Realnost je da Bayern nije prva opcija ni Grizmanu niti Hazardu,ovaj drugi ako napusti Celsea jedina realna destinacija je Real Madrid.A Grizman moze birati klub,u kojem zeli igrati.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Ovo bi bilo tesko izvesti, i u Fifa ili Pes menadzeru.Morao bi prodat pola tima da da dovedes ove igrace.
Realnost je da Bayern nije prva opcija ni Grizmanu niti Hazardu,ovaj drugi ako napusti Celsea jedina realna destinacija je Real Madrid.A Grizman moze birati klub,u kojem zeli igrati.
Sta se smijete momku, Upravu je.Samo ovakvi potezi mogu ostaviti Bayern u top 3 kluba u Evropi.
Selke se pogubio negdje.
Bolje gonjati Modestea ili Stindla.
Bolje gonjati Modestea ili Stindla.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ne ocekujem strasna pojacanja,prije slijedi klasicni potez uzimanja ponajboljeg igraca Red Bulla.
Fullback je napisao/la:Ne ocekujem strasna pojacanja,prije slijedi klasicni potez uzimanja ponajboljeg igraca Red Bulla.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ispravio sam ti post, nema na čemuFullback je napisao/la:Ne ocekujem strasna pojacanja,prije slijedi klasicni potez uzimanja ponajboljeg igraca Borussije Dortmund.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- muhamedhulk
- Kontakt:
'Ta ce Griezmann? Da Müller opet sjedi na klupi? Mali nije krilo nego ista pozicija kao i Müller, samo sto moze bolje odigrati kao spic.
Hazard je perverzija, ali mislim da je rekao da jedino Madrid dolazi u obzir, tako da...
Okrenuti se domacoj ligi, npr. Kolasinac je free agent, Adler se spominjao kao zamjena za Ulreicha, lijevo krilo traziti u Brandtu ili nekom drugom, backup napadac (samo nezz kojeg
) itd. itd.
Hazard je perverzija, ali mislim da je rekao da jedino Madrid dolazi u obzir, tako da...
Okrenuti se domacoj ligi, npr. Kolasinac je free agent, Adler se spominjao kao zamjena za Ulreicha, lijevo krilo traziti u Brandtu ili nekom drugom, backup napadac (samo nezz kojeg
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Maximillian Phillip , Stindl, Modeste, Wagner, Gnabry, Brandt, Kruse , Havertz ( dok ga neko nije ukrao) , Mittelstadt 
Ako se okrenemo domacoj ligi, onda trebamo biti zadovoljni i osvajanjem samo iste.
Uostalom, to vecina mladi igraci... Pa mala ce klupa biti za njih sve
Uostalom, to vecina mladi igraci... Pa mala ce klupa biti za njih sve
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ovo je onako.
Hardene, pogledaj triplet ekipu,oklem je većina igrača stasala
Neuer, Alaba,Dante,Boa?, Lahm, Basti , Kroos, Gustavo?, Muller, Gomez,Mandžukić itd
Osim Bilala,Robbena i Martineza ja se ne sjećam nekih žestokih auslandera.
In Bundesliga trust
Neuer, Alaba,Dante,Boa?, Lahm, Basti , Kroos, Gustavo?, Muller, Gomez,Mandžukić itd
In Bundesliga trust
Glavni igraci sadasnje ekipe, tj. Robbery, Lahm pa i Alonso umiru, za njih se mora naci dostojna zamjena. Previse mi gledamo tu 2013 i tripletu, tad nam se sve poklopilo, Robbery u primeu itd.Besic je napisao/la:Ovo je onako.
In Bundesliga trust
Vecina nas zeli klempu po cijenu lige i kupa, Brandt i slicni ne mogu nam donijeti klempu u skorijoj buducnosti. Dok mi docekamo talente, Neuer, Vidal, Lewa, Boa, Hummels itd ce biti pred penzijom.
I naravno, Carlov rad sa talentima ne treba spominjati. Vidjelo se po ovoj sezoni koliko on racuna na mlade igrace, bas bi se ti koje vi nabrajate naigrali kod njega.
O cemu ti pricas? Prvo pogledaj sta pise pa onda komentarisi.. Od svega napisanog samo bi Kolasinac (Ko moze bolje uzeti free igraca nego Bayern? Dokaz lewaleorey je napisao/la:Trebo si stavit jos Verrattija i Coutinha i Suareza cisto da bude zamjena LewatuGigabyte je napisao/la:------------------------------------Neuer (Fruchtl)----------------------------------
----?????---------Boateng (Sule)------ Hummels(??)-----------Alaba (Kolasinac)---
----------------------------J. Martinez( Ruddy)----------------------------
---------------Vidal( Kimmich)-----Thiago( Renato S.)------------------
Griezman1 (Robben).............................Hazard2 (Coman-Ribery )
-------------------------------Lewa (Selke)-----------------------------
E ovo je ekipa za najvece domete, ili 1 ili 2 se moraju dovesti.. a sa pravom rotacijom za par godina imas 5 pozicija top igrace, onda se ganja Brandt, Gnabry, Werner i ostali.. Bayern ima pare da dovede bilo koga na svijetu ali problem je sto treba šamar sezona da se to uradi..Bolan nebio nije ovo FIFA MANAGER.
Inace nam je cilj bundesliga i ganjanje sa Zutaljima i RB, pa ne trebaju top pojacanja.. Ovako su se smijali i na pocetku sezone kaoo najjaci smo sa sastavom koji imamo pa na kraju jao sta bi.. Cuj fifa manager dovesti Free igraca, i jedno top krilo ja bolja od Hazarda i Griezmana ne vidim trenutno. Ah da Hazard je rekao nece nigdje samo u Real, koliko se sjecam mnogi su se kleli da nece nigdje pa evo ih u Bayernu gledamo odavno.. Nece druze ljudi da shvate da poslije ove pljuske, koja moze biti jos jaca ako RB stigne treba nesto TOP odraditi kao svojevremeno Ribery i Robben sto su dosliScholl je napisao/la:Sta se smijete momku, Upravu je.Samo ovakvi potezi mogu ostaviti Bayern u top 3 kluba u Evropi.
Kalle je rekao da se ne očekuju čuda. Mislim da neće biti nekih aman super transfera. Pogotovo više od jednog. A da se pitam odmah bih keširo Keitu iz Lajpciga.
kakav Griz i krilo, on je SS/CFGigabyte je napisao/la:------------------------------------Neuer (Fruchtl)----------------------------------
----?????---------Boateng (Sule)------ Hummels(??)-----------Alaba (Kolasinac)---
----------------------------J. Martinez( Ruddy)----------------------------
---------------Vidal( Kimmich)-----Thiago( Renato S.)------------------
Griezman1 (Robben).............................Hazard2 (Coman-Ribery )
-------------------------------Lewa (Selke)-----------------------------
E ovo je ekipa za najvece domete, ili 1 ili 2 se moraju dovesti.. a sa pravom rotacijom za par godina imas 5 pozicija top igrace, onda se ganja Brandt, Gnabry, Werner i ostali.. Bayern ima pare da dovede bilo koga na svijetu ali problem je sto treba šamar sezona da se to uradi..
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

i odmah posaljite sve trofeje u Munchen
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
- muhamedhulk
- Kontakt:
Pa ovo ni Pep ne bi izveophily je napisao/la:
i odmah posaljite sve trofeje u Munchen
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
muhamedhulk je napisao/la:Pa ovo ni Pep ne bi izveophily je napisao/la:
i odmah posaljite sve trofeje u MunchenPreofanzivno do bola, i Carlo ovo ne moze 'ukrotiti' na terenu.
igramo samo napadacki
jos kako ubaciti robbena umjesto kimmicha
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Svi spominjete Grizmana,a niko ne spominje Carasca po meni top igrac plus mlad samo 23 god.
On bi se savrseno uklopio u Bayin sistem.
On bi se savrseno uklopio u Bayin sistem.
- Feldmarschall
- Kontakt:
Odlično!phily je napisao/la:...
Čak i bez Griezmanna Bayern je sposoban igrati u ovakvom sistemu. Robbenu je u ovoj fazi karijere lakše igrati iza napadača nego na krilu. Ako se sjećate SP-a sa Van Gaalom, upravo je tu igrao za Holandiju u sličnom sistemu. Mullera bi se svelo na čisto lutanje u čemu je najbolji. Kimmichu bi se pomoglo prikriti nestabilnu defanzivu ofanzivnijom ulogom, treći štoper bi djelimično sakrio Thiaga. Puno benefita gledajući ovako na papiru.
Sa Carlom teško da će Bayern ovo dočekati, ali Tuchel i Nagelsmann bi sigurno imali ovakvu opciju u vidu.