HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- Psychosocial.
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
izgledno je da će i Phil Jackson pojačat Zrinjski ...
Vodjeni su neki pregovori, sad na šta će to izać´ ko zna..Psychosocial. je napisao/la:izgledno je da će i Phil Jackson pojačat Zrinjski ...
vratio se i Mate
Lendrić bi sigurno igrao u Hajduku da ima menađera,ali nema nažalost.brzi je napisao/la:Što se Lendrića tiče davno sam rekao da niste svijesni kakva ste igrača dobili, po meni kandidat za najboljeg strijelca lige
Koliko znam, Lendric je samo na posudbi u Zrinjskom?
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
-
Phill Jackson
- Kontakt:
tesko vama s jacksonom,bolje da dovedete dzaba nekog igraca,a ne za njega 45 hiljada eura dat,,njemu je do svega osim fudbala,nema ludjeg igraca,50 puta ode i vrati se,,opet nije kompletne pripreme proso,a njega ni pistoljem ne mozes natjerat da trenira ko svaki normalan igrac,,uz sve to plata mu je prevelka za nase uslove,,samo ce vam bezveze unjet negativnu atmosferu u tim
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Ahahaha najjaci igrac ocm boli njega ku..c za fudbal on samo trebe ganja pohebace vam pola mostara 
-
Phill Jackson
- Kontakt:
ozenjen je nekom sandrom iz banja luke,i dijete imajuSamo F.K.S !! je napisao/la:Ahahaha najjaci igrac ocm boli njega ku..c za fudbal on samo trebe ganja pohebace vam pola mostara
http://liverpool.bosnianforum.com/
- the scouser
- Kontakt:
Dijete mu se zove Samuel L. Jackson,bez zaje.bancijePhill Jackson je napisao/la:ozenjen je nekom sandrom iz banja luke,i dijete imajuSamo F.K.S !! je napisao/la:Ahahaha najjaci igrac ocm boli njega ku..c za fudbal on samo trebe ganja pohebace vam pola mostara
Sry na offu
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Haj na pm da pricamo o nestasnomPhill Jackson je napisao/la:ozenjen je nekom sandrom iz banja luke,i dijete imajuSamo F.K.S !! je napisao/la:Ahahaha najjaci igrac ocm boli njega ku..c za fudbal on samo trebe ganja pohebace vam pola mostara
Odgođen meč s Veležom za 25.8.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Umro je onaj dječak, koji je odvezen helikopterom za vrijeme utakmice Zrinjskog. Nisam znao gdje bih to napisao, i odao mu počast.
Počivao u miru Božijem, nek mu je laka crna zemlja.
Počivao u miru Božijem, nek mu je laka crna zemlja.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
slabi ste skroz, igra vam 0... mogli ste u prvom poluvremenu 5 komada primiti.
Ultrasi stigli na poluvremneu tek u dosta solidnom broju, a ispratili ih u 85 min.radi ceega su doalzili samo oni znaju

Ultrasi stigli na poluvremneu tek u dosta solidnom broju, a ispratili ih u 85 min.radi ceega su doalzili samo oni znaju
Tijekom većeg dijela utakmice na udarnom transparentu stajale su brojke. Njihovo značenje nije potrebno dodatno komentirati, najbolje će ih protumačiti 'argentinci' sa sjevera na koje, koje li ironije, netko upire prstom... preuzeto sa stranice ultras-zrinjski
ee
ultra
navijaci mozete li protumaciti te brojke ?
ee
- Linus Torvalds
Ma pusti budale!!!Colorado je napisao/la:Tijekom većeg dijela utakmice na udarnom transparentu stajale su brojke. Njihovo značenje nije potrebno dodatno komentirati, najbolje će ih protumačiti 'argentinci' sa sjevera na koje, koje li ironije, netko upire prstom... preuzeto sa stranice ultras-zrinjski
eeultra
Colorado je napisao/la:Tijekom većeg dijela utakmice na udarnom transparentu stajale su brojke. Njihovo značenje nije potrebno dodatno komentirati, najbolje će ih protumačiti 'argentinci' sa sjevera na koje, koje li ironije, netko upire prstom... preuzeto sa stranice ultras-zrinjski
eeultra
to vojna tajna :S
SAMO JE JEDAN, GRIJEHA JE VRIJEDAN !
- Linus Torvalds
VIDIM DA VAM JE NEKO ZABRANIO DA PISETE OVDJE VISE hahaha JESTE JADNI! UVIJEK U VAS NEKI DIKTATORI! MI SE BAREM POBUNIMO VI NISTA!?!?
Babilon at playLinus Torvalds je napisao/la:VIDIM DA VAM JE NEKO ZABRANIO DA PISETE OVDJE VISE hahaha JESTE JADNI! UVIJEK U VAS NEKI DIKTATORI! MI SE BAREM POBUNIMO VI NISTA!?!?
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Čestitke Zrinjskom na pobjedi u gradskom derbiju. Ne znam zašto Jović toliko kuka zbog neigranja Žižovića. Zar je, uisitnu, toliko značajan igrač za Plemiće?
Usputno, raduje me i činjenica da je derby protekao bez nereda ili ih je, ipak, bilo?
Puno sreće u nastavku prvenstva. Vjerujem da će Zrinjski i ove godine igrati u Evropi, ali ovaj put napraviti puno više od 3. pretkola EL.
Usputno, raduje me i činjenica da je derby protekao bez nereda ili ih je, ipak, bilo?
Puno sreće u nastavku prvenstva. Vjerujem da će Zrinjski i ove godine igrati u Evropi, ali ovaj put napraviti puno više od 3. pretkola EL.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
MinistaR je napisao/la:Čestitke Zrinjskom na pobjedi u gradskom derbiju. Ne znam zašto Jović toliko kuka zbog neigranja Žižovića. Zar je, uisitnu, toliko značajan igrač za Plemiće?
Parafrazifati ću Diaru koji je igrao polusezonu u Zrinjskom, to je onaj koji je igrao u Partizanu kasnije:
Kada ne igra Žižović ne da mi se ni igrati.
"Pušenje ubija. A ako umrete, izgubili ste važan dio svog života."
Čestitam na pobjedi, nadam se da nije bilo nereda na utakmici.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.