2017 NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2017 NBA Playoffs
Nad tobom sunce najljepše sja
Šruder pokazuje All-Star potencijal u ovoj seriji. Igra sjajno momak nema šta.
Igračina ali je smećar. Poštujem i ja trash talk, provociranje protivnika i slicne zajebancije ali treba imati granicu
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Masakar nad bullsima od strane sudija 
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Kakav je smecar Crowder, sugavac jedan... Jos sudija bulji u njeg i nista ne svira i sta da radis poslije toga
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Nemam vise komentara na ovo sudjenje, pa ovo je uzas.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Izgleda da će neko dobiti i kući u ovoj seriji .. Chicago bez Ronda bezidejan .. Butler se izgubio u posljednjoj četvrtini, ne može Wade sam ..
‘U City-u imaju velika očekivanja, a s obzirom koliko su novaca potrošili valjda će nešto osvojiti. Ponekad vam život dodijeli bučnog susjeda i morate se priviknuti na to’. SAF
pinoglavi je napisao/la:Igračina ali je smećar. Poštujem i ja trash talk, provociranje protivnika i slicne zajebancije ali treba imati granicu
Green i granica
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Steta sto ne ispadaterio_Ferdy88 je napisao/la:
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Kod onog kad je Beal padao i kada se izmakao da ovaj ne opali glavom mu u koljeno i onda ga jos podigao rispekt veliki za onu sekvencu. Mogao se Beal vrlo lahko povrijediti da nije ono uradio, tako da momak i nije los koliko se pricapinoglavi je napisao/la:Igračina ali je smećar. Poštujem i ja trash talk, provociranje protivnika i slicne zajebancije ali treba imati granicu
Haj spursi zavrsite veceras, da druga runda prije pocne
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Vjerujem u Buckse večeras, da se serija vraća u Toronto
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
- Donnie Darko
- Kontakt:
Niko ti nije povjerovaoalemsa je napisao/la:Haj spursi zavrsite veceras, da druga runda prije pocne
Za sta?Donnie Darko je napisao/la:Niko ti nije povjerovaoalemsa je napisao/la:Haj spursi zavrsite veceras, da druga runda prije pocne
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pa da zelis da Spursi zavrse veceras, sta drugoalemsa je napisao/la:Za sta?Donnie Darko je napisao/la:Niko ti nije povjerovaoalemsa je napisao/la:Haj spursi zavrsite veceras, da druga runda prije pocne
Ma nek uzmu, svejedno Rakete prolazeDonnie Darko je napisao/la:
Pa da zelis da Spursi zavrse veceras, sta drugo
Vidio sam i ja ono, kako je regovao mislio sam da se Beal teze povrijedioZiggs je napisao/la:Kod onog kad je Beal padao i kada se izmakao da ovaj ne opali glavom mu u koljeno i onda ga jos podigao rispekt veliki za onu sekvencu. Mogao se Beal vrlo lahko povrijediti da nije ono uradio, tako da momak i nije los koliko se pricapinoglavi je napisao/la:Igračina ali je smećar. Poštujem i ja trash talk, provociranje protivnika i slicne zajebancije ali treba imati granicu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.