FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Titula je izgubljena protiv Krupe i Radnika na domacem terenu, 4 boda prosuta na tim utakmica, da ih imamo zeljana bi nam bjezala samo bod.
Jedina solucija nam je da dobijemo u Mostaru i na Kosevu protiv direktnih rivala i da oni medusobno odigraju X.
Jedina solucija nam je da dobijemo u Mostaru i na Kosevu protiv direktnih rivala i da oni medusobno odigraju X.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Ja sam titulu halalio poslije Radnika, a ovo protiv Krupe me samo potvrdilo u razmišljanju. Okrenuti se Kupu, zayebite ove nacionalno-kladioničarske priče 
SARAJEVO
Ti ko ja kad odigram kladaru pa prodjem dva X i kazem dobit cu...a dole bacim pogled a ceka me jos 6 X-vaMokes je napisao/la:Titula je izgubljena protiv Krupe i Radnika na domacem terenu, 4 boda prosuta na tim utakmica, da ih imamo zeljana bi nam bjezala samo bod.
Previse nam se svega mora poklopiti...a dvije su ekipe tu.
I pored svega sto se izdesavalo, jedini smo u trci za duplu. Ko bi rekao? Vjerovatno necemo osvojiti tu titulu, ali dok god ima nade za nju, ja vjerujem da mozemo ako bas zagrizemo. Ovo danas je bilo upozorenje Cali da mora ozbiljno shvatiti Siroki i odraditi bas suprotno od onoga sto je Celo danas radio. Za sljedecu sezonu sto se tice sastava, volio bih da ostanu stubovi odbrane ( Kovacevic, Mihojevic i Novakovic), onda Hodzic, Hebibovic, Ivetic i Saric. Na ostalim pozicijama pod hitno dovesti nekoga, pogotovo u napadu. Volio bih da Cala ostane i da sto jaci krenemo u nove pobjede.
Amer Dupovac!
I Sloboda je prošle sezone bila do kraja u trci za Duplu pa nisu ništa osvojili. Treba biti svjestan svojih mogućnosti i boriti se za Kup.
Kad počinje nagradna igra sa prognoziranjem rezultata našeg osvajanja Kupa?
SARAJEVO
Njihova situacija prosle godine i ova nasa trenutno se po meni ne mogu porediti. Sjeti se samo njihove euforije, uzdizanja itd.. i pogledaj na nase trenutno stanje. Ranjeni lav je najopasniji. Ali opet kao sto rekoh sanse su haman nikakve, ali nada, makar mala, uvijek postoji.fico je napisao/la:I Sloboda je prošle sezone bila do kraja u trci za Duplu pa nisu ništa osvojili. Treba biti svjestan svojih mogućnosti i boriti se za Kup.
Amer Dupovac!
Kad bi stavili Kadušića, Herića i eventualno nekog napadača iz akademije, garantujem da ni sekunde ne bi izgubili na kvalitetu u odnosu na ono što trenutno imamo. Uz standardnog Mihojevića i pokušaj vraćanja Radovca u život mislim da bi nam to bio odličan potez.
Uz to sve, imaš i Anđušića kojem bi ovo bila posljednja prilika da zasluži ostat u klubu, nove Lelića i Livaka.
Fina ekipa na papiru izgleda..
Uz to sve, imaš i Anđušića kojem bi ovo bila posljednja prilika da zasluži ostat u klubu, nove Lelića i Livaka.
Fina ekipa na papiru izgleda..
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Koji nam je ovo stadion po redu?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sarajevo u borbi za šesti trofej u najmasovnijem takmičenju
Bordo tim je najtrofejniji bh. klub u ovom takmičenju. Osvojili su (kao i Željezničar) pet trofeja Kupa BiH. Tim sa Koševa dotakao je vrh 1997. godine kada su u finalu savladali Željezničar 2:0. Godinu dana poslije bili su bolji od tuzlanske Slobode rezultatom 1:0. Novi trofej u ovom takmičenju osvojili su 2002. godine. Tada su u finalnom okršaju ponovo bili bolji od gradskog rivala Željezničara u dramatičnoj završnici. Semafor je na Koševu pokazivao 2:1.
Tri godine poslije u dvomeču sa Širokim Brijegom slavili su ukupnim rezultatom 2:1. Peti trofej u koševske vitrine stigao je nakon devet godina čekanja. Godina je bila 2014., a Sarajevo je u dvomeču nadigralo Čelik sa ukupnih 5:1.
Osim pet osvojenih pehara, tim sa Koševa je poražen u dva finala Kupa BiH. Visočka Bosna bila je bolja od Sarajeva 1999. godine, dok je dvije godine poslije gradski rival Željezničar pobijedio na najvećem bh. stadionu rezultatom 3:2.
Sarajevo je nastupalo u finalu Kupa maršala Tita 1967. godine. Igrala se jedna utakmica u Splitu protiv Hajduka, a domaći tim je slavio rezultatom 2:1.
Također, uspješna generacija tima sa Koševa igrala je 1983. godine u finalu protiv zagrebačkog Dinama, a na kraju su Modri bili bolji rezultatom 3:2. Na putu do ovogodišnjeg finala eliminisali su Bratstvo, Kozaru, Travnik i Mladost Doboj Kakanj.
Kada se podvuče crta, statistika pokazuje kako je Sarajevo u devet odigranih finala upisalo pet pobjeda i četiri poraza (dva u finalu Kupa maršala Tita i dva u finalu Kupa BiH).
Bordo tim je najtrofejniji bh. klub u ovom takmičenju. Osvojili su (kao i Željezničar) pet trofeja Kupa BiH. Tim sa Koševa dotakao je vrh 1997. godine kada su u finalu savladali Željezničar 2:0. Godinu dana poslije bili su bolji od tuzlanske Slobode rezultatom 1:0. Novi trofej u ovom takmičenju osvojili su 2002. godine. Tada su u finalnom okršaju ponovo bili bolji od gradskog rivala Željezničara u dramatičnoj završnici. Semafor je na Koševu pokazivao 2:1.
Tri godine poslije u dvomeču sa Širokim Brijegom slavili su ukupnim rezultatom 2:1. Peti trofej u koševske vitrine stigao je nakon devet godina čekanja. Godina je bila 2014., a Sarajevo je u dvomeču nadigralo Čelik sa ukupnih 5:1.
Osim pet osvojenih pehara, tim sa Koševa je poražen u dva finala Kupa BiH. Visočka Bosna bila je bolja od Sarajeva 1999. godine, dok je dvije godine poslije gradski rival Željezničar pobijedio na najvećem bh. stadionu rezultatom 3:2.
Sarajevo je nastupalo u finalu Kupa maršala Tita 1967. godine. Igrala se jedna utakmica u Splitu protiv Hajduka, a domaći tim je slavio rezultatom 2:1.
Također, uspješna generacija tima sa Koševa igrala je 1983. godine u finalu protiv zagrebačkog Dinama, a na kraju su Modri bili bolji rezultatom 3:2. Na putu do ovogodišnjeg finala eliminisali su Bratstvo, Kozaru, Travnik i Mladost Doboj Kakanj.
Kada se podvuče crta, statistika pokazuje kako je Sarajevo u devet odigranih finala upisalo pet pobjeda i četiri poraza (dva u finalu Kupa maršala Tita i dva u finalu Kupa BiH).
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ako ne bude kalkulisanja, bice 0 titula na kraju. To je sigurno, ko da ce sutra svanuti 
Moramo rotirati, ali pametno - a to nismo vidjeli do sada. Poslije Krupe, mislim da ce se ploca okrenuti, i sve ce se dati u Kup...
Moramo rotirati, ali pametno - a to nismo vidjeli do sada. Poslije Krupe, mislim da ce se ploca okrenuti, i sve ce se dati u Kup...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mozemo ovu sa najjacim sastavom igrati, ima jos vremena.
- muhamedhulk
- Kontakt:
To znam, ali bitne su one kad se Kup igra. Ali eto, vidjecemo sta i kako ce biti...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- PitarBordo
- Kontakt:
MortemHz
joker90
Sarajlijica1946
Lik
baboatif
sonpenn
escobarpablo
Mokes
fico
sjever
BosnianKingdom
Lakoste
SiouxLukavac
skoroalen
mirzatele
TobeYarabi
moj uzor-S.G
zagorski
DBR1987
belosevic28
collector
crnehorde
Pitar6785
Orangina85
kengur
kaladze
hrn
mma_hz
bodi123
head88
revolt
visokohz
UltraSA
Očekujem vaše prognoze, II krug traje do početka prve utakmice finala, u slučaju duplih gleda se najstariji.
Samo Saraj'vo.
2-1 za nas.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako ono ide, citav rezultat prognoziramo? Ako je tako onda ce biti 3:1 za nas u obje utakmice.
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 26 apr 2017, 23:34, ukupno mijenjano 2 puta.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
3:2PitarBordo je napisao/la:muhamedhulk
MortemHz
joker90
Sarajlijica1946
Lik
baboatif
sonpenn
escobarpablo
Mokes
fico
sjever
BosnianKingdom
Lakoste
SiouxLukavac
skoroalen
mirzatele
TobeYarabi
moj uzor-S.G
zagorski
DBR1987
belosevic28
collector
crnehorde
Pitar6785
Orangina85
kengur
kaladze
hrn
mma_hz
bodi123
head88
revolt
visokohz
UltraSA
Očekujem vaše prognoze, II krug traje do početka prve utakmice finala, u slučaju duplih gleda se najstariji.
- muhamedhulk
- Kontakt:
1:1 vani, 2:1 kuci
Trofej Sarajevu.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
PitarBordo je napisao/la:muhamedhulk
MortemHz
joker90
Sarajlijica1946
Lik
baboatif
sonpenn
escobarpablo
Mokes
fico
sjever
BosnianKingdom
Lakoste
SiouxLukavac
skoroalen
mirzatele
TobeYarabi
moj uzor-S.G
zagorski
DBR1987
belosevic28
collector
crnehorde
Pitar6785
Orangina85
kengur
kaladze
hrn
mma_hz
bodi123
head88
revolt
visokohz
UltraSA
Jel to imas nesto protiv mene pa nisam na spisku, a glasao sam za listicu...hmmmm
1:1 ukupno, je l' bitno za oba meča? Ako jest, 0:0 na Koševu, 1:1 dole.PitarBordo je napisao/la:muhamedhulk
MortemHz
joker90
Sarajlijica1946
Lik
baboatif
sonpenn
escobarpablo
Mokes
fico
sjever
BosnianKingdom
Lakoste
SiouxLukavac
skoroalen
mirzatele
TobeYarabi
moj uzor-S.G
zagorski
DBR1987
belosevic28
collector
crnehorde
Pitar6785
Orangina85
kengur
kaladze
hrn
mma_hz
bodi123
head88
revolt
visokohz
UltraSA
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
U Širokom 2:1 za njih. (Crnkić)
Na Koševu 1:0 za nas. (Ahmetović)
Ukupan rezultat 2:2, osvajamo kup zbog gola u gostima.
Na Koševu 1:0 za nas. (Ahmetović)
Ukupan rezultat 2:2, osvajamo kup zbog gola u gostima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.