FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

plavousrcu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la plavousrcu » 02 maj 2017, 22:29

SaboBabo je napisao/la:Normalno da nam treba pomoc sudija kad velika glava nema pojma sa zivotom a kamoli sa fudbalom, igraju mu dva stopera jedan tuzi klub pa se pokunji a drugi zvani drvo ne prodje pripreme i igra mu prvu, picketina napravio od nas radnik nemamo igraca u 16 metara kad napadamo vezni nam stoje na centru to nisu igraci krivi nego trener sa svojom filozofijom, Odovic je za ovoga Guardiola, sreca pa je i zrinjski ofalio mada su daleko bolji od nas a vi pisete o nekakvim teorijama zavjere pa cvikerasi treba na terenu pokazati a mi ne mozemo meda.
Petrovicu su ove cetiri utakmice kvalifikacijske nakon blamaze protiv Sirokog kakvu smo dozivjeli. Kup mi taj u ovom momentu nije pretjerano bitan, ali onakva sramota se morala izbjeci. Liga nam je ****, prve tri ekipe ne znas koja je losija. Garantujem da bi sve tri ove ekipe Laktasi koji su ispali prije sedam ili osam godina dobili i kuci i na strani bez problema. Petrovic nas je preuzeo na minus sest i sto se tice prvenstva ima prolaznu ocjenu, a Kup i profiliranje mladih igraca sto je znao naglasavati cista nula. Vrati nam titulu i idemo zajedno dalje, izgubi je kupi prnje i kartone igraca. Nema mnogo pametovanja.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 02 maj 2017, 22:33

Ne vidim razliku između pisanja na tom tamo forumu i ovdje. Sve je to u 5 deka. Samo ne kontam čemu tolika negativnost, kada svi istu želju imamo. Svi smo svjesni da pitari udaraju na Želju iz svih oružja. Očito je da nema objektivnog istraživačkog novinara u gradu Sarajevu. Da pita par stvari u savezu. U sudijskoj organizaciji, da skine zvono koje "punac" montira našem Želji. Mi fakat naivni, bitno je šta je tamo neko na nekom portalu napisao, koji ne voli Želju kao niti ovaj. Gledaju svoje interese, broj klikova, pare koje će im kanuti sa neke strane. Objektivnost i istina je nešto što novinari u Bosni ne razumiju. I da znate još nešto. Uticaj Zrinjskog na sarajevske medije je ravan nuli. Niti njih to zanima, a niti nas oni zanimaju. I onda nije teško skontati ko stoji iza cijele priče. Nikada odvratnije nisu napadali, a zna se i zašto. Manijaci, pustite sada portale, razmimoilaženja, lobotomiju i ostala s.ranja. Molim Vas i preklinjem u subotu kao jedan, po pobjedu, ništa drugo u ovom momentu nije važno. Kome je nešto važnije od subote, taj je neprijatelj Želje...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 maj 2017, 22:37

Monci je napisao/la:Objektivnost i istina je nešto što novinari u Bosni ne razumiju. I da znate još nešto. Uticaj Zrinjskog na sarajevske medije je ravan nuli. Niti njih to zanima, a niti nas oni zanimaju. I onda nije teško skontati ko stoji iza cijele priče. Nikada odvratnije nisu napadali, a zna se i zašto.
Upravo zato je ogromna sramota fudbalskog kluba Željezničar što mu je jedan takav medijski partner.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Sema64
Kontakt:

Post Postao/la Sema64 » 02 maj 2017, 22:38

:bih: Niko ne bira sredstva,samo da bi dosao do cilja.To rade maleni ,,pitice i zrinjski ,, .Ne treba
da nas to cudi.Zbog toga Zeljo ima ovakve ,vijerne najbolje navijace na Balkanu

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 02 maj 2017, 22:43

Virtu4l je napisao/la:
Monci je napisao/la:Objektivnost i istina je nešto što novinari u Bosni ne razumiju. I da znate još nešto. Uticaj Zrinjskog na sarajevske medije je ravan nuli. Niti njih to zanima, a niti nas oni zanimaju. I onda nije teško skontati ko stoji iza cijele priče. Nikada odvratnije nisu napadali, a zna se i zašto.
Upravo zato je ogromna sramota fudbalskog kluba Željezničar što mu je jedan takav medijski partner.

Haj šuti života ti eto ovaj je bio bolji...isto s.ranje...

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 02 maj 2017, 22:45

Poceli smo komsijsku pricu prosipati na nasoj temi. Mogu shvatiti Moncija sto poziva na jedinstvo, ali ne mogu demagogije nikako. Svi su protiv nas, ujedinili se da nas gaze, **** cemo im nane i jos slicnih gluposti. Mi se trebamo pozabaviti sami sobom, napuniti stadion i dati podrsku nevidjenu. Petrovic sloziti taktiku, igraci poginuti i to je kraj price.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 maj 2017, 22:45

Monci je napisao/la:Haj šuti života ti eto ovaj je bio bolji...isto s.ranje...
Gdje sam napisao da je bolji? Nemoj mi po ko zna koji put trpati riječi u usta. Na kraju krajeva, ovaj portal svakako nije medijski partner, a ako onaj bude i dalje uprava se sama treba banovati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Sema64
Kontakt:

Post Postao/la Sema64 » 02 maj 2017, 23:03

:opaopa: Koji je nas odgovor na sve ovo.Ovajj...U subotu je pakao u subotu je ludnica, na Grbavicu idu Manijaci Sarajevskih ulica,..sa srecom ...jer sreca prati velike i hrabre

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 02 maj 2017, 23:10

Treba uzeti titulu a ove stvari rješavati poslije. Međutim ne može čovjek nekada ostati imun na očito "guranje skije" još od toliko hvaljenog medijskog partnera za kojeg važe dvostruki aršini.

Zrinjski, subota. Napuniti stadion i podrška 90+ min taman i da bude negativan rezultat jednim dijelom utakmice. Nije ni remi loš ali bi bili u dosta težoj situaciji do kraja tako da je pobjeda skoro imperativ. Koliko sam upratio srušili su neki rekord o nepobjedivosti u gostima, red je da im prekinemo niz.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Sema64
Kontakt:

Post Postao/la Sema64 » 02 maj 2017, 23:24

,,Atmosfera,, u tri domace utakmice je presudna.Jer Manijaci i na ,,lavoru,, naprave atmosferu kao da smo domacini.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 02 maj 2017, 23:37

Prvo ubace par pitara koji kao navijaci Želje pišu i naravno pljuvanje u 16, onda te iste postove kopiraju po drugim temama bez ikakvih problema.
Niko ni habera, e svasta se zbiva u zadnje doba.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 02 maj 2017, 23:42

Sema64 je napisao/la:,,Atmosfera,, u tri domace utakmice je presudna.Jer Manijaci i na ,,lavoru,, naprave atmosferu kao da smo domacini.
Posto su maleni vec najavili da ce nam dati oko 1800 karti , ja mislim da nam ne gine zapad odakle cemo napraviti jos veci pritisak :D Zapad pun i svi smo tu...
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

ludilomozga
Kontakt:

Post Postao/la ludilomozga » 02 maj 2017, 23:44

Neandertalac je napisao/la:Treba uzeti titulu a ove stvari rješavati poslije. Međutim ne može čovjek nekada ostati imun na očito "guranje skije" još od toliko hvaljenog medijskog partnera za kojeg važe dvostruki aršini.

Zrinjski, subota. Napuniti stadion i podrška 90+ min taman i da bude negativan rezultat jednim dijelom utakmice. Nije ni remi loš ali bi bili u dosta težoj situaciji do kraja tako da je pobjeda skoro imperativ. Koliko sam upratio srušili su neki rekord o nepobjedivosti u gostima, red je da im prekinemo niz.
Ma kakav remi na Grbavici. Bez kalkulacija, napasti od prve minute! Nisu oni nista bolji iako se predstavljaju kao da su Real za nase uslove. Jedan nas gol do 20te minute i oni su pukli!

P.S TITULA! :opaopa:

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 03 maj 2017, 00:02

Moramo Zrinjskog sad pobjedit ako zelimo titulu, izgubimol male su sanse onda, znate kako ide na Kosevu...vjeciti X
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 03 maj 2017, 00:04

Merhaba je napisao/la:
Sema64 je napisao/la:,,Atmosfera,, u tri domace utakmice je presudna.Jer Manijaci i na ,,lavoru,, naprave atmosferu kao da smo domacini.
Posto su maleni vec najavili da ce nam dati oko 1800 karti , ja mislim da nam ne gine zapad odakle cemo napraviti jos veci pritisak :D Zapad pun i svi smo tu...
Ako ne osvoje kup i sa tih 1800 ce nas biti vise u odnosu na njihovih standardnih 500 navijaca.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 03 maj 2017, 00:11

Pisam se ja na i zrinjski i sarajevo i novinare i portale i sve one koji zelju ne vole. U subotu na grbavicu a sve ostalo nas trenutno ne zanima

VOLIM TE ZELJO
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

GradKamena1
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la GradKamena1 » 03 maj 2017, 08:18

[/quote]

Da, obrisano.

Ima dio spašen, aferim medijskom "partneru":
Jedan je bod razlike između Zrinjskog i najvećeg sportskog rivala, sarajevskog Željezničara, koji je kako se čini, u ovoj Ligi za prvaka u potpunoj milosti sudaca što se potvrdilo danas i na utakmici u Tuzli protiv Slobode (2:2). Iduće kolo donosi upravo sudar ove dvije ekipe, te će zasigurno ponuditi neke odgovore na pitanja u kojem smjeru ide titula prvaka Bosne i Hercegovine.
P.S. Iz ovog dijela se vidi da je "saopštenje" pisano u nedjelju, već u ponedljak rano ujutro stiglo do pitara na onom portalu. Ja sam mišljenja da nam pakuju pitari, zakuhavaju a kriju se iza drugih klubova.[/quote]

Izvinjavam se na upadu zelim samo rec da je ovaj tekst napiso jedan drugi medij ,da sa ovim tekstom nema nista klub,a ni navijaci.

Ajmo poslat u svijet jednu dobru sliku sa nasih stadiona,sto sa tribina,sto sa terena,nek se igraci pobiju viteski na terenu pa ko bude bolji nek slavi !

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 03 maj 2017, 08:26

Nije napisao drugi medij, nego je prenio i on i "naš medijski partner" saopštenje navijačke skupine ultras.

Inače se slažem sa pozivom za fer i sportsko ponašanje svih sudionika utakmice.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 03 maj 2017, 09:58

molio bih da diskusije o forumima i portalima ostavite za neko drugo mjesto.
u nastavku ću brisati sve što budem smatrao reklamom, pozitivnom i negativnom ili bilo šta što budem shvatio kao ponovno uvlačenje našeg foruma u neke interne interesne sukobe.

fibonacci
Kontakt:

Post Postao/la fibonacci » 03 maj 2017, 10:20

Zna li neko šta je sa ekipom juniora koja je igrala ligu prvaka sa Red Bull-om? Gdje su ovi igrači sada? Ako neko može poimenično da napiše gdje sada igraju?
"Truth begins in lies."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Proximic i 41 gost.