FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 14 maj 2017, 00:38

Znaci Tomić, Ordagić i neko iz Radnika :hmmmmm:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 14 maj 2017, 00:38

MortemHz je napisao/la:Znaci Tomić, Ordagić i neko iz Radnika :hmmmmm:
To smišljaš viceve?
Samo Saraj'vo.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 14 maj 2017, 00:39

skoroalen je napisao/la:Na kraju kad sve sumiram, jedna mi stvar ne izlazi iz glave. Mogu prežalit Metalege, Krupu, Radnik. Mogu i te sudijske greške, promašene penale, sve su to stvari koje se često u fudbalu dešavaju. Al' ne mogu prežalit to što naš fudbaler na derbiju promaši prazan gol s 5 metara udaljenosti. Kakva bi sezona bila samo da je Hebibović zabio gol? Nije to 1 na 1 situacija, nije to kreč gdje ipak možeš fulat, to je gol od 7 metara, gađaš ga s 5 a golman leži na zemlji... Mi bismo sad imali 2 boda više, kone bod manje. Ovaj poraz ne bi značio ništa, nama bi trebala pobjeda na Koševu protiv njih da ih prestignemo i sad bi se ovdje dizala euforija... e, moj Anele...
Ali momak je konstantno u prvoj postavi! I danas pokuša liku kroz noge probaciti i napravi gol-kontru. Lelić i Livak kao da su invalidi totalno, pa ne mogu jednog ovakvog lika izbaciti iz prve postave, makar jednu yebenu tekmu. Čisto da vidimo kako bi išlo sa njima na krilu.
Bahati, bahati Željkan!
1946

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 14 maj 2017, 00:41

Nešto gledam ovu Rijeku... Rade ljudi 3-4 godine na sistemu... I sad nakon 10-11 vezanih titula Dinama zadnje kolo gostuju baš na Maksimiru i imaju priliku da tamo proslave titulu i ispišaju ove... Niđe veze mi ova misao, imao sam nešto da povežem s FKS, ali sam zablokirao k'o Almir s loptom u po' posta.
Samo Saraj'vo.

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 14 maj 2017, 00:42

PitarBordo je napisao/la:
Tele33 je napisao/la:Ako ćemo mijenjat trenera i ako ne možemo neko opasno ime dovest, ja bih Vinka Marinovića.
Ništa od toga. Čovjek se bukvlano uhljebio. Pa napustio Zrinjski i priliku da uzme titulu dvije vezane sezone da pređe u Savez. Mi svoju živu ikonu ne možemo dovesti iz predgrađa Kaknja, kamoli da ciljamo na nekog ko se uhljebio. :D
Meni ne bi smetalo da obnaša poziciju selektora U21 i da nas vodi :) Sad ne znam ima li to smisla, kako bi se ekipa spremala u reprezentativnim pauzama i kakva su pravila saveza po tom pitanju.
Samo naprijed Saraj'vo!

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 14 maj 2017, 00:42

joker90 je napisao/la:Je li to vjeruješ u pobjedu dole kao u titulu što si, @Mokes?
Kad je FKS u pitanju sve je moguce, tako da je odgovor DA.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 14 maj 2017, 00:44

Tele33 je napisao/la:
Tele33 je napisao/la:Ako ćemo mijenjat trenera i ako ne možemo neko opasno ime dovest, ja bih Vinka Marinovića.
Ništa od toga. Čovjek se bukvlano uhljebio. Pa napustio Zrinjski i priliku da uzme titulu dvije vezane sezone da pređe u Savez. Mi svoju živu ikonu ne možemo dovesti iz predgrađa Kaknja, kamoli da ciljamo na nekog ko se uhljebio. :D
Meni ne bi smetalo da obnaša poziciju selektora U21 i da nas vodi :) Sad ne znam ima li to smisla, kako bi se ekipa spremala u reprezentativnim pauzama i kakva su pravila saveza po tom pitanju.
Ne bi ni meni smetalo, ali mislim da je napustio Zrinjski da bi se u Savezu "zadeverao..." Ja sam ti gori od tebe po tom pitanju. Moje opcije, kao što vidiš na avataru, su u potpunom domenu naučne fantastike i crno-bijelih stripova. :D
Samo Saraj'vo.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 14 maj 2017, 00:46

joker90 je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Na kraju kad sve sumiram, jedna mi stvar ne izlazi iz glave. Mogu prežalit Metalege, Krupu, Radnik. Mogu i te sudijske greške, promašene penale, sve su to stvari koje se često u fudbalu dešavaju. Al' ne mogu prežalit to što naš fudbaler na derbiju promaši prazan gol s 5 metara udaljenosti. Kakva bi sezona bila samo da je Hebibović zabio gol? Nije to 1 na 1 situacija, nije to kreč gdje ipak možeš fulat, to je gol od 7 metara, gađaš ga s 5 a golman leži na zemlji... Mi bismo sad imali 2 boda više, kone bod manje. Ovaj poraz ne bi značio ništa, nama bi trebala pobjeda na Koševu protiv njih da ih prestignemo i sad bi se ovdje dizala euforija... e, moj Anele...
Ali momak je konstantno u prvoj postavi! I danas pokuša liku kroz noge probaciti i napravi gol-kontru. Lelić i Livak kao da su invalidi totalno, pa ne mogu jednog ovakvog lika izbaciti iz prve postave, makar jednu yebenu tekmu. Čisto da vidimo kako bi išlo sa njima na krilu.
To ja odavno govorim. Posebno za Liivaka. Kad je bio prelazni rok, ovdje je bilo more insajdera koji su tvrdili da je Čala odbio veliki broj slobodnih igrača jer nisu njegov profil pojačanja. Znači da Liivak jest, dok je ostao u klubu. I taj momak ima nešta što npr Zilkić i ostali nisu imali (za Zilkića pouzdano znamo da je odbijen preko onog kera Husarića). A u ovom trenutku i Zilkić je za Hebibovića Firmino.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 14 maj 2017, 00:48

Evo kako Ivetić pametno razmišlja sa ovim izjavama, a i na terenu je zahvalan igrač.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 14 maj 2017, 00:50

Cala je ostavrio sto se od njega trazilo. Da nam malezijci nisu uskratili budžet, odnosno uveli embargo na dovođenje pojačanja, mi bi sada bili prvaci... Znači yebem malo mame Tanu i njegovom Kenci, iz milion razloga...

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 14 maj 2017, 00:51

Kup, kup, kup je naš.
Zaboravili ste dvije činjenjice zato i ne vjerujete u kup.
Podsjetit cu vas.
Ova ekipa je osuđena na trofeje & niko nas ne može nadigrati u dvije utakmice.

Euforija?

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 14 maj 2017, 00:54

MortemHz je napisao/la:Znaci Tomić, Ordagić i neko iz Radnika :hmmmmm:
I 'bordo arena' :mrgreen:

bibula
Kontakt:

Post Postao/la bibula » 14 maj 2017, 00:55

Sto kaze @pitarbordo, Rijeka radi ono sto bi mi trebali. J.. trenera i igrace kad mi nemamo sistema, nemamo neki plan. Ja bih volio da nam kazu bilo sta, bilo kakav plan kluba, samo da znam na cemu sam.

Vrtimo se u krug, svake godine ista prica.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 14 maj 2017, 00:57

OsmanhodzicBuco je napisao/la:Cala je ostavrio sto se od njega trazilo. Da nam malezijci nisu uskratili budžet, odnosno uveli embargo na dovođenje pojačanja, mi bi sada bili prvaci... Znači yebem malo mame Tanu i njegovom Kenci, iz milion razloga...
Ne vidim kakav embargo, zimus eto dođoše dvojica, sigurno nisu to za džabe, a za te pare koje idu na tu dvojicu se mogao dovesti jedan igrač koji je falio, tipa vezni za prvog tima, ili napadač, ili krilo. A mogli su se i neki pustiti, da se rastereti platni spisak, tipa Said... Daleko od toga da amnestiram većinskog vlasnika upravljačkih prava. Samo kažem, ako su pare bile problem, za ono što trenutno ide na plate, moglo se napraviti mnogo više.
Samo Saraj'vo.

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 14 maj 2017, 01:01

Tele33 je napisao/la:
Ne bi ni meni smetalo, ali mislim da je napustio Zrinjski da bi se u Savezu "zadeverao..." Ja sam ti gori od tebe po tom pitanju. Moje opcije, kao što vidiš na avataru, su u potpunom domenu naučne fantastike i crno-bijelih stripova. :D
I meni je Mehe najviše žao - ali sve što se imalo za reći o tome, već je rečeno. :( A naši ako budu zainteresovani za Vinka, nije problem obaviti razgovor i vidjeti između ostalog zašto je napustio Zrinjski te može li se šta dogovorit :)

Podrška Čali i ekipi do posljednjeg zvižduka u Krupi pa ćemo gledat šta i kako dalje.
Samo naprijed Saraj'vo!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 maj 2017, 01:07

OsmanhodzicBuco je napisao/la:Cala je ostavrio sto se od njega trazilo. Da nam malezijci nisu uskratili budžet, odnosno uveli embargo na dovođenje pojačanja, mi bi sada bili prvaci... Znači yebem malo mame Tanu i njegovom Kenci, iz milion razloga...
Ne vidim kakav embargo, zimus eto dođoše dvojica, sigurno nisu to za džabe, a za te pare koje idu na tu dvojicu se mogao dovesti jedan igrač koji je falio, tipa vezni za prvog tima, ili napadač, ili krilo. A mogli su se i neki pustiti, da se rastereti platni spisak, tipa Said... Daleko od toga da amnestiram većinskog vlasnika upravljačkih prava. Samo kažem, ako su pare bile problem, za ono što trenutno ide na plate, moglo se napraviti mnogo više.
Ne mozes rasteretiti nista, odnosno reci iqracu ides i to je to. Problem je i sto ce nas raskidi sa tim iqracima kostati drama.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 14 maj 2017, 01:09

Sabinho je napisao/la:
Ne mozes rasteretiti nista, odnosno reci iqracu ides i to je to. Problem je i sto ce nas raskidi sa tim iqracima kostati drama.
Naravno. Ne moraš biti insajder da znaš da je u FKS bolje tražiti raskid nego ostati do kraja ugovora... Moja želja ovo ljeto, obzirom da znam da nema ništa drastično naprijed, je samo da se prestane dovoditi ko god odradi 10 treninga na pomoćnom stadionu Tušnja. Što je dosta, dosta je.
Samo Saraj'vo.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 14 maj 2017, 01:14

Sa Sajom se sve može sporazumno dogovoriti jer je pravi pitar! Pristao je zimus na smanjenje plate. Umjesto da prima 16k dok drka na tribinama, on sad prima samo 10k za to drkanje! Sajo Urinator! :ljepota:
Bahati, bahati Željkan!
1946

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 maj 2017, 01:15

bordobijeli je napisao/la:Nisam neki optimista sto se tice trofeja . zrinjski i zeljeznicar imaju siri iskusni igracki roster al ne znaci da se mi necemo boriti , pomirio sam se da cemo treci zavrsiti a sve preko dobro i jeste .
U februaru nekad :damn:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 maj 2017, 01:15

joker90 je napisao/la:Sa Sajom se sve može sporazumno dogovoriti jer je pravi pitar! Pristao je zimus na smanjenje plate. Umjesto da prima 16k dok drka na tribinama, on sad prima samo 10k za to drkanje! Sajo Urinator! :ljepota:
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []