nova meta mbape, uz vec ptpisanog mesija hoce i moratu .... 3Mjelle je napisao/la:Jel potpiso Messi ?
JEL TE STRAH A SERIJO
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
nova meta mbape, uz vec ptpisanog mesija hoce i moratu .... 3Mjelle je napisao/la:Jel potpiso Messi ?

Totti je bio klasa i legenda Rome al' da je najbolji talijanski igrač ikad to su već maštarije simpatizera Rome.Vasilije je napisao/la:KingJamesMVP je napisao/la:Na čemu se ti zahvaljuješ, na rekordnom broju 2.mjesta ili...Vasilije je napisao/la:Totti se oprašta na kraju sezone. Bilo je i vrijeme. Hvala mu za sve.
Na tome što je najbolji talijanski igrač ikad. Na tome što nije izdao klub koji voli unatoč nekim realima i čelzijima. Na svakom potezu iz kojeg isijava klasa, a takav mu je svaki. Za 2006. godinu kada je praktički sam odveo Italiju do titule, kada je imao muda da izvede penal protiv australije u yebene rašlje.
Eto, ne treba ti ništa osim ovog videa.
Totti je igrač čija karijera traje *25 godina, a osvojio je i sp, ne baš nebitan trofej pa da ga se preskoči.Saurman je napisao/la: Osvajanje lige,dva kupa i superkupa u 20g karijere i nije baš neki zapažen rezultat e sad kad bi se titule djelile za "vjernost" onda Tottiju niko ne bi bio ravan.
Totti svakako jeste prgav, al navijači juventusa su zadnji koji mu mogu nešto spočitavati.IlCapitano je napisao/la:
![]()
Naravno da ćeš reći jer ta dvojica nikad nisu imali te ispade. Ne sumnjam sekunde da bi iste ove stvari nabrajali Del Pieru da je npr. bio cigan kao ovaj vaš. Ali vam je krivo što Juventus kroz historiju ima više 'Tottija' koji su ostajali čitavu karijeru i ostavili ogroman trag, a vama je i ovaj jedan kojeg imate radio stvari kojih se svako normalan stidi. Bruka je imati nekog kao Mexes da ovo radi, kamo li kapiten i primjer kluba.
Razumijem da navijač Milana počne ovako neku priču, ali Juventus ljubomoran na Romu...sve sam vidio
Ne. Totti kao fudbaler je jedna od najboljih desetki ikad,definitivno. I jedan od najboljih talijana naravno,suludo je to osporavati.Denno je napisao/la: Ako je riječ samo o fudbalskom umijeću, Totti.
Kako si do tog zaključka došao?Denno je napisao/la:Totti svakako jeste prgav, al navijači juventusa su zadnji koji mu mogu nešto spočitavati.IlCapitano je napisao/la:
![]()
Naravno da ćeš reći jer ta dvojica nikad nisu imali te ispade. Ne sumnjam sekunde da bi iste ove stvari nabrajali Del Pieru da je npr. bio cigan kao ovaj vaš. Ali vam je krivo što Juventus kroz historiju ima više 'Tottija' koji su ostajali čitavu karijeru i ostavili ogroman trag, a vama je i ovaj jedan kojeg imate radio stvari kojih se svako normalan stidi. Bruka je imati nekog kao Mexes da ovo radi, kamo li kapiten i primjer kluba.
Razumijem da navijač Milana počne ovako neku priču, ali Juventus ljubomoran na Romu...sve sam vidio
Nije to moje misljenje,to su cinjenice. Dobio je i Pirlo ovacije na Bernabeu,ali zato sto je Pirlo. Alex je dobio ovacije jer je ta neka katarza ponijela navijace da mu aplaudiraju iako je upravo sam pobijedio ekipu koju bodre. Velika razlika.Denno je napisao/la:@Marvin
Pa dobro, to je tvoje mišljenje, vidim na čemu ga temeljiš, pa poštujem. Ja opet mislim da je i Totti dobijao ovacije na Bernabeu, u Milanu dok su još imali ozb klubove tamo i na dr mjestima. I ako je već Italija 2006te imala boljeg Alexa, iz kog razloga se toliko čekalo Tottija, i iz kog razloga je bolji igrač grijao klupu igraču koji je sezonu već propustio zbog povrede?
O Bože, kako si promašio poentu...Denno je napisao/la:@IlCapitano
Jer ste strašno objektivni. Eto i ti u tom postu iznad, ne vidim kako su Chiellini ili Mandzukic manja bruka od Mexesa? A i navijači sa tribine vam napadaju klupu protivničke ekipe isto ko u seoskom fudbalu, treneru protivničke ekipe cijela tribina dobar dio utakmice spominje pokojnu majku, bilo je nesto i sa napoletanima, provocirali ste pa su pisakom u balonima gadjali vaše, imate stv i vi previše ispada da bi nekome nešto spočitavali.

A nema ni kapitena koji je od početka do kraja karijere tu, takođerIlCapitano je napisao/la: onda opet pokušaj skretanja pažnje na navijače u Italiji i izjednačavanje istih sa nama forumašima ovdje. Kakve to veze ima sa temom rasprave? Cigana svugdje ima i bit će uvijek, uprava i savez su ih kažnjavali svakom prilikom, bilo je praznih tribina i takvi su za svaku osudu. Bukvalno svaki klub ima neku takvu grupicu i niko od navijača Juventusa ti neće njih braniti i tražiti isprike. Curva iza Buffona je čitavu sezonu poluprazna jer je uprava takvima zabranila ulazak.
Svaki klub nema kapitena koji je seljačina, pomirite se s tim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.