2017 NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2017 NBA Playoffs
Jedini koji su Cavsima mogli uzeti par pobjeda u PO su Bullsi, koji su pametno izbjegnuti prepuštanjem 1. seeda Celticsima.
Problem je što će ove dvije metle završiti do utorka, a onda valja čekati finale do 1. juna.
Problem je što će ove dvije metle završiti do utorka, a onda valja čekati finale do 1. juna.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Ma valjda će pomjeriti finale ako budu metle, a izgleda sve da će tako biti ako u 5 tekmu ode neka serija to će biti cudo
Nakon poslogodisnjih 3-1 za Warriorse, LeBron je od tad neporazen u playoffu sa 12 pobjeda zaredom uz:
35.2/9.7/7.8 prosjek ,
54% FG%
43% 3P%
2.3 STL
1.5 REB
Nakon 14 godina karijere covjek igra na ovakvom nivou. Kao vino.
35.2/9.7/7.8 prosjek ,
54% FG%
43% 3P%
2.3 STL
1.5 REB
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Kobe Bryant
- Kontakt:
ma to su prime mentalene godine , imas primjer Kobe-a 2008 2009 i 2010 , mozda bi bilo i 2011 i 2012 ali je imao ogromnu konkurenciju , a i roster je realno ofalio , mada 2012 i liga je zeznula sa back to back tekmama jedinim u historiji playoff-a Lakers - Oklahoma , gdje vidno mladji i spremniji igracu su ih pretrcali.Clutch je napisao/la:Nakon poslogodisnjih 3-1 za Warriorse, LeBron je od tad neporazen u playoffu sa 12 pobjeda zaredom uz:
35.2/9.7/7.8 prosjek ,
54% FG%
43% 3P%
2.3 STL
1.5 REB
Realno i Kobe je bio 1 na 1 ili 1 na 5 bio puno bolji 2000-2007 (kao i James 2007-2014), tek je 2008 jos i mentalno potpuno sazrio , slicno kao i James 2016 gdje je postao i GM i trener
Mislim da je James trenutno na svom vrhuncu MENTALNO , da ce ga tesko biti poraziti , finale ce biti bas extra , ali ako Thomson (GSW) ne pronadje formu , Durant sa nacetim koljenom nece moci pravaga na stranu GSW , trenuneo su sanse 50-50 , ali mentalna prednost ide Clevečandu.
Curry, pomalo ispod radara, igra fantastican playoff i ukoliko Durant bude ok sto se tice koljena mislim da ni ovakav LeBron nema realne sanse da ih zaustavi, cak i sa ovako losim Thompsonom.
Jasno da Jamesa ne smijes otpisati, ali ovi su jednostavno previse dobri.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Baš gledam brojeve, Curry igra najbolji PO u karijeri, 49/44/90 .Clutch je napisao/la:Curry, pomalo ispod radara, igra fantastican playoff i ukoliko Durant bude ok sto se tice koljena mislim da ni ovakav LeBron nema realne sanse da ih zaustavi, cak i sa ovako losim Thompsonom.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Utakmice finala su fiksne, nema pomicanja datuma.Quinlan je napisao/la:Ma valjda će pomjeriti finale ako budu metle, a izgleda sve da će tako biti ako u 5 tekmu ode neka serija to će biti cudo
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Realno nista mi to ne znaci do finala , jer tamo nije odigrao prosle godine kako treba, na njemu je da se "opere"Clutch je napisao/la:Curry, pomalo ispod radara, igra fantastican playoff i ukoliko Durant bude ok sto se tice koljena mislim da ni ovakav LeBron nema realne sanse da ih zaustavi, cak i sa ovako losim Thompsonom.
Ovaj PO LeBron je jaci od svakog PO MJ.
Mišljenja sam da bi ovakav LeBron uzeo seriju i Bullsima 96-98.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Belmin6 je napisao/la:Ovaj PO LeBron je jaci od svakog PO MJ.
Po pravilima iz '90- tih metla sve i jedna serija
Izgledaš mi mnogo ljubomoran.
Pošteno bi bilo samo dati najveci moguci respekt covjeku koji ce ili skinuti MJu GOAT titulu ili biti odmah iza GOATa.
Kako god, mnogo impresivno.
Pošteno bi bilo samo dati najveci moguci respekt covjeku koji ce ili skinuti MJu GOAT titulu ili biti odmah iza GOATa.
Kako god, mnogo impresivno.
- invincible1921
- Kontakt:
Mnogi su govorili da ce Cavse namuciti ovi ili oni na kraju ih lebron sve isprska i sad satro tarze neke izgovore
Hejte je kod nekih jednostavno prevelik...nece mu priznat ni da je bolji od Kobija iako je odnosno ce ga prestici u svim kategorijama, a kamol od Jordana. Valjda na kraju slijedi klasicno ono glupiranje kobe je killer ili nesto slicno tome....a lebronovih 35+ u prosjeku su plod maste
Ako pobjedi ovaj Golden u najmanju ruku izjednacen sa MJom
=\_1921_/=
I prosle godine su bili previse dobri pa nista.Clutch je napisao/la:Curry, pomalo ispod radara, igra fantastican playoff i ukoliko Durant bude ok sto se tice koljena mislim da ni ovakav LeBron nema realne sanse da ih zaustavi, cak i sa ovako losim Thompsonom.
King je i 2012. opalio "veliku trojku " po usima, ne bi mu bilo prvi put.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
od previše seksa puko si ko kondomBelmin6 je napisao/la:Ovaj PO LeBron je jaci od svakog PO MJ.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Dok god ne bude imao minimalno 6.titula,on nema sta raditi u rangu Jordana uz duzno postovanje....invincible1921 je napisao/la:Mnogi su govorili da ce Cavse namuciti ovi ili oni na kraju ih lebron sve isprska i sad satro tarze neke izgovoreHejte je kod nekih jednostavno prevelik...nece mu priznat ni da je bolji od Kobija iako je odnosno ce ga prestici u svim kategorijama, a kamol od Jordana. Valjda na kraju slijedi klasicno ono glupiranje kobe je killer ili nesto slicno tome....a lebronovih 35+ u prosjeku su plod maste
![]()
![]()
Ako pobjedi ovaj Golden u najmanju ruku izjednacen sa MJom
Meni od Kobea nikad nece biti veci, dok se MJa kroz maglu sjećam.
Sent from my F3111 using Tapatalk
Sent from my F3111 using Tapatalk
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Jordan ce vazdda bit veci igrac od Brona je je covjek veci od sporta kojim se bavio ali gledano po individualnom kvalitetu LeBron je apsolutno u rangu s njim.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Najveci igraci kosarkaske igre se ne razlikuju mnogo jedni od drugih po igrackom kvalitetu.Ono sto pravi razliku su ostvarenja tj.njihove karijere.Epidaurus je napisao/la:Jordan ce vazdda bit veci igrac od Brona je je covjek veci od sporta kojim se bavio ali gledano po individualnom kvalitetu LeBron je apsolutno u rangu s njim.
Uporedi malo vecinu ovih glavnih naprednih brojki pa ces vidjet da MJ i LeBron odudaraju od ostatka.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kukoc je to objasnio, Jordan je najveci jer nakon Jordana svi pokusavaju da budu Jordan. Pa vjerovatno i Lebronu je u glavi to citavu karijeru, a sigurno mu je bilo u startu karijere definitivno. Naprave oni svoje trademarkove ali opet Westbrook je npr cista posljedica toga sto je liga nekada imala Jordana jer pokusava dostici taj nivo herojstva. Cisti primjer razvoja igraca gdje prije Jordana ili u toku njegove karijere imas Magica koji moze da zabije 30 poena u prosjeku, ali zabija 20 i asistira, nakon Jordana imas igrace koji bi da zabiju 40, ali da 5-10 puta asistiraju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.