
Koji će nam kyrac injekcija, ako će nam djecu nastaviti trenirati Uščuplić & co., ako se nastave dovoditi najbolji igrači albanske i mijanmarske lige ili najbolji igrači Olimpica i Drine Zvornik.
Nama prvo treba dobar SD, čovjek koji će moći dovesti pojačanje. Ja ovog ćevabdžiju ne bih u nabavku mesa poslao a kamoli da pregovara s nekim. Eh, da je tu Slaviša kao što se najavljivalo... A ti si vala u pravu, džaba i injekcija kad nam je sa Farukom maksimalan domet Tandir il' Arežina.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 24 apr 2017, 19:21

vi ste pljuvaci

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 24 apr 2017, 19:23

TobeYarabi je napisao/la:vi ste pljuvaci
Rezultat protiv Radnika. :hmmmm:

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 24 apr 2017, 19:26

Nedostaje nama Ibrak, džaba je sve :mrgreen:

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 24 apr 2017, 19:26

Sarajlijica1946 je napisao/la:
1-3 ubice ih duljevic :kafa:

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 24 apr 2017, 19:27

TobeYarabi je napisao/la:
Jel to ti ostalo jos vode od Meki Torabija. :lol:

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 24 apr 2017, 19:36

Bojim se da ćemo sljedeće sezone biti još lošiji.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 24 apr 2017, 19:38

TobeYarabi je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la: Rezultat protiv Radnika. :hmmmm:
Jel to ti ostalo jos vode od Meki Torabija. :lol:
:rol: :rol: :rol:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 24 apr 2017, 19:41

Nesto kontam, zamislite u kolikom je ku.rcu ova nasa liga kad je onakva skupina lezihljebovica, poluamatera, manekena, i instagram boysa treca na tabeli, i finalista kupa :o
Sta ocekivati, da neko ozbiljan dodje u ovu ligu? Zaokruziti narandzastim markerom na kalendarima datume kad su u ovu ligu dosli Benko, Delac, Jajalo, Kodro...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 24 apr 2017, 19:46

Ja nemam naradžasti marker, podijelio DF-ovcima. Može li ženinim karminom?
Samo Saraj'vo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Crkvice1988, mnon46, Puas, trunks1946 i 33 gosta.