FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

FORZA ZELJO
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la FORZA ZELJO » 14 avg 2010, 20:01

Necu nesto puno pametovat, ali eto ja sam prvi bio taj koji najvljivo ovjde pobjEdu i pravo mi je krivo sto smo izgubili, ali mali travnik je ovu tekmo MORAO pobjediti jer im vec polako pocelo gorit pod nogama.
ZELJO je danas dobio sevapa sto puSti travniku da uzme bodove jer oni ce se ove godine sigurno boriti za opstanak....cao liga.... :D

glavu gore

FORZAAAAAAA ZELJOOOOOOOOOO !!!
BAS SVE TI DAJEMO.....

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 14 avg 2010, 20:07

Idemo dalje ! VOLIM TE ŽELJO 8-)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 14 avg 2010, 20:14

to nisi cuo,mislim konto sam ti reci da si kloc ali reko mozda si gledo utakmicu pa prvo da pitam red je,eh drug ti si ovdje samo da serendas...ti si zakljucio da je zeljo odigro lose iz 5 ukljucvanja po 30 sekundi bravo lave[/quote]

Imati igraca vise na terenu protiv Travnika a biti sampion drzave sa najjacom ekipom a ne uzeti bod.Mislim da to dovoljno govori o igri na terenu.[/quote]
HAJ MRS SA TEME !!![/quote]

NECU STA JE !!!

Krivo ti je.Prihvati istinu.[/quote]

ti si jedno veeeliko djete, balavac... zacepi gubicu i gledaj sampiona kako se opet dize iz pepela ;) ;)[/quote]

Ma mozete vrijedati koliko hocete.Ja sam samo reko istinu neznam u cemu je problem.Cak cestitao na dobrom navijanju.
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 14 avg 2010, 20:15

Blagoje Bratić je napisao/la:da bog sačuvaj izgubit od tamo nekog travnika,jesam se zeznuo što kupi godišnju sad bi je zapalio majku mu bogovu ****,čitavo poluvrijeme oni gola dat nemogu,ma bjeda jad i čemer :roll:
NIJE TE STID TO NAPISATI :!: :!: :!: :evil:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 14 avg 2010, 20:17

Blagoje Bratić je napisao/la:da bog sačuvaj izgubit od tamo nekog travnika,jesam se zeznuo što kupi godišnju sad bi je zapalio majku mu bogovu ****,čitavo poluvrijeme oni gola dat nemogu,ma bjeda jad i čemer :roll:
I onda ja spamam i zajebajem se po ovoj temi.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 14 avg 2010, 20:18

Ja samo ne znam kako se mozete palit na ove likove :lol: :lol:

Oni navikli da mi stalno pobjeđujemo pa moraju iskoristiti ove prilike da se "naslađuju" :lol: :lol:

aziz
Kontakt:

Post Postao/la aziz » 14 avg 2010, 20:22

drug je napisao/la:
vatreni navijač koji pokazuje bezuvjetnu ljubav prema klubu. Uvijek je tu, i kad se dobija ali i kad se gubi. To nam treba.
Ako ce vas jedan poraz bacati u očaj i tjerati od Želje, nemojte ni dolaziti na tekme.
Halo ba,ne pričaj gluposti,izgubiti od travnika sa 10 igrača pa mora da su igrali onako muški ko protiv hapoela.Sramota :oops: :oops: :oops: :oops:

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 14 avg 2010, 20:23

ZA ŽELjU SE NE NAVIJA,ŽELJO SE VOLI :!: :!: :!: To bi neke DASINE trebale znati,puuu jadovi znači kada pobjeđujemo mi smo Manijaci,mi smo Željovci,ali kada gubimo onda vas je sramota.GADITE MI SE :!:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

aziz
Kontakt:

Post Postao/la aziz » 14 avg 2010, 20:26

Hamo je napisao/la:ZA ŽELjU SE NE NAVIJA,ŽELJO SE VOLI :!: :!: :!: To bi neke DASINE trebale znati,puuu jadovi znači kada pobjeđujemo mi smo Manijaci,mi smo Željovci,ali kada gubimo onda vas je sramota.GADITE MI SE :!:
SRAMOTA JE IZGUBITI OD TRAVNIKA SA 10 IGRAČA!!!!!!!!!!

mirsoooTM87
Kontakt:

Post Postao/la mirsoooTM87 » 14 avg 2010, 20:27

Hamo je napisao/la:ZA ŽELjU SE NE NAVIJA,ŽELJO SE VOLI :!: :!: :!: To bi neke DASINE trebale znati,puuu jadovi znači kada pobjeđujemo mi smo Manijaci,mi smo Željovci,ali kada gubimo onda vas je sramota.GADITE MI SE :!:

slazem se u potpunosti !!
Nea veze mora se nekad i izgubit ni Barca ne dobije uvjek

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 14 avg 2010, 20:28

Ja sam za to da otjeramo Amara. ;) Aziza za trenera!!!
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

aziz
Kontakt:

Post Postao/la aziz » 14 avg 2010, 20:29

mamaSmurf je napisao/la:Ja sam za to da otjeramo Amara. ;) Aziza za trenera!!!
:D :D e pa ako samo mene boli ovaj poraz,onda **** ga

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 14 avg 2010, 20:30

E ti mi reci za koga se navija i kako,ja nisam manijak ja sam navijač realan,i nisam pjandura ni drogiraš,pa da neznam šta pričam i galamim po utakmici,ej molim te izgubit od travnika ljudi imali 10 igrača,a pišete tu nebuloze,i još onaj komentator fino kaže bez imalo srčanosti mirna utakmica ko da nam rezultat odgovara,pa ko je tu lud boga ti :x

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 14 avg 2010, 20:30

Šta bi da ispadnes u kupu od trećeligaša, kao Real prošle sezone ? Ja mislim da bi ti zapalio Grbavicu. E moj Azize ...

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 14 avg 2010, 20:31

kakvih samo debila koji idu na svaku petu utakmicu kad je protivnik "atraktivan" ima ovdje (čast izuzetcima)!
Ako sam bio na svakoj utakmici kad smo se borili za opstanak bit cu i kad gubimo od travnika. A nadam se da su zadovoljni ovi sto idu u inat svima, konacno izgubismo utakmicu! Neka Hvala Bogu fino malo da se spustimo na zemlju, uostalom gol bi bio postignut da nije onog golmana njihovog, skido je i sta moze i sta nemoze. Sad opet kao i u prosloj sezoni idemo "utakmicu po utakmicu" nema srljanja i upisivanja 3 boda prije zadnjeg sudijskog zvižduka. To je jedini recept za zasluženu titulu koju smo osvojili prošle sezone. CILJ je EVROPA! to nezaboravite nikad. VJERUJTE ovo ce nam dobro doci, bolje sad da kiksamo nego kad je najvaznije. A mrsko mi vise citat neke djetinjaste postove (pogotovo simpatizera drugih klubova) i neka njihova glupa viđenja utakmica koja nemaju veze sa vezom tako da
Oprastam se od ovog foruma koji je svakim danom sve gori i gori
Aj Ćao!

Viva Željo, Viva Manijaci!
G A Z I
Željo sve do pobjede

drug

Post Postao/la drug » 14 avg 2010, 20:33

aziz je napisao/la:
drug je napisao/la:
vatreni navijač koji pokazuje bezuvjetnu ljubav prema klubu. Uvijek je tu, i kad se dobija ali i kad se gubi. To nam treba.
Ako ce vas jedan poraz bacati u očaj i tjerati od Želje, nemojte ni dolaziti na tekme.
Halo ba,ne pričaj gluposti,izgubiti od travnika sa 10 igrača pa mora da su igrali onako muški ko protiv hapoela.Sramota :oops: :oops: :oops: :oops:
ne pričam gluposti...ne navijam za Želju od juče pa da pišem ko vas dvojica. Znam kroz kakve periode smo prosli...gore 1000 puta od jednog poraza u kojem smo imali 10 zicera... Boli svaki poraz ali ako ces zbog toga biti manje odan klubu, onda bolje nemoj nikako ni navijati

aziz
Kontakt:

Post Postao/la aziz » 14 avg 2010, 20:34

KB-TM87 je napisao/la:Šta bi da ispadnes u kupu od trećeligaša, kao Real prošle sezone ? Ja mislim da bi ti zapalio Grbavicu. E moj Azize ...
Hahahaha kad osvojimo 9 titula lige šampiona onda si možemo priuštiti takak kiks,kontaš ;)

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 14 avg 2010, 20:35

aziz je napisao/la:
mamaSmurf je napisao/la:Ja sam za to da otjeramo Amara. ;) Aziza za trenera!!!
:D :D e pa ako samo mene boli ovaj poraz,onda **** ga
sviju nas boli poraz, ali svako ga dozivljava na drugaciji nacin, neko ce nakon ovog poraza jos vise zavoljet Zelju i jos vise pritisnut i poderat grla i dlanove na tekmi, a neko ce kao pojedinci samo kukat i psovat igracima i svima, sramota jeste, ali Boze moj, sad je na redu AMAR da proba izbrisati ovu tekmu u glavama igraca i izvuc iz njih maksimum u Tuzli, a nase nije da se petljamo u njegov posao, niti da ih pljujemo, nase je da ih bodrimo i da budemo uz njih, barem je to oduvijek bila odlika Manijaka, da su uz ekipu i kad je najteze...
KAD DODJU TESKI DANI I KADA TI LOSE KRENE...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 14 avg 2010, 20:35

Pa mislim da kao najtrofejniji klub u BiH, možemo priuštit sebi poraz oda Travnika nakon dvije pobjede. ;)

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 14 avg 2010, 20:38

plava_pruga je napisao/la:kakvih samo debila koji idu na svaku petu utakmicu kad je protivnik "atraktivan" ima ovdje (čast izuzetcima)!
Ako sam bio na svakoj utakmici kad smo se borili za opstanak bit cu i kad gubimo od travnika. A nadam se da su zadovoljni ovi sto idu u inat svima, konacno izgubismo utakmicu! Neka Hvala Bogu fino malo da se spustimo na zemlju, uostalom gol bi bio postignut da nije onog golmana njihovog, skido je i sta moze i sta nemoze. Sad opet kao i u prosloj sezoni idemo "utakmicu po utakmicu" nema srljanja i upisivanja 3 boda prije zadnjeg sudijskog zvižduka. To je jedini recept za zasluženu titulu koju smo osvojili prošle sezone. CILJ je EVROPA! to nezaboravite nikad. VJERUJTE ovo ce nam dobro doci, bolje sad da kiksamo nego kad je najvaznije. A mrsko mi vise citat neke djetinjaste postove (pogotovo simpatizera drugih klubova) i neka njihova glupa viđenja utakmica koja nemaju veze sa vezom tako da
Oprastam se od ovog foruma koji je svakim danom sve gori i gori
Aj Ćao!

Viva Željo, Viva Manijaci!
Nisi dugo izdrzo na forumu.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: knoa, Levin, nedimmmm1337 i 43 gosta.