NK Široki Brijeg

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 09 avg 2010, 21:54

ackeey je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Nemam komentara. :) Cestitke Rudaru, svaka cast. U svemu mi je jedino, kao i uvijek, drago sto bilo tko moze na Pecari igrati bez problema i ukoliko je taj dan bolji ili sretniji (kao u slucaju Rudara) moze izvuci i puni plijen. Moze tko sta hoce misliti o svemu tome, ali brojni kvazi-velikani u ovoj ligi to nemaju ni nacrtano, a za nesto se pusu i pricaju o nekakvoj dobrobiti BH nogometa.
Idemo dalje. Kao da gledam sad ce se opet kao prosle godine cupati na strani kolo za kolom.
Nemam namjeru ulaziti u bilo kakvu konfrontaciju, ali kada ste vi to imali lose uslove na Grbavici?
Ma nikad, mozda na Kosevu, oni su rezimski klub, mozda u Bluci, i ovi su tu negdje...
A svi znamo da je i u Sirokom najcesce tako. To ne sporim, jer onda ne bih bio realan.
Ali isto tako mislim da je prilicno korektno i na Grbavici. ;)
Pa, ja nisam na Grbavicu ni mislio, tamo smo uvijek imali dobre ili bar pristojne uvjete, a mislim da je svima jasno kakvi su uvjeti i sudjenje na Pecari, ja se osobno ne sjecam tko se i kad zadnji put zalio. Tko mi prati dovoljno postove ovdje primijetiti ce da cu ja uvijek pohvaliti, da sam uvijek hvalio uvjete NAMA na Grbavici, ali i na Kosevu, pod BB, u BL, i npr. u Vrapcicima uglavnom, sto sam ja osobno pratio i vidio. Sitnica tu i tamo je druga stvar.
...Život za Široki...

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 09 avg 2010, 22:59

Posteno, ocito nisam najbolje protumacio tvoj post.
Respect! :)
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 14 avg 2010, 13:37

evo jedan zanimljiv podatak, široki u zadnjih 7 gostovanja nije niti jednom poražen ( što u premier ligi, što u europi),ima 4 pobjede i 3 remija. Taj niz traje od gostovanja kod sarajeva, kada je bilo 1-1.
Vjerujem da će se taj kontinuitet nastaviti i danas ;)

Semir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Semir_Sa » 14 avg 2010, 13:52

Hocete li doci sutra protiv Olimpika?

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 14 avg 2010, 17:35

Semir_Sa je napisao/la:Hocete li doci sutra protiv Olimpika?
tko? nogometasi? normalno da hoce :lol: :lol:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Semir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Semir_Sa » 14 avg 2010, 17:59

Mislim skripari, hocete li doci organizovano?

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 14 avg 2010, 21:41

Semir_Sa je napisao/la:Mislim skripari, hocete li doci organizovano?
neznam, nisam Škripar...sutra je kod nas blagdan, pa sumnjam

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 15 avg 2010, 19:00

Nepuna dva minuta kasnije, gosti su uzvratili preko Weitzera, čiji udarac sa nešto više od 20 metara odlazi preko gola Mladena Lučića, koji je danas branio na golu Olimpika.

U 15. minutu Šilić izvodi slobodni udarac sa nešto više od 30 metara, no i njegov udarac odlazi izvan okvira domaćeg gola.

Jure Ivanković u 41. minuti šutira sa 25 metara udaljenosti, ali i njegov udarac ne pronalazi put du mreže. Kao ni Šilićev od dva minuta kasnije.

Dalekometnim udarcem je Ljubić pokušao iznenaditi Lučića na drugoj strani, ali domaći golman bez većih problema loptu hvata u naručje

Najbolju šansu Široki je propustio u 72. minutu, kada je Roskam ostao sam na svega pet metara, ali je njegov udarac zaustavio danas odlični Lučić
ovo je Ištuk i njegova igra, tj. ne igra i samo obrana...pa jebote po ovome mi smo svega jednu pravu priliku stvorili..

treba ga odmah otherat u pm neka iđe on i njegova igra

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 16 avg 2010, 13:55

Istuk je tu samo pijun,on uopce ne određuje tko ce igrati .Zna se tko to radi,mislim znaju širokobrijezani.Kara je otisao zbog toga. ;)

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 16 avg 2010, 14:51

ŠB.TRN je napisao/la:Istuk je tu samo pijun,on uopce ne određuje tko ce igrati .Zna se tko to radi,mislim znaju širokobrijezani.Kara je otisao zbog toga. ;)
nisam ja rekao da on određuje tko će igrat, govorim o postavi na terenu a to je ipak Ištukovo..

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 16 avg 2010, 15:51

Kevin je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Istuk je tu samo pijun,on uopce ne određuje tko ce igrati .Zna se tko to radi,mislim znaju širokobrijezani.Kara je otisao zbog toga. ;)
nisam ja rekao da on određuje tko će igrat, govorim o postavi na terenu a to je ipak Ištukovo..
Ma da je postava ne znam kakva kad igraci koji igraju ne mogu to ispuniti.Malo se sansi stvara jer igraci se boje ici naprijed ili nemaju snage,a neki i ne znaju.O napadu necu ni govoriti-katastrofa.

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 17 avg 2010, 07:14

ŠB.TRN je napisao/la:
Kevin je napisao/la:
Ma da je postava ne znam kakva kad igraci koji igraju ne mogu to ispuniti.Malo se sansi stvara jer igraci se boje ici naprijed ili nemaju snage,a neki i ne znaju.O napadu necu ni govoriti-katastrofa.
Od kada se to zna, kolko ja vidim u 3 utakmice , svaki put drugačija postava???!

Morecambe
Kontakt:

Post Postao/la Morecambe » 17 avg 2010, 12:05

Hoce li ovo naredno,cetvrto kolo Široki igrati u nedjelju u nocnom terminu?
PS: nikada,ali baš nikada ne igraj protiv ekipe druge Engleske lige - ekipe Morećambe,jer samo Morećambe može od 1-3 do 4-3 za 3 minute oooooo Morećambe :)

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 17 avg 2010, 12:20

Morecambe je napisao/la:Hoce li ovo naredno,cetvrto kolo Široki igrati u nedjelju u nocnom terminu?
vjerojatno

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 17 avg 2010, 12:24

SB - Zvijezda
u nedjelju jel tak?

Niks1994
Kontakt:

Post Postao/la Niks1994 » 19 avg 2010, 13:32

da u nedjelju u 20:00
siroki 4ever

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 19 avg 2010, 13:41

Niks1994 je napisao/la:da u nedjelju u 20:00
ma isto im je kad god stavili,sa onakvim igrama će teško privući narod na utakmicu...

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 22 avg 2010, 00:55

Misle li nasi sutra pobjeđivati ili........bude li onakva igra kao drugo poluvrijeme protiv Rudara crno nam se pise ili kao protiv Olimpika!!! ;) :( :(

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 22 avg 2010, 01:05

Mogla bi Zvijezda nešto i napraviti na Pecari. Širkobriježani, jesu li vam svi igrači na raspolaganju sutra? Je li se Bandović oporavio? Hoće li malac Zakarić (ili kako već, da sada ne googlam) igrati od prve?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 22 avg 2010, 02:18

Ne vjerujem da ce igrati Vagner i Pinjuh jer su ozljeđeni,za Zakarica ne znam,proslo kolo je pauzirao zbog crvenog.Mislim da i Ištuk ne zna sastav za sutra.A najava utakmice je katastrofa,da nema skripara nebi se ni znalo da se igra utakmica.Nasoj upravi kao da je cilj jos smanjiti i ovako mali broj gledatelja na utakmici.Znam da ulaznice ne pokrivaju ni 1% proracuna,pa sto onda ne stave besplatno i gotovo.Vise ljudi,uvjeren sam zna kad igra Blato nego Široki,bez uvrede ikome ;) ;) ;) :(

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: delko, Lik, mnon46 i 15 gostiju.