Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la MortemHz » 20 maj 2017, 22:07

Convicts1988 je napisao/la:Izgleda da je Željezničar morao biti prvak :think:
Pa da ali utakmicu protiv Sarajeva ne mozes kupiti drug moj, dzaba ti sve.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

prisutanod1964

Post Postao/la prisutanod1964 » 20 maj 2017, 22:07

bhfanatic14 je napisao/la:Bagra se usrala pa sada zele pobjec...pokrali su dosta pa sad kad zagusti pobjegose.... nema druge ovdje nego da Uefa skine bh fudbal sa svih listova kompjutera Telefona tableta laptopa papira itd itd... ovo u sirokom i danas u bijeljini nema ni u trinidad i Tobagu, ide nova suspenzija bh savezu, vrijeme je i bilo.
Poptuno si u pravu.No,mislim i iskreno se nadam, da će se nakon ovog danas u Bijeljini, a i svega onog što se dešavalo prije, UEFA ozbiljno pozabaviti
Savezom a pogotovo Sudijskom organizacijom. Krajnje je vrijeme da se ova bruka prekine za sva vremena.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 20 maj 2017, 22:08

brig je napisao/la:Uzeli Zrinjski i Siroki trofeje.. Odmah sarajevski mediji pocinju hajku... Liga neregularna bla bla

Hahahahahahaa
:facepalm:
Gdje vas vise uzgajaju. :lol:

Alban
Kontakt:

Post Postao/la Alban » 20 maj 2017, 22:10

bhfanatic14 je napisao/la:
Alban je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la:Bagra se usrala pa sada zele pobjec...pokrali su dosta pa sad kad zagusti pobjegose.... nema druge ovdje nego da Uefa skine bh fudbal sa svih listova kompjutera Telefona tableta laptopa papira itd itd... ovo u sirokom i danas u bijeljini nema ni u trinidad i Tobagu, ide nova suspenzija bh savezu, vrijeme je i bilo.
Sramota, izvuci ce se, a odgovarati nece za sve pogresne poteze i nereagovanje na lakrdije, fasizam i stimanja.
Bas tako ! To je najgore od svega sto je se bagra nakrala, profitirala i sada pobjegose. :puke: A niko ih nece krivicno gonit :crazy:
Nazalost tako je, ne bi oni jos pobjegli da se ne boje Uefe. ;) , jos bi oni orgijali i zmirkali na nacionalizam i sumljive rezultate.
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 20 maj 2017, 22:18

Propade kupljena titula i raspad sistema :wave:
Čelnu poziciju na tabeli preuzeo je Zrinjski, koji je pobijedio Radnik sa 2:1, zahvaljujući pogotku iz sumnjivog penala u posljednjim trenucima utakmice. Too je bila kap koja je prelila čašu, barem u Nogometnom savezu BiH.

Faktor saznaje da su ostavke podnijeli predsjednik N/FSBiH Dino Begić i predsjednik Kosmije za sudije i suđenje Ibrahim Hasanbegović, te Direktor takmičenja Elmir Pilav.

Begić je o ostavci obavijestio članove Izvršnog odbora saveza. Nezvanično saznajemo da su Begić, Hasanbegović i Pilav podnijeli ostavke iz moralnih razloga.

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 20 maj 2017, 22:20

Savez napolje. Sviiii. I clanovio izvrsnog odbora i predsjednici i zamjenici na svim nivoima. Sranje se desava i u Premijer ligi i u Federalnoj i nizim ligama. Tonemo samo,svi napolje. Savez napolje.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 20 maj 2017, 22:21

Kupljena titula ne može propasti, titula kad se kupi onda se i dobije.

Imate prevelike komplekse oko nekih stvari, al' zaista prevelike.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 maj 2017, 22:25

slika

Potvrdjeno je, Begic, Pilav i ostala buranija su Beusove kujice.

BROJ1
Kontakt:

Post Postao/la BROJ1 » 20 maj 2017, 22:28

Ne se nasladjivat....Sve su Čovićevi pokrili GOŠK će uci u premijer ligu a nebi me iznenadilo da Meallenge i Vitez ostanu a vi ispadnete....Glupe Bošnje...

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 20 maj 2017, 22:29

Pao nacionalni ključ u Bijeljini. Bilo je i vrijeme da najbolje ekipe krenu uzimati trofeje.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

TofiTofita
Kontakt:

Post Postao/la TofiTofita » 20 maj 2017, 22:30

BROJ1 je napisao/la:
Ne se nasladjivat....Sve su Čovićevi pokrili GOŠK će uci u premijer ligu a nebi me iznenadilo da Meallenge i Vitez ostanu a vi ispadnete....Glupe Bošnje...
Cijelo vrijeme se to i štima. Šta mi govorimo od početka ove lige za ostanak i prvaka ? Naštimano do Boga.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 maj 2017, 22:31

Raonffa je napisao/la:Kupljena titula ne može propasti, titula kad se kupi onda se i dobije.

Pa ne mozes titulu kupiti nego određene utakmice.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BROJ1
Kontakt:

Post Postao/la BROJ1 » 20 maj 2017, 22:33

Pa kad smo glupi, jedni drugima otkidamo bodove, ginemo Široki im pušta...oni uzimaju kup, prvenstvo, stimaju da selendre ostanu u ligi još veca selendra udje u ligu...a mi idioti se dijelimo na Tuzlake, Zenicane, Sarajlije plave i bordo....ko nas **** nismo bolj eni zasluzili

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 20 maj 2017, 22:33

BROJ1 je napisao/la:Pa kad smo glupi, jedni drugima otkidamo bodove, ginemo Široki im pušta...oni uzimaju kup, prvenstvo, stimaju da selendre ostanu u ligi još veca selendra udje u ligu...a mi idioti se dijelimo na Tuzlake, Zenicane, Sarajlije plave i bordo....ko nas **** nismo bolj eni zasluzili
Jes, trebamo gace skidat :damn:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 maj 2017, 22:34

BROJ1 je napisao/la:Pa kad smo glupi, jedni drugima otkidamo bodove, ginemo Široki im pušta...oni uzimaju kup, prvenstvo, stimaju da selendre ostanu u ligi još veca selendra udje u ligu...a mi idioti se dijelimo na Tuzlake, Zenicane, Sarajlije plave i bordo....ko nas **** nismo bolj eni zasluzili
Trebamo evo mi napraviti to nekako, npr Sloboda da bude glavni klub, nama titule, a ostali za nas rade? :D :bih:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 20 maj 2017, 22:35

MortemHz je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Kupljena titula ne može propasti, titula kad se kupi onda se i dobije.

Pa ne mozes titulu kupiti nego određene utakmice.
Skup kupljenih utakmica znači titula, zato je "kupljena titula" jedan od glupljih izraza u bh.fudbalu. Al' neki od ličnih kompleksa ne vide dalje od nosa, tu nema pomoći.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Alban
Kontakt:

Post Postao/la Alban » 20 maj 2017, 22:35

TofiTofita je napisao/la:
BROJ1 je napisao/la:
Cijelo vrijeme se to i štima. Šta mi govorimo od početka ove lige za ostanak i prvaka ? Naštimano do Boga.
Kad sam o tome govorio, jos da ce i Gosk uci u PL vecina forumasa je pokusala da me ismijava, nazalost sve sumnje sada postaju stvarnost, ipak vjerujem da ce Celik ostati.
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 20 maj 2017, 22:38

Bas zato sto Uefa posmatra zavrsinicu prvenstva su uradili ovo jer nemogu izdrzat pritisak , a sto se tice stimanja da ostave Metalurgiju i Vitez, neka probaju nastimati pa cemo vidjet kako se stimaju kazne i prekidi protiv Grcke.
Samo zbog Siroki-Vitez su vec to i zasluzili.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 20 maj 2017, 22:39

TofiTofita je napisao/la:
BROJ1 je napisao/la:
Tako je ! Kad je naš klub govorio o tome, ovdje su se većina smijali i "podjebavali", kao mi kujemo neke teorije zavjere, gdje će Široki puštat Metaleggheu, gdje će Zrinjski ovo ono, sve pošteno i čist obraz. Sad svi ti što su pričali i smijali se nama, pričaju kako je sve namješteno i izrežirano.
Sutra će dobit i Čelik, Vitez i Metalleghe, a zadnje kolo će biti havarija .

Upravu si avenija. Ako se ovo izrežira sve i nas se izbaci, Grčka prekid i nek si jebbu mater u usta.

BROJ1
Kontakt:

Post Postao/la BROJ1 » 20 maj 2017, 22:40

avenija je napisao/la:Bas zato sto Uefa posmatra zavrsinicu prvenstva su uradili ovo jer nemogu izdrzat pritisak , a sto se tice stimanja da ostave Metalurgiju i Vitez, neka probaju nastimati pa cemo vidjet kako se stimaju kazne i prekidi protiv Grcke.
Samo zbog Siroki-Vitez su vec to i zasluzili.
Pa sve su vec naštimali, zar ti nij ejasno, sve su pokupili Čovićevi, boli njih k.... što ce neko napravit prekid repki, oni imaju za koju navijaju.....

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Antikloc, nedimmmm1337, NeSamSafetee, Turo i 24 gosta.