FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

harinjo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la harinjo » 15 avg 2010, 10:55

glavni krivac našem porazu u travnu je... 1 gruba igra domaćina --seljačka 2 strah od povrede pored onakvih startova varupe i pogotovo sarajlića 3 lazar popović---nisam stručnjak ali lik stvarno nema veze sa fudbalom!!!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 15 avg 2010, 10:58

za_zivot_cijeli je napisao/la:Nakon onog sto sam vidio jucer na Piroti, i nakon prespavane noci, danas mogu reci samo - dobro smo prosli!

Pored onakve ekipe sa Pirote, koja svoju taktiku zasniva na destrukciji igre bilo je tesko bilo sta ozbiljno napraviti. Svoju takticku zamisao su sprovodili praveci veliki broj strasno grubih startova, kraduci vrijeme na bespotrebno valjanje po terenu, raspravljajuci se sa sudijom itd. U tome su uspjeli u potpunosti. Valjic ocigledno nije dorastao zadatku.

I pored svega ostaje cinjenica da smo mogli i morali odigrati bolje. Prije svega mislim na onaj dio agresivnosti u igri koja nam je ovaj put pomalo nedostajala. Cini mi se da nasi momci imaju strah od uklizavanja i bliskih startova i to je nesto sto bi trebali promjeniti. Malo su mi pickasti, eto, da tako kazem. :roll:

Sve u svemu, plava masina nastavlja dalje. Ispred nas je dug put a sljedeca stanica je Tusanj.

Zeljeznicar za zivot cijeli!
Jarane, bio bi i ti pickast kad vidis da igrac ide, ne da te polomi, nego da ti nogu otkine. Juce sam bas komentarisao izjavu njihovog trenera ili igraca (yebat ga, ne sjecam se koji je) kako bodovi 100% ostaju u Travniku. Jbt, da su Barcelona ne bi mogao tako pricat, ali onda kada vidis kako igraju (ako se to moze nazvati igra) skontas na sta se tacno misli. Znam da to nije u renomeu jednog Želje, ali volio bih bar jednom da ih polomimo na Grbavici za sva vremena. Jos i na Grbavici se stanu izlezavat, otezat s vremenom..

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 15 avg 2010, 11:01

Travnik je tipcina mesarska ekipa koja igra za kladionice..
Na prijateljskoj utakmice ovog ljeta sa njima na prozivanje nasih navijaca sto su prodali utakmicu sa Sirokim Brijegom,jedan od njihovih odgovara da su pustili da ce opet pustiti ako treba :evil:
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 15 avg 2010, 11:03

Hairlija je napisao/la:Travnik je tipcina mesarska ekipa koja igra za kladionice..
Na prijateljskoj utakmice ovog ljeta sa njima na prozivanje nasih navijaca sto su prodali utakmicu sa Sirokim Brijegom,jedan od njihovih odgovara da su pustili da ce opet pustiti ako treba :evil:
Nekoliko nasih navijaca/simpatizera koji su sjedili na njihovom djelu tribine su se također dotakli toga...

Inace jucer negdje oko 800-900 Manijaka nismo svi mogli stati u onaj kavez pa su presli tamo na njihov dio tribine,a neki su i stajali gore na onom betonu.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 15 avg 2010, 11:06

bistrikboy je napisao/la:
Hairlija je napisao/la:Travnik je tipcina mesarska ekipa koja igra za kladionice..
Nekoliko nasih navijaca/simpatizera koji su sjedili na njihovom djelu tribine su se također dotakli toga...

Inace jucer negdje oko 800-900 Manijaka nismo svi mogli stati u onaj kavez pa su presli tamo na njihov dio tribine,a neki su i stajali gore na onom betonu.
Da sada sam se sjetio Varupa je rekao da su prodali i da ce opet prodati,protiv njih se nemoze razviti igra al' i isto tako necete je moci razviti igru protiv slobode..
Udaraju nenormalo,Hadzica nam izbacise do kraja sezone a i Kojasevica su na kraju postenki "unistili"
nadam se da Kojasevic nije ozbiljnije provrijedjen
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 15 avg 2010, 11:09

harinjo je napisao/la:glavni krivac našem porazu u travnu je... 1 gruba igra domaćina --seljačka 2 strah od povrede pored onakvih startova varupe i pogotovo sarajlića 3 lazar popović---nisam stručnjak ali lik stvarno nema veze sa fudbalom!!!
Eto nek ti imas! Dobro si rekao da nisi stručnjak i nek ostane tako...jesi i ti jedan od onih što je došao u Travnik da gleda utakmicu, i da pljuje posle iste? Lazo i zeba su jedini ko nešto i igrali naravno koliko je sudija dozvolio...

Nije se moglo igrati protiv sudije u drugom dijelu, a samo žalim za tim što nismo pokazali damu, trebali smo se tući i mi pa nek dobijemo 2-3 crvena nema veze! Ovo moramo sugerisati igračima pred revanš na grbavici pa da nas mesari zapamte za sva vremena!

PS Savić zadnjih 20 minuta igra CENTARHALFA? ? ? Najlošiji ubjedljvo...ne gine mu klupa!
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 15 avg 2010, 11:13

I mi smo ga kyrate srece, kada smo dobili raspored da u dva kola idemo u goste najkrvolocnijim ekipama. Ja bih u Tz (posto znam da poslije ovog poraza ici ce na pobjedu posto poto) uveo drugi sastav. Jbg, nek' igra Bajro, Culum..bar nek' se mlate s njima. Ovako, samo ce nam nekog onesposobit od bitnijih igraca, pa onda jos veci belaj od gubitka 3 boda.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 15 avg 2010, 11:14

Jbga ispade ja Lazin advokat al' sta cu.Svaku ozbiljnu akciju koju smo imali napravili smo preko Laze.One dvije sanse u prvom i penal.Sut Zebe u drugom.Zadnjih 10 minuta je momak fizicki pao sto i ne cudi.On i Zeba bili najbolji po nekom mom rezonu.

@otpravnik

Slazem se Savic nenormalno usporava nase akcije,nije ni Culum brz ali ima vise mozga.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 15 avg 2010, 11:16

Prosle godine smo se tukli tamo i izborili bod, a ove se islo nadigravati. Na ovakve tekme trebaju ici Kerla, Gancev, Culum, Bajro pa nek se mlate i nek vracaju.
Protiv mesara moras mesarski nazalost.
Cuva Bog Zelju svog!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 15 avg 2010, 11:17

mirzza je napisao/la:Prosle godine smo se tukli tamo i izborili bod, a ove se islo nadigravati. Na ovakve tekme trebaju ici Kerla, Gancev, Culum, Bajro pa nek se mlate i nek vracaju.
Ova zadnja utakmica s njima, bas sam imao osjecaj da smo onaj rani gol pustili odmah, da nas ne mlate. :mrgreen:

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 15 avg 2010, 11:19

slika
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 15 avg 2010, 11:22

mirzza je napisao/la:Prosle godine smo se tukli tamo i izborili bod, a ove se islo nadigravati. Na ovakve tekme trebaju ici Kerla, Gancev, Culum, Bajro pa nek se mlate i nek vracaju.
to je to

edinedin
Kontakt:

Post Postao/la edinedin » 15 avg 2010, 11:23

dino lj je napisao/la:slika
Nema DALJEEEEEEEE
Jer si JEDAN JEDINI...........

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 15 avg 2010, 11:24

pored toga sto su pokazali svoje seljacke i mesarske manire na terenu, to su isto priredili na ulazu u stadion, jedan ulazcic i to do pola otvoren, isto smo stoka ulazili fuj, tako da nisam vidio prvi go...
Zadnja izmjena: 19TM87, dana/u 15 avg 2010, 11:32, ukupno mijenjano 1 put.
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Post Postao/la Avatar » 15 avg 2010, 11:24

Cuspajz je napisao/la:
to je to
Culum da je igrao ovu utakmicu skoro sigurno bi zaradio crveni karton,jer on ne trpi i vraca istom mjerom ;)

gerrard_1892
Kontakt:

Post Postao/la gerrard_1892 » 15 avg 2010, 11:50

Molilm vas ako neko ima majcu sarajevski mangupi mjenjam za majcu nikom te nedamo, broj majce je m,moguca nadoplata za tu majcu

tm_ludak
Kontakt:

Post Postao/la tm_ludak » 15 avg 2010, 11:51

Fudbaleri travnika danas su pokazali kako se seljacki igra i kako se kupujue tekma :) sudjenje u drugom polouvremenu ne mogu da smislim ,svaki kontakt faul za travnik :( ali ne poricem slabu partiju želje ,posebno u drugom poluvremenu :(

Dialiba
Kontakt:

Post Postao/la Dialiba » 15 avg 2010, 12:03

jucer na tekmi u travniku vidjeni ivo istuk i mario bazina (sivi citroen C5), siroki za 3 kola gostuje u travniku ... na pomolu neka 2 :?: :?: :?: :?:

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 15 avg 2010, 12:09

Dialiba je napisao/la:jucer na tekmi u travniku vidjeni ivo istuk i mario bazina (sivi citroen C5), siroki za 3 kola gostuje u travniku ... na pomolu neka 2 :?: :?: :?: :?:
Ma nije problem, kad god zatreba tu je Ivo.... zna se...

P.S. samo da priupitam, jeste li nasli slike od sinoc koje ste trazili... bilo je zahtijeva, pa reko'..... :D ;)

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 15 avg 2010, 12:34

bistrikboy je napisao/la:Jucer se nije moglo vise,mislite sta hocete ali ko je bio vidio je sve,Cola i Svraka se usrali nakon 3 klizeca s ledja (1 sviran),Sarajcic pokupi u jednom napadu Svraku i mirsu ni opomene nije dobio,crveni je dobio jer se sudiji nayebao familije inace ga nikad dobio ne bi,nakon crvenog su nam svirana slovom i brojem 2 (dva) prekrsaja u njihovoj polovini u 35 minuta igre,Lazo stoji metar od igraca Travnika i prima loptu na prsa a sudija svira faul,haj sto Lazi nije jasno vec ni onom iz Travnika.Amar je cijelu tekmu presjedio nakon sto je na samom pocetku vidio gdje je,pomakao se nije,Mesic ima 3 rane na licu i dvije na cjevanici,nece ga biti neko vrijeme,Mirso ima bolove itd...

Jos preziviti Tuzlu (kako god) i zavrsili smo sa ovim mesarima za ovu sezonu,trenutno smo u planu,imamo 3 bobe sa strane uz sve pobjede kuci i jos jednu pobjedu vani do kraja polusezone si sigurno u samom vrhu,imamo povoljan raspored na proljece.

Idemo dalje!

btw.Nijaz se umalo fizicki obracunao tokom tekme sa pomocnim sudijom...
Slučno kao prošle sezone kada smo igrali sa FK Slavijom u Lukavici...
Poznato nam je svima kako je Regoje ostao bez isključenja, a možda nam je manje poznato da je Popoviću suđeno pregršt prekršaja u napadu pred šesnaestercom domaćina.
I bez obtira na to uzeli smo bod...

Mogu mislit kako je tek bilo u Travniku, kroz tvoj post mogu samo zaključiti da bolje nije moglo...

Idemo dalje.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.