FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Znaci Tomić, Ordagić i neko iz Radnika 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
To smišljaš viceve?MortemHz je napisao/la:Znaci Tomić, Ordagić i neko iz Radnika
Samo Saraj'vo.
Ali momak je konstantno u prvoj postavi! I danas pokuša liku kroz noge probaciti i napravi gol-kontru. Lelić i Livak kao da su invalidi totalno, pa ne mogu jednog ovakvog lika izbaciti iz prve postave, makar jednu yebenu tekmu. Čisto da vidimo kako bi išlo sa njima na krilu.skoroalen je napisao/la:Na kraju kad sve sumiram, jedna mi stvar ne izlazi iz glave. Mogu prežalit Metalege, Krupu, Radnik. Mogu i te sudijske greške, promašene penale, sve su to stvari koje se često u fudbalu dešavaju. Al' ne mogu prežalit to što naš fudbaler na derbiju promaši prazan gol s 5 metara udaljenosti. Kakva bi sezona bila samo da je Hebibović zabio gol? Nije to 1 na 1 situacija, nije to kreč gdje ipak možeš fulat, to je gol od 7 metara, gađaš ga s 5 a golman leži na zemlji... Mi bismo sad imali 2 boda više, kone bod manje. Ovaj poraz ne bi značio ništa, nama bi trebala pobjeda na Koševu protiv njih da ih prestignemo i sad bi se ovdje dizala euforija... e, moj Anele...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- PitarBordo
- Kontakt:
Nešto gledam ovu Rijeku... Rade ljudi 3-4 godine na sistemu... I sad nakon 10-11 vezanih titula Dinama zadnje kolo gostuju baš na Maksimiru i imaju priliku da tamo proslave titulu i ispišaju ove... Niđe veze mi ova misao, imao sam nešto da povežem s FKS, ali sam zablokirao k'o Almir s loptom u po' posta.
Samo Saraj'vo.
Meni ne bi smetalo da obnaša poziciju selektora U21 i da nas vodiPitarBordo je napisao/la:Ništa od toga. Čovjek se bukvlano uhljebio. Pa napustio Zrinjski i priliku da uzme titulu dvije vezane sezone da pređe u Savez. Mi svoju živu ikonu ne možemo dovesti iz predgrađa Kaknja, kamoli da ciljamo na nekog ko se uhljebio.Tele33 je napisao/la:Ako ćemo mijenjat trenera i ako ne možemo neko opasno ime dovest, ja bih Vinka Marinovića.
Samo naprijed Saraj'vo!
Kad je FKS u pitanju sve je moguce, tako da je odgovor DA.joker90 je napisao/la:Je li to vjeruješ u pobjedu dole kao u titulu što si, @Mokes?
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- PitarBordo
- Kontakt:
Ne bi ni meni smetalo, ali mislim da je napustio Zrinjski da bi se u Savezu "zadeverao..." Ja sam ti gori od tebe po tom pitanju. Moje opcije, kao što vidiš na avataru, su u potpunom domenu naučne fantastike i crno-bijelih stripova.Tele33 je napisao/la:Meni ne bi smetalo da obnaša poziciju selektora U21 i da nas vodiPitarBordo je napisao/la:Ništa od toga. Čovjek se bukvlano uhljebio. Pa napustio Zrinjski i priliku da uzme titulu dvije vezane sezone da pređe u Savez. Mi svoju živu ikonu ne možemo dovesti iz predgrađa Kaknja, kamoli da ciljamo na nekog ko se uhljebio.Tele33 je napisao/la:Ako ćemo mijenjat trenera i ako ne možemo neko opasno ime dovest, ja bih Vinka Marinovića.Sad ne znam ima li to smisla, kako bi se ekipa spremala u reprezentativnim pauzama i kakva su pravila saveza po tom pitanju.
Samo Saraj'vo.
To ja odavno govorim. Posebno za Liivaka. Kad je bio prelazni rok, ovdje je bilo more insajdera koji su tvrdili da je Čala odbio veliki broj slobodnih igrača jer nisu njegov profil pojačanja. Znači da Liivak jest, dok je ostao u klubu. I taj momak ima nešta što npr Zilkić i ostali nisu imali (za Zilkića pouzdano znamo da je odbijen preko onog kera Husarića). A u ovom trenutku i Zilkić je za Hebibovića Firmino.joker90 je napisao/la:Ali momak je konstantno u prvoj postavi! I danas pokuša liku kroz noge probaciti i napravi gol-kontru. Lelić i Livak kao da su invalidi totalno, pa ne mogu jednog ovakvog lika izbaciti iz prve postave, makar jednu yebenu tekmu. Čisto da vidimo kako bi išlo sa njima na krilu.skoroalen je napisao/la:Na kraju kad sve sumiram, jedna mi stvar ne izlazi iz glave. Mogu prežalit Metalege, Krupu, Radnik. Mogu i te sudijske greške, promašene penale, sve su to stvari koje se često u fudbalu dešavaju. Al' ne mogu prežalit to što naš fudbaler na derbiju promaši prazan gol s 5 metara udaljenosti. Kakva bi sezona bila samo da je Hebibović zabio gol? Nije to 1 na 1 situacija, nije to kreč gdje ipak možeš fulat, to je gol od 7 metara, gađaš ga s 5 a golman leži na zemlji... Mi bismo sad imali 2 boda više, kone bod manje. Ovaj poraz ne bi značio ništa, nama bi trebala pobjeda na Koševu protiv njih da ih prestignemo i sad bi se ovdje dizala euforija... e, moj Anele...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
ajdohordas
- Kontakt:
Evo kako Ivetić pametno razmišlja sa ovim izjavama, a i na terenu je zahvalan igrač.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Cala je ostavrio sto se od njega trazilo. Da nam malezijci nisu uskratili budžet, odnosno uveli embargo na dovođenje pojačanja, mi bi sada bili prvaci... Znači yebem malo mame Tanu i njegovom Kenci, iz milion razloga...
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Kup, kup, kup je naš.
Zaboravili ste dvije činjenjice zato i ne vjerujete u kup.
Podsjetit cu vas.
Ova ekipa je osuđena na trofeje & niko nas ne može nadigrati u dvije utakmice.
Euforija?
Zaboravili ste dvije činjenjice zato i ne vjerujete u kup.
Podsjetit cu vas.
Ova ekipa je osuđena na trofeje & niko nas ne može nadigrati u dvije utakmice.
Euforija?
I 'bordo arena'MortemHz je napisao/la:Znaci Tomić, Ordagić i neko iz Radnika
Sto kaze @pitarbordo, Rijeka radi ono sto bi mi trebali. J.. trenera i igrace kad mi nemamo sistema, nemamo neki plan. Ja bih volio da nam kazu bilo sta, bilo kakav plan kluba, samo da znam na cemu sam.
Vrtimo se u krug, svake godine ista prica.
Vrtimo se u krug, svake godine ista prica.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ne vidim kakav embargo, zimus eto dođoše dvojica, sigurno nisu to za džabe, a za te pare koje idu na tu dvojicu se mogao dovesti jedan igrač koji je falio, tipa vezni za prvog tima, ili napadač, ili krilo. A mogli su se i neki pustiti, da se rastereti platni spisak, tipa Said... Daleko od toga da amnestiram većinskog vlasnika upravljačkih prava. Samo kažem, ako su pare bile problem, za ono što trenutno ide na plate, moglo se napraviti mnogo više.OsmanhodzicBuco je napisao/la:Cala je ostavrio sto se od njega trazilo. Da nam malezijci nisu uskratili budžet, odnosno uveli embargo na dovođenje pojačanja, mi bi sada bili prvaci... Znači yebem malo mame Tanu i njegovom Kenci, iz milion razloga...
Samo Saraj'vo.
I meni je Mehe najviše žao - ali sve što se imalo za reći o tome, već je rečeno.PitarBordo je napisao/la:Ne bi ni meni smetalo, ali mislim da je napustio Zrinjski da bi se u Savezu "zadeverao..." Ja sam ti gori od tebe po tom pitanju. Moje opcije, kao što vidiš na avataru, su u potpunom domenu naučne fantastike i crno-bijelih stripova.Tele33 je napisao/la:
Meni ne bi smetalo da obnaša poziciju selektora U21 i da nas vodiSad ne znam ima li to smisla, kako bi se ekipa spremala u reprezentativnim pauzama i kakva su pravila saveza po tom pitanju.
Podrška Čali i ekipi do posljednjeg zvižduka u Krupi pa ćemo gledat šta i kako dalje.
Samo naprijed Saraj'vo!
Ne mozes rasteretiti nista, odnosno reci iqracu ides i to je to. Problem je i sto ce nas raskidi sa tim iqracima kostati drama.PitarBordo je napisao/la:Ne vidim kakav embargo, zimus eto dođoše dvojica, sigurno nisu to za džabe, a za te pare koje idu na tu dvojicu se mogao dovesti jedan igrač koji je falio, tipa vezni za prvog tima, ili napadač, ili krilo. A mogli su se i neki pustiti, da se rastereti platni spisak, tipa Said... Daleko od toga da amnestiram većinskog vlasnika upravljačkih prava. Samo kažem, ako su pare bile problem, za ono što trenutno ide na plate, moglo se napraviti mnogo više.OsmanhodzicBuco je napisao/la:Cala je ostavrio sto se od njega trazilo. Da nam malezijci nisu uskratili budžet, odnosno uveli embargo na dovođenje pojačanja, mi bi sada bili prvaci... Znači yebem malo mame Tanu i njegovom Kenci, iz milion razloga...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- PitarBordo
- Kontakt:
Naravno. Ne moraš biti insajder da znaš da je u FKS bolje tražiti raskid nego ostati do kraja ugovora... Moja želja ovo ljeto, obzirom da znam da nema ništa drastično naprijed, je samo da se prestane dovoditi ko god odradi 10 treninga na pomoćnom stadionu Tušnja. Što je dosta, dosta je.Sabinho je napisao/la:Ne mozes rasteretiti nista, odnosno reci iqracu ides i to je to. Problem je i sto ce nas raskidi sa tim iqracima kostati drama.PitarBordo je napisao/la:Ne vidim kakav embargo, zimus eto dođoše dvojica, sigurno nisu to za džabe, a za te pare koje idu na tu dvojicu se mogao dovesti jedan igrač koji je falio, tipa vezni za prvog tima, ili napadač, ili krilo. A mogli su se i neki pustiti, da se rastereti platni spisak, tipa Said... Daleko od toga da amnestiram većinskog vlasnika upravljačkih prava. Samo kažem, ako su pare bile problem, za ono što trenutno ide na plate, moglo se napraviti mnogo više.OsmanhodzicBuco je napisao/la:Cala je ostavrio sto se od njega trazilo. Da nam malezijci nisu uskratili budžet, odnosno uveli embargo na dovođenje pojačanja, mi bi sada bili prvaci... Znači yebem malo mame Tanu i njegovom Kenci, iz milion razloga...
Samo Saraj'vo.
Sa Sajom se sve može sporazumno dogovoriti jer je pravi pitar! Pristao je zimus na smanjenje plate. Umjesto da prima 16k dok drka na tribinama, on sad prima samo 10k za to drkanje! Sajo Urinator! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
bordobijeli
- Kontakt:
U februaru nekadbordobijeli je napisao/la:Nisam neki optimista sto se tice trofeja . zrinjski i zeljeznicar imaju siri iskusni igracki roster al ne znaci da se mi necemo boriti , pomirio sam se da cemo treci zavrsiti a sve preko dobro i jeste .
joker90 je napisao/la:Sa Sajom se sve može sporazumno dogovoriti jer je pravi pitar! Pristao je zimus na smanjenje plate. Umjesto da prima 16k dok drka na tribinama, on sad prima samo 10k za to drkanje! Sajo Urinator!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.