PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
poštovanje za tebe @slevin
-
- Kontakt:
Greška.OsmanhodzicBuco je napisao/la:ne razumijem ove Željovce koji nas zovu dušmanima jer im nismo pustili danas da pobijede,,, bil vi nas pustili?
Ne nazivamo fudbalere Sarajeva dušmanima, oni su profesionalci i zasluženo pobjedili. Cestitke na tome.
Nazivamo navijace pitarluka, koji se danas na koševu raduju tituli zrinjskog više nego sami ultrasi

Dva razlicita pojma.
Pa ovo ti je klasik ala Joge, ne znam kako ne znaš za ovoNerminovic je napisao/la:LazesRaonffa je napisao/la:Jel' bio neko od naših u ovom stilu danas?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

@Slevin
Ma samo opušteno, ja sam bio puno više syeban prošle godine kad nismo Europu izborili, nego sada kada smo popušili titulu

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sabra neda da vas dodje 10 hiljada sa svih polja i svih livadaaaaaa....
Nedamo vam titulu , titulu na Kosevu , idite u p.materinuuuuuuu....

Nedamo vam titulu , titulu na Kosevu , idite u p.materinuuuuuuu....

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
@let samo malo bili se vi radovali da ste nas pobjedili danas?, bi imam drugova, rodbine more sto navijaju za zelju znaci nebi mogao opstati koliko bi me prali,daj ba vise **** vas svinjski ne volim nikoga samo fks !, dovidjenja i prijatno 

04.10.2009 !
Na stranu sve,ali su sudije definitivno obeljezile ovu LZP,direktno su uticali na sve i postavlja se pitanje zaista ima li ova liga uopste vise smisla...pa ljudi moji 6 suspendovanih sudija!!!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Brate, od gola Markovica na Grbavici, samo se cekalo kad ce biti i zvanicno, i onda ovo.... Ne znam fakat.Raonffa je napisao/la:
@Slevin
Ma samo opušteno, ja sam bio puno više syeban prošle godine kad nismo Europu izborili, nego sada kada smo popušili titulu

Momak ti si izgleda zalut'o ovdjePantelija je napisao/la:sta mjesas to u sport?????Wandelanoite je napisao/la:Aferom Hrvati svaka čast, Bošnjaci tj. muslimani najgluplji narod na svijetu pocev od svega, sad molite Slobodu koju ste izbacili da bi pustili utakmicu Srbima !
ako listicani mjesaju to, oni iz bl, SARAJEVO nece, ko je bolje na terenu neka je osvoji, treba neko nekome da se nazigu pa da je ovaj osvoji zato sto je iz sarajeva ili visokog.... BOLI ME BRIGA, OVO JE SPORT , 11 FUDBALERA NA 11 PROTIVNIKA, NISMO DALI ČELIKU, NISMO DALI ZELJEZNICARU ... NIKOME NE DAMO NA KOSEVU TITULU...

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ko mi?Ras je napisao/la:Ko ti kmeči, bolji tim će titulu osvojiti, šta je tebi, a i svi smo četitali pitarima na zasluženoj pobjedi!Samo ne znam zašto vi i Robijaši slavite, niti jedan rezulat nije išao u vašu korist!Sariel je napisao/la:Fukare su bile na svojoj utkamici.svih 50Ras je napisao/la:Jufke ubili ste nas, zaslužena pobjeda i sa pola snage ste bili bolji!estitam @Rigoletu titulu i ostalim navijačima Zrinjskog!Vidim najviše slave Robijaši i Fukare, svaka častvi pizdeci svakako nastavite.kmecat po forumu.i niste za bolje
Pozivas se na forumase?
Likove koji forumaju dok im ekipe igraju??

**** vam boga da vam jeb futavog skrbavog
..
Moglo je i bez ovog penala, ali niko nam nije kriv, smijesno je vaditi se na ovaj penal.Sabinho je napisao/la: Budi realan brate. Proslo kolo Boqi pravi penal u Krupi, vi se sprdate kao ajde sad Jakupe svirni jedan penal za nas van 16m, zatim penali protiv SB-a.... Sve vam se vratilo ovim penalon za Zrinjski.
Izgleda da moras izvuci Slobodu u zadnjem kolu da bi bio prvak.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Normalno da bi se radovali, jer bi uzeli titulu da smo pobjedili. Ali da su babi muda. Sarajevo zasluženo pobjedilo, jer je bilo bolje.scudetto89 je napisao/la:@let samo malo bili se vi radovali da ste nas pobjedili danas?, bi imam drugova, rodbine more sto navijaju za zelju znaci nebi mogao opstati koliko bi me prali,daj ba vise **** vas svinjski ne volim nikoga samo fks !, dovidjenja i prijatno
Slavlje pitarluka na kraju kada su saznali da je Zrinjski pobjedu u Bijeljini je dno dna

- Nerminovic
- Kontakt:
prvi put cujem znaci suze!Raonffa je napisao/la: Pa ovo ti je klasik ala Joge, ne znam kako ne znaš za ovo![]()

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- TobeYarabi
- Kontakt:
let3 je napisao/la:Greška.OsmanhodzicBuco je napisao/la:ne razumijem ove Željovce koji nas zovu dušmanima jer im nismo pustili danas da pobijede,,, bil vi nas pustili?
Ne nazivamo fudbalere Sarajeva dušmanima, oni su profesionalci i zasluženo pobjedili. Cestitke na tome.
Nazivamo navijace pitarluka, koji se danas na koševu raduju tituli zrinjskog više nego sami ultrasi![]()
dno dna i neviđeni dušmanluk.
Dva razlicita pojma.

zubandan '98Raonffa je napisao/la:Momak ti si izgleda zalut'o ovdjePantelija je napisao/la:sta mjesas to u sport?????Wandelanoite je napisao/la:Aferom Hrvati svaka čast, Bošnjaci tj. muslimani najgluplji narod na svijetu pocev od svega, sad molite Slobodu koju ste izbacili da bi pustili utakmicu Srbima !
ako listicani mjesaju to, oni iz bl, SARAJEVO nece, ko je bolje na terenu neka je osvoji, treba neko nekome da se nazigu pa da je ovaj osvoji zato sto je iz sarajeva ili visokog.... BOLI ME BRIGA, OVO JE SPORT , 11 FUDBALERA NA 11 PROTIVNIKA, NISMO DALI ČELIKU, NISMO DALI ZELJEZNICARU ... NIKOME NE DAMO NA KOSEVU TITULU...![]()
bekićdan 2017

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
pa to je normalno i vi bi isto postupili... i to nije tako samo kod nas kad je u pitanju rivalstvo dva kluba iz istog grada, nego svugdjelet3 je napisao/la:Greška.OsmanhodzicBuco je napisao/la:ne razumijem ove Željovce koji nas zovu dušmanima jer im nismo pustili danas da pobijede,,, bil vi nas pustili?
Nazivamo navijace pitarluka, koji se danas na koševu raduju tituli zrinjskog više nego sami ultrasi![]()
dno dna i neviđeni dušmanluk.
Dva razlicita pojma.
Komšije nećemo mi, ali nećete ni vi i ovde ne vidim nikakav problem.
SRETAN BROJ - 1725
Mi smo na Zubandanu na Koševu slavili titulu Želje, a vi na Bekićdanu na koševu slaviti titulu Zrinjskog
kud ces vece bruke 

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 20 gostiju.