2017 NBA Playoffs

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Donnie Darko
Kontakt:

Re: 2017 NBA Playoffs

Post Postao/la Donnie Darko » 17 maj 2017, 14:02

miki_92 je napisao/la::hmmmmm:

https://streamable.com/q9lsn
Nije prljavo ako se Durant nije povrijedio.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 17 maj 2017, 14:06

arelinho je napisao/la:Ovako ih razbiju i onda se na ovoj temi nađe sam 15 postova o utakmici. Da je bio egal ili pobjeda Spursa napisali bi 150+ postova. Ovakva je situacija već dvije godine. Samo neka se nastavi ovako. :kafa:
Ne kontam ljude koji mrze Golden... Ljudi ruše stereotipe, grade ekipu pametnim vođenjem, ništa im nije palo sa neba.. I igraju najljepšu košarku koju sam ikada igdje vidio. Prave kažu face. Pa pichka mu materina kad igraš tetrisa kod kuće praviš face i qrčiš se...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 17 maj 2017, 14:09

DANTES je napisao/la:
arelinho je napisao/la:Ovako ih razbiju i onda se na ovoj temi nađe sam 15 postova o utakmici. Da je bio egal ili pobjeda Spursa napisali bi 150+ postova. Ovakva je situacija već dvije godine. Samo neka se nastavi ovako. :kafa:
Ne kontam ljude koji mrze Golden... Ljudi ruše stereotipe, grade ekipu pametnim vođenjem, ništa im nije palo sa neba.. I igraju najljepšu košarku koju sam ikada igdje vidio. Prave kažu face. Pa pichka mu materina kad igraš tetrisa kod kuće praviš face i qrčiš se...
Sve si tačno rekao Danto. :salut: Uvijek se najbolji hejtaju, ali kako se ovi momci hejtaju to prelazi sve granice.

Penaltiky
Kontakt:

Re: RE: Re: 2017 NBA Playoffs

Post Postao/la Penaltiky » 17 maj 2017, 14:09

DANTES je napisao/la:
Morel ovaj post u sticky, zamisli da je SAS draftovo Karija, pa doveo Durantulu tu bi se pričalo o Popu, i baco bi se majmun u nesvijest do sutra
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 17 maj 2017, 14:16

DANTES je napisao/la:
a ne znam zasto se toliko cudis, pa ljudi obozavaju da mrze sve i svakoga ko je na vrhu i traze i analiziraju u najsitniji detalj kako da ih ospore

ne trebas ici dalje od svoje okoline, imas mali milion primjera nevezanih za sport sigurno

pa jbt ne sjecam se da je iko rijec napisao za ono Stephovo zvakanje zastitine gume prije nego li je postao MVP, odjednom svima smeta, pa onaj njegov shimmy, mean mug etc.

sto u mene stari kaze kod nas narod ako te upoznao kao nekog ko je za "jadna majko" takav treba da ostanes citav zivot po njima, ne d'o Bog da se uzdignes i postignes nesto u zivotu

dok si prosjek i podcijenjen svi te vole, jel se izdignes iznad prosjeka odmah si smecar
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 17 maj 2017, 14:21

Zašto onda ne hejtaju Cavse, ipak su oni šampioni?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 17 maj 2017, 14:26

Lillard je napisao/la:Zašto onda ne hejtaju Cavse, ipak su oni šampioni?
pa vjerovatno iz razloga iz kojeg su ljudi navijali za Spurse(gle cuda mnogima jednu od najomrazenijih ekipa u ligi) u finalu protiv Heata

Heat/Dubsi su od strane medija izdignuti u nebesa i onda svi zele da ih vide kako pate, sad je James spasilac i heroj a do skora je bio choker i gov.no

da Dubsi ne postoje, barem ovako jaki, svi bi mrzili Cavse, as simple as that

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 17 maj 2017, 14:27

miki_92 je napisao/la:
DANTES je napisao/la:
a ne znam zasto se toliko cudis, pa ljudi obozavaju da mrze sve i svakoga ko je na vrhu i traze i analiziraju u najsitniji detalj kako da ih ospore

ne trebas ici dalje od svoje okoline, imas mali milion primjera nevezanih za sport sigurno

pa jbt ne sjecam se da je iko rijec napisao za ono Stephovo zvakanje zastitine gume prije nego li je postao MVP, odjednom svima smeta, pa onaj njegov shimmy, mean mug etc.

sto u mene stari kaze kod nas narod ako te upoznao kao nekog ko je za "jadna majko" takav treba da ostanes citav zivot po njima, ne d'o Bog da se uzdignes i postignes nesto u zivotu

dok si prosjek i podcijenjen svi te vole, jel se izdignes iznad prosjeka odmah si smecar
Pa otprilike jeste tako. Ja ne volim LBJ, ali on je za mene najbolji igrač na planeti.. Nema mentalitet kao jedan kobi koji je bio ubica na terenu onaj yebeni clutch (ni njega nisam volio), ali najtimskiji super star. Asistiraće ti sa zakucavanja 3 ako je to ono što tebi treba da se vratiš ili ako je to timu potrebno. I ja njega ne volim otkako je u ligi.. Ali mnogi ga ne vole kako je skinuo nadimak le brozne... Kako su krenule titule. Što ti kažeš dok je bio jadni luzer bilo je ok, ali kako se digao postojao je sve odvratniji. Meni nije. Meni je poraslo poštovanje prema njemu. Ali nikad ga neću voljeti.

@penaltiky koji si nam ti? Vidim nov si, ili si iz banovića?

@arelinho primjetio sam.. Baš baš gadan hejt.. Znaš kako bili su najzabavnija ekipa u ligi. Tricaška bratija, a pravilo kaže da šuterske ekipe nikad ne mogu biti prvaci. Onda oni to postanu. Mnogi su stručnjaci pojeli svoja ****. A narod ne počeo simpatične i zabavne mrziti. Šta će oni to nije košarka to je cirkus i slična sranja..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 17 maj 2017, 14:28

miki_92 je napisao/la: sto u mene stari kaze kod nas narod ako te upoznao kao nekog ko je za "jadna majko" takav treba da ostanes citav zivot po njima, ne d'o Bog da se uzdignes i postignes nesto u zivotu
A zato ti i Donnie hejtate Ajzeu :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 17 maj 2017, 14:30

Dantes, čitam dugo.

Sent from my F3111 using Tapatalk
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 17 maj 2017, 14:31

rio_Ferdy88 je napisao/la:
miki_92 je napisao/la: sto u mene stari kaze kod nas narod ako te upoznao kao nekog ko je za "jadna majko" takav treba da ostanes citav zivot po njima, ne d'o Bog da se uzdignes i postignes nesto u zivotu
A zato ti i Donnie hejtate Ajzeu :mrgreen:
ne, ja nisam gotivio ITa ni dok je igrao u Sunsima, ali respektujem sve ovo sto je napravio sa Bostonom

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 17 maj 2017, 14:34

Naravno da će ljudi mrzit najbolje, to je nekako logično, navijaš za underdoga itd.

Ali ima više faktora zašto većina hejta Golden, već sam pričao o tome. Durant je samo jedan od razloga.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 17 maj 2017, 14:50

lumani je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Bas bih volio taj neciji post o metli SA nad GS nakon 1.poluvremena prosle tekme.

Kakve se sve stvari pisu ovdje.... :crazy: :crazy:
metla ne,ali da je Leonard odigrao do kraja bilo bi 0:1 :!:...Kako god bude Spursi ce dobiti najmanje jednu tekmu.
Da,mislim da bi dobili game 1 da je mogao zavrsiti tekmu.
Sto se tice pobjede u narednim utakmicama,sve zavisi od toga da li ce Leonard uopste vise igrati u seriji?Pop je sinoc rekao da ce se morati cekati do subote za tu odluku.
Cak i ako bude igrao,pitanje je u kakvom ce stanju biti,kako ce ostatak ekipe odigrati itd!?
Da bi se dobio GS,cijela ekipa mora biti "na zadatku".To znas i sam. ;)

PaskalHens
Kontakt:

Post Postao/la PaskalHens » 17 maj 2017, 14:56

Lillard je napisao/la:Naravno da će ljudi mrzit najbolje, to je nekako logično, navijaš za underdoga itd.

Ali ima više faktora zašto većina hejta Golden, već sam pričao o tome. Durant je samo jedan od razloga.
A mrziš li spurse zbog LMA?
Viva la France, as they say in Rome.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 17 maj 2017, 15:05

NEZALAGANJE je napisao/la:
lumani je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Bas bih volio taj neciji post o metli SA nad GS nakon 1.poluvremena prosle tekme.

Kakve se sve stvari pisu ovdje.... :crazy: :crazy:
metla ne,ali da je Leonard odigrao do kraja bilo bi 0:1 :!:...Kako god bude Spursi ce dobiti najmanje jednu tekmu.
Da,mislim da bi dobili game 1 da je mogao zavrsiti tekmu.
Sto se tice pobjede u narednim utakmicama,sve zavisi od toga da li ce Leonard uopste vise igrati u seriji?Pop je sinoc rekao da ce se morati cekati do subote za tu odluku.
Cak i ako bude igrao,pitanje je u kakvom ce stanju biti,kako ce ostatak ekipe odigrati itd!?
Da bi se dobio GS,cijela ekipa mora biti "na zadatku".To znas i sam. ;)
nije vise ni bitno uopste hoce li se Kawhi vratiti, hocete li uzet jednu ili dvije pobjede, jasno je da ispadate nakon ovih 2:0 sa ili bez Kawhia do kraja serije, tako da treba se vec sad krenuti razmisljati o narednoj sezoni, nije niko ni ocekivao da prodjete ovako jake Warriorse, tako da niko nema sta ni zamjerati Spursima, oni su uradili koliko se od njih ocekivalo, dosli u finale zapada, prosli Hardena i to je to, a dalje se ne moze sa ovakvom ekipom, to je realnost, sa 39. godina starim Manuom kao najboljim bekom i kreatorom u ekipi nema se sta traziti sa GSW, Kawhi bi izvukao vjerovatno sam jednu ili dvije pobjede, ali vise od toga ne moze, to je realnost

tek nakon oslobadjanja SCa od Manua, Parkera, Gasola pa mozda i trejda LMA Spursi ce imati priliku sastaviti ekipu za Kawhia i napraviti kontendera i dostojnog protivnika ovom GSWu, a to je znaci sezona 2018/2019, tad ocekujem Spurse opet jake i dostojne prstena, naredna sezona treba biti priprema i uigravanje Murraya, Simmonsa za nesto ozbiljnije uloge, kao i rjesavanje ovih vec pomenutih ugovora
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 17 maj 2017, 15:11

PaskalHens je napisao/la:
Lillard je napisao/la:Naravno da će ljudi mrzit najbolje, to je nekako logično, navijaš za underdoga itd.

A mrziš li spurse zbog LMA?
Spurse nisam nešto volio ni prije, ali gotivim Kawhia. No to su potpuno drugačije situacije. Oklahoma je bila contender, Portland nije. LMA jest razočarao, ali sada plaća za to, koga yebe.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 17 maj 2017, 15:13

@bodi Ja mislim da je Simmons prilicno jasno pokazao u ove zadnje 2 serije da Manu nije nas najbolji bek,a Manu je igrac kakav treba svakoj ekipi bez obzira na njegov broj godina.Stvari koje on radi se ne mogu nauciti,to je dar.Treba mu smanjiti ulogu,a to je vec i uradjeno ove godine jer je primarni kreator s klupe bio Mills ,ako se pazljivije pratilo.On treba da igra koliko zeli da igra.
RC isto cilja na ljeto 2018.,ali SA je konkurentan i sada kad je kompletan.U to sam siguran.
@Lillard Mozda LMA igra promjenjivo individualno,ali je covjek ipak u WCF,gdje nije bio nikad u svojoj karijeri,tako da sumnjam kako pati. :D

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 17 maj 2017, 15:22

NEZALAGANJE je napisao/la:@bodi Ja mislim da je Simmons prilicno jasno pokazao u ove zadnje 2 serije da Manu nije nas najbolji bek,a Manu je igrac kakav treba svakoj ekipi bez obzira na njegov broj godina.Stvari koje on radi se ne mogu nauciti,to je dar.Treba mu smanjiti ulogu,a to je vec i uradjeno ove godine jer je primarni kreator s klupe bio Mills ,ako se pazljivije pratilo.On treba da igra koliko zeli da igra.
RC isto cilja na ljeto 2018.,ali SA je konkurentan i sada kad je kompletan.U to sam siguran.
@Lillard Mozda LMA igra promjenjivo individualno,ali je covjek ipak u WCF,gdje nije bio nikad u svojoj karijeri,tako da sumnjam kako pati. :D
uzeo sam Manua jer je on pojam jos uvijek u kosarci, ali eto i da je Simmons najbolji bek, poenta moje price je bila da ne mozete bez boljeg, nekog AS beka napasti ovaj GSW, to je ono sto vam ocajnicki treba, pa sad ili da potpisete nekog FA, ili da razvijate Murraya ako ste sigurni u njegov potencijal i oduzite ovaj problem, ne znam kako razmislja RC, ali prije ljeta 2018. se nece moci nista uraditi to je sigurno

jest konkurentan za finale zapada, za prsten tesko jer je nemoguce proci ovakve Warriorse ako u ekipi nemas barem 3 AS igraca
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 17 maj 2017, 15:39

Ma pop vidi da ne mogu ovim nista, tako da nece forsirat kawhija, s njim bez njeg, isto se pishe, samo sto prije da prodje, da se gleda ono sta se ceka
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 17 maj 2017, 15:39, ukupno mijenjano 1 put.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 17 maj 2017, 15:39

NEZALAGANJE je napisao/la: Prijatelju,ja to ne pricam na osnovu jedne utakmice.SA je ekipa koja u zadnje 2 god zadavala najvise problema napadu GSa i koji ih je najvise limitirao u istom.Pogledaj malo brojeve i rezultate prije nego pocnes pisati post.Tako da to nije iluzija,vec fakt inace to drugi ne bi kopirali.
P.S.Nijedna ekipa nema toliki kapacitet da se ovi zaustave.Cilj je drzati se i odigrati dobru odbranu u pravo vrijeme.
Prvo, ja sam uporedjivao trenutne rostere Warriorsa i Spursa i govorio da u ovakvim odnosima snaga SA nema kapacitet da brani ovakvu ekipu. Prije 2-3 godine tu nije bilo Duranta, a i klupa je bila dosta tanja. S druge strane, Spursi su u sezoni 2014/15. imali Duncana (koji je vjerovatno bio blizu 15-10 ucinka), a i Tony i Manu su tad igrali bolju kosarku i imali veci utjecaj na igru SA. Drugo, ne mozes porediti Spurse i Cavse recimo, jer oni u regularnom dijelu odigraju duplo vise utakmica od njih i naravno da imaju vise prilika da ih dobiju. Normalno da ce oni dobiti vise puta od ostalih, jer su realno bili ponajjaca ekipa na zapadu u protekle 2-3 godine (poslije Ratnika, naravno). Trece, besmisleno je navoditi utakmice regularnog dijela sezone (kako se sjecam, ove dvije ekipe se nisu nijednom sastale u PO u protekle 2-3 godine), jer su tu 82 meca i najmanje se paznje posvecuje nekakvim defanzivnim taktikama i analizama svake ekipe posebno. Hocemo li reci da su treneri Lakersa i Memphisa nekakvi magovi, samo zato sto su ih, cini mi se, uzeli po dva puta u regularnom dijelu tekuce sezone? Da ih je Pop nadmudrio u PO, otkinuo im 2-3 pobjede i postenski ih namucio, onda bi pricali o nekakvim defanzivnim shemama koje su drugi kopirali. ;)

Ne shvatam zasto se ti palis na svaki moguci post koji ima bilo kakve veze sa Spursima. Kao da imas nekakvu korist od njih, pa ja se ne bih ovoliko zalagao za rodjenu mater. S druge strane, najiskrenije mi izgledas kao nekakav tinejdzercic koji ce na sve moguce nacine pokusati da odbrani tezu 'Real je bolji od Barcelone i Ronaldo je bolji od Messija', iako znam da to nisi. Ne bih uopste ni ulazio u diskusiju s tobom, da nisi poceo da ismijavas i glumis nekakvog kosarkaskog znalca. Ja nisam neko ko se busa u prsa sto redovno prati nba i ne znam na osnovu cega je broj postova na ovoj temi pokazatelj necijeg znanja i generalno pracenja ove lige. Ja je mozda pratim na drugaciji nacin nego ti. Prije cu, recimo, pogledati mec Wolvesa i 76ersa (jer me zanima duel KAT-a i Embiida), ili Miamija i OKC-a (jer me zanima kako ce Goran braniti Russella), nego npr. mec izmedju Denvera i San Antonija. Sudare onih najboljih cu svakako pogledati, a u PO je naravno totalno druga prica i tu se skoro sve gleda. Da ne gusim dalje ljude sa ovim romanima, najbolje bi bilo kao i ranije samo povremeno pisati na ovoj temi. Jer, ti si ovdje dovoljan i gdje ce iko, toboze, s tobom... :|
Zadnja izmjena: kobe24, dana/u 17 maj 2017, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.