Obratiš se klubu i klub zabrani pristup toj i toj individui jer dovodi druge u opasnost. Čak što više klub bi sam to trebao da radi, ali to su već dublje teme, mi aut ne znamo još uvijek izvesti, a kamoli da pričamo o reformama navijačke prirode...mma_hz je napisao/la:Ma ne moze brate,imas iskrivljenih likova da te Bog sacuva.PitarBordo je napisao/la:Kako ne može?zlo87 je napisao/la:Ne moze sjever svakog pojedinca kontrolisati, nisam ni ja prvi za to sto sam i rekao, ali nemojte biti povrsni
Danas je navijanje bilo ispod nivoa utakmice, nekako gotovo se uklopilo sa sivilom na terenu. Izuzev počasti Vedranu, kada je cijeli stadion orio. Najbolje je da se ne poteže ta priča oko sjevera, ionako je tema FK Sarajevo. Dalje od same atmosfere i ne treba ići.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo Saraj'vo.
Za ove što pitaju za istok, poslije gola grupica navijača počela skandirat' "igrajte p*čke", neki momak im rekao da se smire i da nije do igrača i oni nasrnuli na njega. Bruka ako mene pitate. Za sjever svaka čast, lijepa koreografija i solidno navijanje.
Na terenu sramota, nismo golu prišli. Čala, drag si mi k'o babo al' je ovo tvoj poraz. Do sad su i ptice na grani skontale par stvari:
1. Ahmetović ne može igrat napad.
2. Almir ne može igrat lijevog beka.
3. Nemaš ti ograničen sastav koliko si ga sam ograničio.
ŠTA JE SA YEBENIM LIIVAKOM? Po transfermarketu može napad igrat. Gurni ga umjesto Ahmeta, na sredinu Radovca uz Marka, a Ivetića na beka. Umjesto Dulje nek igra Sarić. Promijeni nešta majku mu, ako si stisnuo muda i Dulju pomjerio s krila, uradi nešta i s napadom. Još bolje, Liivaka na krilo, Nedima u napad. Ako bude lošiji od Ahmetovića na toj poziciji ja više nikad na utakmicu neću doći. Uz takvu postavku igre, brzu tranziciju i lopte u prostor ka brzom špicu mi možemo iznenadit dole. Sve što uradimo novo je iznenađenje. Pa istih 11 igrača počinje utakmice ima pola godine. Braco bi to pročit'o. Ja Almira poluigrača više gledat ne mogu. Još ona napucavanja ka Ahmetoviću, sve na ho-ruk, pa da Drogbu imamo naprijed ne može više.
Na terenu sramota, nismo golu prišli. Čala, drag si mi k'o babo al' je ovo tvoj poraz. Do sad su i ptice na grani skontale par stvari:
1. Ahmetović ne može igrat napad.
2. Almir ne može igrat lijevog beka.
3. Nemaš ti ograničen sastav koliko si ga sam ograničio.
ŠTA JE SA YEBENIM LIIVAKOM? Po transfermarketu može napad igrat. Gurni ga umjesto Ahmeta, na sredinu Radovca uz Marka, a Ivetića na beka. Umjesto Dulje nek igra Sarić. Promijeni nešta majku mu, ako si stisnuo muda i Dulju pomjerio s krila, uradi nešta i s napadom. Još bolje, Liivaka na krilo, Nedima u napad. Ako bude lošiji od Ahmetovića na toj poziciji ja više nikad na utakmicu neću doći. Uz takvu postavku igre, brzu tranziciju i lopte u prostor ka brzom špicu mi možemo iznenadit dole. Sve što uradimo novo je iznenađenje. Pa istih 11 igrača počinje utakmice ima pola godine. Braco bi to pročit'o. Ja Almira poluigrača više gledat ne mogu. Još ona napucavanja ka Ahmetoviću, sve na ho-ruk, pa da Drogbu imamo naprijed ne može više.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Kakva ce ovo biti godina pisanja po FkS.
Izgubimo kup i meljovci uzme titulu na kosevu...
Uriniranje u najavi!!!
Izgubimo kup i meljovci uzme titulu na kosevu...
Uriniranje u najavi!!!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
mma_hz
Omoguci pp!
Omoguci pp!
Nekako su mi se cinili da nisu jeli 5 dana nista. Il su opet na virslama, ha ja.. Skroz su nekako staticno izgledali. Koliko sam ja zapazio jedino je Duljevic znao potrcat , ono da vidis da se lik bori. Radovac za ono sto je odigro je prodobro uradio, on mi je nekako povratio vjere u nasu igru. Crnkic ima veliki potencijal, ali je sebican bas bas.zagor1987 je napisao/la:Nikad ruzniju,neorganizovaniju,jadniju i pi3ckastiju igru nisam gledo od kad pratim Sarajevo,barem smo uvijek dominirali na Kosevu,znalo se desit da nas neko odere al barem smo atakovali,bilo je i sansi za gol dobrih,ovo sad prespavas 90 min znas da se nista desilo nije
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Sarajlijica1946 je napisao/la:mma_hz
Omoguci pp!
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
sto sam ja mislio da ste vi ista osobaZagor je napisao/la:Nekako su mi se cinili da nisu jeli 5 dana nista. Il su opet na virslama, ha ja.. Skroz su nekako staticno izgledali. Koliko sam ja zapazio jedino je Duljevic znao potrcat , ono da vidis da se lik bori. Radovac za ono sto je odigro je prodobro uradio, on mi je nekako povratio vjere u nasu igru. Crnkic ima veliki potencijal, ali je sebican bas bas.zagor1987 je napisao/la:Nikad ruzniju,neorganizovaniju,jadniju i pi3ckastiju igru nisam gledo od kad pratim Sarajevo,barem smo uvijek dominirali na Kosevu,znalo se desit da nas neko odere al barem smo atakovali,bilo je i sansi za gol dobrih,ovo sad prespavas 90 min znas da se nista desilo nije
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
Sto je Pavlovic vratio ruku prema sebi kod gola?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ne znam. Katastrofalna reakcija citave odbrane.zlo87 je napisao/la:Sto je Pavlovic vratio ruku prema sebi kod gola?
U znak protesta jer bacate pirotehniku!zlo87 je napisao/la:Sto je Pavlovic vratio ruku prema sebi kod gola?
- PitarBordo
- Kontakt:
Još uvijek u igri:
MortemHz 3:1
joker90 1:2
Sarajlijica1946 3:2
Lik 3:3
Mokes 2:1
sjever 4:2
BosnianKingdom 2:3
SiouxLukavac 2:2
skoroalen 1:1
moj uzor-S.G 1:3
zagorski 4:1
belosevic28 3:2
collector 5:4
kaladze 4:3
Samo Saraj'vo.
Sam ostao..Sarajlijica1946 je napisao/la:Ne znam. Katastrofalna reakcija citave odbrane.zlo87 je napisao/la:Sto je Pavlovic vratio ruku prema sebi kod gola?
@zip sankcije
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
0:3 u Širokom, hladnoPitarBordo je napisao/la:Još uvijek u igri:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ako se postave isto ovako na pecari, sa 3 stopera i 2 ekstra agresivna bočna igrača, s ovim presingom i sramotnim valjanjem po terenu... Ne vidim kako ih možemo uzet. Drago mi je što Samir pokazo da umije. Zna se okrenut s loptom, odigrat pravovremeno, ima fin pregled igre. Međutim, mislim da će prije ili kasnije ponovo isplivat njegovi nedostaci i onda povici, pljuvanje itd. u krug.
Bez Dulje u Mostaru teško da možemo šta. Po meni je prednost što nas moraju napasti. Mi ako šta uradimo to će biti iz kontre ili prekida. Iz posjeda, ako ga uopšte bude, nećemo dat go.
Ako u naredne 3-4 godine iz generacije 1999 i 2000 ne dobijemo jednog nosioca igre i 2 standardna prvotimca, treba gasiti akademiju. Samo školu fudbala ostavit ko u vakat, uzimat djeci pare, insistirat na broju i svima davat šansu kako bi bili zadovoljni. Veladžić, Hadžić, Resić, Klarić, IMAMOVIĆ, Salčin, Sadiku i drugi ne smiju propast i ostat neiskorišteni kao što su ostali mnogi talenti prije njih.
Bez Dulje u Mostaru teško da možemo šta. Po meni je prednost što nas moraju napasti. Mi ako šta uradimo to će biti iz kontre ili prekida. Iz posjeda, ako ga uopšte bude, nećemo dat go.
Ako u naredne 3-4 godine iz generacije 1999 i 2000 ne dobijemo jednog nosioca igre i 2 standardna prvotimca, treba gasiti akademiju. Samo školu fudbala ostavit ko u vakat, uzimat djeci pare, insistirat na broju i svima davat šansu kako bi bili zadovoljni. Veladžić, Hadžić, Resić, Klarić, IMAMOVIĆ, Salčin, Sadiku i drugi ne smiju propast i ostat neiskorišteni kao što su ostali mnogi talenti prije njih.
Samo naprijed Saraj'vo!
duboko sam potresen i iskren tuzan.odavno nisam otisao ovakav sa Haseta
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE
da su svi ko Bandovic
da nije ni skocio jbg mora i on jednom pogrijesiti
ja ne znam jel ove sezone on bas dobar ili nam je odbrana beton
da li bi mi mogli probati nesto sa tri igraca nazad
............Pavlovic........
Kova.....Novak....Miha
.......Ivetic.. Saric.........
Hebib..................Crnkic
..............Dulja..................
....Hadzic........Ahmet.....
novi Pape
Kova.....Novak....Miha
novi Pape
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
- Capodecina
Može, može... a najbolji primjer da se pojedinac može kontrolisati je, sa utakmice Sarajevo - Levski i trenutak kada jezlo87 je napisao/la:Ne moze sjever svakog pojedinca kontrolisati, nisam ni ja prvi za to sto sam i rekao, ali nemojte biti povrsni
'pojedinac' zapalio baklju na Sjeveru. Završeno, za par sekundi.
Ako nekog ne možeš kontrolisati, izbaciš ga sa tribine.
do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
I ja sam postavio 3 2 za nasPitarBordo je napisao/la:Još uvijek u igri:
Kako ocekujes da vidis kad neko zapali topovski?Capodecina je napisao/la:Može, može... a najbolji primjer da se pojedinac može kontrolisati je, sa utakmice Sarajevo - Levski i trenutak kada jezlo87 je napisao/la:Ne moze sjever svakog pojedinca kontrolisati, nisam ni ja prvi za to sto sam i rekao, ali nemojte biti povrsni
'pojedinac' zapalio baklju na Sjeveru. Završeno, za par sekundi.
Ako nekog ne možeš kontrolisati, izbaciš ga sa tribine.
Ko si ti da nekog izbacis sa tribine?
Al to je vase misljenje mene iskreno nije briga za to, ja idem zbog Sa
Zadnja izmjena: zlo87, dana/u 10 maj 2017, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
Mi ne znamo tranziciju sa 4-2-3-1 na 4-3-3 odradit a da mijenjamo sistem skrozBordomen je napisao/la:da su svi ko Bandovic![]()
Kova.....Novak....Miha
novi Pape
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.