FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sabinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 26 apr 2017, 20:43

pitic je napisao/la:Ko se bude bolje tukao na zelenom terenu taj će osvojiti Kup.
Znaci Balic na beku, u fiksu? :D
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 26 apr 2017, 20:44

pitic je napisao/la:Drago mi je sve ovo večeras samo radi toga da navijači Sarajeva vide gdje su i ovi ostali što se pušu parama, tribinama i prinovama.
Tu su i borbi za titulu tj nanprvom mjestu sa svim pobjedama dok mi na Kosevu ne mozemo 3 boda uzet i izblamiramo se u Tuzli dosta ba supljiranja boli me uvo za njih,znam da mi nigdje nismo a oni kako hoce

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 26 apr 2017, 20:45

pitic je napisao/la:Drago mi je sve ovo večeras samo radi toga da navijači Sarajeva vide gdje su i ovi ostali što se pušu parama, tribinama i prinovama.
To pasa moj :)

I portali su tako blago objavili da su ovi ispali da je to smijurija

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 apr 2017, 20:46

hrn je napisao/la:Ja bi iskreno volio prvu u Listici a onda revans pred 10000 ljudi na kosevu
:kralj:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 26 apr 2017, 20:47

Kup ce uzeti ekipa koja bude imala vise svjezine i koja bude bolje nabrijana i motivisana. Ja se nadam da cemo to biti mi. Obavezno vec treba poceti sa pripremama za finale,Listica ima specificnu igru sa trojicom nazad,a u fazi odbrane to je vec petorica.
Inace,moglo bi se reci da su cak blagi favoriti,obzirom nas njihov i nas put do finala,i tu ulogu im treba i prepustiti.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 26 apr 2017, 20:53

zagor1987 je napisao/la:
Tu su i borbi za titulu tj nanprvom mjestu sa svim pobjedama dok mi na Kosevu ne mozemo 3 boda uzet i izblamiramo se u Tuzli dosta ba supljiranja boli me uvo za njih,znam da mi nigdje nismo a oni kako hoce
I ta 4 neriješena ishoda su mi draži nego da smo doživjeli ovakvu večerašnju blamažu u svakom smislu. 0-3, 2 ne penala, bez igre, bez glave, navijači bježe u 60 minuti sa stadiona, tučnjava sami sa sobom.
SRETAN BROJ - 1725

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 26 apr 2017, 20:54

Kone pričaju o prodaji. Znači, sami kažu da su klub koji štima utakmice, jer ko prodaje taj i kupuje. Hoće da nam kažu da se kurv*ca prodala za desetogodišnju ulaznicu.
Vraga prodata utakmica, raznijeli ih ljudi i neće bit lahko protiv ovih ubica, iako sam njih priželjkivao. Posebno me brine naš crni niz na Pecari. Daj Bože da ga u kupu prekinemo, kao što smo prekinuli i onaj u Zenici. Znači već se počet' spremat za ovo, nek naredne utakmice igraju Lelić, Liivak, Herić, Balić, Kadušić... kup moramo uzet.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 26 apr 2017, 21:14

Čitajući druge portale, baš sam se nasmijao u vezi komšinice željane; Dobra ova emisija Ispuni mi Zelju hahahaha ; PALA NEKA NANA KOD SEBILJA, SUDIJA SVIR'O PENAL ZA željezničar; ADIL - SUPRUGA ;
E, ne može tako.
Izmaltretirali ste nam komšije, na njihovom terenu.
To neće proći nekažnjeno. :)

Bit će yebeno protiv ubica, čabraja, 33ojka, i zlomislić top igrači
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 26 apr 2017, 21:22

Kazem ja bolje njih u finalu,nego listicu. Pa,ovi su na nivou fk Butmir. Braco mila ko se tacka za titulu sa madjarima. :facepalm: Jos se "hvale" kako je prodata tekma :bow: :urnebes: :urnebes:

Samo da su nam doveli trojicu zimus.
Da je kako prvu dole,pa na Hasetu se pripremiti za srcane smetnje :roll:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 26 apr 2017, 21:27

Ko je taj Karabaja?

P.S. Rekoh ja jos kad je bilo izvlacenje za polufinale da je Vaso najbolja opcija, tanki al bas. Pa ni sa zavrsenim sudijom nisu mogli proci dalje.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

MartinSco
Kontakt:

Post Postao/la MartinSco » 26 apr 2017, 21:29

Meni je ovo ok. Mislim da cemo bez vecih problema uzeti kup. Nadigrali smo ih dole s 10 igraca, ako me sjecanje dobro sluzi.. :njanjanja:
(moje misljenje) :kafa:
IDEMO PONOVO!

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 26 apr 2017, 21:29

Treba gristi za Kup, trofej je trofej, historija se piše... :D
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 26 apr 2017, 21:34

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Treba gristi za Kup, trofej je trofej, historija se piše... :D
Naravno, liga je svakako izgubljena. Trofej u sezoni punoj turbulencija i svega loseg oko kluba bi bio sjajan.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

MaroonKrajina
Kontakt:

Post Postao/la MaroonKrajina » 26 apr 2017, 21:35

KARAJTE KATOLIČKI ŠPORTSKI KLUB lištica! :opaopa:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 26 apr 2017, 21:35

MartinSco je napisao/la:Meni je ovo ok. Mislim da cemo bez vecih problema uzeti kup. Nadigrali smo ih dole s 10 igraca, ako me sjecanje dobro sluzi.. :njanjanja:
(moje misljenje) :kafa:
Oni od tad smijenili trenera, promijenili formaciju, uveli neke nove igrače, a mi igramo isto. Nije to ona Lištica, namučit ćemo se mi u finalu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 26 apr 2017, 21:36

Znači u finalu sa Širokim, dobro je.
Da se razumijemo mrzim obje ekipe ali sam više volio da prođe Široki.
Zašto? Nije zbog toga što mislim da ćemo imati lakši zadatak, čak šta više, vjerovatno će biti teže. Ja ovoj našoj ekipi ne vjerujem i smatram da je jedna od najloših unazdat mnogo godina i ono što nam najmanje u ovom trenutku treba je finale protiv kona jer možemo puno izgubiti. Šanse protiv njih bi bile 50:50, znači vrlo lahko bi mogli uzeti kup a vrlo lako bi mogli i zijaniti, nijanse bi odlučule, i zamislite od njih izgubimo kup a već se oprostili od titule, ma bili bi svi ogorčeno, ljuti, neki na aparatima, neki bi preselili... dok oni slave možda duplu. Neka hvala, pogotovo ko nije slijep i ko vidi kakvi igrači nam igraju i kakva je igra.

Da kojim slučajem u ekipi imamo Stojčeva, Velkoskog, Benku, Bilbiju, Cimirota, Puzija, Tatomirovića i druge velemajstore koji jesu velemajstori za ove trenutne, svim srcem bi navijao danas za kone i jedva čekao okršaj u finalu, ovako, dok mi imamo 9-10 limitiranih igrača u prvih 11, dok su na klupi invalit Said, kosmodisk Radovac, nargila Lelić, izgubljeni estonac, zbunjena Lija, ubitačni Amer, mutni Adilović... neka hvala, manje ćemo potrošit u apoteci.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 26 apr 2017, 21:36

Jel 4. mjesto vodi u Europu ako mi dobijemo Sirokog u kupu? Ako je tako, onda ce Sloboda dati 110% da ostvare povoljan rezultat (mozda bi bod valjao) protiv kona, a problem je sto i nas ceka Radnik koji ima isto bodova ko Tuzlaci. I oni ce dati sve od sebe. Logicno, navijacki, bi volio da ih oderemo, al realno gledano mislim da ce pasti tu jos jedan X. S ovim svime navedenim, Sloboda igra za Sarajevo, pa i Zrinjski, a mi za Slobodu.

Navijačaki
Radnik - Sarajevo 0:1 (78. Hebibovic, napokon)
Sloboda - Zeljeznicar 2:1
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 apr 2017, 21:37

Zagor je napisao/la:Jel 4. mjesto vodi u Europu ako mi dobijemo Sirokog u kupu? Ako je tako, onda ce Sloboda dati 110% da ostvare povoljan rezultat (mozda bi bod valjao) protiv kona, a problem je sto i nas ceka Radnik koji ima isto bodova ko Tuzlaci. I oni ce dati sve od sebe. Logicno, navijacki, bi volio da ih oderemo, al realno gledano mislim da ce pasti tu jos jedan X. S ovim svime navedenim, Sloboda igra za Sarajevo, pa i Zrinjski, a mi za Slobodu.

Navijačaki
Radnik - Sarajevo 0:1 (78. Hebibovic, napokon)
Sloboda - Zeljeznicar 2:1
Yes
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 26 apr 2017, 21:38

Čuj liga izgubljena. :facepalm:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 26 apr 2017, 21:39

Zaboravili ste da nas je pola ispalo iz @PB nagradne igre :cry:
SRETAN BROJ - 1725

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: BungaBum, fks74, PingoFTW, THEC i 73 gosta.