Uz duzno postovanje ti si previse blag prema ljudima og.Rokoko87 je napisao/la:Mene za moderatora da pokažemo lobotomiji prave vrijednosti!!
Prije bi tebe za Mod nego Virtu.
Virto i ti ste bili loboz. Ja nisam napustio ovaj forum.
Hocu da budem Mod
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Uz duzno postovanje ti si previse blag prema ljudima og.Rokoko87 je napisao/la:Mene za moderatora da pokažemo lobotomiji prave vrijednosti!!
Mozda je nekad bila, vise nije, samo treba interni da brise komentare padobranaca na temi, a zeljovci normalno da pise, uvijek je normalno da se imaju razlicita misljenja, lose bi bilo svi isto da mislimo, vazno je samo da svi volimo plavu bojuVirtu4l je napisao/la:Što se tiče te priče oko moderatora, previše je osjetljiva ova tema da bi se bilo koji forumaš brinuo o njoj
Treba mod kad neko uleti da psuje legendu Zelje da mu zviznem ban, kad ne mogu pleskuZenzo je napisao/la:Nama ne treba moderator, sve i kad uleti padobranac brzo odustane od pokusaja provokacije.
Već je krenula prljava predizborna kampanja za moderatora. Sad mi je došlo na vrata ovo, morao sam uslikat da vam pokažem. Ne mogu da vjerujem da me je ovim pokušao potkupiti za glas jedan smrad sa ove teme. Čuj Bona sok da pijem, hoće ujutru da se bez obrva probudim nakon što popijem ovo smeće. Da je fructal razmislio bih. Eto postavio sam ovo da vas upozorim kakvim se sve metodama koriste da bi se uhljebili u adminstraciji podforuma. Prekrio sam mu lice jer ne želim da direktno prozivam, znat ćete i vi sami o kome se radi. FujMocMahale444 je napisao/la:
Treba mod kad neko uleti da psuje legendu Zelje da mu zviznem ban, kad ne mogu plesku

Za jaku temu zajednobraco je napisao/la:Već je krenula prljava predizborna kampanja za moderatora. Sad mi je došlo na vrata ovo, morao sam uslikat da vam pokažem. Ne mogu da vjerujem da me je ovim pokušao potkupiti za glas jedan smrad sa ove teme. Čuj Bona sok da pijem, hoće ujutru da se bez obrva probudim nakon što popijem ovo smeće. Da je fructal razmislio bih. Eto postavio sam ovo da vas upozorom kakvim se sve metodama koriste da bi se uhljebili u adminstraciji podforuma. Prekrio sam mu lice jer ne želim da direktno prozivam, znat ćete i vi sami o kome se radi. FujMocMahale444 je napisao/la:
Treba mod kad neko uleti da psuje legendu Zelje da mu zviznem ban, kad ne mogu plesku![]()
Neandertalac je napisao/la:Ja levat odmah dao svoj glas
Znam prijatelju, možemo u koaliciju.MocMahale444 je napisao/la:
Kralja paša moj solidni hehehehehh.
Druze te prodane duse hoce samo glasove, pa da odvedu ovu temu u propast a forumase ove teme u nestanak.
Budi pazljiv kome dajes glas.
Ja bi licno glasao za tebe ali izvini I ja sam u trci za Mod.
Sram vas bilo za 5 banana, sok, kafu i neku tekucinu nema glasa. Fuck off!
Novinar: Evo počet ćemo od LzP, gdje je bilo zaista kvalitetnih utakmica...arelinho je napisao/la:[url]http://sour....ce.ba/clanak/Haris/438817/Na-Kosevu-je-lakse-organizovati-derbi-Ovo-je-cisti-inat-sa-njihove-strane-ali-OK-kako-vi---tako-cemo-i-mi-i-zdravo[/url]
"Na Koševu je lakše organizovati derbi. Ovo je čisti inat sa njihove strane, ali OK, kako vi - tako ćemo i mi i zdravo"
Samo obrišite tačke u linku.
Babuka![]()
![]()

braco je napisao/la:Evo neke nevjerovatne fotografije iz 1998., zlatni momci:
braco je napisao/la:Raja želim da podjelim sa vama ove nevjerovatne audio zapise od prije skoro 20 godina, tačnije izjave ljudi koji su obilježili određene ere našeg voljenog kluba.