FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sarajlijica1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 26 apr 2017, 21:41

KUP, KUP, KUP JE NAS! :opaopa:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 apr 2017, 21:43

Sarajlijica1946 je napisao/la:KUP, KUP, KUP JE NAS! :opaopa:
Boga mi poslije ovoga danas.. :lol: :urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 26 apr 2017, 21:44

Evropu smo izborili, ukoliko uzmemo i kup ja sam i vise nego zadovoljan.
Mada mislim da ni prvenstvo nije rjeseno. Bice svega jos.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 26 apr 2017, 21:45

BelminM23 je napisao/la:Čuj liga izgubljena. :facepalm:
Jest, onog trenutka nakon zadnjeg zvižduka protiv Krupe, treba dva čuda da se dese da budemo prvi.
Nije to jer smatram da su Zrinjski i Željezničar mnogo ispred nas kvalitetom već jer smo mi loši bruku, i da je prvo mjesto Krupa drugo Radnik ili bilo koje druge dvije ekipe, teško bi mogli završiti prvi. Samo ne treba biti slijep i Majkl da to skapiraš, jasno ko dan.

Uzeti kup, završiti treći, uspješna sezona.
Izgubiti kup, završiti treći, katastrofalna sezona.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 26 apr 2017, 21:45

Šta kažete na finale kupa, Cimirot preko pune za Velkoskog.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 26 apr 2017, 21:46

MortemHz je napisao/la:
Mi smo najaci. :cool:
Sami zatvoriti istocnu tribinu. :mrgreen:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 apr 2017, 21:47

Nije 100% izgubljena ali previse je prokockanih bodova na Koševu bilo. Trebala bi ti pobjeda u Mostaru, za derbi da i ne spominjem.. tesko ce se to desiti, idemo po kup.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 26 apr 2017, 21:52

MortemHz je napisao/la:
A možda je ovo samo njihov bljesak i loša taktička postavka Mišelinka. Možda bude kao ono Zrinjski - Željo, gdje su kone demonstrirale silu jedini put u ovoj sezoni. Ne trebamo se crnjačit zbog ovog, Čala je bio na utakmici, nadam se da je vidio gdje su ovi opasni i da će apsolvirat to kako treba.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 apr 2017, 21:54

skoroalen je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
A možda je ovo samo njihov bljesak i loša taktička postavka Mišelinka. Možda bude kao ono Zrinjski - Željo, gdje su kone demonstrirale silu jedini put u ovoj sezoni. Ne trebamo se crnjačit zbog ovog, Čala je bio na utakmici, nadam se da je vidio gdje su ovi opasni i da će apsolvirat to kako treba.
Aha vidio sam, bas mi je drago sto je danas pogledao i vidio sve dobre strane Širokog.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 26 apr 2017, 21:55

MortemHz je napisao/la:
Nije 100% izgubljena ali previse je prokockanih bodova na Koševu bilo. Trebala bi ti pobjeda u Mostaru, za derbi da i ne spominjem.. tesko ce se to desiti, idemo po kup.
Ma svjestan sam ja svega, ali ne mogu i ne želim da priznam sada da smo izgubili ligu (a i nismo izgubili, barem ne još), realno pet utakmica je do kraja, sve se može stići. Nisu ni ove ekipe Bog zna nešto ispred nas, pitanje je "Jesu li uopšte ispred nas?" Ako Bog da 6 bodova mora doći u sljedeće dvije utakmice, e onda poslije Mostara ćemo manje više, sve znati.

Po kup idemo naravno. :salut:

Ne mogu se oteti dojmu da imamo ovoliko neriješenih utakmica, jadna ekipa koju smo mi dobili.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 apr 2017, 21:57

Ja iskreno ne vjerujem u pobjedu u Bijeljini, mozda me iznenade ali..

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 26 apr 2017, 21:58

MortemHz je napisao/la:Ja iskreno ne vjerujem u pobjedu u Bijeljini, mozda me iznenade ali..
Ne igra Saric, i ovako nemamo igre. Mozes misliti kako ce biti bez njega. Na Saida i Huseina ne mozes racunati. :facepalm:

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 26 apr 2017, 22:02

Svako ima pravo na svoje misljenje i razmisljanje al ja mislim da je prvenstvo izgubljeno. To mislim i potvrdjujem danasnjim cinjenicama o dosudjenim penalima za zeljanu. Njoj se opasno steli da osvoje titulu i mu tu samo mozemo da otezamo malo stvar. Imamo jos 5 utakmica do kraja i mislim da se trebamo maximalno pripremiti za Kup ako ne zelimo da na isti nacin kao i zeljana ispusimo isti. Po meni utakmice protiv njih i madjara bi mozda igrao sa najjacom ekipom ako je mi uopste i imamo jer je to skup 13-14 limitiranih igraca a ostale 3 utakmice bi kombinovao ekipu. Mada mislim da bas derby i utakmica protiv madjare dolaze izmedju te dvije utakmice kupa. Pa hajd sad ti budi pametan....da li igrati sa prvim ekipom i probati pokvariti im planove pa mozda i sam sebe zahebati u Kup-u jer ces biti umoran....ili odmarati ekipu.pa sta Bog da u Kup-u.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 26 apr 2017, 22:04

Čak ni ja, koji sam optimista do zadnjeg, iako sam vazda svjestan realne situacije, uvijek se hajcam da možemo do kraja, ne vjerujem da možemo čak do drugog mjesta na kraju, a kamo li titule.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 26 apr 2017, 22:04

Eno Dusan Hodzic lajv strimuje na instagramu :D
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 26 apr 2017, 22:05

ado-hz je napisao/la:Svako ima pravo na svoje misljenje i razmisljanje al ja mislim da je prvenstvo izgubljeno. To mislim i potvrdjujem danasnjim cinjenicama o dosudjenim penalima za zeljanu. Njoj se opasno steli da osvoje titulu i mu tu samo mozemo da otezamo malo stvar. Imamo jos 5 utakmica do kraja i mislim da se trebamo maximalno pripremiti za Kup ako ne zelimo da na isti nacin kao i zeljana ispusimo isti. Po meni utakmice protiv njih i madjara bi mozda igrao sa najjacom ekipom ako je mi uopste i imamo jer je to skup 13-14 limitiranih igraca a ostale 3 utakmice bi kombinovao ekipu. Mada mislim da bas derby i utakmica protiv madjare dolaze izmedju te dvije utakmice kupa. Pa hajd sad ti budi pametan....da li igrati sa prvim ekipom i probati pokvariti im planove pa mozda i sam sebe zahebati u Kup-u jer ces biti umoran....ili odmarati ekipu.pa sta Bog da u Kup-u.
Ne smijemo mi sebe ugrozit razmišljanjem o konama. Ko ih yebe, nek' je osvoje ako ih nije sramota nakon ovakve polusezone (parola Grobara na beogradskom derbiju i prejaka je :mrgreen: ), al' nama samo trofej donosi mir u kući. Kao što neko reče, kup i treće mjesto znači odličnu sezonu s obzirom na okolnosti, a treće mjesto bez trofeja znači vrlo lošu sezonu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 26 apr 2017, 22:09

Titula je izgubljena protiv Krupe i Radnika na domacem terenu, 4 boda prosuta na tim utakmica, da ih imamo zeljana bi nam bjezala samo bod.

Jedina solucija nam je da dobijemo u Mostaru i na Kosevu protiv direktnih rivala i da oni medusobno odigraju X.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 26 apr 2017, 22:13

Ja sam titulu halalio poslije Radnika, a ovo protiv Krupe me samo potvrdilo u razmišljanju. Okrenuti se Kupu, zayebite ove nacionalno-kladioničarske priče :nene:
SARAJEVO

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 26 apr 2017, 22:17

Mokes je napisao/la:Titula je izgubljena protiv Krupe i Radnika na domacem terenu, 4 boda prosuta na tim utakmica, da ih imamo zeljana bi nam bjezala samo bod.

Jedina solucija nam je da dobijemo u Mostaru i na Kosevu protiv direktnih rivala i da oni medusobno odigraju X.
Ti ko ja kad odigram kladaru pa prodjem dva X i kazem dobit cu...a dole bacim pogled a ceka me jos 6 X-va :D :D
Previse nam se svega mora poklopiti...a dvije su ekipe tu.

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 26 apr 2017, 22:21

I pored svega sto se izdesavalo, jedini smo u trci za duplu. Ko bi rekao? Vjerovatno necemo osvojiti tu titulu, ali dok god ima nade za nju, ja vjerujem da mozemo ako bas zagrizemo. Ovo danas je bilo upozorenje Cali da mora ozbiljno shvatiti Siroki i odraditi bas suprotno od onoga sto je Celo danas radio. Za sljedecu sezonu sto se tice sastava, volio bih da ostanu stubovi odbrane ( Kovacevic, Mihojevic i Novakovic), onda Hodzic, Hebibovic, Ivetic i Saric. Na ostalim pozicijama pod hitno dovesti nekoga, pogotovo u napadu. Volio bih da Cala ostane i da sto jaci krenemo u nove pobjede.
Amer Dupovac!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 60 gostiju.