Za kog si u finalualemsa je napisao/la:Ma pop vidi da ne mogu ovim nista, tako da nece forsirat kawhija, s njim bez njeg, isto se pishe, samo sto prije da prodje, da se gleda ono sta se ceka
2017 NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2017 NBA Playoffs
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
BronaLillard je napisao/la:Za kog si u finalualemsa je napisao/la:Ma pop vidi da ne mogu ovim nista, tako da nece forsirat kawhija, s njim bez njeg, isto se pishe, samo sto prije da prodje, da se gleda ono sta se ceka
@KK_Bosna i njegova sizologika strikes again

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sve to stoji ali zaboravljas jedan bitan faktor.GS ce isto imati jako burno ljeto kad je njihov roster u pitanju.I vjeruj mi,ne budu li odradili dobar posao sa role igracima za narednu sezonu,imace velikih problema be obzira na ovu cetvoricu.Usput,ako Simmons nastavi ovako igrati,SA je pronasao svog beka za 15 tak poena s klupe.Vise ne treba.bodi123 je napisao/la:uzeo sam Manua jer je on pojam jos uvijek u kosarci, ali eto i da je Simmons najbolji bek, poenta moje price je bila da ne mozete bez boljeg, nekog AS beka napasti ovaj GSW, to je ono sto vam ocajnicki treba, pa sad ili da potpisete nekog FA, ili da razvijate Murraya ako ste sigurni u njegov potencijal i oduzite ovaj problem, ne znam kako razmislja RC, ali prije ljeta 2018. se nece moci nista uraditi to je sigurnoNEZALAGANJE je napisao/la:@bodi Ja mislim da je Simmons prilicno jasno pokazao u ove zadnje 2 serije da Manu nije nas najbolji bek,a Manu je igrac kakav treba svakoj ekipi bez obzira na njegov broj godina.Stvari koje on radi se ne mogu nauciti,to je dar.Treba mu smanjiti ulogu,a to je vec i uradjeno ove godine jer je primarni kreator s klupe bio Mills ,ako se pazljivije pratilo.On treba da igra koliko zeli da igra.
RC isto cilja na ljeto 2018.,ali SA je konkurentan i sada kad je kompletan.U to sam siguran.
@Lillard Mozda LMA igra promjenjivo individualno,ali je covjek ipak u WCF,gdje nije bio nikad u svojoj karijeri,tako da sumnjam kako pati.
jest konkurentan za finale zapada, za prsten tesko jer je nemoguce proci ovakve Warriorse ako u ekipi nemas barem 3 AS igraca
Ovako se isto pisalo da Gsw ce imat problema sa klupom ako potpisu Duranta. Ja se ne sikiram za njih, veterani koji jure za prstenom ce uvjek za minimalac tamo otici.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Inace gdje je sad taj rant uvijek postenih navijaca Spursa na ono podmetanje noge LMA Durantu u doskok ? Sreca za KDa pa levat ne zna ni podmetnut nogu kako treba.
Kad ce pop u penziju vise?
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
De bolan napisi koju prostoprosirenu recenicu o LAL.Epidaurus je napisao/la:Inace gdje je sad taj rant uvijek postenih navijaca Spursa na ono podmetanje noge LMA Durantu u doskok ? Sreca za KDa pa levat ne zna ni podmetnut nogu kako treba.
SA ti ne izlazi iz postova.Ne brini,mi cemo biti tu,jos duuugooo vremena.
EDIT:Evo ti i odgovor Duranta:
KD said he landed on LA's foot when LA closed out on a 3: "That's just part of the game. It's been happening forever...It's not on purpose."
A zazmiricemo na cinjenicu da je Zaza igrac koji ima historiju "prljavih" poteza i staviti u apsolutno isti ravan njega i LMAa.
Nastavak licemjernosti, nista neocekivano 
Kad skonta da ne može uzeti prsten pored prajm LeBrona i Duranta.alemsa je napisao/la:Kad ce pop u penziju vise?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
pa uzeo je prsten LeBronu u prajmu i to na kakav nacin,kosarkaskom poezijom.Za mene definitivno najveci trenerski um svih vremena,jedina zal ce mi ostati sto LeBron i Pop nikada nisu saradjivali.Besic je napisao/la:Kad skonta da ne može uzeti prsten pored prajm LeBrona i Duranta.alemsa je napisao/la:Kad ce pop u penziju vise?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Znaci ako dva igraca urade potpuno istu stvar, to ustvari i nije bas isto jer je jedan prljav a drugi ne ?NEZALAGANJE je napisao/la:EDIT:Evo ti i odgovor Duranta:
KD said he landed on LA's foot when LA closed out on a 3: "That's just part of the game. It's been happening forever...It's not on purpose."
A zazmiricemo na cinjenicu da je Zaza igrac koji ima historiju "prljavih" poteza i staviti u apsolutno isti ravan njega i LMAa.
ser del barça es el millor que hi ha !
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@L-Train Pa vidis da trolaju....Hajde ovoga iz HOU i razumijem,patnja je to velika biti manja fransiza u istoj saveznoj drzavi plus ih stalno mlatis.

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne,isti je potez,samo sto jedan nikada nikoga nije povrijedio(sreca ili ne to se da raspravljati),a drugi ima dokumentovanu historiju poteza sa ciljem da se protivnik povrijedi.Znaci,razlika postoji.Scof1eld je napisao/la:Znaci ako dva igraca urade potpuno istu stvar, to ustvari i nije bas isto jer je jedan prljav a drugi ne ?NEZALAGANJE je napisao/la:EDIT:Evo ti i odgovor Duranta:
Ako ne postoji i ako je sve u istoj ravni,onda cu slobodno reci da ni Bowen nije jedini prljavi igrac niti najgori,jer su iste poteze radili i O'Neal i Jefferson i Rose i Sefolosha i Pietrus itd itd..U prevodu,sve su ovo prljavi igraci vodeci se vasom logikom,a dobro znamo da nisu svi.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
KK_Bosna je napisao/la:ovo nije svrsavanje?artemis77 je napisao/la:15 postova o sinocnoj utakmici ili kako bi navijaci Sprusa rekli "Svrsavanje zbog pobjede nad Spursima bez dva najbolja igraca."
frajer se divi tome sto su GSW sa 4 all-stara u petorci dali 11 ASS na 12 FG u 1. cetvrtini protiv ojebina simmonsa, millsa i slicnih... to je isto da gledas na olimpijskim igrama tekmu SAD - angola i stavljasEpidaurus je napisao/la:11 asistencija na 12 pogodaka u 1. cetvrtini Warriorsana to sto SAD vode 35:8 nakon prve cetvrtine
Postaješ gori od onih "protiv kojih se boriš" u slučaju RW-a. Iskreno. Tačno ću pomisliti da su te izbacili iz ekipe Warriorsa i da je to razlog ovolike količine hejta (a mrzim koristiti ovaj termin, pa ti vidi) prema bilo kome ko pohvali igrače GSW-a.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Re: RE: Re: 2017 NBA Playoffs
Ma ne mrze ih ljudi. Tačnije, ja lično ih ne mrzim. Ono što me iritira, a vjerujem i mnoge druge, oko današnjih Ratnika nisu igrači, već kvazi navijači. Dobro se sjećam situacije na forumu u ljeto 2014. godine, kad se ovdje diskutovalo ko ce uzeti, Cavsi ili Spursi. Meni je još tad bilo čudno zašto se ignorišu Warriorsi, pa barem za finale konferencije, ekipa sa 4. odbranom lige u tom trenutku, s dva potencijalno vrhunska strijelca na bekovskim pozicijama, novim trenerom koji ima odlične škole iza sebe, pogotovo nakon toga što su Clipperse doveli do 7. tekme bez centra u ekipi, ako se dobro sjećam, jer su i Bogut i Ezeli bili out čitavu seriju.DANTES je napisao/la:Ne kontam ljude koji mrze Golden... Ljudi ruše stereotipe, grade ekipu pametnim vođenjem, ništa im nije palo sa neba.. I igraju najljepšu košarku koju sam ikada igdje vidio. Prave kažu face. Pa pichka mu materina kad igraš tetrisa kod kuće praviš face i qrčiš se...arelinho je napisao/la:Ovako ih razbiju i onda se na ovoj temi nađe sam 15 postova o utakmici. Da je bio egal ili pobjeda Spursa napisali bi 150+ postova. Ovakva je situacija već dvije godine. Samo neka se nastavi ovako.
I znaš šta se desilo tad. @NEZALAGANJE i @Epidaurus su bili jedini koji su taj post shvatili kao ozbiljan post, i pohvalili Warriorse, predstavili ih u dobrom svijetlu. Prvi se sad ovdje kritikuje ko da samo blati Warriorse 24/7, a drugi je pod napadom drugih navijača Spursa uglavnom kad god pokuša nešto fino reći o Warriorsima, jer jbga, on je navijač Lakersa, šta on tu ima komentarisati...
Problem je što ti isti ljudi sto su u to vrijeme govorili "ma kakvi Warriorsi", ko njih ozbiljno shvata i sl, dns "svrsavaju" na iste, pokušava te ubijediti da su oni GOAT, da im niko nije do koljena, Steph top 3 svih vremena, blablabla. Vidiš, ti su ljudi postali kancer sportskih foruma, ne samo ovdje, nego skoro svugdje. Zato na Redditu npr ljudi downvote svaki haman post koji pozitivno govori o Warriorsima, jer je ljudima bilo preko glave ljudi koji su za GSW čuli u playoffu 2015., koji se prave pametni, i koji su svaku normalnu diskusiju uništavali svojim glupiranjem, nasumicno spuštanjem navijača drugih ekipa da su im igrači ovakvi i onakvi, jer je jbga cool nervirati ljude online, šta li. (ove ličnosti nikad neću razumjeti)
To je ono što nama fali ovdje. Umjesto downvote-a postera, odgovara se sa psovkama, vrijeđanjem, ismijavanjem, i čime sve ne, što dovodi do banova, još ismijavanja, i sva normalna diskusija ode u neku stvar zbog toga. A svaki normalan i iole objektivan insan će ti reći da su ovi Warriorsi imaju potencijal da budu jedni od najboljih svih vremena. (samo što se ta titula daje NAKON što završe svoju vladavinu, kad budemo imali sve činjenice o tome šta su uradili, koga su zaustavili, ko je njih zaustavio, i sl, a ne da ih nazovemo GOAT jer su uzeli Spurse bez dva startera sa 30+ razlike u jednoj tekmi, ne ide brate nikako)
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
I Kawhi je rekao da nije bilo namjere od Zaze. A ovdje je Zaza razapet bio od strane hejtera Ratnika ( navijače Spursa i razumijem, svako bi tako reagirao), a sad ti "neutralni" šute kad je LMA u pitanju.NEZALAGANJE je napisao/la:De bolan napisi koju prostoprosirenu recenicu o LAL.Epidaurus je napisao/la:Inace gdje je sad taj rant uvijek postenih navijaca Spursa na ono podmetanje noge LMA Durantu u doskok ? Sreca za KDa pa levat ne zna ni podmetnut nogu kako treba.
SA ti ne izlazi iz postova.Ne brini,mi cemo biti tu,jos duuugooo vremena.
EDIT:Evo ti i odgovor Duranta:
Potpuno ista situacija, čak je LMA ofirnije odradio, samo što se Kawhi povrijedio a KD nije, namjera je ista bila vjeruj mi, i sad očekujem one iste koji su pisali i psovali da se jave i da urade isto i prema Aldridge-u
Penny Hardaway #1
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Sjecam se dobro tog tvog posta, ja licno nisam vidio da Warriorsi mogu postati ovo sto su postali jer nisam ocekivao od Stepha da dodje na ovaj nivo, a od Draymonda, koji mi je bio definicija tweenera i igraca bez pozicije, jos manje. Danas je ipak jasno da je Warriorsima Mark Jackson sa svojim umobolnim napadima bio velika kocnica ovoj ekipi ali je ipak on taj (uz Mike Malonea) koji je zasluzan za pocetak izgradnje defanzivnog identiteta ekipe. Kasnije je Ron Adams prepoznao sta ima u Greenu i zavrsio izgradnju defanzivno revolucionarne ekipe sa preuzimanjem svega zivog i elitnom duzinom na svim pozicijama.Ik17 je napisao/la: Ma ne mrze ih ljudi. Tačnije, ja lično ih ne mrzim. Ono što me iritira, a vjerujem i mnoge druge, oko današnjih Ratnika nisu igrači, već kvazi navijači. Dobro se sjećam situacije na forumu u ljeto 2014. godine, kad se ovdje diskutovalo ko ce uzeti, Cavsi ili Spursi. Meni je još tad bilo čudno zašto se ignorišu Warriorsi, pa barem za finale konferencije, ekipa sa 4. odbranom lige u tom trenutku, s dva potencijalno vrhunska strijelca na bekovskim pozicijama, novim trenerom koji ima odlične škole iza sebe, pogotovo nakon toga što su Clipperse doveli do 7. tekme bez centra u ekipi, ako se dobro sjećam, jer su i Bogut i Ezeli bili out čitavu seriju.
I znaš šta se desilo tad. @NEZALAGANJE i @Epidaurus su bili jedini koji su taj post shvatili kao ozbiljan post, i pohvalili Warriorse, predstavili ih u dobrom svijetlu. Prvi se sad ovdje kritikuje ko da samo blati Warriorse 24/7, a drugi je pod napadom drugih navijača Spursa uglavnom kad god pokuša nešto fino reći o Warriorsima, jer jbga, on je navijač Lakersa, šta on tu ima komentarisati...
Problem je što ti isti ljudi sto su u to vrijeme govorili "ma kakvi Warriorsi", ko njih ozbiljno shvata i sl, dns "svrsavaju" na iste, pokušava te ubijediti da su oni GOAT, da im niko nije do koljena, Steph top 3 svih vremena, blablabla. Vidiš, ti su ljudi postali kancer sportskih foruma, ne samo ovdje, nego skoro svugdje. Zato na Redditu npr ljudi downvote svaki haman post koji pozitivno govori o Warriorsima, jer je ljudima bilo preko glave ljudi koji su za GSW čuli u playoffu 2015., koji se prave pametni, i koji su svaku normalnu diskusiju uništavali svojim glupiranjem, nasumicno spuštanjem navijača drugih ekipa da su im igrači ovakvi i onakvi, jer je jbga cool nervirati ljude online, šta li. (ove ličnosti nikad neću razumjeti)
To je ono što nama fali ovdje. Umjesto downvote-a postera, odgovara se sa psovkama, vrijeđanjem, ismijavanjem, i čime sve ne, što dovodi do banova, još ismijavanja, i sva normalna diskusija ode u neku stvar zbog toga. A svaki normalan i iole objektivan insan će ti reći da su ovi Warriorsi imaju potencijal da budu jedni od najboljih svih vremena. (samo što se ta titula daje NAKON što završe svoju vladavinu, kad budemo imali sve činjenice o tome šta su uradili, koga su zaustavili, ko je njih zaustavio, i sl, a ne da ih nazovemo GOAT jer su uzeli Spurse bez dva startera sa 30+ razlike u jednoj tekmi, ne ide brate nikako)
Davno sam predlagao da se uvede upvote/downvote postova. Tako bi vecina trolova jednostavno postala nevazna i nekompetentna jer se na njih ne bi ni obaziralo.
Medjutim ljudima koji odlucuju je kvantitet dosta bitniji od kvaliteta (sto opet razumijem) i sta da se radi. Uzivajmo u ovom cirkusu.
Medjutim ljudima koji odlucuju je kvantitet dosta bitniji od kvaliteta (sto opet razumijem) i sta da se radi. Uzivajmo u ovom cirkusu.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@Ik Tako ti je to moj prijatelju.Toga se mnogi i ne sjecaju,niti su bili na ovom forumu.Razumijem ja i ekspanziju u navijackom smislu GSa,ali ne moze se i ne smije nipodastavati ono sto je tu vec godinama.Uvijek sam pisao,postujem i respektujem GS,nikada nisam pljuvao nijednog njihovog igraca u smislu igrackog kvaliteta,Kerr je jedan od legendi SA i uopste su oni fransiza koja je,po sopstvenom priznanju njihovih vodecih ljudi,dosta toga preuzela od SA.Medjutim,neki nikako da shvate da ih ja ne mogu previse gotiviti jer su,trenutno,glavni konkurenti i prepreka timu za koji navijam do titule.Stoga,meni je sasvim prirodno da im trazim mane i gledam kako ih se moze svrgnuti...
Ko hoce,shvatice,ko nece nek misli da hejtam...
Ko hoce,shvatice,ko nece nek misli da hejtam...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 1 gost.