FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- bordoakapitar
Re: FK Sarajevo
I sto je najgore kad se desi ta famozna lopta u petercu ili kakva odbica, Merso popravlja frizuru negdje kod korner zastavice[SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES]
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Merso na krilu ostavlja loptu Crnkicu ovaj mu je nabija, trci merso gine da je stigne. bilo je i toga. 
Preselit ce frajer na Hasetu.
Preselit ce frajer na Hasetu.
Danas ovako (nadam se) :
Pavlović
Hodžić Mihojević Novaković Bekić
Kovačević
Ivetić Radovac
Hebibović Crnkić
Ahmetović
Nekako mi je Mihojević previše nesiguran bio protiv Širokog na zadnjem veznom, Kovačević puno bolje iznese loptu. A Sarić realno ne može potrčati da bi zamijenio Dulju.
Pavlović
Kovačević
Ivetić Radovac
Hebibović Crnkić
Ahmetović
Nekako mi je Mihojević previše nesiguran bio protiv Širokog na zadnjem veznom, Kovačević puno bolje iznese loptu. A Sarić realno ne može potrčati da bi zamijenio Dulju.
- bordoakapitar
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Slazem se. Obzirom da Dulja ne igra, ovo je najjace sto imamo. Saric je totalno van forme i bolje je staviti Radovca, jer je dobro odigrao minutazu u zadnje dvije tekme.broj6 je napisao/la:Danas ovako (nadam se) :
Pavlović
Kovačević
Ivetić Radovac
Hebibović Crnkić
Ahmetović
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Protiv Radnika sam rekao da ne vidim način kako da pobjedimo tu utakmicu....
Opet kažem, u vezi sa sutrasnjom utakmicom, ne vidim način kako da dobijemo..
Opet kažem, u vezi sa sutrasnjom utakmicom, ne vidim način kako da dobijemo..
rasavoje je napisao/la:
Ma raja samo veselo. Vidite kakva nam je liga. Svako malo neka suspenzija sudije, pa evo ovaj penal Vitezu. Ne treba se čovjek sekirati, pa da na kraju nista ne osvojimo, znamo da smo se sigurno poštenije borili od ostalih.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Malo me je strah.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sta imas od toga Zagor?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
Poštenije ili možda samo nismo bili dovoljno sposobni da radimo isto?
Samo Saraj'vo.
Nema ništa. Al kad se sve uzme u obzir šta se sve izdešavalo samo osmjeh na lice treba nabacit. **** ti ovake titule osvojene, na silu..MortemHz je napisao/la:Sta imas od toga Zagor?
Volio bih kao i svi vi da svake godine duplu krunu osvajamo, al ovo je Premijer Liga BiH.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
Ja se samo nadam i ne želim ni pomisliti da je neko iz naše uprave ili od igrača upleten u nešto..
- PitarBordo
- Kontakt:
Pa dobro, neko bi rekao da je i ona 2015., isto kao i ona 2016., a i ona 2017. #punacZagor je napisao/la:**** ti ovake titule osvojene, na silu..
Samo Saraj'vo.
I sve one prije toga...PitarBordo je napisao/la:Pa dobro, neko bi rekao da je i ona 2015., isto kao i ona 2016., a i ona 2017. #punacZagor je napisao/la:**** ti ovake titule osvojene, na silu..
Znaci nema nam pomoci, sve ovo je pozoriste, normalna pojava.
seljo liga listica kup, aferim, ne zasluzuju ni jednog navijaca na stadionu.
Sto kazu ljudi strpljen spasen, cekaj svoj red za neku kantu...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Pa logično je da su sve titule sumnjive ili na guzove osvojene, pa tako i ona naša iz 2015. Uvijek u raspravi kažem da smo mi te sezone imali bolji omjer protiv svih konkurenata, ali da je bilo jedva, bilo je. Kod nas se titule ne osvajaju zato što si najbolji, već zato što su drugi loši. Valjda shvatate poentu. Kad neko u evropi nešto napravi, onda se može reći da je titulu osvojio zasluženo i pošteno.
SARAJEVO
-
ultrasegamega
- Kontakt:
Zanimljivi naslovi opet za pumpanje atmosfere na golubarniku. Cuj "zeljo (ne znam sta im tepaju) drzi sve u svojim rukama"?! A Sarajevo ne drzi je li??? Sa tri pobjede Sarajevo je sampion, dakle sve je u nasim rukama, a dace Bog da tako i bude, pa da se popisamo po glavama i sudijama i savezu i gubavicarima i medijima i svima koji su vec proslavili kupljenu i nastimanu titulu gurbeta. Na sve nacine im se pomaze, od sudija do termina utakmica. Opet su poveli Edina Jakupovica sa sobom, ali ima Boga, ima pravde, bice Sarajevo opet sampion!!
Ma ko god kaže da naša zadnja titula nije bila na guzove, zavarava se. Bilo je jedva, nazor i to je realnost. Jesmo imali bolji omjer sa svima al' nas je Željo sa trostruko slabijim i jeftinijim timom pratio do kraja (nešta što se sad dešava između njih i nas, toliko uloženih para i opet im pušemo za vrat). Naša titula 06/07 je čista i 100% zaslužena jer smo snagu pokazali u LP kad ie pao Genk u gostima.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Svaka ti je zlata vrijedna brate. Aferimultrasegamega je napisao/la:Zanimljivi naslovi opet za pumpanje atmosfere na golubarniku. Cuj "zeljo (ne znam sta im tepaju) drzi sve u svojim rukama"?! A Sarajevo ne drzi je li??? Sa tri pobjede Sarajevo je sampion, dakle sve je u nasim rukama, a dace Bog da tako i bude, pa da se popisamo po glavama i sudijama i savezu i gubavicarima i medijima i svima koji su vec proslavili kupljenu i nastimanu titulu gurbeta. Na sve nacine im se pomaze, od sudija do termina utakmica. Opet su poveli Edina Jakupovica sa sobom, ali ima Boga, ima pravde, bice Sarajevo opet sampion!!
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Šta vi očekujete danas? Ja nisam optimista, pogotovo zbog činjenice da nedostaje Duljević i da će igrači biti umorni. Mislim da ćemo zijanit.
- betrezengorbachev
- Kontakt:
SiouxLukavac je napisao/la:Šta vi očekujete danas? Ja nisam optimista, pogotovo zbog činjenice da nedostaje Duljević i da će igrači biti umorni. Mislim da ćemo zijanit.
0:0
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
Najrealniji ishod je poraz, ali ne treba se predavati i momci to sigurno neće. Vjerujem da će dati sve od sebe da ostvare povoljan rezultat. Ne vjerujem u pobjedu ali....SiouxLukavac je napisao/la:Šta vi očekujete danas? Ja nisam optimista, pogotovo zbog činjenice da nedostaje Duljević i da će igrači biti umorni. Mislim da ćemo zijanit.
Trenutno korisnika/ca: teamnorth1989, Vanja8 i 31 gost.