Nije istina. KNUZM nema veze sa tim člankom.narodniheroj je napisao/la:Nije napisao drugi medij, nego je prenio i on i "naš medijski partner" saopštenje navijačke skupine ultras.
Inače se slažem sa pozivom za fer i sportsko ponašanje svih sudionika utakmice.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
https://youtu.be/LQWg93682Jk
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Zna li neko da li ima istine da li je kontaktiran Zvonimir Kožulj iz Hajduka? Maloprije sam razgovarao sa jednim spličaninom o njemu i izgleda da ima interesa sa njegove strane. Iz njegove priče razgovarano je o Želji i čini mi se da bi više volio doći u Želju nego u Široki Brijeg? Po ovog momka bi se isplatilo krenuti iako je pod ugovorom.
"Truth begins in lies."
Vodi se hajka protiv nas to je ocigledno, u sobotu im usta svima zacepiti.maldini3 je napisao/la:Pisam se ja na i zrinjski i sarajevo i novinare i portale i sve one koji zelju ne vole. U subotu na grbavicu a sve ostalo nas trenutno ne zanima
VOLIM TE ZELJO
- Zeljeznicar -
Cisto sumnjam , pa Zvone igra redovno u Hajduku ?fibonacci je napisao/la:Zna li neko da li ima istine da li je kontaktiran Zvonimir Kožulj iz Hajduka? Maloprije sam razgovarao sa jednim spličaninom o njemu i izgleda da ima interesa sa njegove strane. Iz njegove priče razgovarano je o Želji i čini mi se da bi više volio doći u Želju nego u Široki Brijeg? Po ovog momka bi se isplatilo krenuti iako je pod ugovorom.
Ono sto me brine je posjeta u subotu
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Ne igra redovno, više je na klupi i na tribinama nego što je u prvih 11.Merhaba je napisao/la:Cisto sumnjam , pa Zvone igra redovno u Hajduku ?fibonacci je napisao/la:Zna li neko da li ima istine da li je kontaktiran Zvonimir Kožulj iz Hajduka? Maloprije sam razgovarao sa jednim spličaninom o njemu i izgleda da ima interesa sa njegove strane. Iz njegove priče razgovarano je o Želji i čini mi se da bi više volio doći u Želju nego u Široki Brijeg? Po ovog momka bi se isplatilo krenuti iako je pod ugovorom.
Ono sto me brine je posjeta u subotuJednostavno ne osjetim nikakvu euforiju i ako igramo utakmicu sezone i ako ce tribine biti kljucan faktor...
"Truth begins in lies."
Ja misim Bogami da se varas , pogotovo za te tribine...fibonacci je napisao/la:Ne igra redovno, više je na klupi i na tribinama nego što je u prvih 11.Merhaba je napisao/la:Cisto sumnjam , pa Zvone igra redovno u Hajduku ?fibonacci je napisao/la:Zna li neko da li ima istine da li je kontaktiran Zvonimir Kožulj iz Hajduka? Maloprije sam razgovarao sa jednim spličaninom o njemu i izgleda da ima interesa sa njegove strane. Iz njegove priče razgovarano je o Želji i čini mi se da bi više volio doći u Želju nego u Široki Brijeg? Po ovog momka bi se isplatilo krenuti iako je pod ugovorom.
Ono sto me brine je posjeta u subotuJednostavno ne osjetim nikakvu euforiju i ako igramo utakmicu sezone i ako ce tribine biti kljucan faktor...
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
Ma momak pod ugovorom, zabio Dinamu na zadnjem derbiju, u principu, misija nemoguća.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
- SlevinKelevra
- Kontakt:
29. kolo
Zeljo- Zrinjski 1
Sarajevo- Sloboda 1
Zeljo 59
Sarajevo 56
Zrinjski 55
-------------------------
30. kolo
Krupa- Zeljo 2
Zrinjski- Sarajevo 1
Zeljo 62
Zrinjski 58
Sarajevo 56
Pobjeda na Kosevu za titulu!
Zeljo- Zrinjski 1
Sarajevo- Sloboda 1
Zeljo 59
Sarajevo 56
Zrinjski 55
30. kolo
Krupa- Zeljo 2
Zrinjski- Sarajevo 1
Zeljo 62
Zrinjski 58
Sarajevo 56
Ma nije problem ni ugovor ako neko ne igra nikako , ali Zvonimir igra itekako pa mislim da nema potrebe da se bacaju bombe o njemu...Qwerty90 je napisao/la:Ma momak pod ugovorom, zabio Dinamu na zadnjem derbiju, u principu, misija nemoguća.
btw. Ako pobjedimo Zrinjskog obaramo sopstveni rekord u Krupi
- diplomatija
- Kontakt:
U subotu abd da nas bude 10+ hiljada i na svaki studijski svizduk cijeli stadion treba reagirati, bio ispravan ili ne, na svako njihovo primanje lopte stvarati nesnošljivu buku, da se pogube, oni su jak pritisak stvarali s tribina kad smo zadnju dole igrali, a mi to možemo puno jače i da mi njih abd uzmemo pa neka suspenduju koga hoće, titule se samo broje
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
SlevinKelevra je napisao/la:29. kolo
Zeljo- Zrinjski 1
Sarajevo- Sloboda 1
Zeljo 59
Sarajevo 56
Zrinjski 55
30. kolo
Krupa- Zeljo 2
Zrinjski- Sarajevo 1
Zeljo 62
Zrinjski 58
Sarajevo 56
misliš nerješeno
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Matematicki ne bi bilo dovoljno, jer bi u slucaju pobjede u Bijeljini, Zrinjski bio na -2 kolo prije kraja. Naravno, u teoriji bi i sa X-om bilo gotovo.jestamaji je napisao/la:
misliš nerješeno
Ma, samo da mi uzmemo u subotu, ostalo ce se samo posloziti.
upravo tako!SlevinKelevra je napisao/la:Matematicki ne bi bilo dovoljno, jer bi u slucaju pobjede u Bijeljini, Zrinjski bio na -2 kolo prije kraja. Naravno, u teoriji bi i sa X-om bilo gotovo.jestamaji je napisao/la:
misliš nerješeno
Pa dobices zadnje kolo Radnika na proslavi titule, ne mozes to kiksati.SlevinKelevra je napisao/la:Matematicki ne bi bilo dovoljno, jer bi u slucaju pobjede u Bijeljini, Zrinjski bio na -2 kolo prije kraja. Naravno, u teoriji bi i sa X-om bilo gotovo.jestamaji je napisao/la:
misliš nerješeno
Znači Jakupović sudi protiv Zrinjskog. Odlično, veoma nagodan sudija i ja mislim da ga možemo kupiti sedmodnevnim ljetovanjem u Turskoj njemu i njegovoj supruzi. Suspenzijama do titule! kuknjava
Sreca pa Jamak ne igra. Imam osjecaj da bi bas zapeo protiv nas. Nisu svi ko Zakaric. 
Ne cudi me sto ce ova ubleha suditi. Izgleda samo kad je Zeljo prvi postoje suspenzije. Prosle sezone nije postojala rijec "suspenzija".
Ne cudi me sto ce ova ubleha suditi. Izgleda samo kad je Zeljo prvi postoje suspenzije. Prosle sezone nije postojala rijec "suspenzija".
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MocMahale444
Živio govornik.braco je napisao/la:Znači Jakupović sudi protiv Zrinjskog. Odlično, veoma nagodan sudija i ja mislim da ga možemo kupiti sedmodnevnim ljetovanjem u Turskoj njemu i njegovoj supruzi. Suspenzijama do titule! kuknjava
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ha ja, ko je vidio hajra od poštenjaMocMahale444 je napisao/la:Živio govornik.braco je napisao/la:Znači Jakupović sudi protiv Zrinjskog. Odlično, veoma nagodan sudija i ja mislim da ga možemo kupiti sedmodnevnim ljetovanjem u Turskoj njemu i njegovoj supruzi. Suspenzijama do titule! kuknjava
Odlično, uparimo Zeca i Nenada Stojanovića Purketa i ja mislim da smo spremni za kvalifikacije Lige prvaka!Asim Zec najtraženiji igrač Premijer lige
Asim Zec, ovog proljeća briljira u dresu tuzlanske Slobode. U prvenstvu je postigao 9 golova, a posebno upečatljivu igru je pružio protiv Željezničara na Tušnju. Sa dva gola je zaustavio izabranike Slavka Petrovića. Zec je rođen 1994. godine. Prve nogometne korake je napravio u bugojanskoj Iskri. Jedno vrijeme je igrao u Češkoj.
U našoj zemlji je još nosio dres Veleža i Čelika. Ipak, u Slobodi je jednostavno eksplodirao.
Tako se nalazi na listi želja naših najboljih klubova. Na Grbavici ne bi imali ništa protiv da ovaj igrač naslijedi Ivana Lendrića, najboljeg strijelca Premijer lige BiH.
Navodno ni u Zrinjskom neće sjediti skrštenih ruku. Moguće je da „Plemiće“ napusti Jasmin Mešanović. Sa Koševa su još ranije izjavili da bi rado Asima vidjeli u svojim redovima. Baš kao i Miću Kuzmanovića.
fantasysport
Čuj fantasysport, ljudi nabrojali sve najjače ekipe lige i ako Zec pređe u jednu od navedenih oni će ispast šatro insajderi
- MocMahale444
Fantasysport ja mislio ti se šališ dok nisam vidio da je ozbiljnobraco je napisao/la:Odlično, uparimo Zeca i Nenada Stojanovića Purketa i ja mislim da smo spremni za kvalifikacije Lige prvaka!
Čuj fantasysport, ljudi nabrojali sve najjače ekipe lige i ako Zec pređe u jednu od navedenih oni će ispast šatro insajderi
Insajder nije biti laHko, mogu ti reci to i nasi isajderi s teme
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.