otpravnik_vozova je napisao/la:Željovac je napisao/la:A zašto, otpravniče, ti koje si nabrojao ne bi mogli udarati? Da ne spominjemo Mešića, Bogičevića, Radovanovića, Lazara? Preveliki majstori za faul? Nejaki? Boga mi kako je Zeba namjerno odvalio momka protiv sarajevske Bosne, umalo mu nogu nije otkinuo i to bez razloga. Nakon toga još krenuo da ga bije! Rek'o bi čovjek baš mangup.
Možda bi i mogli ali bi sudija to odmah sankcionisao i to vrlo oštro, i onako im je svaki kontakt svirao faulove! Glavni razlog zašto nisu je što naši nemaju taj mentalitet i psihu "udarača" jer mi težimo nadigravanju...
Ovi iz Travnika su prekaljeni kostolomci već dugi niz godina ne možemo se mi udarati s'njima!
Pa vidio si odakle se izvodi korner i sve ti je jasno, a o dimenzijama terena bi se dalo itekako diskutovati!

Zato ce uvijek iz godine u godinu gubiti bodove u Travniku, upravo zbog ovog boldiranog.
Dok god ne stisnemo muda i ne pocnemo uzvracati istom mjerom (ustvari i sa kamatama) nikad mi pobjediti necemo u takvim sredinama.
Sada svako može kopirati princip Travnika, dovoljno je da pocnu udarati naše igrace i pobjeda nad Željom zagarantovana....a mi cemo dan poslije kukati po forumima, mesari, kostolomci, sudija šupak dozvoljava to ovo ono.
Vazda ista prica godinama....i dobro je pitao Željovac :Ko to nama brani da i mi njih udaramo istom mjerom?
Šta su to Mešić i Bogičević ili Radovanović nešto posebni pa ne smiju da vracaju istom mjerom?
Godinama slušam iste vadione ,pa dosta više te price.
Lijepi Mulalić, kod njega je važila deviza Ko tebe kamenom ,ti njega stijenom.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja