Ova zadnja utakmica s njima, bas sam imao osjecaj da smo onaj rani gol pustili odmah, da nas ne mlate.mirzza je napisao/la:Prosle godine smo se tukli tamo i izborili bod, a ove se islo nadigravati. Na ovakve tekme trebaju ici Kerla, Gancev, Culum, Bajro pa nek se mlate i nek vracaju.
Protiv mesara moras mesarski nazalost.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
to je tomirzza je napisao/la:Prosle godine smo se tukli tamo i izborili bod, a ove se islo nadigravati. Na ovakve tekme trebaju ici Kerla, Gancev, Culum, Bajro pa nek se mlate i nek vracaju.
pored toga sto su pokazali svoje seljacke i mesarske manire na terenu, to su isto priredili na ulazu u stadion, jedan ulazcic i to do pola otvoren, isto smo stoka ulazili fuj, tako da nisam vidio prvi go...
Zadnja izmjena: 19TM87, dana/u 15 avg 2010, 11:32, ukupno mijenjano 1 put.
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
-
Culum da je igrao ovu utakmicu skoro sigurno bi zaradio crveni karton,jer on ne trpi i vraca istom mjeromCuspajz je napisao/la:to je tomirzza je napisao/la:Prosle godine smo se tukli tamo i izborili bod, a ove se islo nadigravati. Na ovakve tekme trebaju ici Kerla, Gancev, Culum, Bajro pa nek se mlate i nek vracaju.
-
gerrard_1892
- Kontakt:
Molilm vas ako neko ima majcu sarajevski mangupi mjenjam za majcu nikom te nedamo, broj majce je m,moguca nadoplata za tu majcu
Fudbaleri travnika danas su pokazali kako se seljacki igra i kako se kupujue tekma
sudjenje u drugom polouvremenu ne mogu da smislim ,svaki kontakt faul za travnik
ali ne poricem slabu partiju želje ,posebno u drugom poluvremenu 
jucer na tekmi u travniku vidjeni ivo istuk i mario bazina (sivi citroen C5), siroki za 3 kola gostuje u travniku ... na pomolu neka 2

Ma nije problem, kad god zatreba tu je Ivo.... zna se...Dialiba je napisao/la:jucer na tekmi u travniku vidjeni ivo istuk i mario bazina (sivi citroen C5), siroki za 3 kola gostuje u travniku ... na pomolu neka 2![]()
![]()
![]()
P.S. samo da priupitam, jeste li nasli slike od sinoc koje ste trazili... bilo je zahtijeva, pa reko'.....
Slučno kao prošle sezone kada smo igrali sa FK Slavijom u Lukavici...bistrikboy je napisao/la:Jucer se nije moglo vise,mislite sta hocete ali ko je bio vidio je sve,Cola i Svraka se usrali nakon 3 klizeca s ledja (1 sviran),Sarajcic pokupi u jednom napadu Svraku i mirsu ni opomene nije dobio,crveni je dobio jer se sudiji nayebao familije inace ga nikad dobio ne bi,nakon crvenog su nam svirana slovom i brojem 2 (dva) prekrsaja u njihovoj polovini u 35 minuta igre,Lazo stoji metar od igraca Travnika i prima loptu na prsa a sudija svira faul,haj sto Lazi nije jasno vec ni onom iz Travnika.Amar je cijelu tekmu presjedio nakon sto je na samom pocetku vidio gdje je,pomakao se nije,Mesic ima 3 rane na licu i dvije na cjevanici,nece ga biti neko vrijeme,Mirso ima bolove itd...
Jos preziviti Tuzlu (kako god) i zavrsili smo sa ovim mesarima za ovu sezonu,trenutno smo u planu,imamo 3 bobe sa strane uz sve pobjede kuci i jos jednu pobjedu vani do kraja polusezone si sigurno u samom vrhu,imamo povoljan raspored na proljece.
Idemo dalje!
btw.Nijaz se umalo fizicki obracunao tokom tekme sa pomocnim sudijom...
Poznato nam je svima kako je Regoje ostao bez isključenja, a možda nam je manje poznato da je Popoviću suđeno pregršt prekršaja u napadu pred šesnaestercom domaćina.
I bez obtira na to uzeli smo bod...
Mogu mislit kako je tek bilo u Travniku, kroz tvoj post mogu samo zaključiti da bolje nije moglo...
Idemo dalje.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Travnik i njihovu seljačko-mesarsko-krkansku ekipu što prije zaboraviti i okrenuti se slijedecoj utakmici gdje idemo u goste ekipi istih karakterestika kao i Travnik.Dakle,u Tuzli bod k'o Ajfelov toranj,a o 3 i ne razmišljam.
ali nema para,sve se rastalilo....
-
za_zivot_cijeli
- Kontakt:
Sigurno bi izbjegavao duele i bjezao od lopte, ali je isto tako sigurno da bi u prvom njihovom naletu nekom nogu slomio po principu "oko za oko, zub za zub"... to od nasih momaka nisam vidio..voltron30 je napisao/la:Jarane, bio bi i ti pickast kad vidis da igrac ide, ne da te polomi, nego da ti nogu otkine.za_zivot_cijeli je napisao/la:Malo su mi pickasti, eto, da tako kazem.![]()
da su nasi momci kojim slucajem vratili koji put onim mesarima, pitanje je da li bi onaj celavac onako protrcavao i proigravao onog cupu
u tom smislu "pickasti"
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
- Drugi način
- Kontakt:
Treba jednom otici s namjerom da se tučemo... Hbga, fin pristup nikada ne pali u TZTarantino je napisao/la:Travnik i njihovu seljačko-mesarsko-krkansku ekipu što prije zaboraviti i okrenuti se slijedecoj utakmici gdje idemo u goste ekipi istih karakterestika kao i Travnik.Dakle,u Tuzli bod k'o Ajfelov toranj,a o 3 i ne razmišljam.
Počnite pa će Glavaš Salku Zildžića ubacit u igruDrugi način je napisao/la:Treba jednom otici s namjerom da se tučemo... Hbga, fin pristup nikada ne pali u TZTarantino je napisao/la:Travnik i njihovu seljačko-mesarsko-krkansku ekipu što prije zaboraviti i okrenuti se slijedecoj utakmici gdje idemo u goste ekipi istih karakterestika kao i Travnik.Dakle,u Tuzli bod k'o Ajfelov toranj,a o 3 i ne razmišljam.
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Nemoj da mi zovemo onog crnogorca Strugara.Frutek je napisao/la:Počnite pa će Glavaš Salku Zildžića ubacit u igruDrugi način je napisao/la:Treba jednom otici s namjerom da se tučemo... Hbga, fin pristup nikada ne pali u TZTarantino je napisao/la:Travnik i njihovu seljačko-mesarsko-krkansku ekipu što prije zaboraviti i okrenuti se slijedecoj utakmici gdje idemo u goste ekipi istih karakterestika kao i Travnik.Dakle,u Tuzli bod k'o Ajfelov toranj,a o 3 i ne razmišljam.![]()
![]()
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- Drugi način
- Kontakt:
Neka ubaci, necemo se mi zaliti da je igrao neregistrovan igrač ili nešto sličnoFrutek je napisao/la:Počnite pa će Glavaš Salku Zildžića ubacit u igruDrugi način je napisao/la:Treba jednom otici s namjerom da se tučemo... Hbga, fin pristup nikada ne pali u TZTarantino je napisao/la:Travnik i njihovu seljačko-mesarsko-krkansku ekipu što prije zaboraviti i okrenuti se slijedecoj utakmici gdje idemo u goste ekipi istih karakterestika kao i Travnik.Dakle,u Tuzli bod k'o Ajfelov toranj,a o 3 i ne razmišljam.![]()
![]()
Ne mozemo buraz,iako smo protekli nekoliko teskih sezona igrali igru bez igre,iako su nas vodili treneri sarlatani koji nisu imali blage veze sa tim poslom,mi opet nikad nismo bili krkanska ekipa sprema na tucu po terenu i lomljenje protivnickih igraca,to je jace od nas...Drugi način je napisao/la:Treba jednom otici s namjerom da se tučemo... Hbga, fin pristup nikada ne pali u TZTarantino je napisao/la:Travnik i njihovu seljačko-mesarsko-krkansku ekipu što prije zaboraviti i okrenuti se slijedecoj utakmici gdje idemo u goste ekipi istih karakterestika kao i Travnik.Dakle,u Tuzli bod k'o Ajfelov toranj,a o 3 i ne razmišljam.
ali nema para,sve se rastalilo....
Ima on registraciju za BK Sloboda ja mislim, jel to dovoljnoDrugi način je napisao/la:Neka ubaci, necemo se mi zaliti da je igrao neregistrovan igrač ili nešto sličnoFrutek je napisao/la:Počnite pa će Glavaš Salku Zildžića ubacit u igruDrugi način je napisao/la: Treba jednom otici s namjerom da se tučemo... Hbga, fin pristup nikada ne pali u TZ![]()
![]()
@tanzla
Crnogorci (odbojkasi, bokseri i ostali) su Blekicev fetiš
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
- Drugi način
- Kontakt:
E onda je tuzna činjenica da cemo na svako gostovanje u Travnik, a i u Tuzlu još dugo vremena, ici kao i do sada, sa parolom "Bod ko kuca"...Tarantino je napisao/la:Ne mozemo buraz,iako smo protekli nekoliko teskih sezona igrali igru bez igre,iako su nas vodili treneri sarlatani koji nisu imali blage veze sa tim poslom,mi opet nikad nismo bili krkanska ekipa sprema na tucu po terenu i lomljenje protivnickih igraca,to je jace od nas...Drugi način je napisao/la:Treba jednom otici s namjerom da se tučemo... Hbga, fin pristup nikada ne pali u TZTarantino je napisao/la:Travnik i njihovu seljačko-mesarsko-krkansku ekipu što prije zaboraviti i okrenuti se slijedecoj utakmici gdje idemo u goste ekipi istih karakterestika kao i Travnik.Dakle,u Tuzli bod k'o Ajfelov toranj,a o 3 i ne razmišljam.
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, Seher1921 i 16 gostiju.