Aha tako dakle....znaci fali Nijaz da nam reguliše normalno i pošteno suđenje...jel to izgovor??Cuspajz je napisao/la:druze o kakvoj ti utakmici pricas i kakvom kvalitetu ,bistrik vam je fino napisao kako jest vas par se uhvatilo da imamo kvalitet pobijedili bidrop je napisao/la:Ma pustite se tih prica tipa Sudija,krkani,mesari ovo ono...sranje od price...juce je sudija sankcionisao po propisima sva njihova sranja, dosudio penal za nas, iskljucio jednog njihovog mesara u 55 minuti (dakle imali smo 35 minuta igraca više i opet nismo mogli ni do izjednacenja a kamoli do preokreta)...pa nije sudija kriv što Rovcanin ne zna dati gola iz mrtvog zicera![]()
treba još da sudija zabija za njega, pa da budemo konacno realni.
Treba reci pošteno: Nismo mi toliko jaki koliko smo umislili da jesmo, nemamo mi još tu kvalitetu da se možemo uvijek nadati bodovima u svakoj utakmici (Travnik nam je to juce najbolje pokazao i to sa igracem manje).,jucer se tamo nije igro fudbal uposte ,svi znamo da visca ,zeba ,stanic mogu pretrcati i budalom napraviti svakog igraca 1 na 1 ali ovdje je bio problem sto nisu smjeli uposte zadrzavati loptu kod sebe inace im je karijera u pitanju,da je rovcanin dao gol nebi nam svirao penal i opet bi isto bilo ,sam neki igrac travnika se nakon utakmice nalazio u nekom kaficu u grupi nasih navijaca nakon utakmice i pricao raji kako ga je stid sto se ovako bas moralo igrati protiv zelje jer je ova utakmica im bila biti ili ne biti,kao sad idu u trebinje a siroki ce morati pustiti opet na piroti ,ovaj poraz cu preboliti samo tako kad na grbavici vidim da varupu i sarajcica nose na nosilima i unose ih u kola hitne pomoci
Šta je izgovor za jucerašnji poraz?? to me zanima samo, ništa više.