kraljlavova je napisao/la:stojcev ce kod nas na ljeto trebao je i ovu sezonu kod nas nije bilo dovoljno para za nove igrace na ljeto ce biti puno bolja situacija

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
kraljlavova je napisao/la:stojcev ce kod nas na ljeto trebao je i ovu sezonu kod nas nije bilo dovoljno para za nove igrace na ljeto ce biti puno bolja situacija
Rano smo poceli.pitic je napisao/la:kraljlavova je napisao/la:stojcev ce kod nas na ljeto trebao je i ovu sezonu kod nas nije bilo dovoljno para za nove igrace na ljeto ce biti puno bolja situacija![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pitic je napisao/la:kraljlavova je napisao/la:stojcev ce kod nas na ljeto trebao je i ovu sezonu kod nas nije bilo dovoljno para za nove igrace na ljeto ce biti puno bolja situacija![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Koga bi ti volio vidjeti od nasih balkanaca a da su iole realni?Evander je napisao/la:Kakav crni Stojcev. Jos nismo naucili lekciju da nemamo nista od igraca koji ishabani se vracaju kod nas?
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
RedEvil je napisao/la:Cuj Simbe insajdera,pa ti da kazes da Dulji ugovor ističe na ljeto ja ti nebih vjerovao
Ma ja mu halalit necupitic je napisao/la:RedEvil je napisao/la:Cuj Simbe insajdera,pa ti da kazes da Dulji ugovor ističe na ljeto ja ti nebih vjerovao![]()
Ako ovo pogodi sve predhodno mu se briše iz dosijea.
Već jesmo. Što prije se riješiti Saida i Radovca, nikakve koristi nemamo a sigurno nisu jeftini igrači. Oni su svoje završili, umjesto njih dovesti neka dva vezna koja mogu igrati i mi smo na konju.haris004 je napisao/la:Mi smo najveći idioti ako ostavimo Saida i sljedeće sezone.
Povreda je učinila svoje, nije to više pravi igrač.
Naplatio je onaj period kada je bio najbolji igrač lige, kada nije bio dostojno plaćen. Sada je vrijeme za razlaz..
aU, aU, aU aU aU.Sarajlijica1946 je napisao/la:
Evropo eto nas.![]()
Ne ponovila se sezona bez Evrope. Amin.
Nece vise nikad, sad samo trofeje ganjatiSarajlijica1946 je napisao/la:
Evropo eto nas.![]()
Ne ponovila se sezona bez Evrope. Amin.
Trenutno korisnika/ca: Brazzzoo123, Fouzi1, jurisicduska, mire971 i 33 gosta.