FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

jordan 23
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la jordan 23 » 15 avg 2010, 18:45

olimpik vodi,sa njima cemo se borit za titulu hahaha
VOLIM TE ŽELJO

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 15 avg 2010, 18:47

jordan 23 je napisao/la:
mamaSmurf je napisao/la:Ja ne znam čemu vodi ovo insistiranje da su nam igrači loši,kukavice zato što su izgubili utakmicu.Mogu i oni imati loš dan, još ako je bilo ovoliko grubosti, bolje da su oni svi došli zdravi nego da su sto bodova uzeli.Molim Željovca kad bude online da mi objasni koji je njegov cilj.Da nam ogadi Želju? Da nas spusti na zemlju?Da nas natjera da budemo objektivni? Pa, prijatelju,jesi li ikad bio zaljubljen? Objektivnost u tom slučaju otpada.Meni se čini da si cinik od kad si se rodio, bez uvrede.
jel tebi bitnije da si objektivan ili u zabludi zbog ljubavi.ne kontam vas covjek ima svoje misljenje.realnost je temelj za ispravno misljenje.sto vas boli,kada ljudi pohvale ili kritikuju igrace shodno svojim zaslugama.ako je dobar pohvalit cu ga,ako je los to cu opet reci.puno bolnije se dozivljavaju porazi upravo u ovim situacijama kao sto ti kazes kada si zaljubljen u svoj klub.pa ta euforija je najgora,i onda vas jedan hapoel ne opameti,nego nastavite zaljubljeno posmatrati.ko kaze da vi vise volite zelju reecimo od ovih par ljudi koji kritikuju.da me ne shvate neki pogresno volit zelju je nesto posebno,ali pricati o igri ,pristupu i svemu ostalom,to nema veze sa ljubavi.kada vec pominjes ljubav prema zelji,to bi onda igraci prvi trebali da pokazu,a bogami malo je takvih.
Ja samo mislim da ste pretjerali, a ima ko da kritikuje i ispravlja greške kod igrača.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 15 avg 2010, 18:47

mamaSmurf je napisao/la:Bravo,drop, svaka čast. Spustićemo se na njihov nivo.Pretpostavljam da gledaš utakmice evropskih liga, pa te molim reci jesi li ikad vidio takvo ponašanje igrača na terenu.Ja sam starinskog kova i volim da mislim da naš Željo ide korak dalje od ostalih, a ne da se spušta na nivo pećinskih ljudi.
Dobro može i tako...mi cemo furati neke više nivoe,a pecinski ljudi ce nas redovno udarati po ušima i uzimati nam bodove u Travniku svaki put...samo nemojte kukati kad se zijani, poslije yebanja nema kajanja ,stara poslovica.
Možemo i tako,nije problem.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 15 avg 2010, 18:49

drop je napisao/la:
mamaSmurf je napisao/la:Bravo,drop, svaka čast. Spustićemo se na njihov nivo.Pretpostavljam da gledaš utakmice evropskih liga, pa te molim reci jesi li ikad vidio takvo ponašanje igrača na terenu.Ja sam starinskog kova i volim da mislim da naš Željo ide korak dalje od ostalih, a ne da se spušta na nivo pećinskih ljudi.
Dobro može i tako...mi cemo furati neke više nivoe,a pecinski ljudi ce nas redovno udarati po ušima i uzimati nam bodove u Travniku svaki put...samo nemojte kukati kad se zijani, poslije yebanja nema kajanja ,stara poslovica.
Možemo i tako,nije problem.
Ja se nadam da ćemo tako,stid bi me bilo da je drugačije.

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 15 avg 2010, 18:51

Ispostavit ce se na kraju da je Zeljo jedina ekipa koja je uzela bodove sa najtezeg GOSTOVANJA na Kosevu kod OLIMPIKA! Ubjedjen sam da ce sa nama voditi mrtvu borbu za vrh... Sto jeste, jeste imaju perverznu ekipu, za najvise domete hahaha

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 15 avg 2010, 18:52

mamaSmurf je napisao/la:
jordan 23 je napisao/la:
mamaSmurf je napisao/la:Ja ne znam čemu vodi ovo insistiranje da su nam igrači loši,kukavice zato što su izgubili utakmicu.Mogu i oni imati loš dan, još ako je bilo ovoliko grubosti, bolje da su oni svi došli zdravi nego da su sto bodova uzeli.Molim Željovca kad bude online da mi objasni koji je njegov cilj.Da nam ogadi Želju? Da nas spusti na zemlju?Da nas natjera da budemo objektivni? Pa, prijatelju,jesi li ikad bio zaljubljen? Objektivnost u tom slučaju otpada.Meni se čini da si cinik od kad si se rodio, bez uvrede.
jel tebi bitnije da si objektivan ili u zabludi zbog ljubavi.ne kontam vas covjek ima svoje misljenje.realnost je temelj za ispravno misljenje.sto vas boli,kada ljudi pohvale ili kritikuju igrace shodno svojim zaslugama.ako je dobar pohvalit cu ga,ako je los to cu opet reci.puno bolnije se dozivljavaju porazi upravo u ovim situacijama kao sto ti kazes kada si zaljubljen u svoj klub.pa ta euforija je najgora,i onda vas jedan hapoel ne opameti,nego nastavite zaljubljeno posmatrati.ko kaze da vi vise volite zelju reecimo od ovih par ljudi koji kritikuju.da me ne shvate neki pogresno volit zelju je nesto posebno,ali pricati o igri ,pristupu i svemu ostalom,to nema veze sa ljubavi.kada vec pominjes ljubav prema zelji,to bi onda igraci prvi trebali da pokazu,a bogami malo je takvih.
Ja samo mislim da ste pretjerali, a ima ko da kritikuje i ispravlja greške kod igrača.[/quot
dobro to je vise plod rasprava sa ljudima koji nastoje da prikazu nas kao ljude koji pametuju.i njihovi argumenti su ma daj pusti to zeljo je nabolji.onda nam ne treba forum.a slazem se da ima ko da ispravlja,amar je kralj.
VOLIM TE ŽELJO

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 15 avg 2010, 18:53

AMAR AMAR OSIM OSIM
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 15 avg 2010, 18:58

droba je napisao/la:Halo ba stA PAMETUJETE TOLIKO IZGUBILI PA STA, A TI DROP LEGENDO IMAJ SVOJE svoje misljenje, niko ti nebrani ali ga trebas zadrzati za sebe a ne drugim pametovati i ako su ti zeljini igraci pichke i ako su baletani ti fino nemoj ici na tekme nego kuci gledaj englesku ligi. Jer niko na utakmicu netreba da ide ko i u dobru i u zlu nevoli svoj klub istom mjerom! Ne mogu da vjerujem sve neki navijaci a jedva cekaju neki kiks da seru po instituciji!!!!!!!!!!PoZZZZZZZZZZZZz :D
Da, ja sam manji navijac od tebe samo zato što napišem ponedak ono što mislim.
Odsad necu nikad više otici gledat Želju jer si mi to ti sugerisao preko foruma, odlican savjet od tebe :!:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 15 avg 2010, 18:59

Ja ne znam što se za lošu igru kaže da je ženskasta, da su igrači pi.ke i tako sve u tom smislu.90% vas voli obje ove stvari, pa padate u kontradikciju. Ispada da tepate :) :) :) :)

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 15 avg 2010, 19:00

nema lige gdje ti neće vratiti ako se namjerno udaraš.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 15 avg 2010, 19:02

mamaSmurf je napisao/la:Ja ne znam što se za lošu igru kaže da je ženskasta, da su igrači pi.ke i tako sve u tom smislu.90% vas voli obje ove stvari, pa padate u kontradikciju. Ispada da tepate :) :) :) :)
Možda je to onih 10%
droba, IMAJ SVOJE svoje misljenje, niko ti nebrani ali ga trebas zadrzati za sebe :P
Ne smiješ na ovom forumu ni da misliš :? Zapravo, smiješ, ali samo ako si zaljubljen.
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 15 avg 2010, 19:03, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 15 avg 2010, 19:04

Željovac je napisao/la:
mamaSmurf je napisao/la:Ja ne znam što se za lošu igru kaže da je ženskasta, da su igrači pi.ke i tako sve u tom smislu.90% vas voli obje ove stvari, pa padate u kontradikciju. Ispada da tepate :) :) :) :)
Možda je to onih 10%
droba, IMAJ SVOJE svoje misljenje, niko ti nebrani ali ga trebas zadrzati za sebe :P
Ne smiješ na ovom forumu ni da misliš :? Zapravo, smiješ, ali samo ako si zaljubljen.
Kao što rekoh, cinik

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 15 avg 2010, 19:06

mamaSmurf je napisao/la:Kao što rekoh, cinik
Uh uvrede. Nema treće? Zaljubljen ili cinik?
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 15 avg 2010, 19:08

Navijač je navijač baš zbog toga što nije nikad do kraja objektivan kad je njegov tim u pitanju.U tome je čar, zbog toga se onako navija na tribini.To ne znači da ne vidiš mane,to znači da ih opraštaš i podržavaš tim.Ali ti si,očito,iznad toga, iznad neobjektivne rulje

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 15 avg 2010, 19:10

Neizostavno i neophodno je da se navijači aktivnije uključe u nametnutu neravnopravnu borbu protiv "domaćinskih" suđenja. U ligi kakva je naša, izgleda samo jedan, oprobani, način pomaže. Kako je na ovom forumu zabranjeno, sa čim se u potpunosti slažem, promovisanje nasilja i sl. ostaje nam da navijačku taktiku za Tuzlu spremimo, sa posebnim osvrtom na arbitre, delegata itd. Ko onemogućava sportsko nadigravanje i regularnu utakmicu mora da snosi sankcije. Ostalo je na Osimu i igračima.
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 15 avg 2010, 19:10

Željovac je napisao/la:
mamaSmurf je napisao/la:Kao što rekoh, cinik
Uh uvrede. Nema treće? Zaljubljen ili cinik?
Što misliš da mi je cilj da te uvrijedim?Samo ne mogu da shvatim odakle ti snaga da svemu kontriraš.

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 15 avg 2010, 19:15

mamaSmurf je napisao/la:
drop je napisao/la:
edit moderacija:Prestani trollovati teme,hvala!
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 15 avg 2010, 19:16

Ovo ne treba zaboraviti !!! Kad budu dolazili na Grbavicu i navijači i igrači i skupljači lopte i svi akteri trebaju im uzvratiti "gostoprimstvo" istom mjerom. Svako treba krenuti sam od sebe, i učiniti sve što je u njegovoj moći da se osjećaju "ugodno", jer ovo je neizdrživo iz godine u godinu sve gore i gore. Dok im se jednom ne stane u kraj i da do znanja da i neko od njih može izgubiti glavu na terenu neće stati. To je sve što mogu napisati o mesarima, divljacima, šumljacima iz grada Travnika... Našim igračima nemam šta zamjeriti...
EDIT
Evo pročitah ovih zadnji 10-15 stranica i vidim da se okotilo nekoliko novih pacijenata tipa Urban Batalion, Aziz. Dobrodošli ! :roll:

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 15 avg 2010, 19:19

Evo prica se sad o Tuzli - naredno gostovanje, te ovo te ono, strašni mesari koji jedu živu djecu na Tušnju bla bla bla.
Prošle godine su nas pobjedili bez ikakve grube igre, zabili nam gol odmah na pocetku u 4 minuti (nešto slicno kao i Travnik neki juce) i na kraju je sam Osim rekao: Sasvim zaslužena pobjeda domacina, bili su bolji i prisebniji kad realizacije,suđenje OK i cestitke domacinu i to je to, idemo dalje....dakle,ni govora o nekoj mesarskoj igri nije bilo.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 15 avg 2010, 19:20

drop je napisao/la:Evo prica se sad o Tuzli - naredno gostovanje, te ovo te ono, strašni mesari koji jedu živu djecu na Tušnju bla bla bla.
Prošle godine su nas pobjedili bez ikakve grube igre, zabili nam gol odmah na pocetku u 4 minuti (nešto slicno kao i Travnik neki juce) i na kraju je sam Osim rekao: Sasvim zaslužena pobjeda domacina, bili su bolji i prisebniji kad realizacije,suđenje OK i cestitke domacinu i to je to, idemo dalje....dakle,ni govora o nekoj mesarskoj igri nije bilo.
Jest kad sudija Zovko prvi zuti da u 10-toj i podjeli jos 6-7.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, drzgemboadislic, lakilone, zeljooo13 i 37 gostiju.