FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Željovac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Željovac » 15 avg 2010, 16:31

Cuspajz je napisao/la:svi znamo da visca ,zeba ,stanic mogu pretrcati i budalom napraviti svakog igraca 1 na 1
Evo toga o čemu govorim. Barcelona, ovo, ono. Višća je naš najjači igrač, pa se ni on u savršenom suđenju u prvih 150 minuta prvenstva vidio nije. Jednog poteza nije napravio kako treba. Znači, nije još taj kvalitet da može kad hoće šta hoće. Ali dobro, ljepše je valjda misliti da mi imamo čarobnjake i oglušiti se čak i o Osimove riječi nakon Travnika kad kaže da su mnogi naši igrači sada vidjeli svoje objektivne mogućnosti i da sa igračem više nismo imali nikakvu igru. Sigurno da imamo igrača koji su povremeno sposobni za čaroliju, ali da su toliko kvalitetni da to konstantno rade, ne bi igrali u BiH. I čim neko dođe na taj nivo, ide iz BiH.

Kod Glavaša opet nemamo šta očekivati.

Na jednom portalu ima video crvenog za Travnik. Par sekundi prije faula se vidi jedan pokušaj taktike "zaustavljanja Zebe". Doslovno je lik htio nogu da mu otkine.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

RuS_TM87
Kontakt:

Post Postao/la RuS_TM87 » 15 avg 2010, 16:31

Trazim duks TM hitno

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 15 avg 2010, 16:32

RuS_TM87 je napisao/la:Trazim duks TM hitno
http://www.****/
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Dove87

Post Postao/la Dove87 » 15 avg 2010, 16:32

kad ce trening, imali danas?

ŠtaIma
Kontakt:

Post Postao/la ŠtaIma » 15 avg 2010, 16:34

Trebaju nam veći stadioni u BiH definitivno, bar kad gostujemo mi :D bilo nas je oko 1000 :mrgreen:
što se tiče igre... igrali su naši koliko su mogli...jbg nije jednostavno voditi loptu kad ide na tebe Varupa sa dvije satare u rukama...moje mišljenje je da su trebali igrati igrači iz drugog tima ( bar 2-3) da ih prvo izudaraju, zarade po žuti ili u najgorem slucaju jedan crsveni i onda ubaciti neku "zvijer" našu i pokušati do bodova :roll:
Lijepo je biti Manijak!!!

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 15 avg 2010, 16:36

svi mi volimo zelju,i svaka pohvala ili kritika je iz dobre namjere.samo sto razlicito gledamo na stvari.stoji cinjenica da ti ljudi igraju grubo,ali musku igru treba pokazati i zeljo.najgora je stvar,kaze neko joj ubili nas,prebili nas,pa prebi i ti njega.sta dobicemo crveni,pa dobili su i oni.mislim te price tipa sta treba da im upropaste karijere.sad ja vas pitam kakve karijere alkoholicarske jel.pricamo joj liga nam je uzasna mesarska.uzvrati istom mjerom.pa koji ljudi su igrali najbolji fudbal,pa fakini.kad ti savladas sve te marifetluke,onda ces i imati karijeru.
pa niko od vas nema pojma,kada je jospi katalisnki cuvao tosaka iz velsa.kaze stipo ga lik sav modar na poluvremenu bio,kad god skoci ovaj ga ustine.i skija fino na poluvremenu zalijepi iglu na prst,izbo ga lik sav krvav bio.e kad neko tako igra fudbal,onda mu vratis istom mjerom.a niko se sudiji nije zalio.sta ste ufatili mazit zebu ,svraku,pa jarane onog mesija ,iniestu ubise ih ljudi svaku utakmicu.kad su to oni kukali.postujem ja igras fino lopte,ali moras biti i fakin.
VOLIM TE ŽELJO

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 15 avg 2010, 16:40

Željovac je napisao/la:
Cuspajz je napisao/la:svi znamo da visca ,zeba ,stanic mogu pretrcati i budalom napraviti svakog igraca 1 na 1
Evo toga o čemu govorim. Barcelona, ovo, ono. Višća je naš najjači igrač, pa se ni on u savršenom suđenju u prvih 150 minuta prvenstva vidio nije. Jednog poteza nije napravio kako treba. Znači, nije još taj kvalitet da može kad hoće šta hoće. Ali dobro, ljepše je valjda misliti da mi imamo čarobnjake i oglušiti se čak i o Osimove riječi nakon Travnika kad kaže da su mnogi naši igrači sada vidjeli svoje objektivne mogućnosti i da sa igračem više nismo imali nikakvu igru. Sigurno da imamo igrača koji su povremeno sposobni za čaroliju, ali da su toliko kvalitetni da to konstantno rade, ne bi igrali u BiH. I čim neko dođe na taj nivo, ide iz BiH.

Na jednom portalu ima video crvenog za Travnik. Par sekundi prije faula se vidi jedan pokušaj taktike "zaustavljanja Zebe". Doslovno je lik htio nogu da mu otkine.
ma pusti raju ,ba niko ne obraca paznju na nasu igru,a sto me najvise nervira to kukanje.a ne znam jesi li vidio na tom istom snimku,nakon tog starta na zebu,10 sekundi poslije kakav je start napravio igrac zelje.e zbog toga mene nervira ovo kukanje i pravdanje balerina,koje nista nisu pokazale.realno to je jedina istina.
VOLIM TE ŽELJO

KARL HAJNC
Kontakt:

Post Postao/la KARL HAJNC » 15 avg 2010, 16:51

jordan 23 je napisao/la:
Željovac je napisao/la:

ma pusti raju ,ba niko ne obraca paznju na nasu igru,a sto me najvise nervira to kukanje.a ne znam jesi li vidio na tom istom snimku,nakon tog starta na zebu,10 sekundi poslije kakav je start napravio igrac zelje.e zbog toga mene nervira ovo kukanje i pravdanje balerina,koje nista nisu pokazale.realno to je jedina istina.
Ti si paša izgleda jedini realan,i Sarajevo i Željo kad izgube tekmu ili su krive sudije,ili mesari ili...... a niko ne gleda kakvu su igru pružili i jesu li zaslužili da pobijede s takvom kukavičkom igrom

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 15 avg 2010, 16:55

by Milan Ćulum

slika
Dedo Midhat je završio u hitnoj!

Prošle godine smo uz nikakvu igru osvojili bod u Travniku, a još smo imali igrača manje skoro cijelo drugo poluvrijeme.
Naravno, Milan često nije imao mjere u prošloj sezoni, ali je trebala veća doza sličnog bezobrazluka jučer. Makar dobiti jedan crveni kad te već toliko tuku.
U kupu u Vrapčićima Milan imao žuti karton na poluvremenu i tadašnji kapiten Cocalić mu govorio da se smiri, da će ga provocirati za drugi žuti i on sve to kao razumio :mrgreen:
Nije ni počelo drugo poluvrijeme, bez lopte laktom nokautira igrača Veleža i dobije crveni :mrgreen:
Mislim, on je fakat išao u krajnost, ali to bi nam jučer bilo do koristi.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 15 avg 2010, 16:58

trebalo je ubaciti ćuluma i kerlu i reći im da tuku. pa kom opanci, kom obojci jer su sto posto jači i spremniji od bilo koga iz travnika.

bio sam na moru, jesmo li baš toliko loše igrali ili...?

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 15 avg 2010, 17:01

Željovac je napisao/la:by Milan Ćulum

slika
Dedo Midhat je završio u hitnoj!

Prošle godine smo uz nikakvu igru osvojili bod u Travniku, a još smo imali igrača manje skoro cijelo drugo poluvrijeme.
Naravno, Milan često nije imao mjere u prošloj sezoni, ali je trebala veća doza sličnog bezobrazluka jučer. Makar dobiti jedan crveni kad te već toliko tuku.
U kupu u Vrapčićima Milan imao žuti karton na poluvremenu i tadašnji kapiten Cocalić mu govorio da se smiri, da će ga provocirati za drugi žuti i on sve to kao razumio :mrgreen:
Nije ni počelo drugo poluvrijeme, bez lopte laktom nokautira igrača Veleža i dobije crveni :mrgreen:
Mislim, on je fakat išao u krajnost, ali to bi nam jučer bilo do koristi.

zar ti nisi bio protiv milana i slicnih :)
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 15 avg 2010, 17:02

Željovac je napisao/la:

brate ti si bas bukvalac teski ,ovo sam ti naveo primjer da su za bh ligu klasa igraci a visca je to pokazao prosle sezone a i mnogi su se uvjerili u njegov kvalitet kad je gostovao na stadionima sirom bh ,nisi bio na utakmici i nisi vidio sta se desavalo tako nemoj nam ovdje drzati predavanja sta amar prica da to mora biti tako ,svi momci koji su bili vidjeli su da vise nisu smjeli nego sto nisu znali da odigraju i ne treba meni amar osim da ista govori kad ovaj tim pratim gdje god igraju i znam mogucnosti sve i jednog igraca ,osima cijenim kao velikog strcanjaka ali jucer iskreno mi se nisu svidjele njegove reakcije kod izmjena ,ocekujem 2 napadaca ,kerlu ,culuma kad ne nesmijemo maknuti na njihovu polovinu makar nesto na snagu pokusati i na skok ali nista ,perak je kratko igrao ali sasvim dovoljno da pokaze da mu je blize k1 profesija nego fudbal jer je takve konstrukcije i pokreta i sa njim i savicem smo izgledali presporo,previse me ovo iznerviralo pa pametujem dosta od mene na ovu temu sljedeca stanica tuzla

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 15 avg 2010, 17:03

U današnjem fudbalu skoro da i ne postoji kvalitet "da može kad hoće šta hoće." I Barcelona, Chelsea, Bayern (uzimam za primjer najbolje timove svojih liga) se često znaju mučiti sa protivnicima koji su pri dnu tamošnjih tabela. To što je Željo loše odigrao ne znači da se njegovi navijači ne trebaju žaliti na suđenje i ponašanje protivničkih igrača. Isto tako to što Amar kaže da smo bili loši ne znači da je Travnik bio bolji i da je zasluženo pobijedio. Mi smo odigrali jako loše i prve dvije tekme pa smo ih rutinski dobili. Mnogi bi voljeli da igraju tako dobro koliko Željo igra loše. ;) S druge strane, Amar je takav tip trenera koji uvijek traži ono što se loše uradilo da bi mogao to isto popraviti zanemarujući često i ono što je dobro učinjeno, a vjerovatno je to i jedan od razloga što je u našim okvirima tako uspješan. Također mi je smiješno kada pojedinci znaju reći "nema veze što je poništen gol, da smo mi bolji od njih uvalili bi im još 3 komada, pa ti ni sudija ne može ništa." Nije tačno. Sudija kada hoće može sve pa tako i spriječiti neku ekipu da pobijedi. U fudbalu često utakmicu zna odlučiti jedan dobar pas, jedan ubačaj, jedna jedina prilika na utakmic, i onda ako ti takvo jedno sudija spriječi sviranjem nepostojećeg faula u napadu, ofsajda ili poništi gol, utakmica završi potpuno drugačije nego bi završila. Naravno da mu je to lakše kada određeni tim podbaci i odigra ispod sopstvenog nivoa, ali to ne znači da on nije krivac. ;)

A tu šuplju o kukavičkoj igri negdje drugdje pričajte. Niko nije budala da rizikuje zbog nekog papka iz Travnika svoju karijeru. Drugo je kad ne igraju muški u situaciji kada sudija toleriše poštenu mušku igru, a sankcioniše grubosti, pa ajde, udari on tebe, udariš ti njega, obojica žuti i doviđenja. Ali u situaciji kada sudija svjesno pušta da ti protivnik ulijeće sa dvije noge, a tebi svira sve, više ne dolazi u pitanje igra već zdravlje pojedinca.

Sjećamo se valjda svi (makar svi mi koji smo i tad pratili ligu) kad je Baka izveo svoje igrače sa terena, pa se digla buka "ko je on da to radi", "treba igrati muški", "šta ima veze, trebali su i oni udarati". Potom se objavi snimak iz Orašja gdje se vidi da je većina startova koji nisu svirani uopšte kao prekršaji bilo za krivičnu prijavu.

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 15 avg 2010, 17:05

ja se volim isto prepucavati,i pricati ,prepirati se sa svima,sa pitarima pogotovo,ali treba biti realan.i meni je krivo,vise nego bilo kome.ja cu uvijek ocekivati pobjedu zelje.ali kada svojim ocima vidim neke igrace zelje sta rade van terena,tesko ih mogu opravdati onda.kakvi god da su ja cu uvijek ocekivati pobjedu,ne zbog njih,nego zbog zelje.ali cu i biti realan.ja se ne furam,nije bitno ni ko sam ni sta sam,ali meni je zeljo bio sve,toliko dugo igrao zivio za njega.plakao kad izgubimo,mi smo djeca koja su docekala reintegraciju grbavice,mi tada pioniri je obnavljali sa ostalim clanovima.popravljali teren.brate mi smo u italiji igrali protiv bayerna,milana,juventusa,parme i anderlehta znas kako smo ginuli na terenu,gubili jesmo ali smo ginuli,da su ljudi ostali fascinirani i ostavili nas duze da budemo njihovi gosti.eto ko zna zebu neka ga pita i on je bio tada 96 sa nama.cijenim amara sto tako gleda stvari,ali mu ocito malo promakne sta rade u slobodno vrijeme,ali sredice on to sve.
VOLIM TE ŽELJO

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 15 avg 2010, 17:10

elSaiče, upravu si, sve je sudija kriv, a šta Amar zna, pravi se budala! :P Ne znam odakle ti snaga da tako ofirno kontriraš. Prvo što si nešto ismijavao polivalentnost Čolića bez ikakvog smisla, pa onda lupio da je Lazo dao 35 golova u 4 godine, valjda želeći nešto da dokažeš :? Pa sad nastavljaš sa svojom potrebom da isključivo kontriraš, bez obzira na temu :roll: Vjeruj da mogu i duži post napisati o tome kako se moglo, kako Amar zna šta priča, kako i navijači i novinari koji su gledali kažu da smo bili loši, bez obzira na loše suđenje, ali nema fajde. Ti svakako samo pišeš da bi eto malo kontrirao :lol:

Visca el Višća!

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 15 avg 2010, 17:15

elSaik je napisao/la:U današnjem fudbalu skoro da i ne postoji kvalitet "da može kad hoće šta hoće." I Barcelona, Chelsea, Bayern (uzimam za primjer najbolje timove svojih liga) se često znaju mučiti sa protivnicima koji su pri dnu tamošnjih tabela. To što je Željo loše odigrao ne znači da se njegovi navijači ne trebaju žaliti na suđenje i ponašanje protivničkih igrača. Isto tako to što Amar kaže da smo bili loši ne znači da je Travnik bio bolji i da je zasluženo pobijedio. Mi smo odigrali jako loše i prve dvije tekme pa smo ih rutinski dobili. Mnogi bi voljeli da igraju tako dobro koliko Željo igra loše. ;) S druge strane, Amar je takav tip trenera koji uvijek traži ono što se loše uradilo da bi mogao to isto popraviti zanemarujući često i ono što je dobro učinjeno, a vjerovatno je to i jedan od razloga što je u našim okvirima tako uspješan. Također mi je smiješno kada pojedinci znaju reći "nema veze što je poništen gol, da smo mi bolji od njih uvalili bi im još 3 komada, pa ti ni sudija ne može ništa." Nije tačno. Sudija kada hoće može sve pa tako i spriječiti neku ekipu da pobijedi. U fudbalu često utakmicu zna odlučiti jedan dobar pas, jedan ubačaj, jedna jedina prilika na utakmic, i onda ako ti takvo jedno sudija spriječi sviranjem nepostojećeg faula u napadu, ofsajda ili poništi gol, utakmica završi potpuno drugačije nego bi završila. Naravno da mu je to lakše kada određeni tim podbaci i odigra ispod sopstvenog nivoa, ali to ne znači da on nije krivac. ;)

A tu šuplju o kukavičkoj igri negdje drugdje pričajte. Niko nije budala da rizikuje zbog nekog papka iz Travnika svoju karijeru. Drugo je kad ne igraju muški u situaciji kada sudija toleriše poštenu mušku igru, a sankcioniše grubosti, pa ajde, udari on tebe, udariš ti njega, obojica žuti i doviđenja. Ali u situaciji kada sudija svjesno pušta da ti protivnik ulijeće sa dvije noge, a tebi svira sve, više ne dolazi u pitanje igra već zdravlje pojedinca.

Sjećamo se valjda svi (makar svi mi koji smo i tad pratili ligu) kad je Baka izveo svoje igrače sa terena, pa se digla buka "ko je on da to radi", "treba igrati muški", "šta ima veze, trebali su i oni udarati". Potom se objavi snimak iz Orašja gdje se vidi da je većina startova koji nisu svirani uopšte kao prekršaji bilo za krivičnu prijavu.
A tu šuplju o kukavičkoj igri negdje drugdje pričajte. Niko nije budala da rizikuje zbog nekog papka iz Travnika svoju karijeru.
izvini brate,koje karijere.pa hajde skontajte malo sta pricate.pricate o bh ligi,kao mesarskoj,katastrofalnoj.navodite 2 ili 3 primjera svijetla,gdje se moze igrati.
znaci sve u svemu katastrofa liga.znaci brate ako hoces da igras u takvoj ligi,onda moras igrati po tim pravilima.
e sad se vracam na te njihove karijere.sto je brate gradis,sto igras onda uopste,ako ces se paziti i igrat ko tetkica,jel htjeli to ili ne tako je gotovo u svkavoj utakmici,na svakom gostovanju.onda ne moj ni igrat,idi vani kad si tako dobar,a nisi cim igras ovdje.sta bi oni htijeli,da prave frizurice,da vodaju koke,da im ti i ja placamo karte,koje su realno najskuplje u drzavi vec 10 godina,i on za to sve treba igrati ko tetka.zato je buki bio tito,senad zeric,dzemo berberovic.a ovaj prvi i treci,su za razilku od njih imali karijere,a nisu se stedili
Zadnja izmjena: jordan 23, dana/u 15 avg 2010, 17:17, ukupno mijenjano 1 put.
VOLIM TE ŽELJO

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 15 avg 2010, 17:16

Još samo "par" riječi vezanih za tekmu ali i za našu prošlost i budućnost a vrlo je bitno za napomenuti:

U Travniku sam gledao utakmice kad smo gubili po 4:0 a šanse nismo napravili ili bolje rečeno nismo centra prelazili kako treba! Šta ću jadan pokupim se i kući, kontam biće nekad valjda bolje? Dok jučer je to sasvim drugačije izgledalo, domaći su morali; tući, udarati, prijetiti, i još kupiti ili prepasti sudiju i opet pored svega navedenog strepiti da im Zeba ne zavuče u 80 i nekoj a malo je falilo (Lazo asistent). ;)

E to je naša snaga, znači za par godina ako nastavimo ovako oni će nas moliti da im damo što manje golova jer jednog dana će i sudjenje biti normalno i kod nas, a taj dan je sve bliže i bliže, samo moramo biti strpljivi, strpljivi, strpljivi i naravno voljeti svoj klub bez obzira na sve!

Spomenuh Kakanj malo prije i 5 crvenih bezveze, prekinuta utakmica jer po pravilima se nije mogla nastaviti! Mi se na toj tekmi lupamo sa drotovima opšti haos, dodje ti da plačeš kad vidiš kako nas smeće od sudija smišljeno ubijaju, a sve to samo zbog ***** tri boda i ovo je živa istina, to se nekad dešavalo i nije bilo tako davno, a gdje je taj Rudar danas, spominje li ga neko? Danas je to nezamislivo, znači napredak postoji! Poenta je da mi kasnimo u svemu iza Evrope pa tako i u fudbalu i svemu što ide zajedno uz fudbal, ali doći će sve stvari na svoje kako u Državi tako i u fudbalu samo sabura ljudi!

Posle ovoga idemo još jače prema šampionskoj tituli, najjači smo odgovorno tvrdim a na grbavici ćemo svim dužnicima pokazati ko je glavni u BiH! Hvala Bogu nismo nigdje kiksali za razliku od konkurencije (jer u Travniku ko osvoji bodove Hallalosum) tako da nema mjesta za bilo kakvu paniku i prozivke!

Budite mi pozdravljeni i dajte malo više jedinstva izmedju nas navijača jer imamo isti cilj, ŽELJEZNIČAR!

MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 15 avg 2010, 17:22

Željovac je napisao/la:elSaiče, upravu si, sve je sudija kriv, a šta Amar zna, pravi se budala! :P Ne znam odakle ti snaga da tako ofirno kontriraš. Prvo što si nešto ismijavao polivalentnost Čolića bez ikakvog smisla, pa onda lupio da je Lazo dao 35 golova u 4 godine, valjda želeći nešto da dokažeš :? Pa sad nastavljaš sa svojom potrebom da isključivo kontriraš, bez obzira na temu :roll: Vjeruj da mogu i duži post napisati o tome kako se moglo, kako Amar zna šta priča, kako i navijači i novinari koji su gledali kažu da smo bili loši, bez obzira na loše suđenje, ali nema fajde. Ti svakako samo pišeš da bi eto malo kontrirao :lol:
Da te pitam - čitaš li ti uopšte šta drugi pišu ili napamet po defaulta ostavljaš postove? De citiraj gdje sam kontrirao Amaru i nazvao ga budalom? Gdje sam napisao da nismo bili loši? Da bi se raspravljao sa nekim prvo bi trebao pokušati shvatiti šta je taj neko napisao. Nije sve u dužini postova. ;)

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 15 avg 2010, 17:22

vjeran1987 je napisao/la:kao sto rce bistrikboy vi ste smijesni ukljucujuci i tebe drop,niko ne cita postove samo kaze uh i ja se slazem s tobom,daj ba ohladite malo,kao sto rece neko ovdje vec sto bi neko isao na to da izgubi karijeru nakon jedne utakmice,daj pa ondje je nemoguce igrati,nemoguce kad god im zatreba nece im niko ni boda uzeti,daj Boze da ispadnu da ne gledam onaj jad i cemer svake godine u travniku
Koji smo qurac išli u Travnik ako smo znali da tamo nema bodova?' kakva je sad to naknadna pamet??
Šatro najavljujemo sigurna 3 boda iz grada Vezira, ljudi nas nalupaše po ušima i mi sutra pizdimo ko kake žene na sudije,na grubu igru,na mesare i slicna sranja.
Što to mi nismo uzvratili istom mjerom?' sa seljakom misliš finjaka jelde...pa gdje to ima?? šta smo ocekivali? da nas caste cvijecem?
Problem je što su se naši prepali krkana i samim tim položili oružje, a to je nedopustivo.
Onaj jedan pita šta je trebalo i kakva je cijena toga :o :shock: pa oni su placeni fudbaleri i treba da se bori za svoj dres.
Ne ocekujem da se iko složi sa mojim mišljenjem,ali imam i ja pravo na svoje i nemoj spocitavati što ga iznosim.
Ni ja tebi ne spocitavam na tvoje mišljenje.
Zadnja izmjena: drop, dana/u 15 avg 2010, 17:41, ukupno mijenjano 1 put.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 15 avg 2010, 17:23

otpravnik_vozova je napisao/la:Još samo "par" riječi vezanih za tekmu ali i za našu prošlost i budućnost a vrlo je bitno za napomenuti:

U Travniku sam gledao utakmice kad smo gubili po 4:0 a šanse nismo napravili ili bolje rečeno nismo centra prelazili kako treba! Šta ću jadan pokupim se i kući, kontam biće nekad valjda bolje? Dok jučer je to sasvim drugačije izgledalo, domaći su morali; tući, udarati, prijetiti, i još kupiti ili prepasti sudiju i opet pored svega navedenog strepiti da im Zeba ne zavuče u 80 i nekoj a malo je falilo (Lazo asistent). ;)

E to je naša snaga, znači za par godina ako nastavimo ovako oni će nas moliti da im damo što manje golova jer jednog dana će i sudjenje biti normalno i kod nas, a taj dan je sve bliže i bliže, samo moramo biti strpljivi, strpljivi, strpljivi i naravno voljeti svoj klub bez obzira na sve!

Spomenuh Kakanj malo prije i 5 crvenih bezveze, prekinuta utakmica jer po pravilima se nije mogla nastaviti! Mi se na toj tekmi lupamo sa drotovima opšti haos, dodje ti da plačeš kad vidiš kako nas smeće od sudija smišljeno ubijaju, a sve to samo zbog ***** tri boda i ovo je živa istina, to se nekad dešavalo i nije bilo tako davno, a gdje je taj Rudar danas, spominje li ga neko? Danas je to nezamislivo, znači napredak postoji! Poenta je da mi kasnimo u svemu iza Evrope pa tako i u fudbalu i svemu što ide zajedno uz fudbal, ali doći će sve stvari na svoje kako u Državi tako i u fudbalu samo sabura ljudi!

Posle ovoga idemo još jače prema šampionskoj tituli, najjači smo odgovorno tvrdim a na grbavici ćemo svim dužnicima pokazati ko je glavni u BiH! Hvala Bogu nismo nigdje kiksali za razliku od konkurencije (jer u Travniku ko osvoji bodove Hallalosum) tako da nema mjesta za bilo kakvu paniku i prozivke!

Budite mi pozdravljeni i dajte malo više jedinstva izmedju nas navijača jer imamo isti cilj, ŽELJEZNIČAR!

MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
upravu si ,svima nama je cilj zeljo.nego da hoce siroki zijanit,da ovaj ne ostavi vece posljedice,osim sto nas je poljuljao.jer kad bar nismo dobili ,da konkurenti kiksaju.borac vec jest,jos i siroki,bilo bi dobro.
VOLIM TE ŽELJO

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hamagara, N3R3D, soe i 52 gosta.