Znaci Balic na beku, u fiksu?pitic je napisao/la:Ko se bude bolje tukao na zelenom terenu taj će osvojiti Kup.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Tu su i borbi za titulu tj nanprvom mjestu sa svim pobjedama dok mi na Kosevu ne mozemo 3 boda uzet i izblamiramo se u Tuzli dosta ba supljiranja boli me uvo za njih,znam da mi nigdje nismo a oni kako hocepitic je napisao/la:Drago mi je sve ovo večeras samo radi toga da navijači Sarajeva vide gdje su i ovi ostali što se pušu parama, tribinama i prinovama.
To pasa mojpitic je napisao/la:Drago mi je sve ovo večeras samo radi toga da navijači Sarajeva vide gdje su i ovi ostali što se pušu parama, tribinama i prinovama.
I portali su tako blago objavili da su ovi ispali da je to smijurija
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
hrn je napisao/la:Ja bi iskreno volio prvu u Listici a onda revans pred 10000 ljudi na kosevu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kup ce uzeti ekipa koja bude imala vise svjezine i koja bude bolje nabrijana i motivisana. Ja se nadam da cemo to biti mi. Obavezno vec treba poceti sa pripremama za finale,Listica ima specificnu igru sa trojicom nazad,a u fazi odbrane to je vec petorica.
Inace,moglo bi se reci da su cak blagi favoriti,obzirom nas njihov i nas put do finala,i tu ulogu im treba i prepustiti.
Inace,moglo bi se reci da su cak blagi favoriti,obzirom nas njihov i nas put do finala,i tu ulogu im treba i prepustiti.
I ta 4 neriješena ishoda su mi draži nego da smo doživjeli ovakvu večerašnju blamažu u svakom smislu. 0-3, 2 ne penala, bez igre, bez glave, navijači bježe u 60 minuti sa stadiona, tučnjava sami sa sobom.zagor1987 je napisao/la:Tu su i borbi za titulu tj nanprvom mjestu sa svim pobjedama dok mi na Kosevu ne mozemo 3 boda uzet i izblamiramo se u Tuzli dosta ba supljiranja boli me uvo za njih,znam da mi nigdje nismo a oni kako hocepitic je napisao/la:Drago mi je sve ovo večeras samo radi toga da navijači Sarajeva vide gdje su i ovi ostali što se pušu parama, tribinama i prinovama.
SRETAN BROJ - 1725
Kone pričaju o prodaji. Znači, sami kažu da su klub koji štima utakmice, jer ko prodaje taj i kupuje. Hoće da nam kažu da se kurv*ca prodala za desetogodišnju ulaznicu.
Vraga prodata utakmica, raznijeli ih ljudi i neće bit lahko protiv ovih ubica, iako sam njih priželjkivao. Posebno me brine naš crni niz na Pecari. Daj Bože da ga u kupu prekinemo, kao što smo prekinuli i onaj u Zenici. Znači već se počet' spremat za ovo, nek naredne utakmice igraju Lelić, Liivak, Herić, Balić, Kadušić... kup moramo uzet.
Vraga prodata utakmica, raznijeli ih ljudi i neće bit lahko protiv ovih ubica, iako sam njih priželjkivao. Posebno me brine naš crni niz na Pecari. Daj Bože da ga u kupu prekinemo, kao što smo prekinuli i onaj u Zenici. Znači već se počet' spremat za ovo, nek naredne utakmice igraju Lelić, Liivak, Herić, Balić, Kadušić... kup moramo uzet.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Čitajući druge portale, baš sam se nasmijao u vezi komšinice željane; Dobra ova emisija Ispuni mi Zelju hahahaha ; PALA NEKA NANA KOD SEBILJA, SUDIJA SVIR'O PENAL ZA željezničar; ADIL - SUPRUGA ;
E, ne može tako.
Izmaltretirali ste nam komšije, na njihovom terenu.
To neće proći nekažnjeno.
Bit će yebeno protiv ubica, čabraja, 33ojka, i zlomislić top igrači
E, ne može tako.
Izmaltretirali ste nam komšije, na njihovom terenu.
To neće proći nekažnjeno.
Bit će yebeno protiv ubica, čabraja, 33ojka, i zlomislić top igrači
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Kazem ja bolje njih u finalu,nego listicu. Pa,ovi su na nivou fk Butmir. Braco mila ko se tacka za titulu sa madjarima.
Jos se "hvale" kako je prodata tekma
Samo da su nam doveli trojicu zimus.
Da je kako prvu dole,pa na Hasetu se pripremiti za srcane smetnje
Samo da su nam doveli trojicu zimus.
Da je kako prvu dole,pa na Hasetu se pripremiti za srcane smetnje
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Ko je taj Karabaja?
P.S. Rekoh ja jos kad je bilo izvlacenje za polufinale da je Vaso najbolja opcija, tanki al bas. Pa ni sa zavrsenim sudijom nisu mogli proci dalje.
P.S. Rekoh ja jos kad je bilo izvlacenje za polufinale da je Vaso najbolja opcija, tanki al bas. Pa ni sa zavrsenim sudijom nisu mogli proci dalje.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Meni je ovo ok. Mislim da cemo bez vecih problema uzeti kup. Nadigrali smo ih dole s 10 igraca, ako me sjecanje dobro sluzi..
(moje misljenje)
(moje misljenje)
IDEMO PONOVO!
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Treba gristi za Kup, trofej je trofej, historija se piše... 
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Naravno, liga je svakako izgubljena. Trofej u sezoni punoj turbulencija i svega loseg oko kluba bi bio sjajan.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Treba gristi za Kup, trofej je trofej, historija se piše...
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- MaroonKrajina
- Kontakt:
KARAJTE KATOLIČKI ŠPORTSKI KLUB lištica! 
Oni od tad smijenili trenera, promijenili formaciju, uveli neke nove igrače, a mi igramo isto. Nije to ona Lištica, namučit ćemo se mi u finalu.MartinSco je napisao/la:Meni je ovo ok. Mislim da cemo bez vecih problema uzeti kup. Nadigrali smo ih dole s 10 igraca, ako me sjecanje dobro sluzi..![]()
(moje misljenje)
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Znači u finalu sa Širokim, dobro je.
Da se razumijemo mrzim obje ekipe ali sam više volio da prođe Široki.
Zašto? Nije zbog toga što mislim da ćemo imati lakši zadatak, čak šta više, vjerovatno će biti teže. Ja ovoj našoj ekipi ne vjerujem i smatram da je jedna od najloših unazdat mnogo godina i ono što nam najmanje u ovom trenutku treba je finale protiv kona jer možemo puno izgubiti. Šanse protiv njih bi bile 50:50, znači vrlo lahko bi mogli uzeti kup a vrlo lako bi mogli i zijaniti, nijanse bi odlučule, i zamislite od njih izgubimo kup a već se oprostili od titule, ma bili bi svi ogorčeno, ljuti, neki na aparatima, neki bi preselili... dok oni slave možda duplu. Neka hvala, pogotovo ko nije slijep i ko vidi kakvi igrači nam igraju i kakva je igra.
Da kojim slučajem u ekipi imamo Stojčeva, Velkoskog, Benku, Bilbiju, Cimirota, Puzija, Tatomirovića i druge velemajstore koji jesu velemajstori za ove trenutne, svim srcem bi navijao danas za kone i jedva čekao okršaj u finalu, ovako, dok mi imamo 9-10 limitiranih igrača u prvih 11, dok su na klupi invalit Said, kosmodisk Radovac, nargila Lelić, izgubljeni estonac, zbunjena Lija, ubitačni Amer, mutni Adilović... neka hvala, manje ćemo potrošit u apoteci.
Da se razumijemo mrzim obje ekipe ali sam više volio da prođe Široki.
Zašto? Nije zbog toga što mislim da ćemo imati lakši zadatak, čak šta više, vjerovatno će biti teže. Ja ovoj našoj ekipi ne vjerujem i smatram da je jedna od najloših unazdat mnogo godina i ono što nam najmanje u ovom trenutku treba je finale protiv kona jer možemo puno izgubiti. Šanse protiv njih bi bile 50:50, znači vrlo lahko bi mogli uzeti kup a vrlo lako bi mogli i zijaniti, nijanse bi odlučule, i zamislite od njih izgubimo kup a već se oprostili od titule, ma bili bi svi ogorčeno, ljuti, neki na aparatima, neki bi preselili... dok oni slave možda duplu. Neka hvala, pogotovo ko nije slijep i ko vidi kakvi igrači nam igraju i kakva je igra.
Da kojim slučajem u ekipi imamo Stojčeva, Velkoskog, Benku, Bilbiju, Cimirota, Puzija, Tatomirovića i druge velemajstore koji jesu velemajstori za ove trenutne, svim srcem bi navijao danas za kone i jedva čekao okršaj u finalu, ovako, dok mi imamo 9-10 limitiranih igrača u prvih 11, dok su na klupi invalit Said, kosmodisk Radovac, nargila Lelić, izgubljeni estonac, zbunjena Lija, ubitačni Amer, mutni Adilović... neka hvala, manje ćemo potrošit u apoteci.
Jel 4. mjesto vodi u Europu ako mi dobijemo Sirokog u kupu? Ako je tako, onda ce Sloboda dati 110% da ostvare povoljan rezultat (mozda bi bod valjao) protiv kona, a problem je sto i nas ceka Radnik koji ima isto bodova ko Tuzlaci. I oni ce dati sve od sebe. Logicno, navijacki, bi volio da ih oderemo, al realno gledano mislim da ce pasti tu jos jedan X. S ovim svime navedenim, Sloboda igra za Sarajevo, pa i Zrinjski, a mi za Slobodu.
Navijačaki
Radnik - Sarajevo 0:1 (78. Hebibovic, napokon)
Sloboda - Zeljeznicar 2:1
Navijačaki
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
YesZagor je napisao/la:Jel 4. mjesto vodi u Europu ako mi dobijemo Sirokog u kupu? Ako je tako, onda ce Sloboda dati 110% da ostvare povoljan rezultat (mozda bi bod valjao) protiv kona, a problem je sto i nas ceka Radnik koji ima isto bodova ko Tuzlaci. I oni ce dati sve od sebe. Logicno, navijacki, bi volio da ih oderemo, al realno gledano mislim da ce pasti tu jos jedan X. S ovim svime navedenim, Sloboda igra za Sarajevo, pa i Zrinjski, a mi za Slobodu.
Navijačaki
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Čuj liga izgubljena. 
Trenutno korisnika/ca: perodeformero, Rule_hz, Tatamata1946 i 74 gosta.