escobarpablo je napisao/la:Večera sa Majklom.UltraSA je napisao/la:Koja je utješna?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
nukleusmember
- Kontakt:
tošo povedi nas
VVVBK
VVVBK
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ja jos ne vjerujem da je Mehmed opsovao onako sudiji 
Najgore kad mirni puknu, onda sve ode u pm
Najgore kad mirni puknu, onda sve ode u pm
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Da zeljana izgubi danas pa opet euforija hahahaga
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Unazad godinu dana, sve sto smo mi prizeljkivali, sve to je otislo na stranu komsija.
Zahirovic
Stevanovic
Slavko Petrovic
Gradnja stadiona
Titula
Masovno gostovanje Krupu
Proslava titule na stadionu kona
itd....
Ovo ce biti najbolnija godina u historiji FkS nakon onog famoznog play ofa i gubitka titule u 90.
Zahirovic
Stevanovic
Slavko Petrovic
Gradnja stadiona
Titula
Masovno gostovanje Krupu
itd....
Ovo ce biti najbolnija godina u historiji FkS nakon onog famoznog play ofa i gubitka titule u 90.
Ma brate hoću da kažem da kad sve ovo saberem, puno negativnosti je sabrano na jednom mjestu i sve se vrti i ponavlja u krug. Mislim da nije sve tako crno ili sivo kao što djeluje kao što sve nije ni bajno, sjajno niti med i mlijeko. Moramo gledati pozitivno i izvlačiti pouke iz učinjenih grešaka, dug je put do kompletne stabilizacije kluba ali ako ti imaš kakav konkretan vizionarski plan povedi nasPitarBordo je napisao/la:I šta si tačno ti sad htio da kažeš? Ima li klub plan i viziju? Da ne postavljam na ostale tačke pitanja jer mi zvuče kao da sam slučajno banuo na predizborni skup SDA glasača.sjever je napisao/la:Da ne dođem ovdje tačno ne bih znao šta sve nemamo: nemamo akademiju, nemamo trenera, nemamo omladince u prvom timu, nemamo prvi tim, nemamo klupu, nemamo para, nemamo stadion, nemamo sistem, nemamo ni trofeja ove godine, nemamo nikoga u savezu, nemamo prave navijače već samo likove koji štete klubu, nemamo viziju, nemamo gazdu koji se razumije u fudbal... ma nema šta nemamo, samo se pitam, pošto sam slijep kod očiju, jesmo li se već ugasili ili ni za to još ne znam
Samo Saraj'vo !!!
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Pa i da izgubi opet nije nista u nasim rukama. Sad je svinjski ispred nas, jedino oni mogu profitirat kiksom kona. Titula je izgubljena.AVNOJ je napisao/la:Da zeljana izgubi danas pa opet euforija hahahaga
Joj kad kazu nije sve tako crno..kako ba nije nakon one generacije uscupliceve i kodrine manje vise dobijes skupinu amatera koji ne mogu dva pasa i suta sastavit u 90 minuta..kad ti krupa nekakva uzme bodove na kosevu ili radnik koji ispod 3 gola nije prolazio..kako nije kad ihtijarevic se nesto pita u klubu, kad nam se manijaci smiju sto koreografiju ne mozemo postaviti i kad u situaciji da se borimo za duplu krunu imamo posjetu koja bi inace bila sa nekim klubovima sa dna tabele..sigurno dobra situacija nije razlog tome
Evo od sinoc sam kao popisan zbog utakmice, da je makar kup ako nista uzeti.
Amer Dupovac!
Hvala Bogu pa Zahirović i Petrović nisu nama došli. A to što će oni osvojiti titulu ne znači ništa za razvoj njihovog kluba, kao što nije značila ni nama naša titula. Njihov nastavak dovođenja polovnih igrača ne vodi nigdje. Al' nisu oni tema, već mi. Za razliku od njih koji dovode starije igrače, kod nas se ne zna ni koga forsiramo. Mlade ili stare. To izgleda ne zna ni visočki ker.Zip je napisao/la:Unazad godinu dana, sve sto smo mi prizeljkivali, sve to je otislo na stranu komsija.
Zahirovic
Stevanovic
Slavko Petrovic
Gradnja stadiona
Titula
Masovno gostovanje Krupu
itd....
SARAJEVO
Neka oni slave kupljenu titulu.
Ono što mene najviše boli je sto smo mi bez plana i sistema. Ponovo remont na ljeto. Šta dalje?
Ono što mene najviše boli je sto smo mi bez plana i sistema. Ponovo remont na ljeto. Šta dalje?
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Za one koji su tužni i razočarani, u prilogu imate sočnih komenatara stručnjaka Majkla (danca) koji nam svima nedostaje i ovom prilikom ga pozdravljam. Ukoliko izgubimo i kup, provirit ćemo u historiju stručnjaka @Lakoste kako bi nam svima lakše bilo.
- Evolution87
- Kontakt:
Hahahahhahahhahahhahha J*** ti zeno majku
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
I dalje ćemo sa RustemomMemara je napisao/la:Neka oni slave kupljenu titulu.
SARAJEVO
- PitarBordo
- Kontakt:
Moja top 3 iz te kolekcije:SiouxLukavac je napisao/la:Za one koji su tužni i razočarani, u prilogu imate sočnih komenatara stručnjaka Majkla (danca) koji nam svima nedostaje i ovom prilikom ga pozdravljam. Ukoliko izgubimo i kup, provirit ćemo u historiju stručnjaka @Lakoste kako bi nam svima lakše bilo.
Samo Saraj'vo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sta kaze nedostatak sexa. 
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Meni je ipak ovo najlegendarnije.
Majkl je napisao/la:Strasna konkurencija.
- escobarpablo
- Kontakt:
Majkleeee, vrati se, i povedi Simbu i bugare.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
- PitarBordo
- Kontakt:
Sad da se vrati većina bi mu ovdje iz bulje srkala samo da im baci neki insajd ocam. 
Samo Saraj'vo.
- escobarpablo
- Kontakt:
Osjećam nedostatak gorenja želje u tebi...PitarBordo je napisao/la:Sad da se vrati većina bi mu ovdje iz bulje srkala samo da im baci neki insajd ocam.
FK Sarajevo 1946
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Napapijri, sekac i 34 gosta.