Za ove što pitaju za istok, poslije gola grupica navijača počela skandirat' "igrajte p*čke", neki momak im rekao da se smire i da nije do igrača i oni nasrnuli na njega. Bruka ako mene pitate. Za sjever svaka čast, lijepa koreografija i solidno navijanje.
Na terenu sramota, nismo golu prišli. Čala, drag si mi k'o babo al' je ovo tvoj poraz. Do sad su i ptice na grani skontale par stvari:
1. Ahmetović ne može igrat napad.
2. Almir ne može igrat lijevog beka.
3. Nemaš ti ograničen sastav koliko si ga sam ograničio.
ŠTA JE SA YEBENIM LIIVAKOM? Po transfermarketu može napad igrat. Gurni ga umjesto Ahmeta, na sredinu Radovca uz Marka, a Ivetića na beka. Umjesto Dulje nek igra Sarić. Promijeni nešta majku mu, ako si stisnuo muda i Dulju pomjerio s krila, uradi nešta i s napadom. Još bolje, Liivaka na krilo, Nedima u napad. Ako bude lošiji od Ahmetovića na toj poziciji ja više nikad na utakmicu neću doći. Uz takvu postavku igre, brzu tranziciju i lopte u prostor ka brzom špicu mi možemo iznenadit dole. Sve što uradimo novo je iznenađenje. Pa istih 11 igrača počinje utakmice ima pola godine. Braco bi to pročit'o. Ja Almira poluigrača više gledat ne mogu. Još ona napucavanja ka Ahmetoviću, sve na ho-ruk, pa da Drogbu imamo naprijed ne može više.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️