e da, od kultnih stranaca Partizana zaboravio sam na Asena Nikolova, "bugarskog Bebeta".
To je meni najmračniji dio novije istorije Partizana, ta polusezona 2006, pod psihopatom Miodragom Ješićem koji nije priznavao zvaničnu tabelu već je vodio svoju
A da stvar bude još luđa, koliko god je taj tim bio očajan u prvenstvu, imao je dobar đir u Evropi. Izbacili smo prvo Maribor, a onda u spektakularnom dvomeču i Groningen, prvo 4-2 u Beogradu pa onda poraz 0-1 u Holandiji gdje je Kralj skinuo jedan penal. Tu je igralo nekoliko baš besmislenih polovnjaka, poput Macana Zajića, Ljubiše Vukelje i Dragana Radosavljevića, ali je zato igrao i Nebojša Marinković, po meni najzakinutiji naš igrač u novijoj istoriji, doličan vezista, razornog šuta.
Inače, u tom Groningenu je igrao i Luis Suarez, tako da se možemo pohvaliti da smo izbacili i Ronalda i Suareza u njihovim prvim nastupima u Evropi
Inače, u grupi se sve raspalo nakon prvog problema. Igrali smo sa Livornom na JNA, poveli 1-0, i u zadnjem minutu ovi krenu na sve ili ništa i golman (!!!!) Marco Amelia uđe u šesnaesterac i da gol za izjdnačenje

. Znam da sam zbog te utakmice preskočio utakmicu KK-a u Pioniru, posmrzavali smo se kao ..čke i još primili gol na kraju