Kažem, imamo zaista vrhunske igrače na mnogim pozicijama ali nama treba jedno vrhunsko lijevo krilo želimo li i dalje biti jaki u Ligi Prvaka. To je trenutno jedini pravi put jer imaš te igrače u svojim redovima koji imaju još 2-3 odlične sezone pred sobom.schickeria je napisao/la:Oko sancheza nije problem odsteta vec njegova placa.Arsenal mu daje 300 k funti za novi ugovor,jos ga zele city,inter ,juventus....koji mu isto to mogu dati.
Vjerovatno mozemo i mi ,ali problem je sto vec imamo riberya na toj poziciji koji ima brutalan ugovor i sad ne mozes imat igrace sa takvim ugovorom a da ti sjedi na klupi i ceka godinu dana da ti ribery ode a i on ce tad imat 31 godinu.
Ne znam ,nekako sam misljenja da tek od 2018 mozemo ocekivat neko vece pojacanje na krilu
Zato Sanchez mora doći. Ili netko njemu sličan ali ne znam ko je kvaliteta i razina Sancheza a da je dostupan... Svakako bi bilo pogrešno razmišljanje da ne kupimo vrhunsko krilo sada upravo zbog gore navedenih razloga. Sve ostalo nema smisla.