Pa da ali utakmicu protiv Sarajeva ne mozes kupiti drug moj, dzaba ti sve.Convicts1988 je napisao/la:Izgleda da je Željezničar morao biti prvak
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
Poptuno si u pravu.No,mislim i iskreno se nadam, da će se nakon ovog danas u Bijeljini, a i svega onog što se dešavalo prije, UEFA ozbiljno pozabavitibhfanatic14 je napisao/la:Bagra se usrala pa sada zele pobjec...pokrali su dosta pa sad kad zagusti pobjegose.... nema druge ovdje nego da Uefa skine bh fudbal sa svih listova kompjutera Telefona tableta laptopa papira itd itd... ovo u sirokom i danas u bijeljini nema ni u trinidad i Tobagu, ide nova suspenzija bh savezu, vrijeme je i bilo.
Savezom a pogotovo Sudijskom organizacijom. Krajnje je vrijeme da se ova bruka prekine za sva vremena.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
brig je napisao/la:Uzeli Zrinjski i Siroki trofeje.. Odmah sarajevski mediji pocinju hajku... Liga neregularna bla bla
Hahahahahahaa

Gdje vas vise uzgajaju.

Nazalost tako je, ne bi oni jos pobjegli da se ne boje Uefe.bhfanatic14 je napisao/la:Bas tako ! To je najgore od svega sto je se bagra nakrala, profitirala i sada pobjegose.Alban je napisao/la:Sramota, izvuci ce se, a odgovarati nece za sve pogresne poteze i nereagovanje na lakrdije, fasizam i stimanja.bhfanatic14 je napisao/la:Bagra se usrala pa sada zele pobjec...pokrali su dosta pa sad kad zagusti pobjegose.... nema druge ovdje nego da Uefa skine bh fudbal sa svih listova kompjutera Telefona tableta laptopa papira itd itd... ovo u sirokom i danas u bijeljini nema ni u trinidad i Tobagu, ide nova suspenzija bh savezu, vrijeme je i bilo.A niko ih nece krivicno gonit

Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!
-
- Kontakt:
Propade kupljena titula i raspad sistema

Čelnu poziciju na tabeli preuzeo je Zrinjski, koji je pobijedio Radnik sa 2:1, zahvaljujući pogotku iz sumnjivog penala u posljednjim trenucima utakmice. Too je bila kap koja je prelila čašu, barem u Nogometnom savezu BiH.
Faktor saznaje da su ostavke podnijeli predsjednik N/FSBiH Dino Begić i predsjednik Kosmije za sudije i suđenje Ibrahim Hasanbegović, te Direktor takmičenja Elmir Pilav.
Begić je o ostavci obavijestio članove Izvršnog odbora saveza. Nezvanično saznajemo da su Begić, Hasanbegović i Pilav podnijeli ostavke iz moralnih razloga.
Savez napolje. Sviiii. I clanovio izvrsnog odbora i predsjednici i zamjenici na svim nivoima. Sranje se desava i u Premijer ligi i u Federalnoj i nizim ligama. Tonemo samo,svi napolje. Savez napolje.
Kupljena titula ne može propasti, titula kad se kupi onda se i dobije.
Imate prevelike komplekse oko nekih stvari, al' zaista prevelike.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- tuzlak1987
- Kontakt:
Potvrdjeno je, Begic, Pilav i ostala buranija su Beusove kujice.
Ne se nasladjivat....Sve su Čovićevi pokrili GOŠK će uci u premijer ligu a nebi me iznenadilo da Meallenge i Vitez ostanu a vi ispadnete....Glupe Bošnje...Convicts1988 je napisao/la:Izgleda da je Željezničar morao biti prvak
Pao nacionalni ključ u Bijeljini. Bilo je i vrijeme da najbolje ekipe krenu uzimati trofeje.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
-
- Kontakt:
Cijelo vrijeme se to i štima. Šta mi govorimo od početka ove lige za ostanak i prvaka ? Naštimano do Boga.BROJ1 je napisao/la:Ne se nasladjivat....Sve su Čovićevi pokrili GOŠK će uci u premijer ligu a nebi me iznenadilo da Meallenge i Vitez ostanu a vi ispadnete....Glupe Bošnje...Convicts1988 je napisao/la:Izgleda da je Željezničar morao biti prvak
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa ne mozes titulu kupiti nego određene utakmice.Raonffa je napisao/la:Kupljena titula ne može propasti, titula kad se kupi onda se i dobije.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Pa kad smo glupi, jedni drugima otkidamo bodove, ginemo Široki im pušta...oni uzimaju kup, prvenstvo, stimaju da selendre ostanu u ligi još veca selendra udje u ligu...a mi idioti se dijelimo na Tuzlake, Zenicane, Sarajlije plave i bordo....ko nas **** nismo bolj eni zasluzili
-
- Kontakt:
Jes, trebamo gace skidatBROJ1 je napisao/la:Pa kad smo glupi, jedni drugima otkidamo bodove, ginemo Široki im pušta...oni uzimaju kup, prvenstvo, stimaju da selendre ostanu u ligi još veca selendra udje u ligu...a mi idioti se dijelimo na Tuzlake, Zenicane, Sarajlije plave i bordo....ko nas **** nismo bolj eni zasluzili

- tuzlak1987
- Kontakt:
Trebamo evo mi napraviti to nekako, npr Sloboda da bude glavni klub, nama titule, a ostali za nas rade?BROJ1 je napisao/la:Pa kad smo glupi, jedni drugima otkidamo bodove, ginemo Široki im pušta...oni uzimaju kup, prvenstvo, stimaju da selendre ostanu u ligi još veca selendra udje u ligu...a mi idioti se dijelimo na Tuzlake, Zenicane, Sarajlije plave i bordo....ko nas **** nismo bolj eni zasluzili

Skup kupljenih utakmica znači titula, zato je "kupljena titula" jedan od glupljih izraza u bh.fudbalu. Al' neki od ličnih kompleksa ne vide dalje od nosa, tu nema pomoći.MortemHz je napisao/la:Pa ne mozes titulu kupiti nego određene utakmice.Raonffa je napisao/la:Kupljena titula ne može propasti, titula kad se kupi onda se i dobije.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Kad sam o tome govorio, jos da ce i Gosk uci u PL vecina forumasa je pokusala da me ismijava, nazalost sve sumnje sada postaju stvarnost, ipak vjerujem da ce Celik ostati.TofiTofita je napisao/la:Cijelo vrijeme se to i štima. Šta mi govorimo od početka ove lige za ostanak i prvaka ? Naštimano do Boga.BROJ1 je napisao/la:Ne se nasladjivat....Sve su Čovićevi pokrili GOŠK će uci u premijer ligu a nebi me iznenadilo da Meallenge i Vitez ostanu a vi ispadnete....Glupe Bošnje...Convicts1988 je napisao/la:Izgleda da je Željezničar morao biti prvak
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!
Bas zato sto Uefa posmatra zavrsinicu prvenstva su uradili ovo jer nemogu izdrzat pritisak , a sto se tice stimanja da ostave Metalurgiju i Vitez, neka probaju nastimati pa cemo vidjet kako se stimaju kazne i prekidi protiv Grcke.
Samo zbog Siroki-Vitez su vec to i zasluzili.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Tako je ! Kad je naš klub govorio o tome, ovdje su se većina smijali i "podjebavali", kao mi kujemo neke teorije zavjere, gdje će Široki puštat Metaleggheu, gdje će Zrinjski ovo ono, sve pošteno i čist obraz. Sad svi ti što su pričali i smijali se nama, pričaju kako je sve namješteno i izrežirano.TofiTofita je napisao/la:Cijelo vrijeme se to i štima. Šta mi govorimo od početka ove lige za ostanak i prvaka ? Naštimano do Boga.BROJ1 je napisao/la:Ne se nasladjivat....Sve su Čovićevi pokrili GOŠK će uci u premijer ligu a nebi me iznenadilo da Meallenge i Vitez ostanu a vi ispadnete....Glupe Bošnje...Convicts1988 je napisao/la:Izgleda da je Željezničar morao biti prvak
Sutra će dobit i Čelik, Vitez i Metalleghe, a zadnje kolo će biti havarija .
Upravu si avenija. Ako se ovo izrežira sve i nas se izbaci, Grčka prekid i nek si jebbu mater u usta.
Pa sve su vec naštimali, zar ti nij ejasno, sve su pokupili Čovićevi, boli njih k.... što ce neko napravit prekid repki, oni imaju za koju navijaju.....avenija je napisao/la:Bas zato sto Uefa posmatra zavrsinicu prvenstva su uradili ovo jer nemogu izdrzat pritisak , a sto se tice stimanja da ostave Metalurgiju i Vitez, neka probaju nastimati pa cemo vidjet kako se stimaju kazne i prekidi protiv Grcke.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.