FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Virtu4l
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Virtu4l » 07 maj 2017, 12:19

Rokoko87 je napisao/la:@Virtual bi bio na aparatima kad bi Spaha došao.:mrgreen:
Iskreno, smiješno mi je i diskutovati o tome.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 07 maj 2017, 12:23

Sandokan87 je napisao/la:
samoposmatram je napisao/la:Sa Spahicevim iskustvom bi mogli do grupne faze. Ali situacija je generalno nejasna. Pokazalo se da rijetko koji igrac iz drugih premijerligaskih ekipa moze biti nosioc ekipe na Grbavici. Perspektivne igrace traziti u omladinskom ogranku je kostana srz Zelje uvijek bila. Sa strane dovoditi samo iskusne.
Vukotic uspjeva u Krupi, ali Grbavica je drugi svijet, i pitanje je dali moze podnjeti pritisak, jer lakse je domacem igracu pod pritiskom, jer ga tako reci babo i mama ruze, dok je ovom drugom ocuh i maceha.
Ma moze vukota burazere s jednom nogom. Pratio sam ga nekoliko utakmica. Bez obzira na strasnu tjelesnu konstrukciju za stopera momak igra mozgom, ne srlja a u teskim.situacijama cisti prostor isprer gola izbijanjem. Za mene je to top igrac s obzirom da mu je tek dvadesetak godina. Njega bi grbavica i navijaci digla na jos.veci.nivo vjeruj mi.
To stoji da je strasan igrac za Krupu. Problem je sto smo vidjeli strasne igrace drugih ekipa na Grbavici u proslosti, trenutno Radulovic, Zakaric i Crnov koji neuspjevaju ostaviti ni blizu isti dojam u dresu Zelje.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 07 maj 2017, 12:29

samoposmatram je napisao/la:Sa Spahicevim iskustvom bi mogli do grupne faze. Ali situacija je generalno nejasna.........
grupne faze čega? nadam se da misliš na ligu evrope (a i to nije realno) jer ako misliš na ligu šampiona onda si ili naduvan ili :crazy:

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 07 maj 2017, 12:32

samoposmatram je napisao/la:
samoposmatram je napisao/la:Sa Spahicevim iskustvom bi mogli do grupne faze. Ali situacija je generalno nejasna. Pokazalo se da rijetko koji igrac iz drugih premijerligaskih ekipa moze biti nosioc ekipe na Grbavici. Perspektivne igrace traziti u omladinskom ogranku je kostana srz Zelje uvijek bila. Sa strane dovoditi samo iskusne.
Vukotic uspjeva u Krupi, ali Grbavica je drugi svijet, i pitanje je dali moze podnjeti pritisak, jer lakse je domacem igracu pod pritiskom, jer ga tako reci babo i mama ruze, dok je ovom drugom ocuh i maceha.
Ma moze vukota burazere s jednom nogom. Pratio sam ga nekoliko utakmica. Bez obzira na strasnu tjelesnu konstrukciju za stopera momak igra mozgom, ne srlja a u teskim.situacijama cisti prostor isprer gola izbijanjem. Za mene je to top igrac s obzirom da mu je tek dvadesetak godina. Njega bi grbavica i navijaci digla na jos.veci.nivo vjeruj mi.
To stoji da je strasan igrac za Krupu. Problem je sto smo vidjeli strasne igrace drugih ekipa na Grbavici u proslosti, trenutno Radulovic, Zakaric i Crnov koji neuspjevaju ostaviti ni blizu isti dojam u dresu Zelje.
Ma ne sekiraj se za Crnova i Zakarica. Sjeti se da Stevanovic po dolasku u Zelju nije pruzao partije koje su se od igraca njegovog kalibra ocekivale. Doci ce Zakaric i Crnov na svoje i slijedecu sezonu sam miran sto se tice krilnih pozicija. Mozda jos dovesti Veselinovica jer koliko sam nacuo vrlo vjerovatno ce on i doci, cisto da se pojaca konkurencija jer ce igranje Evropskih utakmica uzeti avoj danak na umoru igraca.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 07 maj 2017, 12:36

jestamaji je napisao/la:
samoposmatram je napisao/la:Sa Spahicevim iskustvom bi mogli do grupne faze. Ali situacija je generalno nejasna.........
grupne faze čega? nadam se da misliš na ligu evrope (a i to nije realno) jer ako misliš na ligu šampiona onda si ili naduvan ili :crazy:
Naravno EL, i ako je u zadnje vrijeme bilo ekipa u grupnoj fazi LP, skojima mozemo odigrati bara-bara.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 07 maj 2017, 12:38

samoposmatram je napisao/la:
Ma ne sekiraj se za Crnova i Zakarica. Sjeti se da Stevanovic po dolasku u Zelju nije pruzao partije koje su se od igraca njegovog kalibra ocekivale. Doci ce Zakaric i Crnov na svoje i slijedecu sezonu sam miran sto se tice krilnih pozicija. Mozda jos dovesti Veselinovica jer koliko sam nacuo vrlo vjerovatno ce on i doci, cisto da se pojaca konkurencija jer ce igranje Evropskih utakmica uzeti avoj danak na umoru igraca.
A jel to ima price da ce se Vukotic odkupiti?

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 07 maj 2017, 12:42

[emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 07 maj 2017, 12:54

Vukotića zaboravite, on ide u jaku Europsku ligu. Dolazaka će naravno biti, a mislim da je jedan od najboljih igrača iz PL završen, e sad je pitanje obzirom na ranija iskustva koliko će pokazati u Želji u odnosu na ono što pokazuje sada....

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 07 maj 2017, 13:01

Tomo je najbolji vezni u ligi i uprava treba da ucini sve da se on vrati kod nas. Jedino sta prije toga treba uraditi je jos jedan pokusaj dogovora sa Miroslavom jer bez njega mi nemamo sta traziti u euro utakmicama. Kakve su plate imali neki debili njemu se treba ponuditi i vise nego sto trazi.

MITO OSTANI MIRO OSTANI
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 07 maj 2017, 13:03

Ne znam odakle to povezivanje Sarajeva i Tomica, i ima li neko neke informacije, ali to svakako, ni pod koju cijenu ne bi htio vidjeti.
Sinoc mi je bilo pomalo i krivo sto su ga bas toliko uzeli na zub navijaci, ono, kao da je rekao bog zna sta. :roll:
Inace, svi smo slozni koliko ce nam Miro nedostajati, ali koliko ce nam samo nedostajati Vedran, ako ode i ako mu ne nadjemo neku jaku zamjenu. Lik svaku tekmu ima 2-3 bolesne intervencije. Uprati refleks na 5:20 na tom izvjestaju :shock:

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 07 maj 2017, 13:04

Zašto navijače zvižde Tomiću?
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

Ras
Kontakt:

Post Postao/la Ras » 07 maj 2017, 13:07

Ja Miroslava nikada zaboraviti neću, momak znači bila prva ili 90. minuta šprinta ko lud, kao da je rođen pored stadiona! Stvarno se ne razumijem u finansije kluba i koliko na godišnjem nivou ide za plate, doprinose, pa tu imaju i bonusi, smještaj, putovanja, plate za stručni štab, pa za trenere u omladinskim selekcijama, pa zaposleni u klubu, menadžement, čistačice, portiri...Ali ako ima neki način da se nađe nekih 250 hiljada maraka samo da se Miri daju, treba nešto skontati, utalićemo se i mi navijači za njegovu platu, pa skupili bi 100 hiljada ko iz pič.ke ispred haustora te pare!
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 07 maj 2017, 13:08

Realno nije on nista trebao pisati vec je to trebao zadrzati za sebe. Bio je ljubimac Manijaka i ako mu vise Zeljo nije drag ne treba prozivati po fb.
Bilo bi mi krivo da ode u Sarajevo iako je ispao skroz los prema Zelji,ali ne bi me to cudilo. Vec nas je izdao jednom.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 07 maj 2017, 13:09

Dobar dan dobri ljdui :angel:
Sve je pijano, sve je ludo od sinoć i veličanstvene pobjede. Sve im je oprošteno jer mi ćemo biti novi šampion za koji dan :opaopa: :opaopa:
Šta smo uradili u ovoj sezoni, to se nikad nikome u ovoj državi nije desilo. sami protiv svih :tokralju: :tokralju:
Za koplje je Željo iznad sviju u ovoj državi :kafa:

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 07 maj 2017, 13:17

LjoZee je napisao/la:Realno nije on nista trebao pisati vec je to trebao zadrzati za sebe. Bio je ljubimac Manijaka i ako mu vise Zeljo nije drag ne treba prozivati po fb.
Bilo bi mi krivo da ode u Sarajevo iako je ispao skroz los prema Zelji,ali ne bi me to cudilo. Vec nas je izdao jednom.
Ja fakat ne znam cime je uvrijedio Zelju kao klub. Sudija je ispao debil, i svirao smijesan penal, i svakom realnom navijacu Zelje je ono bilo za :roll: , plus tekma je vec bila gotova nakon 0:2, nije bio neki diskutabilan penal za prolaz i sl. Ako je to nekom dovoljno da prekrizi to sto nam je isti covjek bio ponajbolji igrac dvije godine, onda OK. Mislim, ocekivao sam da ce biti zvizduka, tri- cetiri napada i to je to, ali cijelu tekmu...
Nismo Jugoslaviji svizdali cijelu tekmu kad su dolazili na Kosevo nekad poslije rata :urnebes:

scootzzZzTM87
Kontakt:

Post Postao/la scootzzZzTM87 » 07 maj 2017, 13:22

OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 07 maj 2017, 13:27

Joj jes' dobra ona nova nota, tačno mi ne izlazi iz glave..

Naš je Željo opet prviiii ponovooo :opaopa: :opaopa: :opaopa:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 maj 2017, 13:28

SlevinKelevra je napisao/la:Ja fakat ne znam cime je uvrijedio Zelju kao klub.
Ne znam smeta li tebi ovo 'navijači Željane', meni smeta.
slika
Voli te tvoje Sarajevo.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 07 maj 2017, 13:34

Virtu4l je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:Ja fakat ne znam cime je uvrijedio Zelju kao klub.
Ne znam smeta li tebi ovo 'navijači Željane', meni smeta.
slika
Jel ovo njegovo, ili je neko kasnije dodao? :?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 maj 2017, 13:37

SlevinKelevra je napisao/la:Jel ovo njegovo, ili je neko kasnije dodao? :?
E to ne znam, moguće da je neko dodao, ako jeste onda griješim(o).
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.