FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Fullback
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Fullback » 27 apr 2017, 23:48

Ovo bi bilo tesko izvesti, i u Fifa ili Pes menadzeru.Morao bi prodat pola tima da da dovedes ove igrace. :mrgreen:

Realnost je da Bayern nije prva opcija ni Grizmanu niti Hazardu,ovaj drugi ako napusti Celsea jedina realna destinacija je Real Madrid.A Grizman moze birati klub,u kojem zeli igrati.

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 27 apr 2017, 23:50

Sta se smijete momku, Upravu je.Samo ovakvi potezi mogu ostaviti Bayern u top 3 kluba u Evropi.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 27 apr 2017, 23:53

Selke se pogubio negdje.
Bolje gonjati Modestea ili Stindla.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Fullback
Kontakt:

Post Postao/la Fullback » 27 apr 2017, 23:57

Ne ocekujem strasna pojacanja,prije slijedi klasicni potez uzimanja ponajboljeg igraca Red Bulla.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 28 apr 2017, 00:01

Fullback je napisao/la:Ne ocekujem strasna pojacanja,prije slijedi klasicni potez uzimanja ponajboljeg igraca Red Bulla.
:nene: Nije to BvB
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 28 apr 2017, 00:04

Fullback je napisao/la:Ne ocekujem strasna pojacanja,prije slijedi klasicni potez uzimanja ponajboljeg igraca Borussije Dortmund.
Ispravio sam ti post, nema na čemu :kafa: .
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 28 apr 2017, 00:14

'Ta ce Griezmann? Da Müller opet sjedi na klupi? Mali nije krilo nego ista pozicija kao i Müller, samo sto moze bolje odigrati kao spic.
Hazard je perverzija, ali mislim da je rekao da jedino Madrid dolazi u obzir, tako da...
Okrenuti se domacoj ligi, npr. Kolasinac je free agent, Adler se spominjao kao zamjena za Ulreicha, lijevo krilo traziti u Brandtu ili nekom drugom, backup napadac (samo nezz kojeg :D ) itd. itd.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 28 apr 2017, 00:17

Maximillian Phillip , Stindl, Modeste, Wagner, Gnabry, Brandt, Kruse , Havertz ( dok ga neko nije ukrao) , Mittelstadt :kafa:

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 28 apr 2017, 00:19

Ako se okrenemo domacoj ligi, onda trebamo biti zadovoljni i osvajanjem samo iste.
Uostalom, to vecina mladi igraci... Pa mala ce klupa biti za njih sve :urnebes:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 28 apr 2017, 00:25

Ovo je onako.

Hardene, pogledaj triplet ekipu,oklem je većina igrača stasala :kafa:
Neuer, Alaba,Dante,Boa?, Lahm, Basti , Kroos, Gustavo?, Muller, Gomez,Mandžukić itd
Osim Bilala,Robbena i Martineza ja se ne sjećam nekih žestokih auslandera.
In Bundesliga trust :kafa:

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 28 apr 2017, 00:39

Besic je napisao/la:Ovo je onako.

Hardene, pogledaj triplet ekipu,oklem je većina igrača stasala :kafa:
Neuer, Alaba,Dante,Boa?, Lahm, Basti , Kroos, Gustavo?, Muller, Gomez,Mandžukić itd
Osim Bilala,Robbena i Martineza ja se ne sjećam nekih žestokih auslandera.
In Bundesliga trust :kafa:
Glavni igraci sadasnje ekipe, tj. Robbery, Lahm pa i Alonso umiru, za njih se mora naci dostojna zamjena. Previse mi gledamo tu 2013 i tripletu, tad nam se sve poklopilo, Robbery u primeu itd.
Vecina nas zeli klempu po cijenu lige i kupa, Brandt i slicni ne mogu nam donijeti klempu u skorijoj buducnosti. Dok mi docekamo talente, Neuer, Vidal, Lewa, Boa, Hummels itd ce biti pred penzijom.
I naravno, Carlov rad sa talentima ne treba spominjati. Vidjelo se po ovoj sezoni koliko on racuna na mlade igrace, bas bi se ti koje vi nabrajate naigrali kod njega.

Gigabyte
Kontakt:

Post Postao/la Gigabyte » 28 apr 2017, 01:40

leorey je napisao/la:
Gigabyte je napisao/la:------------------------------------Neuer (Fruchtl)----------------------------------
----?????---------Boateng (Sule)------ Hummels(??)-----------Alaba (Kolasinac)---
----------------------------J. Martinez( Ruddy)----------------------------
---------------Vidal( Kimmich)-----Thiago( Renato S.)------------------
Griezman1 (Robben).............................Hazard2 (Coman-Ribery )
-------------------------------Lewa (Selke)-----------------------------

E ovo je ekipa za najvece domete, ili 1 ili 2 se moraju dovesti.. a sa pravom rotacijom za par godina imas 5 pozicija top igrace, onda se ganja Brandt, Gnabry, Werner i ostali.. Bayern ima pare da dovede bilo koga na svijetu ali problem je sto treba šamar sezona da se to uradi..
Trebo si stavit jos Verrattija i Coutinha i Suareza cisto da bude zamjena Lewatu :lol: Bolan nebio nije ovo FIFA MANAGER. :damn:
O cemu ti pricas? Prvo pogledaj sta pise pa onda komentarisi.. Od svega napisanog samo bi Kolasinac (Ko moze bolje uzeti free igraca nego Bayern? Dokaz lewa ;) ) Opcija 1 ili 2 tj ili Griezman ili Hazard ( jedno top krilo mora doci jer vidimo sta se postiglo sa kvazi pojacanjima na tim pozicijama, citaj Costa ;) ) Rezervni napadac Selke zato sto je Nijemac a sjedi na klupi u RB, moze to biti bilo koji ;) Svi ostali su u klubu vec ili su dogovoreni Sule i Ruddy, naravno mladi golman Fruchtl je vec u klubu ;) Jel Fifa manager bolan nebio??

Gigabyte
Kontakt:

Post Postao/la Gigabyte » 28 apr 2017, 01:44

Scholl je napisao/la:Sta se smijete momku, Upravu je.Samo ovakvi potezi mogu ostaviti Bayern u top 3 kluba u Evropi.
Inace nam je cilj bundesliga i ganjanje sa Zutaljima i RB, pa ne trebaju top pojacanja.. Ovako su se smijali i na pocetku sezone kaoo najjaci smo sa sastavom koji imamo pa na kraju jao sta bi.. Cuj fifa manager dovesti Free igraca, i jedno top krilo ja bolja od Hazarda i Griezmana ne vidim trenutno. Ah da Hazard je rekao nece nigdje samo u Real, koliko se sjecam mnogi su se kleli da nece nigdje pa evo ih u Bayernu gledamo odavno.. Nece druze ljudi da shvate da poslije ove pljuske, koja moze biti jos jaca ako RB stigne treba nesto TOP odraditi kao svojevremeno Ribery i Robben sto su dosli

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 28 apr 2017, 09:06

Kalle je rekao da se ne očekuju čuda. Mislim da neće biti nekih aman super transfera. Pogotovo više od jednog. A da se pitam odmah bih keširo Keitu iz Lajpciga.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 28 apr 2017, 09:20

Gigabyte je napisao/la:------------------------------------Neuer (Fruchtl)----------------------------------
----?????---------Boateng (Sule)------ Hummels(??)-----------Alaba (Kolasinac)---
----------------------------J. Martinez( Ruddy)----------------------------
---------------Vidal( Kimmich)-----Thiago( Renato S.)------------------
Griezman1 (Robben).............................Hazard2 (Coman-Ribery )
-------------------------------Lewa (Selke)-----------------------------

E ovo je ekipa za najvece domete, ili 1 ili 2 se moraju dovesti.. a sa pravom rotacijom za par godina imas 5 pozicija top igrace, onda se ganja Brandt, Gnabry, Werner i ostali.. Bayern ima pare da dovede bilo koga na svijetu ali problem je sto treba šamar sezona da se to uradi..
kakav Griz i krilo, on je SS/CF
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 28 apr 2017, 09:34

slika

i odmah posaljite sve trofeje u Munchen :kafa:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 28 apr 2017, 09:38

phily je napisao/la:slika

Pa ovo ni Pep ne bi izveo :D Preofanzivno do bola, i Carlo ovo ne moze 'ukrotiti' na terenu.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 28 apr 2017, 09:44

muhamedhulk je napisao/la:
phily je napisao/la:slika

Pa ovo ni Pep ne bi izveo :D Preofanzivno do bola, i Carlo ovo ne moze 'ukrotiti' na terenu.

igramo samo napadacki :kafa:

jos kako ubaciti robbena umjesto kimmicha :mrgreen:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

samir1909
Kontakt:

Post Postao/la samir1909 » 28 apr 2017, 10:23

Svi spominjete Grizmana,a niko ne spominje Carasca po meni top igrac plus mlad samo 23 god.
On bi se savrseno uklopio u Bayin sistem.

Feldmarschall
Kontakt:

Post Postao/la Feldmarschall » 28 apr 2017, 10:34

phily je napisao/la:...
Odlično! :thumbup:

Čak i bez Griezmanna Bayern je sposoban igrati u ovakvom sistemu. Robbenu je u ovoj fazi karijere lakše igrati iza napadača nego na krilu. Ako se sjećate SP-a sa Van Gaalom, upravo je tu igrao za Holandiju u sličnom sistemu. Mullera bi se svelo na čisto lutanje u čemu je najbolji. Kimmichu bi se pomoglo prikriti nestabilnu defanzivu ofanzivnijom ulogom, treći štoper bi djelimično sakrio Thiaga. Puno benefita gledajući ovako na papiru.

Sa Carlom teško da će Bayern ovo dočekati, ali Tuchel i Nagelsmann bi sigurno imali ovakvu opciju u vidu.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []