FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Željovac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Željovac » 15 avg 2010, 17:26

elSaik je napisao/la: Da te pitam - čitaš li ti uopšte šta drugi pišu ili napamet po defaulta ostavljaš postove? De citiraj gdje sam kontrirao Amaru i nazvao ga budalom? Gdje sam napisao da nismo bili loši? Da bi se raspravljao sa nekim prvo bi trebao pokušati shvatiti šta je taj neko napisao. Nije sve u dužini postova. ;)
Ne govorim engleski. Ti si samo objasnio kako je eto Amar muhanat i perfekcionista pa samo iz tog razloga govori da nije zadovoljan igrom, jer je eto nemoguće da je fakat nismo imali. A garant nisu tvoji postovi ni za Čolića i Lazara.

Obzirom da je većina zaključila da se ne može u Travniku, bilo bi lijepo da i u najavama za Tuzlu budu istog mišljenja i da odmah kažu da nemamo šanse. To je i ozloglašenije gostovanje od Travnika. Ja mislim da se uz dobru igru i u Tuzli može do bod(ova), a sad hoće li je biti... Teško.
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 15 avg 2010, 17:28, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 15 avg 2010, 17:27

elSaik je napisao/la:A tu šuplju o kukavičkoj igri negdje drugdje pričajte. Niko nije budala da rizikuje zbog nekog papka iz Travnika svoju karijeru. Drugo je kad ne igraju muški u situaciji kada sudija toleriše poštenu mušku igru, a sankcioniše grubosti, pa ajde, udari on tebe, udariš ti njega, obojica žuti i doviđenja. Ali u situaciji kada sudija svjesno pušta da ti protivnik ulijeće sa dvije noge, a tebi svira sve, više ne dolazi u pitanje igra već zdravlje pojedinca.
to je to...vise volim zebu gledat cijelu sezonu nego izvuc jedan bod i ostat bez njega...
Amar koji jako rijetko komentarise sudjenje je to uradio sinoc (»Do isključenja je sudija Valjić odlično vodio utakmicu», kratko je dodao Osim.)...dovoljno govori ...a ovi "Neki igrači sada će znati koje su njihove objektivne mogućnosti" kazao je Osim, ce krv ispisat, i neka ce...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 15 avg 2010, 17:27

elSaik je napisao/la:
Željovac je napisao/la:elSaiče, upravu si, sve je sudija kriv, a šta Amar zna, pravi se budala! :P Ne znam odakle ti snaga da tako ofirno kontriraš. Prvo što si nešto ismijavao polivalentnost Čolića bez ikakvog smisla, pa onda lupio da je Lazo dao 35 golova u 4 godine, valjda želeći nešto da dokažeš :? Pa sad nastavljaš sa svojom potrebom da isključivo kontriraš, bez obzira na temu :roll: Vjeruj da mogu i duži post napisati o tome kako se moglo, kako Amar zna šta priča, kako i navijači i novinari koji su gledali kažu da smo bili loši, bez obzira na loše suđenje, ali nema fajde. Ti svakako samo pišeš da bi eto malo kontrirao :lol:
Da te pitam - čitaš li ti uopšte šta drugi pišu ili napamet po defaulta ostavljaš postove? De citiraj gdje sam kontrirao Amaru i nazvao ga budalom? Gdje sam napisao da nismo bili loši? Da bi se raspravljao sa nekim prvo bi trebao pokušati shvatiti šta je taj neko napisao. Nije sve u dužini postova. ;)
Drug, ovaj tip nije normalan, ja sam njega davno stavio na ignore, da ga ne kvotirate, ne bih ni vidio sta pise, ali slucajno zapazih da i tebe napada..pa samo da ti kazem da liku nije dobro, ocito ima problema sam sa sobom. Ko ce ga znati kako zivi i sta ga muci. Ali meni nije normalno da se lik zavadja sa svima s foruma, a kobajagi na istoj smo strani.

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 15 avg 2010, 17:39

Seyo_TM je napisao/la:
elSaik je napisao/la:A tu šuplju o kukavičkoj igri negdje drugdje pričajte. Niko nije budala da rizikuje zbog nekog papka iz Travnika svoju karijeru. Drugo je kad ne igraju muški u situaciji kada sudija toleriše poštenu mušku igru, a sankcioniše grubosti, pa ajde, udari on tebe, udariš ti njega, obojica žuti i doviđenja. Ali u situaciji kada sudija svjesno pušta da ti protivnik ulijeće sa dvije noge, a tebi svira sve, više ne dolazi u pitanje igra već zdravlje pojedinca.
to je to...vise volim zebu gledat cijelu sezonu nego izvuc jedan bod i ostat bez njega...
Amar koji jako rijetko komentarise sudjenje je to uradio sinoc (»Do isključenja je sudija Valjić odlično vodio utakmicu», kratko je dodao Osim.)...dovoljno govori ...a ovi "Neki igrači sada će znati koje su njihove objektivne mogućnosti" kazao je Osim, ce krv ispisat, i neka ce...
Očito da bi neki radije da su Bešlija i Zeba izgubili noge, a Mešić i Bogičević dobili po crveni, pa makar i izgubili. To što onda njih 4 ne bi bilo protiv Slobode, a možda i duže, nikom ništa, jelde?!

Isto se, kao, svi sad prisjećaju kako je Ćulum "imao muda" i tukao se i dobijao crvene, jer "tako treba da se boriš". A to što je istog tog Ćuluma Amar prevaspitao da se smiri, i što su navijači bili nezadovoljni što momka nema svaku drugu-treću tekmu upravo zbog tih crvenih uz riječi "vidjelo se da nam fali Ćulum na sredini terena", nikom ništa.

Pokušao sam reći ranije, a očito da nisam uspio, svjesno ići na to da ti protivnik slomi nogu samo zato da bi nekom dokazao da imaš muda, a da pri tome Klub nema nikakve koristi od tebe sem da navijači mogu biti zadovoljni što "smo se i mi tukli" nije odlika igračine, niti hrabrosti niti "muda" već idiotizam.

Na one jučerašnje ulete igrača Travnika nije trebalo odgovoriti jednakim uletima nazad već krivičnim prijavama. ;) ;)

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 15 avg 2010, 17:41

:ugeek: :D e moji željovci ja sam neutralan,bio sam na utakmici u travniku,kad sam vidio želju na zagrijavanju pomislio sam razvaliće travnika.ono su u vas sve zvijezdice nerade jedan za drugog,a grubosti je uvjek bilo u gostima,
emoji dečki NEMA BODOVA BEZ PODERANIH GUZICA
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 15 avg 2010, 17:42

Amar Dzeko je napisao/la::ugeek: :D e moji željovci ja sam neutralan,bio sam na utakmici u travniku,kad sam vidio želju na zagrijavanju pomislio sam razvaliće travnika.ono su u vas sve zvijezdice nerade jedan za drugog,a grubosti je uvjek bilo u gostima,
Upravo tako!!Ako travnicani furaju engleze na mecu furajte i vi. :mrgreen:
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 15 avg 2010, 17:43

elSaik je napisao/la:To što onda njih 4 ne bi bilo protiv Slobode...
A što će ti protiv Slobode? Nadaš se milosti Tuzlaka?
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 15 avg 2010, 17:44

Ma ne serite!!!

Izgubili smo i tacka. Kad su pi*ke onda su pi*ke i treba izgubiti valjda ce jednom skontati kako se kod nas igra, na stadion pa pokazati zube onda ni oni nece smjeti a ne ovako svaki put nas udaraju, kad su pi*ke nek izgube i gotovo.

Isto ko da mi nemam mesara u ekipi, ko da smo izveli balerine
Zadnja izmjena: amertiger, dana/u 15 avg 2010, 17:44, ukupno mijenjano 1 put.
Mes Que Un Club

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 15 avg 2010, 17:44

Urban Batalion je napisao/la:
Amar Dzeko je napisao/la::ugeek: :D e moji željovci ja sam neutralan,bio sam na utakmici u travniku,kad sam vidio želju na zagrijavanju pomislio sam razvaliće travnika.ono su u vas sve zvijezdice nerade jedan za drugog,a grubosti je uvjek bilo u gostima,
Jok, mi smo šminka i mi cemo krivicne prijave slati zbog toga što se veziri furaju na engleze...a naši neka cuvaju nogice,trebace im protiv tuzlaka.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 15 avg 2010, 17:49

drop je napisao/la:
Urban Batalion je napisao/la:
Jok, mi smo šminka i mi cemo krivicne prijave slati zbog toga što se veziri furaju na engleze...a naši neka cuvaju nogice,trebace im protiv tuzlaka.

Cuvajte nogice i protiv tuzlaka i ovi moji se furaju na engleze. :mrgreen:
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 15 avg 2010, 17:55

drop je napisao/la:Šatro najavljujemo sigurna 3 boda iz grada Vezira, ljudi nas nalupaše po ušima i mi sutra pizdimo ko kake žene na sudije,na grubu igru,na mesare i slicna sranja.
Što to mi nismo uzvratili istom mjerom?' sa seljakom misliš finjaka jelde...pa gdje to ima?? šta smo ocekivali? da nas caste cvijecem?
Problem je što su se naši prepali krkana i samim tim položili oružje, a to je nedopustivo.
Onaj jedan pita šta je trebalo i kakva je cijena toga :o :shock: pa oni su placeni fudbaleri i treba da se bori za svoj dres.
Ne ocekujem da se iko složi sa mojim mišljenjem,ali imam i ja pravo na svoje i nemoj spocitavati što ga iznosim.
Ni ja tebi ne spocitavam na tvoje mišljenje.
Ovo niko nije najavio jer bi ispao totalno neozbiljan, mada svi smo se tome nadali.

Ja pitam, i sam sam se jučer nervirao što ih ne "pobijemo" pa makar izgubili i 5:1, ali kad sam prespavao vidim da nije moglo jer reci ti meni sa kojim igračima da se "šibamo"? Čolom, Zebom, Višćom, Stanom, RoWom, Mirsom, kojim? Nemoj spominjati što Amar nije uveo ove, ili one jer znamo da to (udaranje) nije njegova filozofija! Što reče Seyo volim Zebu i društvo gledati cijelu godinu nego samo u Travniku zbog pišljivog boda!

Što naravno ne znači da možda u Tuzli nećemo odgovoriti istom mjerom!
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

droba
Kontakt:

Post Postao/la droba » 15 avg 2010, 17:57

Halo ba stA PAMETUJETE TOLIKO IZGUBILI PA STA, A TI DROP LEGENDO IMAJ SVOJE svoje misljenje, niko ti nebrani ali ga trebas zadrzati za sebe a ne drugim pametovati i ako su ti zeljini igraci pichke i ako su baletani ti fino nemoj ici na tekme nego kuci gledaj englesku ligi. Jer niko na utakmicu netreba da ide ko i u dobru i u zlu nevoli svoj klub istom mjerom! Ne mogu da vjerujem sve neki navijaci a jedva cekaju neki kiks da seru po instituciji!!!!!!!!!!PoZZZZZZZZZZZZz :D

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 15 avg 2010, 17:58

Hairlija je napisao/la:
-A- je napisao/la:Uz Leotar.
i Siroki Brijeg ;)
Hairlija Boga mi ovi tesko ikada.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 15 avg 2010, 18:00

A zašto, otpravniče, ti koje si nabrojao ne bi mogli udarati? Da ne spominjemo Mešića, Bogičevića, Radovanovića, Lazara? Preveliki majstori za faul? Nejaki? Boga mi kako je Zeba namjerno odvalio momka protiv sarajevske Bosne, umalo mu nogu nije otkinuo i to bez razloga. Nakon toga još krenuo da ga bije! Rek'o bi čovjek baš mangup.

Visca el Višća!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 15 avg 2010, 18:02

evo golovi sa tekme, pogledajte samo gdje je lopta stajala kad su korner izvodili koji je predhodio penalu :lol:
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 15 avg 2010, 18:30

Ja ne znam čemu vodi ovo insistiranje da su nam igrači loši,kukavice zato što su izgubili utakmicu.Mogu i oni imati loš dan, još ako je bilo ovoliko grubosti, bolje da su oni svi došli zdravi nego da su sto bodova uzeli.Molim Željovca kad bude online da mi objasni koji je njegov cilj.Da nam ogadi Želju? Da nas spusti na zemlju?Da nas natjera da budemo objektivni? Pa, prijatelju,jesi li ikad bio zaljubljen? Objektivnost u tom slučaju otpada.Meni se čini da si cinik od kad si se rodio, bez uvrede.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 15 avg 2010, 18:30

Željovac je napisao/la:A zašto, otpravniče, ti koje si nabrojao ne bi mogli udarati? Da ne spominjemo Mešića, Bogičevića, Radovanovića, Lazara? Preveliki majstori za faul? Nejaki? Boga mi kako je Zeba namjerno odvalio momka protiv sarajevske Bosne, umalo mu nogu nije otkinuo i to bez razloga. Nakon toga još krenuo da ga bije! Rek'o bi čovjek baš mangup.
Možda bi i mogli ali bi sudija to odmah sankcionisao i to vrlo oštro, i onako im je svaki kontakt svirao faulove! Glavni razlog zašto nisu je što naši nemaju taj mentalitet i psihu "udarača" jer mi težimo nadigravanju...Ovi iz Travnika su prekaljeni kostolomci već dugi niz godina ne možemo se mi udarati s'njima! :cry:

Pa vidio si odakle se izvodi korner i sve ti je jasno, a o dimenzijama terena bi se dalo itekako diskutovati! :o
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 15 avg 2010, 18:32

dino lj je napisao/la:
Hairlija je napisao/la:
-A- je napisao/la:Uz Leotar.
i Siroki Brijeg ;)
Hairlija Boga mi ovi tesko ikada.
Mislio sam na ekipu koja "stima" rezultat tj. igra za kladionice
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 15 avg 2010, 18:36

otpravnik_vozova je napisao/la:
Željovac je napisao/la:A zašto, otpravniče, ti koje si nabrojao ne bi mogli udarati? Da ne spominjemo Mešića, Bogičevića, Radovanovića, Lazara? Preveliki majstori za faul? Nejaki? Boga mi kako je Zeba namjerno odvalio momka protiv sarajevske Bosne, umalo mu nogu nije otkinuo i to bez razloga. Nakon toga još krenuo da ga bije! Rek'o bi čovjek baš mangup.
Možda bi i mogli ali bi sudija to odmah sankcionisao i to vrlo oštro, i onako im je svaki kontakt svirao faulove! Glavni razlog zašto nisu je što naši nemaju taj mentalitet i psihu "udarača" jer mi težimo nadigravanju...Ovi iz Travnika su prekaljeni kostolomci već dugi niz godina ne možemo se mi udarati s'njima! :cry:

Pa vidio si odakle se izvodi korner i sve ti je jasno, a o dimenzijama terena bi se dalo itekako diskutovati! :o
Zato ce uvijek iz godine u godinu gubiti bodove u Travniku, upravo zbog ovog boldiranog.
Dok god ne stisnemo muda i ne pocnemo uzvracati istom mjerom (ustvari i sa kamatama) nikad mi pobjediti necemo u takvim sredinama.
Sada svako može kopirati princip Travnika, dovoljno je da pocnu udarati naše igrace i pobjeda nad Željom zagarantovana....a mi cemo dan poslije kukati po forumima, mesari, kostolomci, sudija šupak dozvoljava to ovo ono.
Vazda ista prica godinama....i dobro je pitao Željovac :Ko to nama brani da i mi njih udaramo istom mjerom?
Šta su to Mešić i Bogičević ili Radovanović nešto posebni pa ne smiju da vracaju istom mjerom?
Godinama slušam iste vadione ,pa dosta više te price.
Lijepi Mulalić, kod njega je važila deviza Ko tebe kamenom ,ti njega stijenom.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 15 avg 2010, 18:43

mamaSmurf je napisao/la:Ja ne znam čemu vodi ovo insistiranje da su nam igrači loši,kukavice zato što su izgubili utakmicu.Mogu i oni imati loš dan, još ako je bilo ovoliko grubosti, bolje da su oni svi došli zdravi nego da su sto bodova uzeli.Molim Željovca kad bude online da mi objasni koji je njegov cilj.Da nam ogadi Želju? Da nas spusti na zemlju?Da nas natjera da budemo objektivni? Pa, prijatelju,jesi li ikad bio zaljubljen? Objektivnost u tom slučaju otpada.Meni se čini da si cinik od kad si se rodio, bez uvrede.
jel tebi bitnije da si objektivan ili u zabludi zbog ljubavi.ne kontam vas covjek ima svoje misljenje.realnost je temelj za ispravno misljenje.sto vas boli,kada ljudi pohvale ili kritikuju igrace shodno svojim zaslugama.ako je dobar pohvalit cu ga,ako je los to cu opet reci.puno bolnije se dozivljavaju porazi upravo u ovim situacijama kao sto ti kazes kada si zaljubljen u svoj klub.pa ta euforija je najgora,i onda vas jedan hapoel ne opameti,nego nastavite zaljubljeno posmatrati.ko kaze da vi vise volite zelju reecimo od ovih par ljudi koji kritikuju.da me ne shvate neki pogresno volit zelju je nesto posebno,ali pricati o igri ,pristupu i svemu ostalom,to nema veze sa ljubavi.kada vec pominjes ljubav prema zelji,to bi onda igraci prvi trebali da pokazu,a bogami malo je takvih.
VOLIM TE ŽELJO

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: LondonBlues i 31 gost.