Mozda i jeste , ali neka onda ostali moderatori cesce posjecuju temu.Virtu4l je napisao/la:Što se tiče te priče oko moderatora, previše je osjetljiva ova tema da bi se bilo koji forumaš brinuo o njoj
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
-
narodniheroj
- Kontakt:
Mame im se naebem u **** obojici, dronjci neka nam se napuše qurčina naših. Nema odvratnije koalicije od njihoveNeandertalac je napisao/la:Eci peci pec, ti si mali Šulenta a ja mali Salihbegović, eci peci pec. Sastanak je bio ko se nije dogovorio magarac je biJo.
- MocMahale444
Uz duzno postovanje ti si previse blag prema ljudima og.Rokoko87 je napisao/la:Mene za moderatora da pokažemo lobotomiji prave vrijednosti!!
Prije bi tebe za Mod nego Virtu.
Virto i ti ste bili loboz. Ja nisam napustio ovaj forum.
Hocu da budem Mod
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Mozda je nekad bila, vise nije, samo treba interni da brise komentare padobranaca na temi, a zeljovci normalno da pise, uvijek je normalno da se imaju razlicita misljenja, lose bi bilo svi isto da mislimo, vazno je samo da svi volimo plavu bojuVirtu4l je napisao/la:Što se tiče te priče oko moderatora, previše je osjetljiva ova tema da bi se bilo koji forumaš brinuo o njoj
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Nama ne treba moderator, sve i kad uleti padobranac brzo odustane od pokusaja provokacije.
- Zeljeznicar -
- MocMahale444
Treba mod kad neko uleti da psuje legendu Zelje da mu zviznem ban, kad ne mogu pleskuZenzo je napisao/la:Nama ne treba moderator, sve i kad uleti padobranac brzo odustane od pokusaja provokacije.
Već je krenula prljava predizborna kampanja za moderatora. Sad mi je došlo na vrata ovo, morao sam uslikat da vam pokažem. Ne mogu da vjerujem da me je ovim pokušao potkupiti za glas jedan smrad sa ove teme. Čuj Bona sok da pijem, hoće ujutru da se bez obrva probudim nakon što popijem ovo smeće. Da je fructal razmislio bih. Eto postavio sam ovo da vas upozorim kakvim se sve metodama koriste da bi se uhljebili u adminstraciji podforuma. Prekrio sam mu lice jer ne želim da direktno prozivam, znat ćete i vi sami o kome se radi. FujMocMahale444 je napisao/la:
Treba mod kad neko uleti da psuje legendu Zelje da mu zviznem ban, kad ne mogu plesku

Zadnja izmjena: braco, dana/u 17 maj 2017, 17:40, ukupno mijenjano 1 put.
- Neandertalac
- Kontakt:
- MocMahale444
Za jaku temu zajednobraco je napisao/la:Već je krenula prljava predizborna kampanja za moderatora. Sad mi je došlo na vrata ovo, morao sam uslikat da vam pokažem. Ne mogu da vjerujem da me je ovim pokušao potkupiti za glas jedan smrad sa ove teme. Čuj Bona sok da pijem, hoće ujutru da se bez obrva probudim nakon što popijem ovo smeće. Da je fructal razmislio bih. Eto postavio sam ovo da vas upozorom kakvim se sve metodama koriste da bi se uhljebili u adminstraciji podforuma. Prekrio sam mu lice jer ne želim da direktno prozivam, znat ćete i vi sami o kome se radi. FujMocMahale444 je napisao/la:
Treba mod kad neko uleti da psuje legendu Zelje da mu zviznem ban, kad ne mogu plesku![]()
Kralja paša moj solidni hehehehehh.
Druze te prodane duse hoce samo glasove, pa da odvedu ovu temu u propast a forumase ove teme u nestanak.
Budi pazljiv kome dajes glas.
Ja bi licno glasao za tebe ali izvini I ja sam u trci za Mod.
Sram vas bilo za 5 banana, sok, kafu i neku tekucinu nema glasa. Fuck off!
Neandertalac je napisao/la:Ja levat odmah dao svoj glas
Sram te bilo
Znam prijatelju, možemo u koaliciju.MocMahale444 je napisao/la:
Kralja paša moj solidni hehehehehh.
Druze te prodane duse hoce samo glasove, pa da odvedu ovu temu u propast a forumase ove teme u nestanak.
Budi pazljiv kome dajes glas.
Ja bi licno glasao za tebe ali izvini I ja sam u trci za Mod.
Sram vas bilo za 5 banana, sok, kafu i neku tekucinu nema glasa. Fuck off!
[url]http://sour....ce.ba/clanak/Haris/438817/Na-Kosevu-je-lakse-organizovati-derbi-Ovo-je-cisti-inat-sa-njihove-strane-ali-OK-kako-vi---tako-cemo-i-mi-i-zdravo[/url]
"Na Koševu je lakše organizovati derbi. Ovo je čisti inat sa njihove strane, ali OK, kako vi - tako ćemo i mi i zdravo"
Samo obrišite tačke u linku.
Babuka

"Na Koševu je lakše organizovati derbi. Ovo je čisti inat sa njihove strane, ali OK, kako vi - tako ćemo i mi i zdravo"
Babuka
Novinar: Evo počet ćemo od LzP, gdje je bilo zaista kvalitetnih utakmica...arelinho je napisao/la:[url]http://sour....ce.ba/clanak/Haris/438817/Na-Kosevu-je-lakse-organizovati-derbi-Ovo-je-cisti-inat-sa-njihove-strane-ali-OK-kako-vi---tako-cemo-i-mi-i-zdravo[/url]
Babuka![]()
![]()
Amar: A to su?
Cuj ovih pacenika imaju polugodisnje za jug. [emoji38] [emoji38]
Ali opet niste svjesni sta vas ceka u subotu. [emoji12]
Ali opet niste svjesni sta vas ceka u subotu. [emoji12]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Polugodisnje koje vrijede jedan dan i jednu utakmicu, kakvi pacenici.
STRAH OD MANIJAKA
STRAH OD MANIJAKA
Braco
Sir Amar

Sir Amar
Jojjj koji KRALJ, ŠAH, OTAC !
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Pridruzite se u komentarisanju na temi sirokog, da podrzimo momke u plavom veceras 
Pošto nisam dugo ništa postavljao od ovih stvari od prije 20 godina, a slijedi nam derbi koji odlučuje prvaka, vakat je da se sjetimo šampinoske sezone i kako je ona tekla. Ponovit će se sve ovo što sam postavio sad opet u subotu protiv pitara.
PLAY-OFF ZA PRVAKA BiH 1997/98
Po prvi put u BiH se igrala "jedinstvena" završnica nogometnog takmičenja. U zadnjem momentu klubovi iz etnički ispoliranog entiteta skontali su da im je ofirno da ih bušimo i odustali su od doigravanja. Princip koji je odredila UEFA nalagao je igranje playoffa za 2 kluba iz Hercegovine i 4 pod okriljem NS BiH.
Prvi iz ligaških takmičenja igrali su u Mostaru (Široki) i Sarajevu (Bosna), drugi hercegovački (Zrinjski) i četvrti sa tablice NSBiH (Željezničar) igrali su u Sarajevskoj grupi, a drugi i treći ("Sarajevo" i Čelik) u Mostaru. Igrao je svako sa svakim i pobjednici grupa sastali su se u finalu 05/06 na Koševu.
GRUPA SARAJEVO:
Bosna - Visoko
Zrinjski
Željezničar
GRUPA MOSTAR:
Široki Brijeg
Čelik
Sarajevo
---------------------
GRUPA SARAJEVO GRUPA MOSTAR
27/05/98
BOSNA - ŽELJEZNIČAR 0:3 ŠIROKI - SARAJEVO 0:1
30/05/98
ZRINJSKI - ŽELJEZNIČAR 1:2 ČELIK - SARAJEVO 1:1
02/06/98
BOSNA - ZRINJSKI 3:0 ŠIROKI - ČELIK 6:1
05/06/98 FINALE
ŽELJEZNIČAR - SARAJEVO 1:0
BOSNA - ŽELJEZNIČAR 0:3

BOSNA: Bećirović, Hadžiahmetović. Kamberović, Suljagić (Pašalić), Geca, Rahmić, Džafić, Bešlija (Imamović), Mekić (Abdurahmanović), Hota, Vranić; TRENER: Ivo Ištuk
ŽELJEZNIČAR: Gušo, Hurić, Burek, Kunić (Pehlivanović), Biščević, Mulaosmanović, Fatić, Gredić, Muharemović, Vazda (S. Žerić), Zubanović; TRENER: Enever Hadžiabdić
SUDIJE: Prolilć (Sarajevo), Bilić (Zenica), Baltak (Mostar); KOMESAR UEFA: Polo Casarini (Italija)
Strijelci:
Dželaludin Muharemović, Nermin Vazda, Hadis Zubanović
ZRINJSKI - ŽELJEZNIČAR 1:2 (1:1)
ZRINJSKI: Marić, Skoko, Krešić, Marjanović, Ravlić, Musa, Perić, Ivanković (Jurković), Prskalo, Lauš (Bogdan), Slišković (Ćorić); TRENER: Franjo Džidić
ŽELJEZNIČAR: Gušo, Biščević, Burek, Kunić , Hurić, Mulaosmanović, Fatić, Gredić, Muharemović (S. Žerić), Vazda , Zubanović; TRENER: Enever Hadžiabdić
SUDIJE: Fohlich, Scumacher, Schiebel (Njemačka); KOMESAR UEFA: Heintz Fahnler

Strijelci:
Vazda, Zubanović - Prskalo (Zrinjski)
----------
Za Zubandan neću ništa postavit osim ovih slika i audiozapisa koje sam ranije stavio na forum, one govore sve:
PLAY-OFF ZA PRVAKA BiH 1997/98
Po prvi put u BiH se igrala "jedinstvena" završnica nogometnog takmičenja. U zadnjem momentu klubovi iz etnički ispoliranog entiteta skontali su da im je ofirno da ih bušimo i odustali su od doigravanja. Princip koji je odredila UEFA nalagao je igranje playoffa za 2 kluba iz Hercegovine i 4 pod okriljem NS BiH.
Prvi iz ligaških takmičenja igrali su u Mostaru (Široki) i Sarajevu (Bosna), drugi hercegovački (Zrinjski) i četvrti sa tablice NSBiH (Željezničar) igrali su u Sarajevskoj grupi, a drugi i treći ("Sarajevo" i Čelik) u Mostaru. Igrao je svako sa svakim i pobjednici grupa sastali su se u finalu 05/06 na Koševu.
GRUPA SARAJEVO:
Bosna - Visoko
Zrinjski
Željezničar
GRUPA MOSTAR:
Široki Brijeg
Čelik
Sarajevo
---------------------
GRUPA SARAJEVO GRUPA MOSTAR
27/05/98
BOSNA - ŽELJEZNIČAR 0:3 ŠIROKI - SARAJEVO 0:1
30/05/98
ZRINJSKI - ŽELJEZNIČAR 1:2 ČELIK - SARAJEVO 1:1
02/06/98
BOSNA - ZRINJSKI 3:0 ŠIROKI - ČELIK 6:1
05/06/98 FINALE
ŽELJEZNIČAR - SARAJEVO 1:0
BOSNA - ŽELJEZNIČAR 0:3

BOSNA: Bećirović, Hadžiahmetović. Kamberović, Suljagić (Pašalić), Geca, Rahmić, Džafić, Bešlija (Imamović), Mekić (Abdurahmanović), Hota, Vranić; TRENER: Ivo Ištuk
ŽELJEZNIČAR: Gušo, Hurić, Burek, Kunić (Pehlivanović), Biščević, Mulaosmanović, Fatić, Gredić, Muharemović, Vazda (S. Žerić), Zubanović; TRENER: Enever Hadžiabdić
SUDIJE: Prolilć (Sarajevo), Bilić (Zenica), Baltak (Mostar); KOMESAR UEFA: Polo Casarini (Italija)
Strijelci:
Dželaludin Muharemović, Nermin Vazda, Hadis Zubanović
ZRINJSKI - ŽELJEZNIČAR 1:2 (1:1)
ZRINJSKI: Marić, Skoko, Krešić, Marjanović, Ravlić, Musa, Perić, Ivanković (Jurković), Prskalo, Lauš (Bogdan), Slišković (Ćorić); TRENER: Franjo Džidić
ŽELJEZNIČAR: Gušo, Biščević, Burek, Kunić , Hurić, Mulaosmanović, Fatić, Gredić, Muharemović (S. Žerić), Vazda , Zubanović; TRENER: Enever Hadžiabdić
SUDIJE: Fohlich, Scumacher, Schiebel (Njemačka); KOMESAR UEFA: Heintz Fahnler

Strijelci:
Vazda, Zubanović - Prskalo (Zrinjski)
----------
Za Zubandan neću ništa postavit osim ovih slika i audiozapisa koje sam ranije stavio na forum, one govore sve:
braco je napisao/la:Evo neke nevjerovatne fotografije iz 1998., zlatni momci:
braco je napisao/la:Raja želim da podjelim sa vama ove nevjerovatne audio zapise od prije skoro 20 godina, tačnije izjave ljudi koji su obilježili određene ere našeg voljenog kluba.
Zadnja izmjena: braco, dana/u 17 maj 2017, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.
Cuj iz njemacke sudije bile, zanimljivo 
- Neandertalac
- Kontakt:
Bracu za moderatora. Kakav Virtu, amater obični
Irfo ne trolaj. Sad ćeš još reći da im je čist go poništio
Arelinho, je li to na lobotomiji ne smijete Brkin intervju postaviti
Irfo ne trolaj. Sad ćeš još reći da im je čist go poništio
Arelinho, je li to na lobotomiji ne smijete Brkin intervju postaviti
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, MoSaZeLjo1921, MukiBek i 27 gostiju.