FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

skoroalen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 14 maj 2017, 15:23

escobarpablo je napisao/la:
UltraSA je napisao/la:Koja je utješna? :D
Večera sa Majklom. :mrgreen:
:rol: :rol: :urnebes:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 14 maj 2017, 15:26

tošo povedi nas

VVVBK

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 14 maj 2017, 15:26

Ja jos ne vjerujem da je Mehmed opsovao onako sudiji :urnebes:
Najgore kad mirni puknu, onda sve ode u pm :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 14 maj 2017, 16:02

Da zeljana izgubi danas pa opet euforija hahahaga

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 14 maj 2017, 16:31

Unazad godinu dana, sve sto smo mi prizeljkivali, sve to je otislo na stranu komsija.
Zahirovic
Stevanovic
Slavko Petrovic
Gradnja stadiona
Titula
Masovno gostovanje Krupu
Proslava titule na stadionu kona
itd....

Ovo ce biti najbolnija godina u historiji FkS nakon onog famoznog play ofa i gubitka titule u 90.

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 14 maj 2017, 16:40

PitarBordo je napisao/la:
sjever je napisao/la:Da ne dođem ovdje tačno ne bih znao šta sve nemamo: nemamo akademiju, nemamo trenera, nemamo omladince u prvom timu, nemamo prvi tim, nemamo klupu, nemamo para, nemamo stadion, nemamo sistem, nemamo ni trofeja ove godine, nemamo nikoga u savezu, nemamo prave navijače već samo likove koji štete klubu, nemamo viziju, nemamo gazdu koji se razumije u fudbal... ma nema šta nemamo, samo se pitam, pošto sam slijep kod očiju, jesmo li se već ugasili ili ni za to još ne znam :facepalm:

Samo Saraj'vo !!!
I šta si tačno ti sad htio da kažeš? Ima li klub plan i viziju? Da ne postavljam na ostale tačke pitanja jer mi zvuče kao da sam slučajno banuo na predizborni skup SDA glasača.
Ma brate hoću da kažem da kad sve ovo saberem, puno negativnosti je sabrano na jednom mjestu i sve se vrti i ponavlja u krug. Mislim da nije sve tako crno ili sivo kao što djeluje kao što sve nije ni bajno, sjajno niti med i mlijeko. Moramo gledati pozitivno i izvlačiti pouke iz učinjenih grešaka, dug je put do kompletne stabilizacije kluba ali ako ti imaš kakav konkretan vizionarski plan povedi nas :D Svi mi volimo Sarajevo samo se razlikujemo po tome što su neki manje neki više kritički opredjeljeni i dobro je tako i da budemo jasni ne zastupam ja niti branim bilo koga, Sarajevo je moj način života, moja ljubav i bolest od djetinjstva pa tako ne mogu a da ne vidim kako nekad nemamo dovoljno poštovanja prema njemu (klubu). Ne prozivam nikoga zaista, govorim uopćeno a Sarajevo će biti, sve drugo će proći...
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 14 maj 2017, 16:57

AVNOJ je napisao/la:Da zeljana izgubi danas pa opet euforija hahahaga

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pa i da izgubi opet nije nista u nasim rukama. Sad je svinjski ispred nas, jedino oni mogu profitirat kiksom kona. Titula je izgubljena.

dundee
Kontakt:

Post Postao/la dundee » 14 maj 2017, 17:00

Joj kad kazu nije sve tako crno..kako ba nije nakon one generacije uscupliceve i kodrine manje vise dobijes skupinu amatera koji ne mogu dva pasa i suta sastavit u 90 minuta..kad ti krupa nekakva uzme bodove na kosevu ili radnik koji ispod 3 gola nije prolazio..kako nije kad ihtijarevic se nesto pita u klubu, kad nam se manijaci smiju sto koreografiju ne mozemo postaviti i kad u situaciji da se borimo za duplu krunu imamo posjetu koja bi inace bila sa nekim klubovima sa dna tabele..sigurno dobra situacija nije razlog tome

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 14 maj 2017, 17:05

Evo od sinoc sam kao popisan zbog utakmice, da je makar kup ako nista uzeti.
Amer Dupovac!

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 14 maj 2017, 17:08

Zip je napisao/la:Unazad godinu dana, sve sto smo mi prizeljkivali, sve to je otislo na stranu komsija.
Zahirovic
Stevanovic
Slavko Petrovic
Gradnja stadiona
Titula
Masovno gostovanje Krupu
Proslava titule na stadionu kona
itd....

Ovo ce biti najbolnija godina u historiji FkS nakon onog famoznog play ofa i gubitka titule u 90.
Hvala Bogu pa Zahirović i Petrović nisu nama došli. A to što će oni osvojiti titulu ne znači ništa za razvoj njihovog kluba, kao što nije značila ni nama naša titula. Njihov nastavak dovođenja polovnih igrača ne vodi nigdje. Al' nisu oni tema, već mi. Za razliku od njih koji dovode starije igrače, kod nas se ne zna ni koga forsiramo. Mlade ili stare. To izgleda ne zna ni visočki ker.
SARAJEVO

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 14 maj 2017, 17:42

Neka oni slave kupljenu titulu.

Ono što mene najviše boli je sto smo mi bez plana i sistema. Ponovo remont na ljeto. Šta dalje?

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 14 maj 2017, 18:05

Za one koji su tužni i razočarani, u prilogu imate sočnih komenatara stručnjaka Majkla (danca) koji nam svima nedostaje i ovom prilikom ga pozdravljam. Ukoliko izgubimo i kup, provirit ćemo u historiju stručnjaka @Lakoste kako bi nam svima lakše bilo.

Majkl je napisao/la:Ja mogu razumjeti kritiku ,ne svidja ti se ovo ili ono moglo je ovo ili ono ,uredu.Ali npr.Rustemovic igra standarsno kod Kodre,Dzene,Jesica ,Hurtuca i Cale,svima njima valja ali strucnjacima sa foruma ne valja.Znaci da Rustem radi dobar posao na sredini koji se ne vidi jer je to specificna pozicija ali ne mozes reci da su svi ovi trneru levati a ti pametan.O laganju da nema para i da plate kasne ne treba trositi rjeci to je cisti dusmanluk i sirenje lazi.Nadam se sam da ce igraci na celu sa Saidom pokazati da su kvalitet i dacemo uspjeti ostvariti zacrtane ciljeve,onda ce dusmani pocrkati.
Majkl je napisao/la:Kako volim ovo,ova ocekivanja i masovnu histeriju ,to je jos jedan dokaz da smo na pravom putu
Majkl je napisao/la:Izronice Said za one sto ga vole.
Majkl je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:FK Sarajevo nastupa u sljedećem sastavu: Pavlović, Kadušić, Hodžić, Ivetić, Novaković, Rustemović, Sarić, Duljević, Crnkić, Hebibović i Ahmetović

:think:

Strasan sastav,jos Said ,strasna ekipa
Majkl je napisao/la:Bice ovo super,danas je ok bilo,Said ce opet biti stari,slojedecu ce vec imati vecu minutazu
Majkl je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Rukovodstvo FK Sarajevo: slika

Predsjednik Skupštine - Valentin Ilievski slika slika
Predsjednik odbora direktora - Alen Hujić slika
Član odbora direktora - Dino Čolaković slika
Član odbora direktora - Elvir Krajina slika
Član odbora direktora - Ken Choo slika
Član odbora direktora - Lim Meng Kwong slika
Generalni direktor - Sabrina Buljubašić slika slika
Tehnički direktor - Elvir Kantardžić slika
Generalni sekretar - Mirza Hadžić slika
Šef stručnog štaba - Mehmed Janjoš slika
Šef akademije - Sanjin Alagić slika
Šef škole fudbala - Emir Karahmet slika
Svjetski a nase :tokralju: :tokralju:
Sve se zna ko sta radi
U ostalim klubovima se ne zna ni kako funkcionisu a ne ko sta radi
VOLIM TE SARAJEVO
Majkl je napisao/la:Jedva cekam prvenstvo da pokazemo ko su Divovi
I dok te gledam sa tribina,u meni gori zelja sva ...
Majkl je napisao/la:Imamo odlicnu ekipu ne trebamo se nikog bojati,pogotovo sto nas u dvije utakmice niko ne moze izbaciti.Samo sebe trebamo gledati i da ne bude povreda i trofej je nas
Majkl je napisao/la:Ja sam veliki optimista jer su me ove utakmice koje smo igrali u Turskoj jos vise uvjerile da smo glavni favoriti za trofej,jer smo pokazali i to je kod Cale bilo i u njegovim proslim mandatima,veliku odgovornost u igri i agresivnost.
Majkl je napisao/la:Jos sto treba napomenuti da je ovo jedan od najbolje odrađenih prelaznih rokova u stvari nadopunjen je odlicno urađeni ljetni,gdje je puno igraca koji su dosli prosao period adaptacije i uigravanja.Sad su dovedena 2 igraca plus oporavljeni Said i to je to.Oni su sad 8 mjeseci zajedno,a pricao sam sa jednim trenerom koji je rekao da ce na proljece najbolji biti oni koji su malo mjenjali i koji imaju kontinuitet,tako kad se na to doda jos Cala koji je preiskusan svako normalan treba da bude optimista i da ocekuje trofej,
Majkl je napisao/la:Vidjecemo ko je u pravu,ja mislim da ova ekipa moze do trofeja najmanje onog u prvenstvu nego uz jedno ili dva ciljana igraca moze i dosta u Evropi napraviti.Veliki potencijal posjeduje
Majkl je napisao/la:Ekipa ce sa Calom pokazati da je najkvalitetnija i da trofej nece doci u pitanje,jer najorganizovaniji,najuredjeniji klub i klub sa fantasticnim uslovima i navijacima,je osudjen na trofeje.
Majkl je napisao/la:Nijedan klub po funkcionisanju uredjenosti,obavezama i platama nije ni blizu nama ,osim mozda Listice.Tako da je t9 amijesno i porediti
Majkl je napisao/la:Cali ce biti tesko se odluciti sad i koga staviti na klupu a pogotovo kad se vrate Marko I Balic.
Sad ce na klupi biti po meni:
Adilovic,Al.Bekic,Am.Bekic,Husejinovic,Radovac,Liivak,Lelic.
Strasna konkurencija.
Majkl je napisao/la:Sve najbolje Vincente,puno zdravlja i vidimo se na proslavi u maju.
Majkl je napisao/la:Idemo sad lagano iz utakmice u utakmice ,bez prevelike euforije,potcjenjivanja protivnika,pokazati ko je broj 1 i na kraju se radovati.
Majkl je napisao/la:I dok te gledam sa tribina ,
U meni gori zelja sva,
Da podignes do visinaa
Pehar ti na rukamaaaa
Majkl je napisao/la:Da podignes do visina,pehar ti na rukamaaaaaaaaa

SUTRA BRACO POKAZIMO KO JE NAJVECI KLUB U BIH I SIRE
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Majkl je napisao/la:Isto tako stoji da nema potrebe za prevelikom euforijom ni likovanjem nad nekik forumasima,ja vjerujwm da i oni vole Sarajevo,isto tako ne treba pretjerivato sa euforijom.Najkvalitetnija smo ekipa u ligi i to sam rekao na pocetku sezone,ali ne treba nikog podcjenjivati i pretjerivati u euforiji jer nam to nista nece dobro donijeti.Nastavimo sa podrskom svi ko jedan bez medjusobnih sukoba i idemo iz utakmicw u utakmicu do konacnog cilja
Majkl je napisao/la:Idemo iz tekme i tekmu najkvalitetnija smo ekipa u ligi ali ponavljam ne smijemo nikog podcjenjivati jer bez ppdrske najboljih navijaca,bez trke ,zalaganja ,necemo nikog dobiti.Ne spominjimo pljuvace jer i oni vole Sarajevo,ne zamjerimo im,idemo svi ko jedan do konacnog cilja
Plako sam danas ,VOLIM TE GUZA
Majkl je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Mislim ne mogu da se spustam na tvoj nivo inteligencije,ali ako bas moram,procitaj ponovo jos jednom ali sa razumjevanjem,a evo i ukratko cu ti pojasaniti,BEZ OBZIRA STO SMO NAJKVLITETNIJI ,MORAMO SVAKU UTAKMICU UCI MAKSIMALNO I BEZ PODCJENJIVANJA AKO ZELIMO DA POBJEDIMO.
Majkl je napisao/la:Braco ovako pijan ali posten i i skren i ****,zelim da pozelim sve pljuvace ,sami ce se prepoznati da ih ne nabrajam i da kazem da i njih volim ,i da kazem da se potvrdjuje ono sto sam rekao na po etku sezone da je ova generacija i ekipa sjajna i sve sami suhi kvalitet i da je najkvalitetnija u ligi.Ova ekipa ako kojim slucajem ne bude prva ima veliki potencijal i zasluzuje veliku podrsku i treba da ostane na okupu.Sarajevo kao klub oragnizaciono i u svakom drugom smislu je ogroman i ne zaostaje za evropskim klubovima i treba da budemo ponosni na njega i zelim da vam pozelim puno zdravlja i srece jer nnogo je radosti pred nama.Sutra cemo analozirati a slavimo veceras
I DOK TE GLEDAM SA TRIBINA U MENI GORI ZELJA SVAAAA DA PODIGNES DO VISINAAAAA
PEHAR TI NA RUKAMAA
Majkl je napisao/la:Almir je sjajan igrac,lagan ,prodoran.Nekoliko trenera pocev od Bazdarevica ga je hvalilo.
A ovo spomonjanje sta vozi i zalizan i sl.mi mirise na ljubomoru i nedostatak sexa,zato sto nista ne guzi.
Majkl je napisao/la:Said je strasan igrac

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 14 maj 2017, 18:12

Hahahahhahahhahahhahha J*** ti zeno majku

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 14 maj 2017, 18:21

Memara je napisao/la:Neka oni slave kupljenu titulu.

Ono što mene najviše boli je sto smo mi bez plana i sistema. Ponovo remont na ljeto. Šta dalje?
I dalje ćemo sa Rustemom :mrgreen:
SARAJEVO

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 14 maj 2017, 18:28

SiouxLukavac je napisao/la:Za one koji su tužni i razočarani, u prilogu imate sočnih komenatara stručnjaka Majkla (danca) koji nam svima nedostaje i ovom prilikom ga pozdravljam. Ukoliko izgubimo i kup, provirit ćemo u historiju stručnjaka @Lakoste kako bi nam svima lakše bilo.

Majkl je napisao/la:Ja mogu razumjeti kritiku ,ne svidja ti se ovo ili ono moglo je ovo ili ono ,uredu.Ali npr.Rustemovic igra standarsno kod Kodre,Dzene,Jesica ,Hurtuca i Cale,svima njima valja ali strucnjacima sa foruma ne valja.Znaci da Rustem radi dobar posao na sredini koji se ne vidi jer je to specificna pozicija ali ne mozes reci da su svi ovi trneru levati a ti pametan.O laganju da nema para i da plate kasne ne treba trositi rjeci to je cisti dusmanluk i sirenje lazi.Nadam se sam da ce igraci na celu sa Saidom pokazati da su kvalitet i dacemo uspjeti ostvariti zacrtane ciljeve,onda ce dusmani pocrkati.
Majkl je napisao/la:Kako volim ovo,ova ocekivanja i masovnu histeriju ,to je jos jedan dokaz da smo na pravom putu
Majkl je napisao/la:Izronice Said za one sto ga vole.
Majkl je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:FK Sarajevo nastupa u sljedećem sastavu: Pavlović, Kadušić, Hodžić, Ivetić, Novaković, Rustemović, Sarić, Duljević, Crnkić, Hebibović i Ahmetović

:think:

Strasan sastav,jos Said ,strasna ekipa
Majkl je napisao/la:Bice ovo super,danas je ok bilo,Said ce opet biti stari,slojedecu ce vec imati vecu minutazu
Majkl je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Rukovodstvo FK Sarajevo: slika

Predsjednik Skupštine - Valentin Ilievski slika slika
Predsjednik odbora direktora - Alen Hujić slika
Član odbora direktora - Dino Čolaković slika
Član odbora direktora - Elvir Krajina slika
Član odbora direktora - Ken Choo slika
Član odbora direktora - Lim Meng Kwong slika
Generalni direktor - Sabrina Buljubašić slika slika
Tehnički direktor - Elvir Kantardžić slika
Generalni sekretar - Mirza Hadžić slika
Šef stručnog štaba - Mehmed Janjoš slika
Šef akademije - Sanjin Alagić slika
Šef škole fudbala - Emir Karahmet slika
Svjetski a nase :tokralju: :tokralju:
Sve se zna ko sta radi
U ostalim klubovima se ne zna ni kako funkcionisu a ne ko sta radi
VOLIM TE SARAJEVO
Majkl je napisao/la:Jedva cekam prvenstvo da pokazemo ko su Divovi
I dok te gledam sa tribina,u meni gori zelja sva ...
Majkl je napisao/la:Imamo odlicnu ekipu ne trebamo se nikog bojati,pogotovo sto nas u dvije utakmice niko ne moze izbaciti.Samo sebe trebamo gledati i da ne bude povreda i trofej je nas
Majkl je napisao/la:Ja sam veliki optimista jer su me ove utakmice koje smo igrali u Turskoj jos vise uvjerile da smo glavni favoriti za trofej,jer smo pokazali i to je kod Cale bilo i u njegovim proslim mandatima,veliku odgovornost u igri i agresivnost.
Majkl je napisao/la:Jos sto treba napomenuti da je ovo jedan od najbolje odrađenih prelaznih rokova u stvari nadopunjen je odlicno urađeni ljetni,gdje je puno igraca koji su dosli prosao period adaptacije i uigravanja.Sad su dovedena 2 igraca plus oporavljeni Said i to je to.Oni su sad 8 mjeseci zajedno,a pricao sam sa jednim trenerom koji je rekao da ce na proljece najbolji biti oni koji su malo mjenjali i koji imaju kontinuitet,tako kad se na to doda jos Cala koji je preiskusan svako normalan treba da bude optimista i da ocekuje trofej,
Majkl je napisao/la:Vidjecemo ko je u pravu,ja mislim da ova ekipa moze do trofeja najmanje onog u prvenstvu nego uz jedno ili dva ciljana igraca moze i dosta u Evropi napraviti.Veliki potencijal posjeduje
Majkl je napisao/la:Ekipa ce sa Calom pokazati da je najkvalitetnija i da trofej nece doci u pitanje,jer najorganizovaniji,najuredjeniji klub i klub sa fantasticnim uslovima i navijacima,je osudjen na trofeje.
Majkl je napisao/la:Nijedan klub po funkcionisanju uredjenosti,obavezama i platama nije ni blizu nama ,osim mozda Listice.Tako da je t9 amijesno i porediti
Majkl je napisao/la:Cali ce biti tesko se odluciti sad i koga staviti na klupu a pogotovo kad se vrate Marko I Balic.
Sad ce na klupi biti po meni:
Adilovic,Al.Bekic,Am.Bekic,Husejinovic,Radovac,Liivak,Lelic.
Strasna konkurencija.
Majkl je napisao/la:Sve najbolje Vincente,puno zdravlja i vidimo se na proslavi u maju.
Majkl je napisao/la:Idemo sad lagano iz utakmice u utakmice ,bez prevelike euforije,potcjenjivanja protivnika,pokazati ko je broj 1 i na kraju se radovati.
Majkl je napisao/la:I dok te gledam sa tribina ,
U meni gori zelja sva,
Da podignes do visinaa
Pehar ti na rukamaaaa
Majkl je napisao/la:Da podignes do visina,pehar ti na rukamaaaaaaaaa

SUTRA BRACO POKAZIMO KO JE NAJVECI KLUB U BIH I SIRE
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Majkl je napisao/la:Isto tako stoji da nema potrebe za prevelikom euforijom ni likovanjem nad nekik forumasima,ja vjerujwm da i oni vole Sarajevo,isto tako ne treba pretjerivato sa euforijom.Najkvalitetnija smo ekipa u ligi i to sam rekao na pocetku sezone,ali ne treba nikog podcjenjivati i pretjerivati u euforiji jer nam to nista nece dobro donijeti.Nastavimo sa podrskom svi ko jedan bez medjusobnih sukoba i idemo iz utakmicw u utakmicu do konacnog cilja
Majkl je napisao/la:Idemo iz tekme i tekmu najkvalitetnija smo ekipa u ligi ali ponavljam ne smijemo nikog podcjenjivati jer bez ppdrske najboljih navijaca,bez trke ,zalaganja ,necemo nikog dobiti.Ne spominjimo pljuvace jer i oni vole Sarajevo,ne zamjerimo im,idemo svi ko jedan do konacnog cilja
Plako sam danas ,VOLIM TE GUZA
Majkl je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Mislim ne mogu da se spustam na tvoj nivo inteligencije,ali ako bas moram,procitaj ponovo jos jednom ali sa razumjevanjem,a evo i ukratko cu ti pojasaniti,BEZ OBZIRA STO SMO NAJKVLITETNIJI ,MORAMO SVAKU UTAKMICU UCI MAKSIMALNO I BEZ PODCJENJIVANJA AKO ZELIMO DA POBJEDIMO.
Majkl je napisao/la:Braco ovako pijan ali posten i i skren i ****,zelim da pozelim sve pljuvace ,sami ce se prepoznati da ih ne nabrajam i da kazem da i njih volim ,i da kazem da se potvrdjuje ono sto sam rekao na po etku sezone da je ova generacija i ekipa sjajna i sve sami suhi kvalitet i da je najkvalitetnija u ligi.Ova ekipa ako kojim slucajem ne bude prva ima veliki potencijal i zasluzuje veliku podrsku i treba da ostane na okupu.Sarajevo kao klub oragnizaciono i u svakom drugom smislu je ogroman i ne zaostaje za evropskim klubovima i treba da budemo ponosni na njega i zelim da vam pozelim puno zdravlja i srece jer nnogo je radosti pred nama.Sutra cemo analozirati a slavimo veceras
I DOK TE GLEDAM SA TRIBINA U MENI GORI ZELJA SVAAAA DA PODIGNES DO VISINAAAAA
PEHAR TI NA RUKAMAA
Majkl je napisao/la:Almir je sjajan igrac,lagan ,prodoran.Nekoliko trenera pocev od Bazdarevica ga je hvalilo.
A ovo spomonjanje sta vozi i zalizan i sl.mi mirise na ljubomoru i nedostatak sexa,zato sto nista ne guzi.
Moja top 3 iz te kolekcije:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Samo Saraj'vo.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 14 maj 2017, 18:30

Sta kaze nedostatak sexa. :urnebes:

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 14 maj 2017, 18:31

Meni je ipak ovo najlegendarnije.
Majkl je napisao/la:Strasna konkurencija.

escobarpablo
Kontakt:

Post Postao/la escobarpablo » 14 maj 2017, 18:33

Majkleeee, vrati se, i povedi Simbu i bugare.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.

Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 14 maj 2017, 18:35

Sad da se vrati većina bi mu ovdje iz bulje srkala samo da im baci neki insajd ocam. :D
Samo Saraj'vo.

escobarpablo
Kontakt:

Post Postao/la escobarpablo » 14 maj 2017, 18:36

PitarBordo je napisao/la:Sad da se vrati većina bi mu ovdje iz bulje srkala samo da im baci neki insajd ocam. :D
Osjećam nedostatak gorenja želje u tebi... :kafa:
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.

Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Napapijri i 31 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []