PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 20 maj 2017, 20:52

poštovanje za tebe @slevin

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 20 maj 2017, 20:52

Krmak, cestitam !
Životni saputnik! 1921

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 20 maj 2017, 20:52

OsmanhodzicBuco je napisao/la:ne razumijem ove Željovce koji nas zovu dušmanima jer im nismo pustili danas da pobijede,,, bil vi nas pustili?
Greška.

Ne nazivamo fudbalere Sarajeva dušmanima, oni su profesionalci i zasluženo pobjedili. Cestitke na tome.
Nazivamo navijace pitarluka, koji se danas na koševu raduju tituli zrinjskog više nego sami ultrasi :puke: :puke: dno dna i neviđeni dušmanluk.

Dva razlicita pojma.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 20 maj 2017, 20:54

Nerminovic je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Jel' bio neko od naših u ovom stilu danas? :lol:
Lazes :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Pa ovo ti je klasik ala Joge, ne znam kako ne znaš za ovo :lol:

@Slevin

Ma samo opušteno, ja sam bio puno više syeban prošle godine kad nismo Europu izborili, nego sada kada smo popušili titulu :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 20 maj 2017, 20:55

Sabra neda da vas dodje 10 hiljada sa svih polja i svih livadaaaaaa....
Nedamo vam titulu , titulu na Kosevu , idite u p.materinuuuuuuu....

:wave: :urnebes: :rol: :bih:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

scudetto89
Kontakt:

Post Postao/la scudetto89 » 20 maj 2017, 20:55

@let samo malo bili se vi radovali da ste nas pobjedili danas?, bi imam drugova, rodbine more sto navijaju za zelju znaci nebi mogao opstati koliko bi me prali,daj ba vise **** vas svinjski ne volim nikoga samo fks !, dovidjenja i prijatno ;)
04.10.2009 !

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 20 maj 2017, 20:56

Na stranu sve,ali su sudije definitivno obeljezile ovu LZP,direktno su uticali na sve i postavlja se pitanje zaista ima li ova liga uopste vise smisla...pa ljudi moji 6 suspendovanih sudija!!!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 20 maj 2017, 20:56

Raonffa je napisao/la:
@Slevin

Ma samo opušteno, ja sam bio puno više syeban prošle godine kad nismo Europu izborili, nego sada kada smo popušili titulu :D
Brate, od gola Markovica na Grbavici, samo se cekalo kad ce biti i zvanicno, i onda ovo.... Ne znam fakat. :roll:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 20 maj 2017, 20:57

Pantelija je napisao/la:
Wandelanoite je napisao/la:Aferom Hrvati svaka čast, Bošnjaci tj. muslimani najgluplji narod na svijetu pocev od svega, sad molite Slobodu koju ste izbacili da bi pustili utakmicu Srbima !
sta mjesas to u sport?????
ako listicani mjesaju to, oni iz bl, SARAJEVO nece, ko je bolje na terenu neka je osvoji, treba neko nekome da se nazigu pa da je ovaj osvoji zato sto je iz sarajeva ili visokog.... BOLI ME BRIGA, OVO JE SPORT , 11 FUDBALERA NA 11 PROTIVNIKA, NISMO DALI ČELIKU, NISMO DALI ZELJEZNICARU ... NIKOME NE DAMO NA KOSEVU TITULU...
Momak ti si izgleda zalut'o ovdje :kafa:

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 20 maj 2017, 20:57

Ras je napisao/la:
Sariel je napisao/la:
Ras je napisao/la:Jufke ubili ste nas, zaslužena pobjeda i sa pola snage ste bili bolji!estitam @Rigoletu titulu i ostalim navijačima Zrinjskog!Vidim najviše slave Robijaši i Fukare, svaka čast :bow:
Fukare su bile na svojoj utkamici.svih 50 :cool: vi pizdeci svakako nastavite.kmecat po forumu.i niste za bolje
Ko ti kmeči, bolji tim će titulu osvojiti, šta je tebi, a i svi smo četitali pitarima na zasluženoj pobjedi!Samo ne znam zašto vi i Robijaši slavite, niti jedan rezulat nije išao u vašu korist!
Ko mi?
Pozivas se na forumase?
Likove koji forumaju dok im ekipe igraju?? :urnebes: :evil:
**** vam boga da vam jeb futavog skrbavog
..

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 maj 2017, 20:58

Sabinho je napisao/la: Budi realan brate. Proslo kolo Boqi pravi penal u Krupi, vi se sprdate kao ajde sad Jakupe svirni jedan penal za nas van 16m, zatim penali protiv SB-a.... Sve vam se vratilo ovim penalon za Zrinjski.
Moglo je i bez ovog penala, ali niko nam nije kriv, smijesno je vaditi se na ovaj penal.

Izgleda da moras izvuci Slobodu u zadnjem kolu da bi bio prvak.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 20 maj 2017, 20:58

scudetto89 je napisao/la:@let samo malo bili se vi radovali da ste nas pobjedili danas?, bi imam drugova, rodbine more sto navijaju za zelju znaci nebi mogao opstati koliko bi me prali,daj ba vise **** vas svinjski ne volim nikoga samo fks !, dovidjenja i prijatno ;)
Normalno da bi se radovali, jer bi uzeli titulu da smo pobjedili. Ali da su babi muda. Sarajevo zasluženo pobjedilo, jer je bilo bolje.

Slavlje pitarluka na kraju kada su saznali da je Zrinjski pobjedu u Bijeljini je dno dna :puke: :puke: ali eto, slavite vi titulu zrinjskog iz najsmiješnijeg penala ove seone u 92 minuti ;) nije ni to problem :salut:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 20 maj 2017, 20:58

Raonffa je napisao/la: Pa ovo ti je klasik ala Joge, ne znam kako ne znaš za ovo :lol:
prvi put cujem znaci suze! :urnebes:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 20 maj 2017, 20:58

let3 je napisao/la:
OsmanhodzicBuco je napisao/la:ne razumijem ove Željovce koji nas zovu dušmanima jer im nismo pustili danas da pobijede,,, bil vi nas pustili?
Greška.

Ne nazivamo fudbalere Sarajeva dušmanima, oni su profesionalci i zasluženo pobjedili. Cestitke na tome.
Nazivamo navijace pitarluka, koji se danas na koševu raduju tituli zrinjskog više nego sami ultrasi :puke: :puke: dno dna i neviđeni dušmanluk.

Dva razlicita pojma.
slika

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 20 maj 2017, 20:58

Naivni filozofi kontali tražiti titulu na Koševu. :urnebes:
SRETAN BROJ - 1725

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 20 maj 2017, 20:59

Raonffa je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
Wandelanoite je napisao/la:Aferom Hrvati svaka čast, Bošnjaci tj. muslimani najgluplji narod na svijetu pocev od svega, sad molite Slobodu koju ste izbacili da bi pustili utakmicu Srbima !
sta mjesas to u sport?????
ako listicani mjesaju to, oni iz bl, SARAJEVO nece, ko je bolje na terenu neka je osvoji, treba neko nekome da se nazigu pa da je ovaj osvoji zato sto je iz sarajeva ili visokog.... BOLI ME BRIGA, OVO JE SPORT , 11 FUDBALERA NA 11 PROTIVNIKA, NISMO DALI ČELIKU, NISMO DALI ZELJEZNICARU ... NIKOME NE DAMO NA KOSEVU TITULU...
Momak ti si izgleda zalut'o ovdje :kafa:

zubandan '98
bekićdan 2017 :bale: :bale:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 20 maj 2017, 20:59

let3 je napisao/la:
Greška.

Dva razlicita pojma.
pa to je normalno i vi bi isto postupili... i to nije tako samo kod nas kad je u pitanju rivalstvo dva kluba iz istog grada, nego svugdje

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 20 maj 2017, 21:00

Komšije nećemo mi, ali nećete ni vi i ovde ne vidim nikakav problem.
SRETAN BROJ - 1725

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 20 maj 2017, 21:01

Mi smo na Zubandanu na Koševu slavili titulu Želje, a vi na Bekićdanu na koševu slaviti titulu Zrinjskog :facepalm: kud ces vece bruke :oops:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 20 maj 2017, 21:01

:urnebes: :rol: :tralala:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: svrakino1921 i 16 gostiju.