uNbx je napisao/la:aU, aU, aU aU aU.Sarajlijica1946 je napisao/la:
Evropo eto nas.![]()
Ne ponovila se sezona bez Evrope. Amin.

Kad se sjetim, pola mahale nije smjelo na tekmu od zloglasnih Lehovaca.

Samo trofeje MortemHZ.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
uNbx je napisao/la:aU, aU, aU aU aU.Sarajlijica1946 je napisao/la:
Evropo eto nas.![]()
Ne ponovila se sezona bez Evrope. Amin.
Nema sad tu previse kvaliteta u nasoj ligi da za nekog igraca mozes tvrditi da je sigurno pojacanje. Mozda samo Ordagic da odskace, a da nije nerealno dovesti ga.MortemHz je napisao/la:Koga bi ti volio vidjeti od nasih balkanaca a da su iole realni?Evander je napisao/la:Kakav crni Stojcev. Jos nismo naucili lekciju da nemamo nista od igraca koji ishabani se vracaju kod nas?
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Pa nije pijaca brateWandelanoite je napisao/la:Ako čita vaša uprava ovaj forum nek mi se jave da vam dovedem vrhunsku desetku, prošao školu jednog Evropskog velikana, nije skup kao neka imena i garantujem da ce za polusezonu bit najbolji igrac ekipe.
Javi mi se u PP. Znam ko je u pitanju, kaže Fakan Pihtijarević da se može nešto završit.Wandelanoite je napisao/la:Ako čita vaša uprava ovaj forum nek mi se jave da vam dovedem vrhunsku desetku, prošao školu jednog Evropskog velikana, nije skup kao neka imena i garantujem da ce za polusezonu bit najbolji igrac ekipe.
Vise je zajebancija jer vaša uprava zna ko sam i otprilike ovakav nacin prolazi kod vaše uprave s tim da bi Pape jos dodao "Hoce l' bit sta i za mene?".Lakoste je napisao/la:Sigurno je klasa, kad ga moras ti preko foruma prodavati
Pitanje je da li zelimo gasiti pozar, praviti instant uspjeh ili zelimo da se konacno pocne strateski razmisljati.miky_hz je napisao/la:Mislim da Cala ne razmisljao kao ti (Evander) ,on bi najsretniji bio i sad da mu je kako Alena Skoru dovestVoli na sigurno igrati i takve igrace i fura sto se moze vidjeti i sad.
Zamisli da je titulu umjesto nas uzeo Zeljeznicar, kakav bi haos nastao u klubu.uNbx je napisao/la:Malo ko ovdje želi nešto osim instant uspjeha. Nekima je važnija bila posljednja titula, nego da se red napravi, usljed čijeg nedostatka danas grcamo u gov.nima u svakom aspektu.
Pa i ne garantira, baš zbog toga što smo takvi kakvi smo. Mislim ovdje na sve nas, i navijače i funkcionere.Mokes je napisao/la:Zamisli da je titulu umjesto nas uzeo Zeljeznicar, kakav bi haos nastao u klubu.uNbx je napisao/la:Malo ko ovdje želi nešto osim instant uspjeha. Nekima je važnija bila posljednja titula, nego da se red napravi, usljed čijeg nedostatka danas grcamo u gov.nima u svakom aspektu.
Uostalom ko garantira da si napravio red, da bi konacno pocelo normalno raditi. Znamo da je s nama sve naopako
Haj kao prvo predstavi se čiji si navijač u BiHWandelanoite je napisao/la:Vise je zajebancija jer vaša uprava zna ko sam i otprilike ovakav nacin prolazi kod vaše uprave s tim da bi Pape jos dodao "Hoce l' bit sta i za mene?".Lakoste je napisao/la:Sigurno je klasa, kad ga moras ti preko foruma prodavati
Ne nadajte se pojačanjima dok vam je ovih ljudi na čelu kluba nego rastjerajte go*na, jer smijesno je s kakvim financijama raspolažu (za nase uslove), a ekipa ni za qrac.
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 10 gostiju.