Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

IlCapitano
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la IlCapitano » 04 maj 2017, 16:56

Admir_Sa je napisao/la:
IlCapitano je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:Još jednom sam se uvjerio da su ovi navijači/simpatizeri juventusa osobe sa užasno lošim osobinama, takvih je velika većina kojih znam u životu. znači sebični, licemjerni, narcisoidni, najpametniji na svijetu, moj je babo najjači i slične fore. Navijaju već za koga navijaju, imaju skoro sve što bi svako poželio klubu za koji navija (osim sudskih presuda), titula bruku, finansijski stabilni, stadion, istoriju...bla..bla. jedino što nikada nisu prebolili i možda neće nikada je što nisu imali nekoga kao Tottija koji je od a do ž u njihovom klubu, a bio takva igračka veličina, odbijao reale i slične stvari. Zbog osobina koje sam već nabrojao oni sada na pomen ovog oproštaja od fudbala kaće neke neblulozne slike, spominju kakav je kao čovjek (oni kao znaju sve) i tako skreću pažnju, jer nisu imali takvoga i to im je nenormalno krivo. Tu im se pridruži pokoji indijanac i ono krenu horski koga i kada je udario, wooow, fudbal je za njih možda kao pozorište.

Kunem se da 95% ljudi koji su pisali na rominim stranicama nikada prvo ne bi pisala za zidana, bufona ili koga već nešto drugo osim da su bili igračine, majstori, da je bilo lijepo pratiti fudbal u njihovo vrijeme i tako to. A recimo Zidane ima incidenata na terenu isto kao i Totti, propusti pola SP98 zbog udaranja nekog arapa, zahvaljujući Thuramu dođu do finala, zabije dva gola iz kornera i ajmo svršavati. Izgubi živce u finalu 2006 i na pomisao Zidana ja i svi normalni ljubitelji fudbala nećemo se sjećati tih detalja nego jedne super super dobre karijere. Tako će se normalni i neiskompleksirani ljudi Tottija sječati po tome kakav je majstor bio i da je bio unikat po tome što je karijeru proveo u jednoj Romi, kazati respekt majstore i hvala na svemu. Ovi drugi će kačiti slike i brojati titule....užasna sorta ljudi

Titule i proznanja su OK, ali fudbal nije individualni sport da je to neko osnovno mjerilo ili šta ti je znam. Totti je bio ubjedljivo najbolji igrač Italije na EP2000, gdje su ih promašaju između ostalog i Del Piera doveli do toga da ne osvoje EP. I sad ja trebam pisati kriv Del Piero što Totti nema evropsko prvenstvo, kao što ovi mediokriteti pišu za 2004 godinu i isključenje.

Kao neko ko odavno prati fudbal, dobro se sječam kakav je bio Del Piero igrač i odgovorno tvrdim da bi ubjedljivo postao najbolji igrač Italije da nije bilo one povrede u Udinama nekad 98/99. Sve poslje toga što je odigrao ni blizo nije bilo onoga što je bio i što je mogao biti zbog te povrede. Šut, brzina, dribling, odlučnost, pas, prekidi....Opet na veliki talenat odigrao je sasvim solidno do kraja u juventusu. Ako poredim njih dvojicu ADP je bio ubjedljivo bolji u tim mlađim danima karijere, dok je Totti kasnije bio kompletniji i bolji igrač. Opet je sve to stvar ličnog izbora, a nikako broj titula i slične pizdarije

Na SP 2006 Totti nije odigrao ništa drama dobro, vratio se iz povrede, ali je sigurno njegovo prisustvo bilo od ogromnog značaja za samopouzdanje cijelog tima

sad fino nastavite po svome...kako već znate
Zar nisi ti rekao da više nikad na ovom dijelu foruma nećeš ostaviti post? Šta bi sa 'Roma bi bila prvak univerzuma da nema lopovskog Juventusa' floskulom koju si ovdje silom pokušavao gurati. To si ti neka moralna vertikala da ljude generalizuješ nakon svih sranja koje si prije 2-3 sezone pisao na isti ovaj fazon? Hajde molim te. :oops:

Što se ovog o Tottiju i Del Pieru tiče... To da Juventus nije nikad imao nekog kao Totti ko bi odbijao Reale i slične samo pokazuje ko je pravi licemjer. Iste stvari pišeš kao oni koje prozivaš. Nakon svega što su Del Piero, Buffon i Nedved uradili za Juventus tako nešto reći može samo istinski zajedljiva, zaboravna i ljubomorna osoba.

A te priče ko je individualno bolji igrač nikud ne vode jer jedna strana nikad neće popustiti. Ko je veći igrač i gospodin na terenu njihove karijere jasno pokazuju.
Bolje da si obrisao post kao što si znao kada su ti dali vlast u ruke, nego te nebuloze napisao. Fulio si poentu totalno, a za to ti nisam ja kriv. Nedved, Buffon i Del Piero su inače iz centra Torina. Licemjerno je na vijest o Tottijevom povlačenju kačiti slike njegovih nesportskih poteza, znači ničim izazvani, eno fejsbuka živog, a i ovde ima materijala. To su ljubmorne i zavidne osobe

Prepucavanja i pod*ebavanja tokom sezone su normalna i veze nemaju sa ovim sada, na šta ja aludiram
Probaj kao tad vrijeđati i praviti spam od teme brisaćemo, ne brini. ;)

Kakve veze ima što nisu iz Torina? Gdje si ti spomenuo to kao neki kriterij i zašto bi to uopšte bilo bitno? Zar nije još veća čast kad toliko ljudi sa različitih krajeva Italije i svijeta prepoznaju veličinu i posvete se jednom klubu?

Opet izmišljaš kao u dobra stara vremena i spinuješ kako tebi odgovara. Niko nije Tottija počeo pljuvati na spomen povlačenja nego kad je onaj bubnuo da je najbolji/najveći talijan ikad. U toj raspravi nema ništo pogrešno iskazati na njegove svinjarije na terenu, njegov lični odabir.

I još jednom, na šta Juventini imaju biti ljubomorni kad je riječ o Tottiju i Romi? Na veliku igračku karijeru? Imaju ih gomilu u svom dvorištu. Na to što je ostao čitavu karijeru tu? Također gomila. Na to što se toliki mit o Tottiju stvorio pa je sad veći od samog kluba? Molim te.

Sve što su Roma i Totti imali jedno u drugom imao je i Juventus sa svojim legendama. Tottiju svaka čast na velikoj individualnoj karijeri, bio je fantazija igrač i posvetio cijeli život malom klubu, naklon do poda. Ali samim tim je sebe izbacio iz priče o najboljem ikad prije nego bilo kakva rasprava i počne.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 04 maj 2017, 16:57

Hajd sve al nama pripisivati da za lose rezultate krivimo juventus a ne svoju upravu :)

Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

JuventinoVero
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoVero » 04 maj 2017, 16:57

Heh mi ljubomorni na tottia, pa ja bi volio da je ostao jos 5 godina u klubu jer bi nam isto toliko godina garantovao da roma ne može biti ispred juventusa zbog njegovog seljačkog mentaliteta.

Sent from my GT-I9082 using Tapatalk
#ALLEGRIOUT

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 maj 2017, 17:07

jbg oni imaju svoj mentalitet, mi svoj, kod nas ko dodje, ostane gospodin, ko njih ko dodje, postane cigan
to su vrijednosti pravog rimskog kluba i pravih rimljana, elite grada Rima, a ne doslja od ko zna kuda

cak i to sto je nas kapiten, Lucas Biglia, trazio lipicanerov dres, govori o nama, mozetel njih zasmislit da to ucine..

Vasilije
Kontakt:

Post Postao/la Vasilije » 04 maj 2017, 18:05

Ali zar vas stvarno toliko peru kompleksi što Totti nije igrao za Juventus, da na kraju karijere postavljate njegova pljuvanja ili brojite titule? U tome je razlika između mene i navijača juventusa. Ja ću za Del Piera ili Buffona uvijek reći da su gospoda i jedni od najvećih (Buffon i najveći) ikad. Ali, dobro, navijači juventusa su uvijek bili poznati kao kompleksaši i to će ostati bez obzira na 300 kalćopolija.

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 04 maj 2017, 18:09

Naravno da ces reci, jer Del Piero i Buffon nikad nisu pljuvali ljude po terenu, udarali namjerno protivnike ili se rugali ocima svog suigraca etc etc
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 04 maj 2017, 18:18

Peru nas kompleski od Rome i Tottia ...vrhunac .... :urnebes:

Vasilije
Kontakt:

Post Postao/la Vasilije » 04 maj 2017, 18:43

jelle je napisao/la:Peru nas kompleski od Rome i Tottia ...vrhunac .... :urnebes:
Nisam to nigdje napisao. Jesi učio čitat ti? Stalno mi izvrćeš riječi. Peru vas kompleksi od chokanja u ligi prvaka, od toga što vas čitav svijet naziva lopovima i još dosta drugih stvari

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 04 maj 2017, 19:10

U spomen na najveću torinsku ekipu :salut:

Willer
Kontakt:

Post Postao/la Willer » 04 maj 2017, 19:10

A zasto nebi ljudi pisali i o Tittijevim losim osobinama? Ako vec spominjemo njegove pasove i golove zasto ne i silna udaranja i seljacko ponasanje? I to je dio igre.

Juventinisimo
Kontakt:

Re: RE: Re: Serie A

Post Postao/la Juventinisimo » 04 maj 2017, 19:24

UrbyEmanuelson je napisao/la:
Juventinisimo je napisao/la:Navijaci Juventusa sa uzasno losim osobinama??? Sta pjesnik zeli ovim reci??

Razlika izmedju NAS i vas(cigana), romanista, milanista, sinterista, napolitanista :

Nama kad ne ide dobro, mi kritikujemo upravu, trenera, fizioterapeuta, pekara, buregdziju, slasticara, itd..

Vama kad ne ide dobro, UVIJEK pljujete Juventusa.

Eto, to su te osobine..nijanse su u pitanju.. :mrgreen: :wave:
Lazes. Direktno i otvoreno,lazes.
NE

Isti ste...svaki puta kad izgubite, pljujete...mi lopovi, mafijasi...predjete centar tri puta u utakmici...igra vam nula...sudija vam kriv.. :puke:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 04 maj 2017, 19:56

Kako si ti ograničen lik. Prvo pises generalno kako za sve sto nam se lose dogadja u i oko kluba krivimo Juventus i kad si shvatio koliko glupost si izjavio onda se pozivas na jednu utakmicu. Pa normalno da ce se nakon jedne izgubljene partije na onakav način svasta pisat, ali generalizovati stvari i reći kako mi za sve lose sto nam se desi krivimo Juventus je sasvim druga stvar.

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 04 maj 2017, 20:12

Molim da se ne generalizuju navijaci Juventusa. Evo ja licno ne mislim da je cigan. :nene:

Za mene je on klasicni pogani provincijalski supak svjestan svojih ogranicenja zbog cega je i ostao sve vrijeme. :mrgreen:

Padoin > Totti. Deal with it. :arrow:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 04 maj 2017, 20:41

Vasilije je napisao/la:
jelle je napisao/la:Peru nas kompleski od Rome i Tottia ...vrhunac .... :urnebes:
Nisam to nigdje napisao. Jesi učio čitat ti? Stalno mi izvrćeš riječi. Peru vas kompleksi od chokanja u ligi prvaka, od toga što vas čitav svijet naziva lopovima i još dosta drugih stvari
Hahahaha......a od cega onda vas peru kompleksi.....a ja da vam je Totti najveci uspjeh kluba....da jedan Padoin je uspjesni od tog isto Tottia-kluba....a cek ne broje se titule zaboravio sam...aaa ja sam sad se sjetio....jbu vas kompleksi da ste vjecno drugi iza mafijaskog Juventusa , da vam mafijaski Juventus ne da da se izdignete i da dominirate evropom i svijetom i sta sve ne....nemoj te samo vi o kompleksima , o titulama ,o chokanju , o bilo cemu....drzite se Tottia jer samo o tome i na kraju i mozete da pricate .....niste ni svjesni koliko ste sretni jer vam je najveca briga toti , mi pak s druge strane imamo mjesec istine iza sebe....ko i svake godine....tako zvani kompleksaski mjesec za titule...al cek titule nisu bitne... kuknjava :urnebes:

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: Serie A

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 04 maj 2017, 20:49

Juventinisimo je napisao/la: NE

Isti ste...svaki puta kad izgubite, pljujete...mi lopovi, mafijasi...predjete centar tri puta u utakmici...igra vam nula...sudija vam kriv.. :puke:
Tebe i tvojih postova se stide normalni navijaci Juventusa. Bolje ti je da se ne blamiras vise.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 04 maj 2017, 21:47

Vasilije je napisao/la:
Vasilije je napisao/la:Ali zar vas stvarno toliko peru kompleksi što Totti nije igrao za Juventus, da na kraju karijere postavljate njegova pljuvanja ili brojite titule? U tome je razlika između mene i navijača juventusa. Ja ću za Del Piera ili Buffona uvijek reći da su gospoda i jedni od najvećih (Buffon i najveći) ikad. Ali, dobro, navijači juventusa su uvijek bili poznati kao kompleksaši i to će ostati bez obzira na 300 kalćopolija.
:roll:

Naravno da ćeš reći jer ta dvojica nikad nisu imali te ispade. Ne sumnjam sekunde da bi iste ove stvari nabrajali Del Pieru da je npr. bio cigan kao ovaj vaš. Ali vam je krivo što Juventus kroz historiju ima više 'Tottija' koji su ostajali čitavu karijeru i ostavili ogroman trag, a vama je i ovaj jedan kojeg imate radio stvari kojih se svako normalan stidi. Bruka je imati nekog kao Mexes da ovo radi, kamo li kapiten i primjer kluba.

Razumijem da navijač Milana počne ovako neku priču, ali Juventus ljubomoran na Romu...sve sam vidio :tokralju:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 04 maj 2017, 22:43

muxa je napisao/la:Kako si ti ograničen lik. Prvo pises generalno kako za sve sto nam se lose dogadja u i oko kluba krivimo Juventus i kad si shvatio koliko glupost si izjavio onda se pozivas na jednu utakmicu. Pa normalno da ce se nakon jedne izgubljene partije na onakav način svasta pisat, ali generalizovati stvari i reći kako mi za sve lose sto nam se desi krivimo Juventus je sasvim druga stvar.

Jedini ograniceni ste vi... :mrgreen:

U zadnjih 6 godina ste napisali toliko "pljuvacine" za Juve, i nije vas sramota.. :shock: a znali ste zaostajati po 30 bodova na kraju prvenstva... :shock:
Pravite se ludi..nije rijec o JEDNOJ utakmici...nego SVE I JEDNOM PENALU dosudjenom za Juve...za te vase timove dosudjeno puno vise penala, naravno sve regularni...dok su ovi za Juve odlucili titule.. :crazy: sve pokradeno, mafija, Vatikan, ovo ono.. :crazy:

Da nisam citao, pa hajde...dao bi se zbuniti... :crazy:
I onda ja lazem... :crazy: :puke: yebem ti Balkan sav... :puke:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 04 maj 2017, 22:46

Kad je neko ograničen onda mjesa babe i zabe a ti to stalno radis. Toliko od mene na tu temu.

zamorano1plus8
Kontakt:

Post Postao/la zamorano1plus8 » 04 maj 2017, 22:56

ko o cemu stara kurava o postenju :urnebes:
slika
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 04 maj 2017, 23:00

Jel potpiso Messi ? :urnebes:

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.