ZELJO je danas dobio sevapa sto puSti travniku da uzme bodove jer oni ce se ove godine sigurno boriti za opstanak....cao liga....

glavu gore
FORZAAAAAAA ZELJOOOOOOOOOO !!!
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
NIJE TE STID TO NAPISATIBlagoje Bratić je napisao/la:da bog sačuvaj izgubit od tamo nekog travnika,jesam se zeznuo što kupi godišnju sad bi je zapalio majku mu bogovu ****,čitavo poluvrijeme oni gola dat nemogu,ma bjeda jad i čemer
I onda ja spamam i zajebajem se po ovoj temi.Blagoje Bratić je napisao/la:da bog sačuvaj izgubit od tamo nekog travnika,jesam se zeznuo što kupi godišnju sad bi je zapalio majku mu bogovu ****,čitavo poluvrijeme oni gola dat nemogu,ma bjeda jad i čemer
Halo ba,ne pričaj gluposti,izgubiti od travnika sa 10 igrača pa mora da su igrali onako muški ko protiv hapoela.Sramotadrug je napisao/la:vatreni navijač koji pokazuje bezuvjetnu ljubav prema klubu. Uvijek je tu, i kad se dobija ali i kad se gubi. To nam treba.Blagoje Bratić je napisao/la:da bog sačuvaj izgubit od tamo nekog travnika,jesam se zeznuo što kupi godišnju sad bi je zapalio majku mu bogovu ****,čitavo poluvrijeme oni gola dat nemogu,ma bjeda jad i čemer
Ako ce vas jedan poraz bacati u očaj i tjerati od Želje, nemojte ni dolaziti na tekme.
SRAMOTA JE IZGUBITI OD TRAVNIKA SA 10 IGRAČA!!!!!!!!!!Hamo je napisao/la:ZA ŽELjU SE NE NAVIJA,ŽELJO SE VOLI![]()
![]()
To bi neke DASINE trebale znati,puuu jadovi znači kada pobjeđujemo mi smo Manijaci,mi smo Željovci,ali kada gubimo onda vas je sramota.GADITE MI SE
Hamo je napisao/la:ZA ŽELjU SE NE NAVIJA,ŽELJO SE VOLI![]()
![]()
To bi neke DASINE trebale znati,puuu jadovi znači kada pobjeđujemo mi smo Manijaci,mi smo Željovci,ali kada gubimo onda vas je sramota.GADITE MI SE
mamaSmurf je napisao/la:Ja sam za to da otjeramo Amara.Aziza za trenera!!!
ne pričam gluposti...ne navijam za Želju od juče pa da pišem ko vas dvojica. Znam kroz kakve periode smo prosli...gore 1000 puta od jednog poraza u kojem smo imali 10 zicera... Boli svaki poraz ali ako ces zbog toga biti manje odan klubu, onda bolje nemoj nikako ni navijatiaziz je napisao/la:Halo ba,ne pričaj gluposti,izgubiti od travnika sa 10 igrača pa mora da su igrali onako muški ko protiv hapoela.Sramotadrug je napisao/la:vatreni navijač koji pokazuje bezuvjetnu ljubav prema klubu. Uvijek je tu, i kad se dobija ali i kad se gubi. To nam treba.Blagoje Bratić je napisao/la:da bog sačuvaj izgubit od tamo nekog travnika,jesam se zeznuo što kupi godišnju sad bi je zapalio majku mu bogovu ****,čitavo poluvrijeme oni gola dat nemogu,ma bjeda jad i čemer
Ako ce vas jedan poraz bacati u očaj i tjerati od Želje, nemojte ni dolaziti na tekme.![]()
![]()
![]()
Hahahaha kad osvojimo 9 titula lige šampiona onda si možemo priuštiti takak kiks,kontašKB-TM87 je napisao/la:Šta bi da ispadnes u kupu od trećeligaša, kao Real prošle sezone ? Ja mislim da bi ti zapalio Grbavicu. E moj Azize ...
sviju nas boli poraz, ali svako ga dozivljava na drugaciji nacin, neko ce nakon ovog poraza jos vise zavoljet Zelju i jos vise pritisnut i poderat grla i dlanove na tekmi, a neko ce kao pojedinci samo kukat i psovat igracima i svima, sramota jeste, ali Boze moj, sad je na redu AMAR da proba izbrisati ovu tekmu u glavama igraca i izvuc iz njih maksimum u Tuzli, a nase nije da se petljamo u njegov posao, niti da ih pljujemo, nase je da ih bodrimo i da budemo uz njih, barem je to oduvijek bila odlika Manijaka, da su uz ekipu i kad je najteze...aziz je napisao/la:mamaSmurf je napisao/la:Ja sam za to da otjeramo Amara.Aziza za trenera!!!
![]()
e pa ako samo mene boli ovaj poraz,onda **** ga
Nisi dugo izdrzo na forumu.plava_pruga je napisao/la:kakvih samo debila koji idu na svaku petu utakmicu kad je protivnik "atraktivan" ima ovdje (čast izuzetcima)!
Ako sam bio na svakoj utakmici kad smo se borili za opstanak bit cu i kad gubimo od travnika. A nadam se da su zadovoljni ovi sto idu u inat svima, konacno izgubismo utakmicu! Neka Hvala Bogu fino malo da se spustimo na zemlju, uostalom gol bi bio postignut da nije onog golmana njihovog, skido je i sta moze i sta nemoze. Sad opet kao i u prosloj sezoni idemo "utakmicu po utakmicu" nema srljanja i upisivanja 3 boda prije zadnjeg sudijskog zvižduka. To je jedini recept za zasluženu titulu koju smo osvojili prošle sezone. CILJ je EVROPA! to nezaboravite nikad. VJERUJTE ovo ce nam dobro doci, bolje sad da kiksamo nego kad je najvaznije. A mrsko mi vise citat neke djetinjaste postove (pogotovo simpatizera drugih klubova) i neka njihova glupa viđenja utakmica koja nemaju veze sa vezom tako da
Oprastam se od ovog foruma koji je svakim danom sve gori i gori
Aj Ćao!
Viva Željo, Viva Manijaci!
Trenutno korisnika/ca: knoa, Levin, nedimmmm1337 i 44 gosta.