Pa, ja nisam na Grbavicu ni mislio, tamo smo uvijek imali dobre ili bar pristojne uvjete, a mislim da je svima jasno kakvi su uvjeti i sudjenje na Pecari, ja se osobno ne sjecam tko se i kad zadnji put zalio. Tko mi prati dovoljno postove ovdje primijetiti ce da cu ja uvijek pohvaliti, da sam uvijek hvalio uvjete NAMA na Grbavici, ali i na Kosevu, pod BB, u BL, i npr. u Vrapcicima uglavnom, sto sam ja osobno pratio i vidio. Sitnica tu i tamo je druga stvar.ackeey je napisao/la:Nemam namjeru ulaziti u bilo kakvu konfrontaciju, ali kada ste vi to imali lose uslove na Grbavici?ŠB_Fidelis je napisao/la:Nemam komentara.Cestitke Rudaru, svaka cast. U svemu mi je jedino, kao i uvijek, drago sto bilo tko moze na Pecari igrati bez problema i ukoliko je taj dan bolji ili sretniji (kao u slucaju Rudara) moze izvuci i puni plijen. Moze tko sta hoce misliti o svemu tome, ali brojni kvazi-velikani u ovoj ligi to nemaju ni nacrtano, a za nesto se pusu i pricaju o nekakvoj dobrobiti BH nogometa.
Idemo dalje. Kao da gledam sad ce se opet kao prosle godine cupati na strani kolo za kolom.
Ma nikad, mozda na Kosevu, oni su rezimski klub, mozda u Bluci, i ovi su tu negdje...
A svi znamo da je i u Sirokom najcesce tako. To ne sporim, jer onda ne bih bio realan.
Ali isto tako mislim da je prilicno korektno i na Grbavici.
NK Široki Brijeg
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
...Život za Široki...
Posteno, ocito nisam najbolje protumacio tvoj post.
Respect!
Respect!

I naprijed, i naprijed, i naprijed....
evo jedan zanimljiv podatak, široki u zadnjih 7 gostovanja nije niti jednom poražen ( što u premier ligi, što u europi),ima 4 pobjede i 3 remija. Taj niz traje od gostovanja kod sarajeva, kada je bilo 1-1.
Vjerujem da će se taj kontinuitet nastaviti i danas
Vjerujem da će se taj kontinuitet nastaviti i danas

Hocete li doci sutra protiv Olimpika?
tko? nogometasi? normalno da hoceSemir_Sa je napisao/la:Hocete li doci sutra protiv Olimpika?

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Mislim skripari, hocete li doci organizovano?
neznam, nisam Škripar...sutra je kod nas blagdan, pa sumnjamSemir_Sa je napisao/la:Mislim skripari, hocete li doci organizovano?
ovo je Ištuk i njegova igra, tj. ne igra i samo obrana...pa jebote po ovome mi smo svega jednu pravu priliku stvorili..Nepuna dva minuta kasnije, gosti su uzvratili preko Weitzera, čiji udarac sa nešto više od 20 metara odlazi preko gola Mladena Lučića, koji je danas branio na golu Olimpika.
U 15. minutu Šilić izvodi slobodni udarac sa nešto više od 30 metara, no i njegov udarac odlazi izvan okvira domaćeg gola.
Jure Ivanković u 41. minuti šutira sa 25 metara udaljenosti, ali i njegov udarac ne pronalazi put du mreže. Kao ni Šilićev od dva minuta kasnije.
Dalekometnim udarcem je Ljubić pokušao iznenaditi Lučića na drugoj strani, ali domaći golman bez većih problema loptu hvata u naručje
Najbolju šansu Široki je propustio u 72. minutu, kada je Roskam ostao sam na svega pet metara, ali je njegov udarac zaustavio danas odlični Lučić
treba ga odmah otherat u pm neka iđe on i njegova igra
Istuk je tu samo pijun,on uopce ne određuje tko ce igrati .Zna se tko to radi,mislim znaju širokobrijezani.Kara je otisao zbog toga. 

nisam ja rekao da on određuje tko će igrat, govorim o postavi na terenu a to je ipak Ištukovo..ŠB.TRN je napisao/la:Istuk je tu samo pijun,on uopce ne određuje tko ce igrati .Zna se tko to radi,mislim znaju širokobrijezani.Kara je otisao zbog toga.
Ma da je postava ne znam kakva kad igraci koji igraju ne mogu to ispuniti.Malo se sansi stvara jer igraci se boje ici naprijed ili nemaju snage,a neki i ne znaju.O napadu necu ni govoriti-katastrofa.Kevin je napisao/la:nisam ja rekao da on određuje tko će igrat, govorim o postavi na terenu a to je ipak Ištukovo..ŠB.TRN je napisao/la:Istuk je tu samo pijun,on uopce ne određuje tko ce igrati .Zna se tko to radi,mislim znaju širokobrijezani.Kara je otisao zbog toga.
Od kada se to zna, kolko ja vidim u 3 utakmice , svaki put drugačija postava???!ŠB.TRN je napisao/la:Ma da je postava ne znam kakva kad igraci koji igraju ne mogu to ispuniti.Malo se sansi stvara jer igraci se boje ici naprijed ili nemaju snage,a neki i ne znaju.O napadu necu ni govoriti-katastrofa.Kevin je napisao/la:nisam ja rekao da on određuje tko će igrat, govorim o postavi na terenu a to je ipak Ištukovo..ŠB.TRN je napisao/la:Istuk je tu samo pijun,on uopce ne određuje tko ce igrati .Zna se tko to radi,mislim znaju širokobrijezani.Kara je otisao zbog toga.
- Morecambe
- Kontakt:
Hoce li ovo naredno,cetvrto kolo Široki igrati u nedjelju u nocnom terminu?
PS: nikada,ali baš nikada ne igraj protiv ekipe druge Engleske lige - ekipe Morećambe,jer samo Morećambe može od 1-3 do 4-3 za 3 minute oooooo Morećambe :)
vjerojatnoMorecambe je napisao/la:Hoce li ovo naredno,cetvrto kolo Široki igrati u nedjelju u nocnom terminu?
- theboss_RD07
- Kontakt:
ma isto im je kad god stavili,sa onakvim igrama će teško privući narod na utakmicu...Niks1994 je napisao/la:da u nedjelju u 20:00
Misle li nasi sutra pobjeđivati ili........bude li onakva igra kao drugo poluvrijeme protiv Rudara crno nam se pise ili kao protiv Olimpika!!!

Mogla bi Zvijezda nešto i napraviti na Pecari. Širkobriježani, jesu li vam svi igrači na raspolaganju sutra? Je li se Bandović oporavio? Hoće li malac Zakarić (ili kako već, da sada ne googlam) igrati od prve?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Ne vjerujem da ce igrati Vagner i Pinjuh jer su ozljeđeni,za Zakarica ne znam,proslo kolo je pauzirao zbog crvenog.Mislim da i Ištuk ne zna sastav za sutra.A najava utakmice je katastrofa,da nema skripara nebi se ni znalo da se igra utakmica.Nasoj upravi kao da je cilj jos smanjiti i ovako mali broj gledatelja na utakmici.Znam da ulaznice ne pokrivaju ni 1% proracuna,pa sto onda ne stave besplatno i gotovo.Vise ljudi,uvjeren sam zna kad igra Blato nego Široki,bez uvrede ikome

Trenutno korisnika/ca: newton_heath_lyr i 21 gost.