1:2 uzimamo danas!!! Sve autogolovi...SiouxLukavac je napisao/la:Šta vi očekujete danas? Ja nisam optimista, pogotovo zbog činjenice da nedostaje Duljević i da će igrači biti umorni. Mislim da ćemo zijanit.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
1:2 uzimamo danas!!! Sve autogolovi...SiouxLukavac je napisao/la:Šta vi očekujete danas? Ja nisam optimista, pogotovo zbog činjenice da nedostaje Duljević i da će igrači biti umorni. Mislim da ćemo zijanit.

Usranna TVSilkoni je napisao/la:Dvica ko neboder sve para sto imam danas staviti na kladru na nas![]()
Ima li gdje danas prijenos???
Bezveze hoćeš da gladan hodaš..Silkoni je napisao/la:Dvica ko neboder sve para sto imam danas staviti na kladru na nas![]()
Ne bih ja na ove pare stavio da mi na san dode.joker90 je napisao/la:Bezveze hoćeš da gladan hodaš..Silkoni je napisao/la:Dvica ko neboder sve para sto imam danas staviti na kladru na nas![]()
Dženane nemoj pisati više...MartinSco je napisao/la:Ja da sam se pitao, jos sinoc bi nogirao Calu i postavio Uscuplica. Šok-terapija!! Dzeno bi uzeo duplu krunu! Ako nista, bar bi igrali 4-4-2 polulijevo.. I Hadzic bi bio drugi napadac..
Al' eto, sreca je pa se ja ne pitam..
Vjeruj u nemoguće - Luka 1:26–38