FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Stefan Effenberg
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Stefan Effenberg » 25 apr 2017, 01:16

schickeria je napisao/la:Oko sancheza nije problem odsteta vec njegova placa.Arsenal mu daje 300 k funti za novi ugovor,jos ga zele city,inter ,juventus....koji mu isto to mogu dati.
Vjerovatno mozemo i mi ,ali problem je sto vec imamo riberya na toj poziciji koji ima brutalan ugovor i sad ne mozes imat igrace sa takvim ugovorom a da ti sjedi na klupi i ceka godinu dana da ti ribery ode a i on ce tad imat 31 godinu.
Ne znam ,nekako sam misljenja da tek od 2018 mozemo ocekivat neko vece pojacanje na krilu
Kažem, imamo zaista vrhunske igrače na mnogim pozicijama ali nama treba jedno vrhunsko lijevo krilo želimo li i dalje biti jaki u Ligi Prvaka. To je trenutno jedini pravi put jer imaš te igrače u svojim redovima koji imaju još 2-3 odlične sezone pred sobom.

Zato Sanchez mora doći. Ili netko njemu sličan ali ne znam ko je kvaliteta i razina Sancheza a da je dostupan... Svakako bi bilo pogrešno razmišljanje da ne kupimo vrhunsko krilo sada upravo zbog gore navedenih razloga. Sve ostalo nema smisla.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 25 apr 2017, 01:23

Lemar
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 25 apr 2017, 14:55

Sutra je upitan alaba za nastup,svi ostali su spremni za polufinale
Vidal ce igrati unatoc tragediji

Samo osvajanje kupa spasava sezonu i cini je vrlo dobrom

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 25 apr 2017, 15:14

Sezona nije dobra, ligu i kup mogu i ja osvojiti.

isakovich
Kontakt:

Re: RE: Re: FC Bayern München

Post Postao/la isakovich » 25 apr 2017, 15:42

sljivo je napisao/la:Sezona nije dobra, ligu i kup mogu i ja osvojiti.
Hahaha, zal i jecaji za Pepom su jos aktivni, ti sad kao kontriras, kontras sljivo :-D , nemas ti pojma moj sljivo :-P ,mal se uozbilji da te covjek pomalo pokusa ozbiljno shavatati
Bundes i kup u prvoj sezoni trenera je sasvim dobro, pep nije ni to uspio pa da, al ti bi to sve uzeo laganini na football menageru ofc

Poslano sa mog C6903 koristeći Tapatalk
VOLIM BAYERN

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 25 apr 2017, 15:55

Pep 2014 (Novo sve minus Lewa, Hummels, poslije triplete): BL, Pokal, 1/2 LP (+ FWC i USC) > Karlo 2017 (Pođonjeno staro plus Lewa, Hummels poslije duple krune): BL, Pokal?, 1/4 LP (+ DFL SC)

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 25 apr 2017, 16:34

Znam da je ubleha zijanila jedan kup sad da li prve ili druge sezone ne znam,bogdo da nas nikad nije vodio i unakazio.Eno i šitiya ce u crno da zavije :-D , ugl trebamo Karlu dati sansu kao i katalonskoj prevari.
VOLIM BAYERN

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 25 apr 2017, 16:35

sljivo je napisao/la:Pep 2014 (Novo sve minus Lewa, Hummels, poslije triplete): BL, Pokal, 1/2 LP (+ FWC i USC) > Karlo 2017 (Pođonjeno staro plus Lewa, Hummels poslije duple krune): BL, Pokal?, 1/4 LP (+ DFL SC)

jesm samo stoe je karlo dobio skoro pa potrosen turbo motor ove ekipe(robery,kapetan) ,pep je na pocetku madnata dobio sampionsku momcad na vrhuncu u pogledu fizickihmogucnosti i sta je uradio milim na LP veliko nista nanio nam neke od najtezih poraza koje smo ikad imalii to na svom terenu posebno,karlo se barem u sudaru sa realom nije izblamirao nego je pazi brutalno POKRADEN i samo zato nece vidjeti 1/2....milim da ne idemo dalje pep je ovdje odavno ende pricei nema potrebe momci da spominjemo za menne licno ovu ptrnersku prevaru.Daleka mu kuca bila od minkena :puke:
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 25 apr 2017, 17:11

Da se ne lažemo, Pep bi ovog Reala sa našom ekipom prekucao još u Minhenu a uz to bi Sanches, Coman i Kimmich napredovali kroz sezonu kako je i trebalo da se desi. No, on više nema poveznica sa ovom ekipom i vrijeme je da prestane da ga se provlači po ovoj temi.
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 25 apr 2017, 17:16

Bi, kao što je prekucavao prethodne 3 godine.
Ispao od Arsenala u FA kupu kojeg je Carlo razmontirao sa 10:2 u dvije utakmice.
U EPL-u nema šanse ni da bude drugi, a o prvom mjestu samo može sanjati.
Monaco ga uništio u osmini finala LP-a.
Nema šta genije :clap:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 25 apr 2017, 17:38

Bundesliga je napisao/la:Bi, kao što je prekucavao prethodne 3 godine.
Ispao od Arsenala u FA kupu kojeg je Carlo razmontirao sa 10:2 u dvije utakmice.
U EPL-u nema šanse ni da bude drugi, a o prvom mjestu samo može sanjati.
Monaco ga uništio u osmini finala LP-a.
Nema šta genije :clap:
Da, sve to sa ekipom s kojom se poigravao kad god je imao priliku vodeći ovaj isti(čak i slabiji) Bayern. Neozbiljno i uporediti. S druge strane, makar smo svaki put izgledali kao ekipa a uz to smo i razvijali mlade snage za budućnost. Šta imamo s Carlom? Patnju kroz cijelu sezonu, tek nekoliko bljesaka a i to je sve na individualni kvalitet, igra ni na šta ne liči. Imamo 11 igrača i popriličan broj statista i na sve to četvrtfinale LP i vidjeti ćemo šta će biti u kupu, nema šta, napredak je očigledan.
41.21.1.

11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 25 apr 2017, 17:59

S-Y-L-A-R je napisao/la:Da, sve to sa ekipom s kojom se poigravao kad god je imao priliku vodeći ovaj isti(čak i slabiji) Bayern. Neozbiljno i uporediti.
Kolega, on je protiv Citya u takmičarskim utakmicama imao jednak broj pobjeda i poraza vodeći Bayern, ergo nema tu nikakvog poigravanja.
S-Y-L-A-R je napisao/la:S druge strane, makar smo svaki put izgledali kao ekipa a uz to smo i razvijali mlade snage za budućnost.
Jedino protiv Atletica kući smo izgledali kao ekipa, ostalo su nas mlatili kako su htjeli Real 4:0 na AA, Barca 3:0 na njihovom stadionu.
U gostima u knockout fazi nismo mogli nikoga pobijediti, toliko o ozbiljnosti ekipe.
S-Y-L-A-R je napisao/la:Šta imamo s Carlom?
Imali smo odličan proljetni dio, sve do poraza od Reala na AA mljeli smo sve pred sobom.
Carlo ima fula, to za mlade igrače se slažem, jednostavno nema u njih povjerenja.
Ali tek mu je prva sezona, a uz to je dobio dosta istrošenih igrača, treba mu dati šansu.
Već u prvoj sezoni je dobio Real u 90 minuta na njihovom stadionu i brutalno smo pokradeni.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 25 apr 2017, 18:02

Ne opet Carlo vs Pep diskusija :facepalm:
Ajmo sacekati da zavrsi Carlo svoj mandat prvo pa sumirati sve... Ako Carlo sljedece sezone donese klempu, sva poredjenja su nebitna.
Pep nije taj cilj ispunio no svejedno njegova era se ne moze nazvati neuspjesnom.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 25 apr 2017, 18:06

Da, "genije" je pokazao taktičku nezrelost protiv Reala ali je isto to uradio i ovaj. Kod prvog smo igrali isto tj. igra je bila tu i bez glavnih igrača, kod ovoga se sve raspalo bez dva igrača. Kod prvog se Gaudino šprdo protiv Citija, Kimmich protiv Dortmunda a kod ovoga Muller ne može potrefit gol, Costa ne zna preć čovjeka i glavno mu oružje ubačaj, Vidal pogino za izgubljene Alonsa i Thiaga, igra se ubačaja na neizgrađene pozicije, igra se izolacija jedan na dva igrača i slično. Profitirali su oni koji su individualno dobri a oni koji nisu tek sad vidimo kakvi su. Jupp i Pep im je sakrio mane dok ih je ovaj razotkrio na uštrb drugih. A kad ti odu dva individualca kao sad protiv Reala to ti je kraj što i jest.

Nije to problem, svaki trener ima svoje i svoj način rada ali je nepošteno da se jedan pljuje/pljuvao bez pardona a drugom traže pojačanja u vidu Sancheza za isto ono što su napravili. Sad odjednom ne valjaju igrači, stari. (I ne valjaju kad ih je ovaj učinio takvim.) Jedan je pljuvan za povrede a kod ovog je nesreća iako ih je svojim prahistorijskim gledanjem na fudbal upropastio.

Pepa nisam pljuvao za katastrofe jer sam vidio jasan plan i viziju, i igru, i imao je opravdanja u povredama, Thiago se raspo, Javi isto tako, Robbery isto. Vidio sam budućnost, budućnost nasuprot ovog u kojeg ne vidim išta osim da jaše i zadnji atom snage ovih senatora ne bi l šta osvojio - a nakon toga eto vam ruina. Pep jest trener sa manama, on u suštini nije ni bitan, ali ideja, vizija, stil koju je imao niko ne može osporiti i umanjiti i to je ono što sam želio da klub uvede i da to bude jedan identitet u kome će se znati igra - imati prepoznatljivu igru u kojoj će onaj od 15 god. znati, i igrati, isto kao onaj od 35 god. Nisam pratilac konzumentskog fudbala, fudbala za onanisat par noći u aprilu, maju i jednom u junskoj subotnoj večeri i nakon toga tač. Želim da vidim konstantu, ideju, igru po kojoj će nas prepoznati, a kad je tako rezultati će doći, ne jedan, već puno njih.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 25 apr 2017, 18:24

Ima, sve poraze u onim šestim tekmama kad Bayern sa 15 bodova već razmišlja o protivnicima u KO a City dolazi da se izbori za prolazak protiv B ekipe. To je kao da brojiš ovu Carlovu pobjedu protiv Atletica u grupi a ljudi nas ostavili u prašini.
Drugo, pogledaj dvomeč protiv Reala ove godine i onaj pod Pepom. Nikad u životu nismo bili efikasniji nego ovaj dvomeč(3 gola iz 5 šuteva u okvir) a ispali smo i samo Bogu i Neueru da zahvalimo što smo bili u igri uopšte. S druge strane, bili smo bolja ekipa i u Madridu i u Munchenu te 2014e ali su nas uništili prekidi(slažem se da su i oni dio fudbala ali to nije razvaljivanje). Protiv Barce jeste napravio ogromnu grešku ali sam siguran da je to zato što nije htio da mu se ponovi taj Real(nije htio u Minhen bez datog gola). Držali smo 0-0 negdje do 75e, primili gol, napali, i ostali bez šanse zbog tog pokušaja, za razliku od Carla koji je ove godine imao šansu u revanšu samo zbog nestvarne noći golmana a nismo ni centra prešli.
Slažem se da treba da damo šansu, razumijem da je to tek jedna sezona, ali svjestan sam da on neće ništa promjeniti. Sve nam zavisi od ljeta a i to samo da otklonimo dileme kojih 11-13 igrača će izgurati cijelu sezonu.
P.S. džaba se zavaravamo da smo nešto brutalno pokradeni ovu drugu utakmicu. Samo mi je krivo zbog Xabija i Lahma što im je Kassai dao nadu kada nije pokazao crveni Vidalu kad je trebalo biti gotovo da bi ih poslije "poslao u penziju" katastrofalnim greškama. Sve ostalo je bilo na Realovoj strani i izdominirali su nas više nego mi Arsenala.

Edit: ovime i završavam jer je ova diskusija stvarno smorila ali fakat mi nije jasno kako se i dalje spominje i krivi Pep čak i za ovu sezonu, muka mi je. On više nema veze s ovom temom, i tako treba da se odnosimo.
41.21.1.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 25 apr 2017, 18:32

slika
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 25 apr 2017, 18:41

Besic je napisao/la:slika

:pray: :pray:

daj momka odmah :kafa:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 25 apr 2017, 19:25

Ma jah treba prestari ublehu spominjati on je dovoljno zla nanio ovoj generaciji.Cuj on imao plan i viziju,on je samo pikusao da preslika igru koju zna da pokaze igraacu,a to je kopija Barcalone tj onog sto je vec radio,tako da on nije nista planirao niti izmisljao samo ugradio svoj vec znan sistem u bayern,taj isti sistem kojeg je jupp i genercija sampiona preorala.Trebao je bayern postati ono sto nije,jako domisljato,pucanj u prazno.
Nas filozof dobio pojacanje :-P
Nego ja bi da bayern kupi dibalu,sanceza,suareza, pjanjića,veratija,jamesa,carvahala,itd

Daj ih odmah :-D ;-)
B-)
VOLIM BAYERN

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 25 apr 2017, 19:30

S-Y-L-A-R je napisao/la:Ima, sve poraze u onim šestim tekmama kad Bayern sa 15 bodova već razmišlja o protivnicima u KO a City dolazi da se izbori za prolazak protiv B ekipe. To je kao da brojiš ovu Carlovu pobjedu protiv Atletica u grupi a ljudi nas ostavili u prašini.
Drugo, pogledaj dvomeč protiv Reala ove godine i onaj pod Pepom. Nikad u životu nismo bili efikasniji nego ovaj dvomeč(3 gola iz 5 šuteva u okvir) a ispali smo i samo Bogu i Neueru da zahvalimo što smo bili u igri uopšte. S druge strane, bili smo bolja ekipa i u Madridu i u Munchenu te 2014e ali su nas uništili prekidi(slažem se da su i oni dio fudbala ali to nije razvaljivanje). Protiv Barce jeste napravio ogromnu grešku ali sam siguran da je to zato što nije htio da mu se ponovi taj Real(nije htio u Minhen bez datog gola). Držali smo 0-0 negdje do 75e, primili gol, napali, i ostali bez šanse zbog tog pokušaja, za razliku od Carla koji je ove godine imao šansu u revanšu samo zbog nestvarne noći golmana a nismo ni centra prešli.
Slažem se da treba da damo šansu, razumijem da je to tek jedna sezona, ali svjestan sam da on neće ništa promjeniti. Sve nam zavisi od ljeta a i to samo da otklonimo dileme kojih 11-13 igrača će izgurati cijelu sezonu.
P.S. džaba se zavaravamo da smo nešto brutalno pokradeni ovu drugu utakmicu. Samo mi je krivo zbog Xabija i Lahma što im je Kassai dao nadu kada nije pokazao crveni Vidalu kad je trebalo biti gotovo da bi ih poslije "poslao u penziju" katastrofalnim greškama. Sve ostalo je bilo na Realovoj strani i izdominirali su nas više nego mi Arsenala.

Edit: ovime i završavam jer je ova diskusija stvarno smorila ali fakat mi nije jasno kako se i dalje spominje i krivi Pep čak i za ovu sezonu, muka mi je. On više nema veze s ovom temom, i tako treba da se odnosimo.
Ja ne znam sta ti pokusavas ,ti toliko nerealne i neistinite stvari pises da me je tacno sramota,to ti da šljivi ugodis.
Buahahaha vise nas izdominirali nego mi arsenal,zlo mi tacno dodje od nekih nebuloznih komentara.Ja uvijek kazem da je nekima muka navijati za bayern.;-)
Samo se umrijeti mora,tako da nikad nije kasno navijat na Barcu ili Šiti :-P
VOLIM BAYERN

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 25 apr 2017, 19:42

isakovich je napisao/la:
Nisu nas izdominirali toliko ali su nas zasluzeno prosli, mogli smo itekako dozivjeti istu sramotu kao i pod Pepom da nije bilo Neuera. Sami su krivi sto nisu vec u Minhenu rijesili prolaz dalje, u zadnjih 20min mogli dati jos tri gola.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.