HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- Mirko Vucinic
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Jel ima neko link za prenos ?
Baklje gore za tebe, naša pesma ori se, plavo-bela boja krvi venama nam protiče...
Oko mene suzavac, Lukavica gori, uvek ćete voleti Sokolovi tvoji !
Oko mene suzavac, Lukavica gori, uvek ćete voleti Sokolovi tvoji !
cini mi se da je uprava zrinjskog bas ubola u sridu s ovim pojacanjima...lendric dva gola,salcinovic gol i asistencija...i maka idol iz slobodnjaka,po obicaju... 

naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...
Kakav je to jučer helikopter sletio na Bijeli Brijeg, šta se dogodilo tačno ,može li malo više informacija od bolje upućenih ?
[youtube][/youtube]
Nadam se da ce dijete biti uredu,i puno podrske za oporavak.
Nadam se da ce dijete biti uredu,i puno podrske za oporavak.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
A sta je to bilo pa je sletio helikopter ?
Neko dijete iz Širokog moralo hitno u bolnicu u Hrvatsku. Tako sam pročitao.Samo F.K.S !! je napisao/la:A sta je to bilo pa je sletio helikopter ?
Brz oporavak!!
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Što se Lendrića tiče davno sam rekao da niste svijesni kakva ste igrača dobili, po meni kandidat za najboljeg strijelca lige
Lendrić je jučer odigrao maestralno, odavno nisam bolju izvedbu od pojedinca gledao pod BB..Makin gol iz slobodnjaka je takodjer vrh, nikakav golman ono ne bi skinuo..
iduća tekma - Zrinjski-Velez zaostala utakmica 1.kola..
pobjeda ne smije doći u pitanje
Zadnjih 7 medjusobnih susreta..
# 5. svibnja 2007., Premijer liga BiH, Stadion HŠK Zrinjski: Zrinjski - Velež 2:1
# 11. studenog 2007., Premijer liga BiH, Stadion HŠK Zrinjski: Zrinjski - Velež 2:0
# 17. svibnja 2008., Premijer liga BiH, Stadion Vrapčići: Velež - Zrinjski 1:0
# 13. rujna 2008., Premijer liga BiH, Stadion Vrapčići: Velež - Zrinjski 0:2
# 8. travnja 2009., Premijer liga BiH, Stadion HŠK Zrinjski: Zrinjski - Velež 2:1
# 3. listopada 2009., Premijer liga BiH, Stadion HŠK Zrinjski: Zrinjski - Velež 2:1
# 21. travnja 2010., Premijer liga BiH, Stadion Vrapčići: Velež - Zrinjski 0:0
dakle, 5 pobjeda Zrinjskog, 1 Veleža, te jedna neodlucena..

iduća tekma - Zrinjski-Velez zaostala utakmica 1.kola..
pobjeda ne smije doći u pitanje

Zadnjih 7 medjusobnih susreta..
# 5. svibnja 2007., Premijer liga BiH, Stadion HŠK Zrinjski: Zrinjski - Velež 2:1
# 11. studenog 2007., Premijer liga BiH, Stadion HŠK Zrinjski: Zrinjski - Velež 2:0
# 17. svibnja 2008., Premijer liga BiH, Stadion Vrapčići: Velež - Zrinjski 1:0
# 13. rujna 2008., Premijer liga BiH, Stadion Vrapčići: Velež - Zrinjski 0:2
# 8. travnja 2009., Premijer liga BiH, Stadion HŠK Zrinjski: Zrinjski - Velež 2:1
# 3. listopada 2009., Premijer liga BiH, Stadion HŠK Zrinjski: Zrinjski - Velež 2:1
# 21. travnja 2010., Premijer liga BiH, Stadion Vrapčići: Velež - Zrinjski 0:0
dakle, 5 pobjeda Zrinjskog, 1 Veleža, te jedna neodlucena..
- Psychosocial.
- Kontakt:
izgledno je da će i Phil Jackson pojačat Zrinjski ...
Vodjeni su neki pregovori, sad na šta će to izać´ ko zna..Psychosocial. je napisao/la:izgledno je da će i Phil Jackson pojačat Zrinjski ...
vratio se i Mate

Lendrić bi sigurno igrao u Hajduku da ima menađera,ali nema nažalost.brzi je napisao/la:Što se Lendrića tiče davno sam rekao da niste svijesni kakva ste igrača dobili, po meni kandidat za najboljeg strijelca lige
Koliko znam, Lendric je samo na posudbi u Zrinjskom?
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
-
- Kontakt:
tesko vama s jacksonom,bolje da dovedete dzaba nekog igraca,a ne za njega 45 hiljada eura dat,,njemu je do svega osim fudbala,nema ludjeg igraca,50 puta ode i vrati se,,opet nije kompletne pripreme proso,a njega ni pistoljem ne mozes natjerat da trenira ko svaki normalan igrac,,uz sve to plata mu je prevelka za nase uslove,,samo ce vam bezveze unjet negativnu atmosferu u tim
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
-
- Kontakt:
Ahahaha najjaci igrac ocm boli njega ku..c za fudbal on samo trebe ganja pohebace vam pola mostara 

-
- Kontakt:
ozenjen je nekom sandrom iz banja luke,i dijete imajuSamo F.K.S !! je napisao/la:Ahahaha najjaci igrac ocm boli njega ku..c za fudbal on samo trebe ganja pohebace vam pola mostara

http://liverpool.bosnianforum.com/
- the scouser
- Kontakt:
Dijete mu se zove Samuel L. Jackson,bez zaje.bancijePhill Jackson je napisao/la:ozenjen je nekom sandrom iz banja luke,i dijete imajuSamo F.K.S !! je napisao/la:Ahahaha najjaci igrac ocm boli njega ku..c za fudbal on samo trebe ganja pohebace vam pola mostara

Sry na offu
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
-
- Kontakt:
Haj na pm da pricamo o nestasnomPhill Jackson je napisao/la:ozenjen je nekom sandrom iz banja luke,i dijete imajuSamo F.K.S !! je napisao/la:Ahahaha najjaci igrac ocm boli njega ku..c za fudbal on samo trebe ganja pohebace vam pola mostara
Odgođen meč s Veležom za 25.8.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Umro je onaj dječak, koji je odvezen helikopterom za vrijeme utakmice Zrinjskog. Nisam znao gdje bih to napisao, i odao mu počast.
Počivao u miru Božijem, nek mu je laka crna zemlja.
Počivao u miru Božijem, nek mu je laka crna zemlja.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.