Iskreno, smiješno mi je i diskutovati o tome.Rokoko87 je napisao/la:@Virtual bi bio na aparatima kad bi Spaha došao.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
samoposmatram
- Kontakt:
To stoji da je strasan igrac za Krupu. Problem je sto smo vidjeli strasne igrace drugih ekipa na Grbavici u proslosti, trenutno Radulovic, Zakaric i Crnov koji neuspjevaju ostaviti ni blizu isti dojam u dresu Zelje.Sandokan87 je napisao/la:Ma moze vukota burazere s jednom nogom. Pratio sam ga nekoliko utakmica. Bez obzira na strasnu tjelesnu konstrukciju za stopera momak igra mozgom, ne srlja a u teskim.situacijama cisti prostor isprer gola izbijanjem. Za mene je to top igrac s obzirom da mu je tek dvadesetak godina. Njega bi grbavica i navijaci digla na jos.veci.nivo vjeruj mi.samoposmatram je napisao/la:Sa Spahicevim iskustvom bi mogli do grupne faze. Ali situacija je generalno nejasna. Pokazalo se da rijetko koji igrac iz drugih premijerligaskih ekipa moze biti nosioc ekipe na Grbavici. Perspektivne igrace traziti u omladinskom ogranku je kostana srz Zelje uvijek bila. Sa strane dovoditi samo iskusne.
Vukotic uspjeva u Krupi, ali Grbavica je drugi svijet, i pitanje je dali moze podnjeti pritisak, jer lakse je domacem igracu pod pritiskom, jer ga tako reci babo i mama ruze, dok je ovom drugom ocuh i maceha.
grupne faze čega? nadam se da misliš na ligu evrope (a i to nije realno) jer ako misliš na ligu šampiona onda si ili naduvan ilisamoposmatram je napisao/la:Sa Spahicevim iskustvom bi mogli do grupne faze. Ali situacija je generalno nejasna.........
- Sandokan87
- Kontakt:
Ma ne sekiraj se za Crnova i Zakarica. Sjeti se da Stevanovic po dolasku u Zelju nije pruzao partije koje su se od igraca njegovog kalibra ocekivale. Doci ce Zakaric i Crnov na svoje i slijedecu sezonu sam miran sto se tice krilnih pozicija. Mozda jos dovesti Veselinovica jer koliko sam nacuo vrlo vjerovatno ce on i doci, cisto da se pojaca konkurencija jer ce igranje Evropskih utakmica uzeti avoj danak na umoru igraca.samoposmatram je napisao/la:To stoji da je strasan igrac za Krupu. Problem je sto smo vidjeli strasne igrace drugih ekipa na Grbavici u proslosti, trenutno Radulovic, Zakaric i Crnov koji neuspjevaju ostaviti ni blizu isti dojam u dresu Zelje.Sandokan87 je napisao/la:Ma moze vukota burazere s jednom nogom. Pratio sam ga nekoliko utakmica. Bez obzira na strasnu tjelesnu konstrukciju za stopera momak igra mozgom, ne srlja a u teskim.situacijama cisti prostor isprer gola izbijanjem. Za mene je to top igrac s obzirom da mu je tek dvadesetak godina. Njega bi grbavica i navijaci digla na jos.veci.nivo vjeruj mi.samoposmatram je napisao/la:Sa Spahicevim iskustvom bi mogli do grupne faze. Ali situacija je generalno nejasna. Pokazalo se da rijetko koji igrac iz drugih premijerligaskih ekipa moze biti nosioc ekipe na Grbavici. Perspektivne igrace traziti u omladinskom ogranku je kostana srz Zelje uvijek bila. Sa strane dovoditi samo iskusne.
Vukotic uspjeva u Krupi, ali Grbavica je drugi svijet, i pitanje je dali moze podnjeti pritisak, jer lakse je domacem igracu pod pritiskom, jer ga tako reci babo i mama ruze, dok je ovom drugom ocuh i maceha.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
-
samoposmatram
- Kontakt:
Naravno EL, i ako je u zadnje vrijeme bilo ekipa u grupnoj fazi LP, skojima mozemo odigrati bara-bara.jestamaji je napisao/la:grupne faze čega? nadam se da misliš na ligu evrope (a i to nije realno) jer ako misliš na ligu šampiona onda si ili naduvan ilisamoposmatram je napisao/la:Sa Spahicevim iskustvom bi mogli do grupne faze. Ali situacija je generalno nejasna.........
-
samoposmatram
- Kontakt:
A jel to ima price da ce se Vukotic odkupiti?Sandokan87 je napisao/la:Ma ne sekiraj se za Crnova i Zakarica. Sjeti se da Stevanovic po dolasku u Zelju nije pruzao partije koje su se od igraca njegovog kalibra ocekivale. Doci ce Zakaric i Crnov na svoje i slijedecu sezonu sam miran sto se tice krilnih pozicija. Mozda jos dovesti Veselinovica jer koliko sam nacuo vrlo vjerovatno ce on i doci, cisto da se pojaca konkurencija jer ce igranje Evropskih utakmica uzeti avoj danak na umoru igraca.samoposmatram je napisao/la:
To stoji da je strasan igrac za Krupu. Problem je sto smo vidjeli strasne igrace drugih ekipa na Grbavici u proslosti, trenutno Radulovic, Zakaric i Crnov koji neuspjevaju ostaviti ni blizu isti dojam u dresu Zelje.
[emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Vukotića zaboravite, on ide u jaku Europsku ligu. Dolazaka će naravno biti, a mislim da je jedan od najboljih igrača iz PL završen, e sad je pitanje obzirom na ranija iskustva koliko će pokazati u Želji u odnosu na ono što pokazuje sada....
Tomo je najbolji vezni u ligi i uprava treba da ucini sve da se on vrati kod nas. Jedino sta prije toga treba uraditi je jos jedan pokusaj dogovora sa Miroslavom jer bez njega mi nemamo sta traziti u euro utakmicama. Kakve su plate imali neki debili njemu se treba ponuditi i vise nego sto trazi.
MITO OSTANI MIRO OSTANI
MITO OSTANI MIRO OSTANI
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ne znam odakle to povezivanje Sarajeva i Tomica, i ima li neko neke informacije, ali to svakako, ni pod koju cijenu ne bi htio vidjeti.
Sinoc mi je bilo pomalo i krivo sto su ga bas toliko uzeli na zub navijaci, ono, kao da je rekao bog zna sta.
Inace, svi smo slozni koliko ce nam Miro nedostajati, ali koliko ce nam samo nedostajati Vedran, ako ode i ako mu ne nadjemo neku jaku zamjenu. Lik svaku tekmu ima 2-3 bolesne intervencije. Uprati refleks na 5:20 na tom izvjestaju
Sinoc mi je bilo pomalo i krivo sto su ga bas toliko uzeli na zub navijaci, ono, kao da je rekao bog zna sta.
Inace, svi smo slozni koliko ce nam Miro nedostajati, ali koliko ce nam samo nedostajati Vedran, ako ode i ako mu ne nadjemo neku jaku zamjenu. Lik svaku tekmu ima 2-3 bolesne intervencije. Uprati refleks na 5:20 na tom izvjestaju
Zašto navijače zvižde Tomiću?
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Ja Miroslava nikada zaboraviti neću, momak znači bila prva ili 90. minuta šprinta ko lud, kao da je rođen pored stadiona! Stvarno se ne razumijem u finansije kluba i koliko na godišnjem nivou ide za plate, doprinose, pa tu imaju i bonusi, smještaj, putovanja, plate za stručni štab, pa za trenere u omladinskim selekcijama, pa zaposleni u klubu, menadžement, čistačice, portiri...Ali ako ima neki način da se nađe nekih 250 hiljada maraka samo da se Miri daju, treba nešto skontati, utalićemo se i mi navijači za njegovu platu, pa skupili bi 100 hiljada ko iz pič.ke ispred haustora te pare!
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Realno nije on nista trebao pisati vec je to trebao zadrzati za sebe. Bio je ljubimac Manijaka i ako mu vise Zeljo nije drag ne treba prozivati po fb.
Bilo bi mi krivo da ode u Sarajevo iako je ispao skroz los prema Zelji,ali ne bi me to cudilo. Vec nas je izdao jednom.
Bilo bi mi krivo da ode u Sarajevo iako je ispao skroz los prema Zelji,ali ne bi me to cudilo. Vec nas je izdao jednom.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
narodniheroj
- Kontakt:
Dobar dan dobri ljdui
Sve je pijano, sve je ludo od sinoć i veličanstvene pobjede. Sve im je oprošteno jer mi ćemo biti novi šampion za koji dan
Šta smo uradili u ovoj sezoni, to se nikad nikome u ovoj državi nije desilo. sami protiv svih
Za koplje je Željo iznad sviju u ovoj državi
Sve je pijano, sve je ludo od sinoć i veličanstvene pobjede. Sve im je oprošteno jer mi ćemo biti novi šampion za koji dan
Šta smo uradili u ovoj sezoni, to se nikad nikome u ovoj državi nije desilo. sami protiv svih
Za koplje je Željo iznad sviju u ovoj državi
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ja fakat ne znam cime je uvrijedio Zelju kao klub. Sudija je ispao debil, i svirao smijesan penal, i svakom realnom navijacu Zelje je ono bilo zaLjoZee je napisao/la:Realno nije on nista trebao pisati vec je to trebao zadrzati za sebe. Bio je ljubimac Manijaka i ako mu vise Zeljo nije drag ne treba prozivati po fb.
Nismo Jugoslaviji svizdali cijelu tekmu kad su dolazili na Kosevo nekad poslije rata
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
Joj jes' dobra ona nova nota, tačno mi ne izlazi iz glave..
Naš je Željo opet prviiii ponovooo

Naš je Željo opet prviiii ponovooo
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Ne znam smeta li tebi ovo 'navijači Željane', meni smeta.SlevinKelevra je napisao/la:Ja fakat ne znam cime je uvrijedio Zelju kao klub.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Jel ovo njegovo, ili je neko kasnije dodao?Virtu4l je napisao/la:Ne znam smeta li tebi ovo 'navijači Željane', meni smeta.SlevinKelevra je napisao/la:Ja fakat ne znam cime je uvrijedio Zelju kao klub.
E to ne znam, moguće da je neko dodao, ako jeste onda griješim(o).SlevinKelevra je napisao/la:Jel ovo njegovo, ili je neko kasnije dodao?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.